ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ… ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΠΡΑΞΙΑ ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ) ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%89%cf%81%cf%81%ce%b1%cf%83Πεκλάρη Αθανασία
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑ
ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ …….
ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΠΡΑΞΙΑ
ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ )
ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΥ
ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ
ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;

……………………….screenshot-3

Theodoros Karadimos: Για την υπόθεση Σώρρα !

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα λέγοντας ότι η Montréal bank δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει στοιχεία σε κανέναν. Ούτε η κυβέρνηση δεν μπορεί να άρει το απόρρητο. Μόνο το rcmp ( Royal Canadian Mounted Police ) με εισαγγελική άδεια μπορεί, αλλά δεν δημοσιεύεται τίποτα (ΜΜΕ) αν δεν αποδειχθούν οι λόγοι που γίνεται η έρευνα.

Έχουν κάνει εγκλήματα στην Ελλάδα πάνω σε αυτό το θέμα τα άτομα που έχουν ανακατευτεί σε αυτήν την ιστορία εναντίον Σώρρα, με ψευτοστοιχεία, καθώς οι καναδικές τράπεζες είναι από τις πιο φερέγγυες στον κόσμο.

Ο θεματοφύλακας των καταπιστευματικών λογαριασμών είναι ο Αρτέμης Σώρρας. Και αυτό αποδεικνύεται μόνο από έγγραφα με επίσημες υπογραφές ( ανέκλητο Πληρεξούσιο κ.α πολλά ) . Το κυριότερο, σε καμία περίπτωση δεν είναι περιουσιακό στοιχείο της τράπεζας. Οπότε η απάντηση της τράπεζας θα είναι ότι εμείς δεν έχουμε τόσα χρήματα και δεν λένε ψέματα. Απλά εννοούν τα δικά τους χρήματα όχι τα καταπιστεύματα. Αυτά τα διαχειρίζεται μόνο ο θεματοφύλακας και οι αποδείξεις είναι μόνο έγγραφα. Τίποτα άλλο, τα έγγραφα λένε την αλήθεια και κανείς άλλος, αυτά για να μην νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο.

Για να καταλάβετε, λέγεται ότι η Μontreal Bank ειδικά στο Τορόντο μπορεί να έχει και 250 τρις σε καταπιστεύματα. Όσο για αυτούς που παρουσιάζουν τους πιο πλούσιους ανθρώπους, προς απογοήτευση τους θα τους πω ότι όλοι είναι δανειζόμενοι. (ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ)
Είναι τεράστια τα ποσά που διαχειρίζονται μέσω του επάνω τραπεζικού συστήματος, του οποίου οι κυριότερες οπτικές ίνες περνούσαν μέσα απο τους δίδυμους πύργους. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε πόσα Τρις χάθηκαν εκείνη την ημέρα.

Στην συνέχεια τώρα , τι να πει ο Άδωνης Γεωργιάδης που σκότωσε με τις αποφάσεις του 2000 Έλληνες στα Ελληνικά νοσοκομεία, που σύντομα θα κατηγορηθεί επίσημα για σκάνδαλα με εταιρείες φαρμακευτικές Ισραηλινών συμφερόντων. Πόσα σκάνδαλα πια? ( πχ ΖΙΜΕΝΣ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ… μπλα, μπλα, μπλα … κ.α ) Να μην μιλήσω για το ότι στην ΕΛΛΑΣ του 2010-2017 είχαμε περίπου 30000 αυτοκτονίες ενώ στην Συρία που έχει πόλεμο μόλις 15000…. Κατά τα άλλα δεν βιώνω πόλεμο στην ΕΛΛΑΣ μου ( μάλλον τον χειρότερο! Νοητικό ) Να μην ξεχάσω την Στεφανίδου , Ευαγγελάτο… μαζί και τα άλλα ξέκολα των ΜΜΕ.
Θυμώνω πολύ με το χαμηλό νοητικό επίπεδο ορισμένων Ελλήνων που φοβούνται να αντιδράσουν ή έστω να πάρουν θέση.
Τους λαθραίους που έφεραν στην Ελλάδα μέσω των ΜΚΟ που είναι Ισραηλιτικά για να τους έχουν για προστασία και να τους δινουν και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ .. Δηλαδή ο σκύλος που έχω είναι άνθρωπος γιατί ζει σε σπίτι με ανθρώπους?Όχι φυσικά αλλά τον μαθαίνω να συμπεριφέρεται με τους κανόνες της οικίας.. Αυτοί όμως είναι βάρβαροι!
Τεράστιες οι προδοσίες των πολιτικών ( όλων που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα εκτός του Καποδίστρια ) στην Ελλάδα και μάλιστα υπερβολικά πολλες και με την μεγαλύτερη απάτη που έγινε ποτέ στον Κόσμο ( Τράπεζα Ανατολής “Σμυρνη , σου λέει κάτι Ελληναρά ?” ) ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ( εσχάτη προδοσία δηλαδή )
ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΔΗΛΑΔΗ ΔΩΣΑΝΕ !
Είναι ανθέλληνες και λυμαίνουν την πατρίδα μου .
Έλληνες μην πιστεύετε πια τίποτα και κανέναν διότι στις αξίες των Ελλήνων δεν υπάρχει πίστη. Μόνο ΓΝΩΣΗ και ΛΟΓΙΚΗ !!!

Τώρα, νομίζω ότι ο Αρτέμης σίγουρα μόνο με τις μετοχές της Ανατολής είναι πολλές φορές τρισεκατομμυριούχος, αλλά αυτά είναι δικά του. Αν θέλει δίνει, αν θέλει δεν δίνει. Αλλά σου έκανε συμφωνίες και έχουμε στην “Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία” δηλαδή στον ΛΑΟ της ΕΛΛΑΣ 600δις και 2,3 τρις ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ….. Αυτό όμως που έκανε ανοίγοντας τα μάτια και ενώνοντας τους Έλληνες χωρίς ΚΟΜΜΑ , ΔΟΓΜΑ , ΧΡΩΜΑ , είναι ήδη πολύ μεγάλο και με το λίγο μυαλό που έχω πιστεύω ότι έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι που θα βγούν όταν πρέπει την ώρα που πρέπει…..

Κλείνοντας θα πω το εξής για την αποκατάσταση των θεσμών, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Κίνδυνοι στην επαγγελματική μας ανέλιξη, στην οικονομική μας ευμάρεια, την προσωπική μας ματαιοδοξία. Δυσβάσταχτο ΦΟΡΤΙΟ που σήμερα κουβαλούμε στην ψυχή μας, γιατί είμαστε εδώ, βλέπαμε και βλέπουμε την πατρίδα να καταστρέφεται και δεν κουνηθήκαμε.
Και με απόλυτη συναίσθηση του καθήκοντος, και της σπουδαιότητας της στιγμής, οφείλουμε να αποφασίσουμε ποιοί είμαστε και τι θέλουμε ! ( «βέλτιον το άπαξ θανείν ή το διά βίου τρέμειν» ΑΙΣΩΠΟΣ ) .
Δεν ανεχόμαστε να είμαστε εμείς οι ανάξιοι απόγονοι εκείνων που φύλαξαν Θερμοπύλες και μας τις παρέδωσαν να τις φυλάξουμε και εμείς να τις παραδώσουμε!
ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ !
( ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ; ΠΟΛΕΜΑ !! “Καζαντζάκης” ) .

………………..

ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ;

………………..

14440744_10209405173462488_4980210157367188188_n

Αφήστε μια απάντηση