ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ… ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Screenshot-4

Viky Charalambous ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΟΕΣ, ΙΕΡΑΤΙΑ, ΜΜΕ.. ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ.. ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ..
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ, ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΘΑΡΥΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΕΝΟΡΧΗΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΣΦΙΓΜΟΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΝΟΥΜΕΡΑ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ..
“ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ” ;
ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ… ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ (ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) , ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ..
ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ… ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ..

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ, ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ… ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Αφήστε μια απάντηση