Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ: ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

screenshot-6

Μετά τον σάλο, το ΥΠΟΙΚ στέλνει εγκύκλιο: Οι πολίτες δεν απαλλάσσονται από τις οφειλές τους με ομόλογα Σώρρα

Viky Charalambous ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ…

ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ !!!!!!!!!!!.
ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ..

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ:

ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο Ν. 3691/05.08.2008 , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2005/60/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2006/70/ΕΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2005/60/ΕΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Ν. 3691/2008 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 3875/2010 (ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) , ΤΟ Ν. 3932/2011 (ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΟΜΑΔΩΝ Η ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ) , ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 (ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 (ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ), ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ, ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν’ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η’ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η’ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, Η’ Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η’ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν’ ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η’ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΑΘ’ ΥΛΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ν’ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΚΑΘΟΤΙ Η ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ (ΘΕΤΙΚΗ Η’ ΑΡΝΗΤΙΚΗ) ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ !

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ “… ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ…”

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ … ΙΚΑ… ΚΑΙ, ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΕΙ ΑΠΑΤΗ, ΚΛΟΠΗ, ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΤΛ,
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΙΚΑ.. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ !!!!!!!
ΟΜΩΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΙΚΑ, Ν΄ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, ΑΦΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ..

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ…

ΟΠΟΤΕ, ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ,
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥ,
ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΑ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΟΦΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ,
ΩΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ,
ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΝΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΕΞ’ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ.

ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΑΣ ΟΡΙΣΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ…
ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΑΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Ν΄ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!

……….

…………………………

screenshot-8

………………………………………………………………..

ART TV: Μανούσος Ντουκάκης (Πρόεδρος ΠΕΦΕ) ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ : ΚΙ ΟΜΩΣ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.!!! ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ.!!! ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.!!!

%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%89%cf%81%cf%81%ce%b1

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: » ΚΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ΟΛΑ ΑΛΗΘΗ. ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ… ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ.. «

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ

…………………………….

Αφήστε μια απάντηση