ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” : ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.. ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

screenshot-7

Viky Charalambous ( ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” )

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ¨, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

Η ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΤΑΞΗ, ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΣΑΝ ΛΑΒΩΜΕΝΟ ΖΩΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΦΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΚΤΙΣΕ ΜΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΣΩΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΘΕΜΗΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ.

ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ…

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΦΩΝΗ, ΕΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ – ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΦΡΙΚΑΛΕΕΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΟΥΣ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, Ο Δ/ΝΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ, ΕΝΕΡΓΗΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ..
ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΩΜΗΣ ΣΑΡΚΑΣ, ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΕΣ, ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΣΕ ΚΡΥΦΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ, ΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΓΘΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

ΣΤΗΝΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΨΥΧΕΝΔΕΛΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΙΟΝΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕΚΑΘΕ ΑΘΕΜΙΤΟ ΜΕΣΟ, ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟ.

ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΑ ΛΕΙΨΑΝΑ, ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ,
ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΤΕ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΟΡΟΦΟ ΣΑΣ ΚΤΙΣΜΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΒΙΑΣ ΛΗΘΗΣ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ, ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ..

ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΙΚΗΤΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ,
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ,
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,

ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙ΄’ ΑΥΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΑΜΕ ΜΕ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ.

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΕΣ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ..

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..

ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.

…………………………………………

 

Αφήστε μια απάντηση