ΠΡΟΣ ΜΜΕ. Είσαστε Συνένοχοι και Ηθικοί Αυτουργοί στις αυτοκτονίες χιλιάδων Αθώων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι Μόνοι τους κλήθηκαν να πληρώσουν την προδοσία και τα λάθη των πολιτικών εκτρωμάτων.

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

15966073_1911205682441896_4427644037119284605_nVaya Sorra
Μέσα στις πρώτες 7 μέρες του νέου έτους, 74 χρονος πυροβολήθηκε διότι δεν του έφτανε η σύνταξη ούτε για φάρμακα.
Νεαρός Κρητικός κρεμάστηκε λόγω της οικονομικής ανέχειας.

Οι ξεπουλημένοι καθεστωτικοί λακέδες κατέλυσαν κάθε λογική έννοια και θεσμό στην πατρίδα μας.
ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, κάτι που σε κανένα ελεύθερο κράτος ποτέ στον πλανήτη δεν έχει ξαναγίνει, ούτε σε καιρό πολέμου.
Κατήργησαν για την ακρίβεια θεσμούς και καθιέρωσαν Ανεξέλεγχτη Αρχή Δημοσίων Εσόδων χωρίς νομική υπόσταση αρπάζοντας τους φόρους των Ελλήνων που πλέον δεν είναι ανταποδοτικοί,αλλά καταλήγουν στα χέρια υπερχρεωμένων ”δανειστών”.
Κατήργησαν ασφαλιστικά ταμεία τα οποία αντικατέστησαν με Ενιαίο Φορέα Κρατικής Ασφάλισης,που κατά τον Μάϊο Θ’ αποκτήσει διοικητικό συμβούλιο…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ
Οσα ΜΜΕ δεν δημοσιοποιείτε καθημερινά με λύσσα, με μανία καταδίωξης, με απερίγραπτο θυμό και αγανάκτιση αυτά κι άλλα τρελλά παράλογα και αισχρά προδοτικά τα οποία εφάρμοσαν οι εντολείς μας Εναντίον μας ως Εθνος, αλλά βρίσκετε ουσία σε λόγια ανθρώπων που επώνυμα ή ανώνυμα, χωρίς αποδείξεις με την συναίνεσή σας καταφέρονται δημοσίως κατά της προσωπικότητας ιδιωτών Ελλήνων πολιτών και επίσημων πολιτικών φορέων.

Είσαστε Συνένοχοι και Ηθικοί Αυτουργοί πολιτικών αντιπροσώπων οι οποίοι παραδέχτηκαν οτι υπέγραψαν μνημόνια για πλασματικό κρατικό χρέος διακυβεύοντας το μέλλον μας χωρίς καν να τα διαβάσουν.

Είσαστε Συνένοχοι και ηθικοί Αυτουργοί με πολιτικούς Αντιπροσώπους οι οποίοι δημοσίως παραδέχτηκαν οτι ξέρανε πως λέγανε ψέμματα στους Ελληνες, αλλά συνεχίζανε την προδοτική πορεία τους.

Είσαστε Συνένοχοι και Ηθικοί Αυτουργοί στις αυτοκτονίες χιλιάδων Αθώων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι Μονοι τους κλήθηκαν να πληρώσουν την προδοσία και τα λάθη των πολιτικών εκτρωμάτων.

Σεις ή είσαστε οι ανθρωποφάγοι, οι βιαστές, οι τελετάρχες του σκότους,
ή είσαστε ανίκανοι και ακατάλληλοι για την εργασία που αυτοθαυμάζεστε οτι εκτελείτε.

………………………..

ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ !!!… ΟΙ ΟΧΕΤΟΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ !!!… ΤΑ ΠΥΟΡΡΟΟΥΝΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ !!!… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΑΘΡΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ… ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΠΡΑΞΙΑ ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ) ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!

Αφήστε μια απάντηση