Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ. Η εισήγηση της δικηγόρου Ειρήνης Μαρούπα στο πρώτο συνέδριο μαχομένων ποινικολόγων, παρουσία της κας εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

ΑΡΘΡΑ

screenshot-4ΕΙΡΗΝΗ Ν. ΜΑΡΟΥΠΑ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ
Eirini Maroupa
Η εισήγησή μου στο πρώτο συνέδριο μαχομένων ποινικολόγων, παρουσία της κας εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ
Δεν θα αναλύσω πόσο σημαντική είναι η κατά το άρθρο 26 του Συντάγματός μας διάκριση εξουσιών. Θα πω μόνον ότι αν δεν είναι διακριτές οι εξουσίες δεν έχουμε δημοκρατία. Και βέβαια σπουδαιότερη όλων είναι η ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας, που έχει ταχθεί ακοίμητος φρουρός του Συντάγματος, της νομιμότητας και της ίδιας της δημοκρατίας.
Ούτε χρειάζεται να πω τι σημαίνει ότι οι δικαστές σύμφωνα το άρθρο 87 του Συντάγματός μας, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνον στο Σύνταγμα και τους νόμους ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. (ΔΙΣ ώστε να γίνει αντιληπτό το γράμμα του νόμου σε καμμιά περίπτωση δηλαδή ποτέ).
Θα αναζητήσω όμως αν οι συνταγματικές αυτές επιταγές εφαρμόζονται στην πράξη, και πώς θα αποκαταστήσουμε την συνταγματική τάξη.

Η χώρα μας και ο λαός μας ζει τα τελευταία χρόνια μία διαρκώς εντεινόμενη, πρωτοφανή, ολομέτωπη επίθεση σε οικονομικό κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.
Οι θεσμοί, κυβέρνηση, βουλή, στρατός, αστυνομία αποδομούνται, οι αξίες υποχωρούν, η κοινωνία διαλύεται, τα σύνορα του κράτους και η εθνική κυριαρχία εξαφανίστηκαν.
Δηλαδή όλα όσα συνιστούν την έννοια ενός κράτους, σύνορα, άσκηση δικαιοδοσίας νομοθετικής κι εκτελεστικής μέσα σ’αυτά, ΩΣΤΕ όλες οι εξουσίες να ασκούνται υπέρ του λαού αυτού του κράτους και του έθνους, όπως το λέει το Σύνταγμά μας στο άρθρο 1, χάθηκαν, σαν να τα πήρε ο αέρας και κανείς μας να μην θυμάται πως κάποτε υπήρχαν. Και υπενθυμίζω έθνος σημαίνει, και θρησκεία, και παιδεία, και ελληνική φυλή.
Προχωρώ πιο συγκεκριμένα.

Ειδικότερα λοιπόν:
1) Το 2010 εκχωρήθηκε η εθνική μας κυριαρχία, μέσω μιας δανειακής σύμβασης που υπογράφηκε κατ’εξουσιοδότηση της βουλής από τον τότε υπουργό οικονομικών (τα ονόματα δεν έχουν σημασία), και όλων των μνημονίων που ακολούθησαν ως σήμερα. Το γεγονός αυτό, που ανέδειξε ιδιαίτερα ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου, κ Κασιμάτης, δεν έχει ουδέποτε συμβεί σε κανένα κράτος, και μάλιστα χωρίς πόλεμο.
Μόνον αποικίες δεν έχουν εθνική κυριαρχία.
Λέει πουθενά το σύνταγμα ότι επιτρέπεται αυτό να το αποφασίσει η βουλή ή η κυβέρνηση ή απαγορεύεται απολύτως διότι η ίδια η υπόσταση του κράτους ενέχει το στοιχείο της εθνικής κυριαρχίας, αλλιώς είναι καθοδηγούμενο νομικό πρόσωπο, άρα απεκδυμένο από κάθε εξουσία; Υπάρχει η αμοιβαιότητα και η ισότητα που απαιτεί το Σύνταγμα στο 28,3; Έχουν παραβιασθεί τα άρθρα 1, 28 παρ 1,2, 36 παρ. 4, 44, και 82 Σ

2) Το 2016 η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αυτή, επιτάθηκε, με την παραχώρηση ολόκληρης μα ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας ΜΑΣ για 99 χρόνια, για 3 γενιές δηλαδή, όσο κανείς ζωντανός να μην υπάρχει για να θυμάται ότι κάποτε ορυκτά, γη, χρυσός, υποδομές, ΉΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ, και προορίζονταν για την δημόσια ωφέλεια.
Πρόσφατα μάλιστα, 6/10/2016 «ψηφίστηκε» από την βουλή, η σύσταση μιας ΑΕ στην οποία παραχωρήθηκε ο εθνικός εναέριος χώρος και ο έλεγχος του FIR Αθηνών, και εκχωρήθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ αρχικά και μετά σκοπεύουν στην Φραπόρτ.
Επαναλαμβάνω γιατί είναι απίστευτο:
Σε ΑΕ ο εθνικός εναέριος χώρος.
Έχουμε μία διαβαθμισμένη αρχικά παραίτηση από την εθνική κυριαρχία, μετά παραίτηση από κάθε είδους σύνορα, χερσαία, θαλάσσια και πλέον εναέρια! Κι αυτό κατόπιν εντολής της ΕΕ για τον Ενιαίο Ευρωπαϊκό Οργανισμό (Single European Sky).
Παραχωρήσαμε δηλαδή στους Γερμανούς τον έλεγχο αν παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μας οι Τούρκοι!
Παρότι ξεκάθαρα, πρόσφατα μας το έχουν πει Γερμανοί και Αμερικανοί ότι σύμμαχοί μας αληθινοί δεν είναι, κι ότι μας αφήνουν, λένε, να λύσουμε μόνοι μας τις από παλιά γνωστές σε αυτούς διαφορές συνόρων Ελλάδας, (που είναι και σύνορα της ΕΕ), και Τουρκίας, χωρίς να παίρνουν σε καμία περίπτωση θέση. Ενώ γνωρίζουν ότι η ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας, από 7 προς 10 με την χρήσιμη «βοήθειά» τους έχει γίνει 1 προς 10!! (δήλωση Μάρτιν Σέφερ, εκπροσώπου τύπου υπουργείου εξωτερικών Γερμανίας και Κίρμπυ, εκπροσώπου τύπου State Department επί των δηλώσεων του Ερντογάν ότι τα ελληνικά νησιά μας Χίο, Λήμνο, Λέσβο, κακώς μας τα παραχώρησαν, οι Τούρκοι, με την συνθήκη της Λωζάννης.
Μιλάμε για ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΟΚ).
Δεν τολμά σε κανένα πεδίο πλέον η Ελλάδα να ασκήσει την εθνική της δικαιοδοσία ως κράτος! Είναι δυνατόν να επιτρέπει το Σύνταγμά μας να καταντήσει το ελληνικό κράτος άδειο κουφάρι, μετά την εκχώρηση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας του και την εκχώρηση του εθνικού εναέριου χώρου του; Παραβιάζονται άρθρα 1, 27, 28 παρ. 2 Σ.

3) Το 2015 το δεσμευτικό (για κρίσιμο εθνικό ζήτημα, όπως ανακοινώθηκε), κατά το άρθρο 44 παρ 2 του Συντάγματος αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αντιστράφηκε, διότι ήλθε χειρότερη συμφωνία από αυτήν που καταψηφίσαμε με ποσοστό 62%.
Αντιστράφηκε, χωρίς να ερωτηθούμε ξανά αν επιθυμούσαμε την παραμονή μας ή όχι στην ΕΕ με οποιαδήποτε συμφωνία. Το ομολόγησε ο κ. Καμμένος, και άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές και υπουργοί επανειλημμένως στον δημόσιο λόγο τους!
Ανερυθρίαστα. Ότι κατέλυσαν το Σύνταγμα.
Μη φοβούμενοι την ενεργοποίηση της δικαιοσύνης.
Πώς είναι δυνατόν να μην φοβούνται ότι η δικαιοσύνη θα υπερασπιστεί το Σύνταγμα και θα διώξει ποινικά, την άλλη μέρα το πρωί, αυτούς που το καταλύουν;

4) Μεγαλύτερο και αμεσότερο πρόβλημα, που απειλεί τώρα που μιλάμε, την επιβίωση μας, της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, για πρώτη φορά τόσο έντονα μετά 3.500 χρόνια ιστορίας η κατάργηση των συνόρων μας. Παρά το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι διατηρούν και υπερασπίζονται με όπλα τα σύνορά τους (Ισραήλ, Σ. Αραβία, Κατάρ, Βουλγαρία, Σκόπια, Αυστρία, Ουγγαρία, Ελβετία, Μ. Βρεττανία), δηλαδή τον χώρο μέσα στον οποίο ασκούν την δικαιοδοσία τους.
Το 2015 έγινε παγκόσμια κοινή συνείδηση ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα χωρίς σύνορα, που υιοθετεί για πάντα, όποιον επιθυμεί να έρθει, αδιακρίτως του λόγου που τον φέρνει εδώ.
Υποδέχεται δηλαδή όχι μόνον τους κατατρεγμένους, τους πρόσφυγες, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 1 Α της Σύμβασης του 1951 του ΟΗΕ, αλλά και άλλους σε ποσοστό μάλιστα 75% όπως επανειλημμένως έχει ομολογήσει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, ποσοστό που στην πραγματικότητα ανέρχεται στο 92% κατά τον πρόεδρο του Ιδρύματος Μεταναστευτικής Πολιτικής κ Ζαβό, (που χρησιμοποιεί τα πραγματικά στατιστικά στοιχεία του ιδρύματος).
Η τάξη μεγέθους δε της εισδοχής είναι τέτοια, με την δράση ξενοχρηματοδοτούμενων ΜΚΟ!!!, που δεν διανοείται κανείς πως είναι αυθόρμητη κίνηση.
Πρόκειται για επιβεβαιωμένα κατευθυνόμενη εισβολή, μεθοδευμένη από ξένα κέντρα που ομολογούν με κυνισμό τον τρόπο που επέβαλαν τις μεταναστευτικές ροές ( δημόσια ομιλία Σόρος σε μεταναστευτικό συνέδριο στην Τουρκία τελευταίο δεκαήμερο Νοεμβρίου 2015).
Λέει πουθενά το Σύνταγμα ότι επιτρέπεται η κατάργηση των συνόρων και η συνακόλουθη ελεύθερη δυνατότητα πρόσβασης στην χώρα μας, κατά την επιθυμία τους, όλων όσων αποφασίζουν να διαβούν το κατώφλι της; Καλών και κακών, προσφύγων και λαθρομεταναστών, ή απαγορεύει ρητά, το Σύνταγμα την αυτοκατάργησή του ως κράτους έθνους (κατά τον ορισμό στο άρθρο 1), γιατί πώς να υπάρχει κράτος, και εδαφικά όρια εφαρμογής του νόμου του κράτους, άμα δεν υπάρχουν σύνορα, και πώς υπάρχουν σύνορα άμα εισέρχεται όποιος επιθυμεί να τα διασχίσει χωρίς αντίρρηση ή εμπόδιο;
Δεν έχουμε δικαίωμα, ο ελληνικός λαός, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να αποφασίσουμε τι είναι το σωστό για την πατρίδα μας, με δημοψήφισμα, και την απόφασή μας αυτή, να υποχρεούνται οι κύριοι που βρίσκονται στην κυβέρνηση να την υλοποιήσουν αυτονόητα, όπως έγινε στην Ελβετία με το δημοψήφισμα του Ιανουαρίου 2016, και της Ουγγαρίας πριν 10 ημέρες; Παραβιάζονται τα άρθρα 1,27, Σ

5) Κι έρχομαι στο επόμενο.
Τον αποκαλούμενο και αντιρατσιστικό νόμο. Χάριν ή εξαιτίας του οποίου απωλέσαμε την λέξη λαθρομετανάστης, ως απάνθρωπη, ρατσιστική, ακραία, φασιστική. Μολονότι φασιστική είναι στην πραγματικότητα μόνη, η κατάργηση της λέξης. Της λέξης που περιγράφει τον παράνομο και κρυφό τρόπο εισόδου ενός ανθρώπου σε μια χώρα χωρίς άδεια της ίδιας της χώρας.
Δημοκρατία έχουμε μόνον όταν έχουμε (εκτός από διάκριση εξουσιών και σύμπτωση νομοθετικής εξουσίας με λαϊκή βούληση) ΚΑΙ ελευθερία του λόγου. Όταν έχουμε δικαίωμα να πούμε οποιαδήποτε γνώμη, ακόμα και παράλογη ή λανθασμένη. Όταν έχουμε δικαίωμα να συζητάμε και να ακούγονται όλες οι απόψεις, να διαχέονται οι ιδέες ελεύθερα, και να αποφασίζουμε επίσης ελεύθερα όποια γνώμη επιλέγουμε. Ο αντιρατσιστικός είναι βαθύτατα αντιδημοκρατικός και γι’αυτό κατάπτυστος. Γιατί απαγορεύει με απόλυτο τρόπο την απόλυτη ελευθερία σκέψης και λόγου, έκφρασης γνώμης.
Μέσα στο 2016 έχει ενεργοποιηθεί και μάλιστα ευρύτατα κι ολοένα εντεινόμενα ο αντιρατσιστικός νόμος. Καταρχήν με προκαταρκτικές που διενεργούνται εναντίον ρασοφόρων (Χίο, Μεσσηνία), εναντίον γονέων (Ωραιόκαστρο), αλλά και εναντίον οποιουδήποτε πολίτη τολμά μετά παρρησίας να εκφράσει άλλη άποψη από αυτήν του καθεστώτος. Ότι δηλαδή δεν θέλει τους λαθρομετανάστες, και δεν επιθυμεί τα παιδιά του να πάνε στο ίδιο σχολείο, και δεν θέλει τους ανθρώπους αυτούς, τους λαθρομετανάστες, να εισέλθουν στην χώρα μας, ούτε να εγκατασταθούν στον τόπο μας. Σαν δηλαδή, να λέει πουθενά το Σύνταγμά μας ότι επιβάλλεται να κάνουμε λοβοτομή για να μην έχουμε αρνητικές σκέψεις και γνώμες για οποιοδήποτε θέμα, σωστές ή λάθος. Παραβιάζονται τα άρθρα 1, 5 1 (ελεύθερη ανάπτυξη προσωπικότητας), 2 14 παρ. 1 Σ

6) Και αισίως φτάνω στα «αγαθά» μέσα ενημέρωσης! Σε ποιό άρθρο το Σύνταγμά μας επιτρέπει το δικαίωμα στην πληροφόρηση και η ανεξαρτησία στην ενημέρωση να μετατρέπονται σε καταναγκαστική προπαγάνδα αντάξια ενός Γκέμπελ; Προπαγάνδα που αντιστρατεύεται απολύτως το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον δηλαδή του ελληνικού λαού και του ελληνικού κράτους;
Προπαγάνδα μάλιστα καθοδηγούμενη, από χειραγωγημένους ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης. Ορισμένοι εκ των οποίων αποδεδειγμένα έχουν υπάρξει στο παρελθόν πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών (απηλλάγησαν με πλειοψηφία από τον Άρειο Πάγο!). Και ποιός ενδιαφέρθηκε να μάθει για τώρα αν είναι;
Προπαγάνδα καθοδηγούμενη και από πιόνια ξένων τραπεζιτών όπως ο Σόρος. πληροφορηθήκαμε πρόσφατα από τα DC LEAKS, το περιεχόμενο των μέιλ του.
Από αυτά προκύπτει ότι κόμματα και κεντρικοί παρουσιαστές ειδήσεων στην Ελλάδα ΜΑΣ και σε άλλες χώρες μισθοδοτούνται για να ακολουθούν εντολές του Σόρος και να ψηφίζουν οι μεν, να προπαγανδίζουν οι δε, απόψεις καταστροφικές για τις χώρες αυτές, και για την χώρα μας, (όπως τι καλή που είναι η λαθρομετανάστευση, ότι είναι ρατσιστής και απάνθρωπος όποιος έχει άλλη άποψη κλπ). (αναζητείστε DC LEAKS mail soros).
Η προπαγάνδα δεν είναι είναι απολύτως απαγορευμένη από το Σύνταγμά μας; Το Σύνταγμα επιτάσσει ο τύπος να είναι ελεύθερος. Εμείς έχουμε αποδείξεις ότι είναι απόλυτα χειραγωγημένος και κατευθυνόμενος κατά παραβίαση των άρθρων 5Α (δικαίωμα στην πληροφόρηση) 14 παρ. 1,2, και 9 ( πραγματικό ιδιοκτησιακό καθεστώς) Σ

7) Τέλος, σοβεί μία άγρια κι ανελέητη επίθεση σε όλα τα πολιτισμικά μας χαρακτηριστικά. Στα τιμαλφή του λαού μας: την ιστορία μας, την θρησκεία μας, όπως αυτή κατοχυρώνεται συνταγματικά, την εκπαίδευση των παιδιών μας. Δεν επιβάλλει ρητά το Σύνταγμά μας την κατεύθυνση της εκπαίδευσής μας με επίκεντρο την ελληνική ιστορία, την ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία, την ελληνική γλώσσα, και εν τέλει την εθνοκεντρική διάσταση της; Δεν απαγορεύει απολύτως το Σύνταγμά μας την υπονόμευση που φτάνει πλέον στην καταστροφή της θρησκείας, της ιστορίας, και αναντίρρητα, μοιραία, στην καταστροφή της ιστορικής συνέχειας και του ίδιου του ελληνικού λαού, γιατί λαός χωρίς μνήμη δεν υφίσταται; Παραβίαση άρθρου 1, 3, ,4, 5, 13 Σ.

Ελπίζω να έχετε ήδη αντιληφθεί ότι όλα όσα προανέφερα είναι δουλειά δικιά σας, των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ δικαστών, και δικιά μας, των δικηγόρων, δουλειά. Που ως τώρα αμελήσαμε. Δικαιολογία πια δεν υπάρχει.
Γιατί ΑΝ φοβόμαστε να αναμετρηθούμε με τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα, της κατάλυσης του Συντάγματος, της δημοκρατίας, και της ελευθερίας του λόγου, ΑΝ διστάζουμε να κρίνουμε και να αποδώσουμε τα οφειλόμενα στα πρόσωπα που ενσαρκώνουν τους θεσμούς, πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές (παλιούς και νέους), ακόμα κι αν ξεκάθαρα τους ποδοπατούν, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στα πρόσωπα που αναγκαστικά συμπλέκονται και διαπλέκονται με αυτούς, ως συγκοινωνούντα δοχεία, τραπεζίτες, υπαλλήλους εταιριών, επιχειρηματίες, καναλάρχες;

Να γιατί δεν έχει ως σήμερα αποδοθεί δικαιοσύνη σε σειρά υποθέσεων, SIEMENS, εξοπλιστικά, ENERGA, Γεωργίου ΕΛΣΤΑΤ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ, ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζα της Ελλάδος. Να γιατί δεν έχει τιμωρηθεί ως σήμερα η διασπάθιση και καταλήστευση του δημοσίου χρήματος που έχει συμβεί. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι μόνον σ’αυτές τις υποθέσεις δεν συναντάμε προσωρινά κρατούμενους, ούτε εκτίονται ποινές, ενώ σε όλες τις άλλες, τις κοινές υποθέσεις, σπάνια συναντάμε ΜΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ;
Σε όλες τις υποθέσεις αυτές, όλοι οι κατηγορούμενοι, με εξαιρέσεις που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, βρίσκονται εκτός φυλακής, αθωώνονται, και πάντως δεν κινδυνεύουν να φυλακιστούν!! Κι εννοείται τα χρήματα που πληρώνει με το αίμα του ο ελληνικός λαός είναι άφαντα.
Γιατί η δικαιοσύνη δεν απονέμεται πραγματικά, ούτε οι δικαστές ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΆΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ (όπως ο κ. Καμμένος για δημοψήφισμα και ΦΠΑ στα νησιά).

Οφείλουμε, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΙΕΡΟ, να πράξουμε τα νόμιμα. Αυτά που επιβάλλει το Σύνταγμά μας. Γιατί η ανεξαρτησία του δικαστή , του άρθρου 87, κατά την άσκηση των καθηκόντων του δεν σημαίνει μόνο ¨δεν δέχομαι παρεμβάσεις, δωροδοκίες, πιέσεις, εκβιασμούς», κατά την εξέταση των υποθέσεων που μου ανέθεσε ο προϊστάμενός μου ή που μου ανατέθηκαν κατά την λειτουργία των κανονισμών των δικαστηρίων!
Ανεξαρτησία του δικαστή σημαίνει κάνω όσα ΜΟΥ επιτάσσει το Σύνταγμά μου!
ΔΗΛΑΔΉ ΚΑΝΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ.
Επειδή μου το ανέθεσε το ίδιο το Σύνταγμά μου. Δεν περιμένω να μου αναθέσει την υπόθεση ο προϊστάμενος ή ο κανονισμός λειτουργίας.
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΔΙΩΚΩ ΠΟΙΝΙΚΑ, ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ.
Αυτό σημαίνει, τούτο το εντυπωσιακό που διάβασα προηγουμένως. «Κατά την άσκηση των καθηκόντων οι δικαστές υπόκεινται μόνον στο Σύνταγμα και τους νόμους ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Δηλαδή ΠΟΤΕ!!!! ΠΟΤΕ!!!
Ούτε για λόγους δημοσίου συμφέροντος, όπως με χρονοκαθυστέρηση 2-3 ετών μας είπε η απόφαση του ΣτΕ, που θεώρησε συμβατή! (άκουσον άκουσον) με το σύνταγμα την δανειακή σύμβαση και τα μνημόνια.
Ούτε επειδή το κλίμα δεν επιτρέπει την έκδοση απόφασης, το ακούσαμε κι αυτό! προχθές αναφορικά με την αντισυνταγματικότητα των τηλεοπτικών αδειών, από τοπν πρόεδρο του ΣτΕ.

Το σύνταγμά μας, ο σοφός ΝΟΜΟΣ που ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ δυστυχή πραγματικότητα ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, κατά την οποία Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, από τους κυβερνήτες μας που το κατέλυσαν και το καταλύουν, επαναλαμβάνει στο άρθρο 120 παρ. 2 «ο σεβασμός στο σύνταγμα και τους νόμους ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ, (μόνον τους νόμους που συμφωνούν με αυτό) και η αφοσίωση ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των ελλήνων.
Άρα, ανεξαρτησία του δικαστή και καθήκον του αλλά και υποχρέωση όλων εμάς, των δικηγόρων που είμαστε αρωγοί τους και θεματοφύλακες του Συντάγματος, ως και όλων των πολιτών, είναι η άσκηση ποινικών διώξεων για εσχάτη προδοσία εναντίον όσων κατέλυσαν το Σύνταγμα, (με σφετερισμό της ιδιότητάς τους και της λαϊκής κυριαρχίας (ΠΚ 134 παρ. 2 α)) εκχώρησαν εθνική κυριαρχία, αντέστρεψαν το δημοψήφισμα, παρέδωσαν την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, κατάργησαν τα σύνορα, επιτρέπουν την είσοδο στην χώρα αδιακρίτως όλων όσων επιθυμούσαν να έλθουν, επιτρέπουν τον εποικισμό της χώρας μας από μη πρόσφυγες.

Αυτονόητο καθήκον των ανεξάρτητων δικαστών είναι να μην εφαρμόζουν τον αντισυνταγματικό, οργουελικό αντιρατσιστικό νόμο, που μας βεβαίωσε ο κ. Ρουπακιώτης υπουργός δικαιοσύνης ότι ξένα (εθνικιστικά) κέντρα τον επέβαλαν επισκεπτόμενα το γραφείο του καθημερινά μέχρι την ψήφισή του.
Επιβάλλεται η προστασία της ιστορίας μας, της θρησκείας μας, του θεσμού της οικογένειας, όσων πολιτισμικών στοιχείων συνθέτουν την έννοια του έλληνα, με δικαστικές ενέργειες περιφρούρησής τους αλλά και δίωξης όσων καταστρέφουν κάθε έννοια κράτους, πατρίδας, λαού στο διάβα τους από θώκους .
Το θέμα της παραγραφής και της δίωξης υπουργών μόνον από την βουλή είναι ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
Αντίκειται στην αρχή της ισότητας των ελλήνων απέναντι στον νόμο (άρθρο 4 Σ).
Και χρησιμοποιήθηκε για να επιτευχθεί ο σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας. Διότι αυτό που ζούμε είναι σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας.

Ο ελληνικός λαός ποτέ δεν αποφάσισε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, μεταβίβαση δημόσιας περιουσίας, μεταβίβαση εθνικού εναέριου χώρου σε ΑΕ, ελέγχου FIR Αθηνών από ξένους, μπορεί και Τούρκους, κατάργηση συνόρων, εισδοχή χωρίς εμπόδια οποιουδήποτε ανά την οικουμένη, εποικισμό από άλλες φυλές και πολιτισμούς.
Αποφάσισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα κι αυτό έγινε ΝΑΙ!
Κι οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την νόμιμη εξουσία, αφοσιωμένοι στην πατρίδα και την Δημοκρατία.
Εξάλλου ο θεσμός της παραγραφής έχει τεθεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Σηματοδοτεί ότι δεν υπάρχει πλέον ενεργό ενδιαφέρον της κοινωνίας, και για τον λόγο αυτό και της έννομης τάξης για την τιμωρία ενός παλιού αδικήματος.
Παραγράφονται ποτέ τα ομολογημένα και μη, πάντως βεβαιωμένα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας;
Όχι ΩΣΟΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ λέει, το 120 παρ 2 Σ.

Έχει κανείς μας αντιληφθεί η κοινωνία να μην ενδιαφέρεται και συνακόλουθα και η έννομη τάξη για την απόδοση δικαίων ευθυνών και την τιμωρία όσων κατήντησαν πατρίδα και λαό στην σημερινή κατάσταση απόλυτης διάλυσης;
Καταλαβαίνω ότι όλοι είμαστε μουδιασμένοι. Ότι όλοι αναρωτιόμαστε γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα, ενώ όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι όλα όσα ζούμε είναι παράνομα και παράλογα, αντισυνταγματικά, εκφυλιστικά, και τελικά θα μας καταστρέψουν με έναν τρόπο απόλυτο.
Θέλω να σας πω, με τα λόγια του Καζαντζάκη. Δεν υπάρχει άλλος. Εγώ, εγώ θα φταίω αν δεν σωθεί ο κόσμος. Εγώ που δεν τον έσωσα. Ενώ καταλάβαινα το χρέος μου, θα προσθέσω. Αλλά φοβόμουν. Φοβόμουν για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου. Ώσπου κατάλαβα ότι φοβάμαι περισσότερο μην χάσω την πατρίδα μου, μην μεγαλώσουν σκλάβοι τα παιδιά μου, χωρίς πατρίδα, χωρίς λαό.
Γιατί αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, όπως σας αποκαλεί και σας επιβάλλει να είστε το Σύνταγμα, δικαστές κι εμείς οι θεματοφύλακες δικηγόροι, δεν σώσουμε τώρα την πατρίδα μας, θα την δούμε να διαμελίζεται άμεσα όπως το είπε η κυρία Μπενάκη στις 8/3/2005 κατά την προσφώνησή της στον κ. Παπούλια.
Όπως είδαμε ήδη να κατεδαφίζεται το κράτος δικαίου των κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων. Έτσι ακριβώς μας το είχε ανακοινώσει ότι θα συμβεί η κα Μπενάκη. Κι εμείς παρατηρούσαμε χωρίς να κάνουμε το καθήκον μας, να σταματήσουμε την καταστροφή.
Και τελικά, παρατηρητές, παθητικά ενεργούμενα, κι όχι ζωντανοί και άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας, θα δούμε τον λαό μας να εξαφανίζεται. Γιατί δεν το εμποδίσαμε να συμβεί.
Δεν υπάρχουν, γιατί δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπάρχουν, προσωπικοί κίνδυνοι ικανοί να ανακόψουν την επιτακτική ανάγκη για την εξυγίανση που θα επιφέρει μία ανεξάρτητη, όπως την ανέλυσα, δικαιοσύνη, που θα εμπεδώσει το αίσθημα της εμπιστοσύνης και ασφάλειας στον λαό μας.
Την αποκατάσταση των θεσμών, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Αστείοι κίνδυνοι στην επαγγελματική μας ανέλιξη, στην οικονομική μας ευμάρεια, την προσωπική μας ματαιοδοξία. Αστείοι σε σύγκριση με το δυσβάσταχτο ΦΟΡΤΙΟ ΚΙ ΟΝΕΙΔΟΣ που σήμερα κουβαλούμε στην ψυχή μας, γιατί είμαστε εδώ, βλέπαμε και βλέπουμε την πατρίδα να καταστρέφεται και δεν κουνηθήκαμε.
Και με απόλυτη συναίσθηση του καθήκοντος, και της σπουδαιότητας της στιγμής, οφείλουμε να αποφασίσουμε, το κατά τον Αίσωπο «βέλτιον το άπαξ θανείν ή το διά βίου τρέμειν».
Γιατί δεν ανεχόμαστε να είμαστε εμείς οι ανάξιοι απόγονοι εκείνων που φύλαξαν Θερμοπύλες και μας τις παρέδωσαν να τις φυλάξουμε. Κι εμείς και τις παραδώσαμε.

Ελάτε, κύριοι δικαστές, κύριοι συνάδελφοι, να ξανακάνουμε ανεξάρτητη την δικαιοσύνη, να στερεώσουμε σε ψηλό βάθρο τους δικαστές, για να ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Σκεφθείτε: ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ; ΠΟΛΕΜΑ!! (Καζαντζάκης).

ΕΙΡΗΝΗ Ν. ΜΑΡΟΥΠΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση