ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ !!!… ΟΙ ΟΧΕΤΟΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ !!!… ΤΑ ΠΥΟΡΡΟΟΥΝΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ !!!… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΑΘΡΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

15966073_1911205682441896_4427644037119284605_n

Basilis Drosos ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ !!!….
ΟΙ ΟΧΕΤΟΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ !!!…. ΤΑ ΠΥΟΡΡΟΟΥΝΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ !!!….

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝ ΧΟΡΩ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΕΒΡΑΙΟΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΧΥΝΟΥΝ ΑΝΕΥ ΑΙΔΟΥΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ, ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΑΘΡΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

Η ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΦΗΡΜΟΖΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ, ΕΓΙΝΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ !!!

ΓΕΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΔΑΛΟΣ ΑΙΓΑΓΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ, ΓΕΛΟΙΕΣ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥΣ !!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, Η ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΠΙΣΩΡΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗΝ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ !!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

………………………………………..

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ… ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΠΡΑΞΙΑ ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ) ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ την 7/10/2012: «ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝ@Σ» !!! ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝ@Σ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝ@Σ !!!

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: «ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΠΑΝΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;… ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Αφήστε μια απάντηση