ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και για όποιον δεν θέλει να καταλάβει περισσότερα, ας κάνει ό,τι κάνει. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ. (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Ε.Ο.Ε –ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 26/12/2900) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-4

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Ε.Ο.Ε –ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

26-12-2016

Δημοσιογράφος: Είμαι η Καραφύλλα Στεφανία από τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων και σήμερα έχουμε φιλοξενούμενο τον κ. Αρτέμη Σώρρα.

Κύριε Σώρρα, καλησπέρα σας! Θα θέλαμε να μας πείτε γενικά, ποιος είσαστε, από πού κατάγεστε, τι επαγγέλλεσθε και μετά θα μιλήσουμε για τα υπόλοιπα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είμαι Αυτόχθονας Έλληνας και τα τελευταία χρόνια επαγγέλλομαι ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

Δημοσιογράφος: Από πού κατάγεστε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Από την Ελλάδα.

Δημοσιογράφος: Σχετικά με την Τράπεζα Ανατολής και τις 40 μετοχές που έχετε στην διάθεση σας, πώς αυτές έφτασαν στα χέρια σας; Υπάρχουν κι άλλοι κάτοχοι τέτοιων μετοχών;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τις έχω με Κληρονομικό δικαίωμα.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν άλλοι, αλλά σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλοί ψεύτες, γελοίοι που επικαρπώθηκαν όλη αυτή την διαδικασία και μάλιστα, καθεστωτικοί, καθαρά παρακρατικοί μηχανισμοί που θέλησαν να γκρεμίσουν όλο το οικοδόμημα, αλλά και να κρύψουν την σφαγή και τον πλούτο των Ελλήνων.

Δημοσιογράφος: Η Αξία αυτών;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Αξία τους έχει βγει από τον μεγάλο μηχανισμό που λέγεται «Βουλή», δηλαδή, έχει βγει μετά από Κοινοβουλευτικό Έλεγχο, 678 δις ευρώ η κάθε μία, χωρίς να σημαίνει ότι και εκεί τελειώνει.

Αυτό είναι το κατατεθειμένο αποθεματικό το οποίο είναι στην Εθνική Τράπεζα.

Όταν μιλάω για τις Μετοχές αυτές, δεν μιλάω για τον καθένα που έχει μετοχές, αλλά για τις δικές μου.

Μέχρι τώρα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άλλες που να έχουν πιστοποιηθεί ότι είναι έγκυρες, ότι δεν είναι κλεμμένες ή δεν έχουν απώλεια και είναι έγκυρες,

Δημοσιογράφος: Με ποιον τρόπο μπορούν να ρευστοποιηθούν αυτές;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Με κανέναν!

Μόνο αν πάρεις την χώρα στα χέρια σου και τινάξεις όλον τον πλανήτη στον αέρα, γιατί από όλον αυτόν τον πλούτο των Ελλήνων και πιο συγκκεριμένα, από αυτές τις Μετοχές, έχει ανοίξει η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας, έχει ανοίξει η Federal, έχουν ανοίξει όλες οι Γερμανικές ψευτο-τράπεζες που νομίζουν ότι είναι τράπεζες, ακόμα και HSBC, των Κινέζων, έχει ανοίξει από αυτά τα χρήματα, όταν όλοι μαζί έκαναν ταμείο στα κλεμμένα των Ελλήνων.

Δημοσιογράφος: Τι είναι το Παγκόσμιο Καταπίστευμα και πώς αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ των χωρών;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι από πολλές Συμφωνίες, μάλλον θα πω Κοινοπραξίες, από Χώρες, Κράτη, αλλά και πολλές Εταιρείες, γιατί πολλά από αυτά που εσείς νομίζετε για «Κράτη», είναι Εταιρείες.

Όπως και η Αμερική είναι Εταιρεία, όπως και η Γαλλία, η Γερμανία, η Τουρκία. Δεν είναι χώρες, δεν είναι κράτη.

Πάνω στο γερμανικό διαβατήριο δεν λέει ούτε «υπήκοος», ούτε «Άνθρωπος». Λέει «ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ»!

Πάρτε ένα γερμανικό διαβατήριο να δείτε τι λέει! Λέει τον άνθρωπο, υπάλληλο! Ούτε καν μέλος στο εταιρικό σχήμα. Είναι υπάλληλος!

Τέτοια μορφώματα που εσείς νομίζετε ότι είναι κράτη, δεν είναι!

Παρόλα αυτά έχουν γίνει πολλές ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, όχι μόνο τώρα στα χρόνια μας, αλλά όταν εσείς δεν υπήρχατε, ούτε εγώ δεν υπήρχα, αλλά ούτε και οι παππούδες μας ακόμα.

Το Παγκόσμιο Ταμείο είναι μια μεγάλη παλιά ιστορία.

Ουσιαστικά, πάντα ο πλανήτης λειτουργούσε ως πλανήτης. Και από την εποχή του Μέγα Αλεξάνδρου, λειτουργούσε ως πλανήτης.

Δεν έκανε κάθε χώρα ό,τι ήθελε.

Βέβαια, δεν σας είπανε ότι η Ρώμη είναι το Ράιχ. Σας το είπανε ποτέ; Το πρώτο Ράιχ είναι επί Μεγάλου Αλεξάνδρου, το δεύτερο Ράιχ είναι η Κωνσταντινούπολη, το τρίτο Ράιχ είναι η Ν. Υόρκη, το τέταρτο, δεν θα το φτιάξουν.

Οι Έλληνες θα πάρουν την Ρώμη πίσω, γιατί η Ρώμη είναι Ελληνική. Η Ρώμη δεν είχε Ρωμαίους, αλλά Έλληνες.

«Ρωμαίοι» είναι οι Χαζάροι που μέσω του χριστιανισμού πήραν την Ρώμη μας.

Κι όλα είναι με υπογραφές του Μέγα Αλέξανδρου, η διαδοχή στην αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αυτή είναι η Ρώμη.

Άρα, όταν ακούς «Ράιχ», δεν είναι ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Χαζάροι, εσύ είσαι!

Παίρνουν την Ρώμη και την μεταβιβάζουν σε οικόπεδα.

Σήμερα η Ρώμη είναι στην Νέα Υόρκη και είναι η Τρίτη Ρώμη.

Τέταρτη, αυτοί δεν κάνουν! Τελείωσαν όλα! Αρκεί εσείς να καταλάβετε ποιοι είσαστε και τι θέλετε.

Το Παγκόσμιο Ταμείο, είναι μια Παγκόσμια Συμφωνία που συμφωνούμε 40 χώρες τότε, αλλά σήμερα είναι 202 επίσημες χώρες.

Γιατί έχουμε και ανεπίσημες χώρες και μικρά «κρατιδιάκια» που δεν τα έχουν στην σύσταση του Ο.Η.Ε.

Βέβαια, έχουμε 385 χώρες που δεν είναι όλες στον Ο.Η.Ε.

Ο Ο.Η.Ε. έχει γύρω στις 194 χώρες.

Στις Παγκόσμιες Συμφωνίες για να γίνει η Παγκόσμια Οικονομία, έπρεπε να κάτσουν όλες οι χώρες μαζί και να συμφωνήσουν και για αυτό έχουμε και Παγκόσμια Οικονομία, Παγκόσμιο Εμπόριο, Παγκόσμιο Τραπεζικό σύστημα, Παγκόσμια Χρηματιστήρια…. Αλλιώς, γιατί να έχουμε «Παγκόσμια». Ο καθένας έχει το δικό του και κάνει ό, τι θέλει!

Άρα, το «Παγκόσμιο» είναι οι Συμφωνίες που κάναμε όλοι μαζί.

Η Ελλάδα είναι σε όλες τις Παγκόσμιες Συμφωνίες από τότε που ο πλανήτης υπάρχει.

Εσείς δεν καταλάβατε ποτέ, ότι δεν υπάρχει ούτε ελεύθερο εμπόριο, ούτε τίποτα.

Υπάρχει ένα μονοπώλιο, που όμως το κάνουμε εμείς τα κράτη.

Συμφωνήσαμε λοιπόν, σε μια Συμφωνία στην αρχή, με το Bretton Woods και το ΦΕΚ315 που είναι στην χώρα σου και που είναι Νόμος, συμφωνήσαμε σε μια Κοινοπραξία λοιπόν, ότι «εμείς οι 100 δεν θα αγοράζουμε τίποτα. Όλα, θα τα αγοράζει μια Τράπεζα» κι έτσι ιδρύσαμε και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Η Παγκόσμια Τράπεζα αυτό κάνει. Αγοράζει τα πάντα για εμάς, σε τιμές που αυτή διαπραγματεύεται παγκοσμίως.

Η Federal Reserve είναι αυτή που πληρώνει. Κι έτσι, δεν μας ενδιαφέρει, αν κάποιος έχει πετρέλαιο ή δεν έχει,, γιατί όλα μας τα προϊόντα, τα πουλάμε στους πολίτες μας.

Αλλά, όλα γίνονται με την Δύναμη των Πολιτών.

Έτσι λοιπόν βάλαμε χρήματα σε ένα Κοινό Ταμείο, όπως τότε έβαλε και η Ελλάδα στο Bretton Woods και μετά, έκαναν αναθεωρήσεις και έβαζαν κι άλλα χρήματα.

Αυτό είναι λοιπόν ένα μεγάλο εμπόριο που το κάνουμε μόνοι μας, στους πολίτες μας.

Από αυτό, προκύπτει ένα τεράστιο κέρδος, γιατί η Παγκόσμια Τράπεζα δεν πληρώνει τίποτα, πουθενά.

Δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα στον πλανήτη, αν δεν το αγοράσει πρώτα η Παγκόσμια Τράπεζα.

Για αυτό κι οι άνθρωποι θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα Χρηματιστήρια είναι δικά τους, δεν είναι άλλων. Είναι των ανθρώπων και βγάζουν τις τιμές, αφού αποφασίσουμε όλοι πόσο θα πουλάμε τον χρυσό μας, το σίδηρο, το αλουμίνιο, τον σπόρο, τα πάντα.

Ό, τι υπάρχει, ό, τι κινείται, έχει βγει πρώτα η τιμή από την Παγκόσμια Κοινοπραξία και πέφτει στα Χρηματιστήρια.

Αυτό το ακολουθούν όλοι, άρα όλοι οι πολίτες αγοράζουν το ίδιο.

Από εκεί προκύπτουν τεράστια κέρδη, τα οποία οι χώρες τα μοιράζουν στα μέλη τους, επειδή είμαστε στην Κοινοπραξία.

Αυτές τις Κοινοπραξίες μας τις είχαν κρυμμένες. Όλες! Αυτός ο πλούτος σήμερα που σου έδειξα μόνο έναν λογαριασμό, έχει 115 τρισεκατομμύρια, τα οποία υπογράφονται κάθε χρόνο από τους Κυβερνώντες, όπως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σου, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών και υπογράφεται τον πρέσβη στον Ο.Η.Ε.

Δηλαδή, η Ελλάδα έχει ένα πρέσβη στον Ο.Η.Ε. που εκπροσωπεί την χώρα μας. αυτές είναιι υπογραφές με φωτογραφήσεις, αλλά και στα παγκόσμια βιβλία που υπογράφονται από την ΟΗΕ.

Συνυπογράφεται από 48 Δικαστές της Χάγης, το οποίο είναι το Ανώτερο Δικαστήριο στον πλανήτη.

Υπογράφεται από 28 Παγκόσμιους Οργανισμούς και από την Ο.Η.Ε. Είναι οι πιο πιστοποιημένοι λογαριασμοί που έχεις και στα έκρυβαν και τελικά, πεθαίνει ο κόσμος!

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια, πολλές φορές έγινε χρήση αυτών των Ταμείων. Εσείς, δεν ξέρατε τίποτα!

Νομίζατε ότι υπάρχουν πλούσιοι άνθρωποι στην Ελλάδα κι ότι ήταν έξυπνοι. Όχι! Ήταν οι πιο κουτοί!

Κι ενώ τον έβλεπες τελείως κουτό, έλεγες ότι «δεν μπορεί αυτός τόσο κουτός να έχει καταφέρει αυτά κι εγώ δεν μπορώ»!

Απέδειξα ποιοι και πόσα χρήματα πήραν μέσα από την Παγκόσμια Τράπεζα, όλα αυτά τα παιδιά, τα οποία είναι δικά σου και δικά μου, των παππούδων μας, των πατέρων μας, είναι όλων μας!

Με ένα σχέδιο ότι έχει ανάγκη η χώρα, για παράδειγμα, από μεγάλες αλυσίδες.

Τα μπισκότα Παπαδοπούλου, αυτός ο άνθρωπος δεν είναι έξυπνος, αλλά ήταν στην Μασονία και διάλεξαν αυτόν. Αυτός λοιπόν πήρε 50 χρόνια άτοκο δάνειο και έφτιαξε τις επιχειρήσεις του.

Ο Σκλαβενίτης επίσης, το έβγαλα στο διαδίκτυο και μιας και είσαστε διαδικτυακό, να πάρετε όλα αυτά τα στοιχεία και να τα βγάλετε.

Όπως και τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, ή η Χαλυβουργική με την Αγγελοπούλου, που εσείς νομίζετε ότι είναι μια ευκατάστατη οικογένεια. Από εσένα ζει, τσιμπούρι είναι!

Η Χαλυβουργία είναι πληρωμένη πολύ παραπάνω από όσο κόστισε. Όλοι έφαγαν τα λεφτά. Όλοι έφαγαν και στο έπαιζαν και πολύ μεγάλη ελίτ, που δεν είναι!

Σήμερα που τελείωσαν τα 50 χρόνια, που έτσι ήταν το συμβόλαιο που έπρεπε να παραδώσουν την Χαλυβουργική και την παίρνει το Δημόσιο και την πουλάει, όπως έγινε και στα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά.

Ο Λιβανός δεν ήταν πλούσιος! Ήταν απλά στις κατάλληλες λέσχες και ήταν ο μπροστινός των παιδιών και μπορώ να σας μιλάω μέχρι αύριο.

Ο Μποδοσάκης με την γραμμή του τραίνου που ήταν από την Κηφισιά στον Πειραιά, ήταν έργο από τα χρήματα των Παγκόσμιων Ταμείων, πολλαπλάσια της αξίας του.

Τα έφαγαν, του έμεινε και το τραίνο, το δούλεψε για 50 χρόνια και τώρα το πήρε το Δημόσιο. Αυτή είναι η ελίτ, για να καταλαβαινόμαστε!

Τώρα, αν παρακολουθείς το life style, θα καταλάβεις ότι όλοι είναι άφραγκοι και δεν υπάρχει ελίτ.

Η μοναδική ελίτ είναι ο λαός μου, ο κόσμος γιατί μόνο αυτός έχει χρήματα.

Έτσι λοιπόν έγιναν αυτές οι Παγκόσμιες Συμφωνίες με τόσα πολλά χρήματα και έχω βγάλει στο διαδίκτυο και πολλά ΦΕΚ που η κυβέρνηση παίρνει από αυτά τα χρήματα, τα δίνει στο Δ.Ν.Τ. και το Δ.Ν.Τ. στα δανείζει εσένα.

Το Δ.Ν.Τ εμείς οι άνθρωποι το φτιάξαμε!

Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι το ΔΝΤ δεν είναι κανένα Ταμείο που έχει χρήματα. Εμείς είμαστε όλο το Ταμείο.

Για να ψηφιστεί το Δ.Ν.Τ που εκπροσωπεί όλες τις χώρες για παράδειγμα και στο Bretton Woods και στην Τριμερή, έχει ψηφιστεί από εμάς.

Θυμάστε την κ. Παναρίτη; Η κ. Παναρίτη δεν ήταν τίποτα περισσότερο ή λιγότερο, από ένα άτομο που η κυβέρνηση μας το έστειλε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Bretton Woods, που σημαίνει να μας εκπροσωπήσει σε αυτή την Κοινοπραξία.

Όλες οι χώρες που στέλνουν τον εκπρόσωπο τους, ψηφίζουν το Συμβούλιο. Δηλαδή, οι δικοί μας εκπρόσωποι που οι χώρες μας στέλνουν, ψηφίζουν το Συμβούλιο, ποιοι είναι στο Δ.Ν.Τ. δηλαδή καμιά δεκαριά άτομα για να μας αφανίσουν όλους.

Το Δ.Ν.Τ είναι οι χειρότεροι υπάλληλοι μας. Δεν είναι τίποτα άλλο από παιδιά με ένα μισθό, που εκλέγονται από τους δικούς μας εκπροσώπους που στέλνουν οι χώρες μας.

Δεν έχουν χρήματα, παρά μόνο λογιστικά υπόλοιπα που πρέπει να μας το δίνουν συνεχώς κι αυτά τα ζώα μας κλέβουν. Αυτά τα γελοία υπαλληλάκια και κανείς δεν μιλάει. Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα!

Δημοσιογράφος: Να μιλήσει να πει τι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να τινάξει αυτή την γελοιότητα στον αέρα. Να ξεσκίσει όλη αυτή την υπονόμευση, όλη αυτή την γελοιότητα.

Γιατί ήρθε εδώ το Δ.Ν.Τ., αφού διαχειρίζεται δικά μου χρήματα, γιατί δεν μου δίνει από τα Ταμεία μου που μου διαχειρίζεται και έρχεται αυτό το γελοίο Δ.Ν.Τ κι όλα αυτά τα αρπακτικά όρνια να μου φέρει έναν Εβραίο; Ξέρεις ότι η χώρα μας αυτή την στιγμή πληρώνουμε ένα γελοίο υπαλληλικό Δ.Ν.Τ γιατί μου έχει δώσει 28 δις που δεν μου τα έδωσε, αλλά πήγαν αυτά τα γελοία εβραιο-ανθρωπάκια και πήραν δανεικά από ένα χαζαρο-εβραϊκό fund.

Γιατί; Αφού εγώ έχω δικά μου χρήματα!

Έχω βάλει αυτά τα γελοία παιδιά να διαχειρίζονται τα Παγκόσμια Ταμεία μου, και να βάζουν χρήματα στους λογαριασμούς μου, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους.

Φτιάξαμε μια υπηρεσία, την CIA όλοι μαζί! Το ξέρετε ότι η CIA είναι μετά το Bretton Woods; Το ξέρετε ότι φτιάξαμε αυτή την Υπηρεσία όλοι μαζί; Ξέρετε ότι το δολάριο είναι δικό σας κι όχι της Αμερικής;

Δημοσιογράφος: Έτσι έχουμε μάθει….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτά είναι Χόλυγουντ από τους Εβραίους. Το δολάριο είναι δικό σου, διότι: σε αυτές τις Παγκόσμιες Συμφωνίες κάτσαμε όλες τις χώρες και ψηφίσαμε.

Όλες είχαμε νομίσματα. Η Ελλάδα είχε την δραχμή, η Αυστραλία το αυστραλέζικο δολάριο, η Αγγλία λίρα κτλ. ψηφίσαμε όμως ότι συμφωνούμε όλες μαζί ότι όλες τις πρωτογενείς συναλλαγές μας και αυτές που θα είναι εκτός της χώρας μας, θα τις κάνουμε όλοι στο δολάριο».

Άρα, αφού το συμφωνήσαμε όλοι να αγοράζουμε στο δολάριο, απαγορεύεται να αγοράσουμε σε δραχμές.

Όλοι αγοράζαμε στο δολάριο, άρα όλοι αγοράζαμε δολάριο για να κάνουμε συναλλαγές στις Διεθνείς Αγορές μας.

Άρα είναι όλων μας, αφού όλοι υπογράψαμε ότι όλες μας οι συναλλαγές θα γίνονται στο δολάριο.

Άρα, είναι δικό μας, γιατί εμείς το κτίζουμε και το χρηματοδοτούμε και δεν είναι της Αμεριικής.

Το ότι κάναμε παγκόσμιο διαχειριστή την Αμερική, πάλι εμείς το επιλέξαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει την Γαλλία και θα μπορούσαμε να μην είχαμε κάνει το δολάριο.

Είναι θέμα συμφωνίας. Δεν είναι δυνατό το δολάριο, εμείς το κάναμε δυνατό, γιατί εμείς υποχρεωθήκαμε, υπογράψαμε και συμφωνήσαμε να τηρούμε την συμφωνία μας, ότι οι συναλλαγές μας θα γίνονται στο δολάριο.

Άρα, το δολάριο έγινε παγκόσμιο, γιατί εμείς το κάνουμε και εμείς αγοράζουμε, γιατί έτσι συμφωνήσαμε όλοι μαζί. Τόσο απλά!

Και φτιάξαμε και μια Υπηρεσία την CIA, να κάνει μόνο ένα πράγμα. Ούτε να γυρίζει ταινίες, ούτε να μου φτιάχνει πραξικοπήματα, ούτε να μου έρχονται εδώ τα γαϊδούρια και να μου το παίζουν ότι έχουν υπηρεσία.

Πρέπει να προσέχουν τα Παγκόσμια Ταμεία να μην κλέβει κανένας τραπεζίτης, κανένας πολιτικός και κανένας ιεράρχης, αλλά, όλα να ρέουν καλά, σύμφωνα με το συμβόλαιο της Κοινοπραξίας που έχουμε κάνει.

Όλα έχουν γίνει αντίθετα από αυτό που υπογράψαμε και τώρα ήρθε η ώρα να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Αυτή είναι η αλήθεια με όλες τις αποδείξεις.

Δημοσιογράφος: Τι είναι η Ε.ΣΥ και ποιος ο ρόλος της;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι η τεράστια λεωφόρος των ΕΛΛΗΝΩΝ. Δηλαδή, αυτό που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Βασικά, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ κι όχι του Σώρρα. Είναι του κάθε Έλληνα και του κάθε Πολίτη. Αν είσαι Έλληνας έχεις υποχρέωση να πας στην πραγματική Δημοκρατία γιατί η Δημοκρατία είναι μόνο των Ελλήνων.

Σήμερα, δεν έχουμε Δημοκρατία. Είναι κομμουνιστική, είναι δεξιά, η κεντρώα…

Σήμερα, νομίζετε ότι έχετε Δημοκρατία, αλλά είναι επαίσχυντη ολιγαρχία. Όλα αυτά είναι γελοιότητες και δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι!

Η πολιτική κρίση είναι σε όλον τον πλανήτη. Η Δημοκρατία είναι το «Κρατείν τω Δήμω», η Δημοκρατία είναι του ίδιου του Πολίτη. Και η Πολιτική είναι του ίδιου του Πολίτη, γιατί Πολιτική χωρίς τον Πολίτη, δεν υπάρχει.

Ο Πολίτης παράγει την Πολιτική. Γιατί ο Πολίτης για να παράξει Πολιτική, πρέπει να είναι Κρίσεως και Αρχής.

Αν ο Πολίτης δεν είναι Κρίσεως και Αρχής, δεν παράγει Πολιτική.

Σήμερα, την Πολιτική την έχουν έξω από τον Πολίτη.

Την τηρούν και την διατηρούν κάτι μικρά και μισαλλόδοξα ανθρωπάκια, φοβισμένα, μαριονέτες, που δεν διοικούν ούτε το κορμί τους.

Η Πολιτική παράγει πολιτισμό. Ο Πολίτης για να παράξει Πολιτισμό πρέπει να κάνει Πολιτική.

Άρα, η πολιτική του Πολίτη που είναι η μονάδα και αν του αλλάξεις ένα γράμμα, γίνεται Οπλίτης, όλες αυτές οι μονάδες, Πολίτες, παράγουν όλοι μαζί Πολιτική.

Η Πολιτική γίνεται μόνο με Δημοκρατική διαδικασία, γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να τηρηθεί και να προβεί ως πολιτική.

Η Πολιτική είναι αυτή που παράγει Πολιτισμό και τον Πολιτισμό τον παράγουμε όλοι μαζί.

Δεν μπορείς μόνη σου να παράξεις Πολιτισμό.

Δεν μπορείς να πεις: «Έχω τον πολιτισμό μου». Είναι σαν να λες: «Έχω την Ηθική μου». Ποια Ηθική σου; Αφού η Ηθική πρέπει να παραχθεί από όλη την κοινωνία, είναι το Έθος της Κοινωνίας.

Χωρίς Νόηση δεν παράγεται Ηθική. Άρα, δεν μπορείς να πεις: «Έχω την ηθική μου». Δεν υπάρχει κι έτσι, δεν υπάρχει και η «πολίτική σου». Υπάρχει η Πολιτική που είναι πολλών πολιτών και η οποία παράγει πολιτισμό.

Σήμερα υπάρχει Πολιτική που είναι έξω από τον Πολίτη και σε δυναστεύει, σε διαλύει και σε λιώνει και αυτή την στιγμή σε αφανίζει.

Δημοσιογράφος: Έχετε δημιουργήσει κάποιο κόμμα….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι! Λάθος! Εγώ δεν έχω δημιουργήσει τίποτα. Έχει δημιουργηθεί ο Φορέας της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κι όχι κόμμα.

Κόμμα είναι ένα κομμάτι μιας ιδεολογίας είτε ξενόφερτης, είτε ντόπιας και είναι σωματίδιο, άρα είναι κομμάτι του σώματος

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι Πολιτικός Φορέας των Ελλήνων. Και δεν τον δημιούργησα εγώ, τον δημιούργησαν οι Έλληνες, οι Τοπικοί Αυτόνομοι Οργανισμοί τότε περίπου 110 οργανισμοί, σε όλη την Ελλάδα, δημιούργησαν τον Πολιτικό Φορέα του Ελληνικού Έθνους, χωρίς κόμμα, δόγμα και χρώμα.

Χρώμα είναι το τι χρώμα είναι τα λεφτά σου! Ο εργάτης με το 20άρικο είναι μπλε, ο μέσος υπάλληλος έχει το 50ευρω που είναι καφέ, το πράσινο 100ευρω το χρησιμοποιούν οι διευθυντές και το 200άρι κάποιοι ανάμεσα από τους golden boys που χρησιμοποιούν το 500αρικο που είναι μωβ.

Η διαφορά χρώματος λοιπόν έχει να κάνει με χρήματα κι όχι με το χρώμα των Ανθρώπων. Άρα, είναι ρατσισμός πάνω στον πλούτο.

Δημοσιογράφος: Μπορεί ο Φορέας δηλαδή μπορεί με κάποιον τρόπο να πάρει την Ελλάδα πίσω;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πίσω; Η Ελλάδα ήταν και θα μείνει πάντα εδώ! Ο χώρος δεν έχει αλλάξει. Οι Άνθρωποι πάνε κι έρχονται. Κι ο χρόνος δεν έχει αλλάξει. Άρα, οι Άνθρωποι θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να έχουν το Παρόν τους.

Πρέπει να έχεις το παρόν και μόλις πάρεις το παρόν στα χέρια σου που σήμερα, δεν το έχει κανένας, μετά πρέπει να αναζητήσεις το παρελθόν για να πάρεις την Αυτογνωσία σου και να καταλάβεις ποιος είσαι.

Μόλις πάρεις και το παρελθόν και το ενώσεις με το τώρα παρόν σου, τότε μπορείς να χαράξεις το μέλλον σου.

Σήμερα, ό,τι μέλλον υπάρχει, δεν είναι δικό σου! Είναι του αφανισμού σου και νομίζεις ότι το χαράζεις εσύ! Δεν το χαράζεις εσύ! Το χαράζουν άλλοι για σένα κι εκείνοι είναι μιαρά μιάσματα και αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι.

Άρα, το παρελθόν σου δεν το έχεις στα χέρια σου. Η Γραμματεία σου δεν είναι εδώ.

Διαβάζεις από τις μικρές τάξεις του δημοτικού κι όλα αυτά τα άλογα και τόσα λόγια χωρίς καμία έννοια, που διέλυσαν τα πάντα.

Ο κόσμος. όσο και να διαβάσει, εφόσον δεν παίρνει σωστή Γνώση, δεν έχει ΕΝΘΥΜΙΣΗ, γιατί η Γνώση μπορεί μόνο να σου θυμίσει κι όχι για να σου μάθει.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και θα το θέσω έτσι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ!

Η σωστή Γνώση σε κάνει να θυμάσαι. Μια άλογη Γνώση, μια αποστατική και αντι-Αξιακή γνώση, είναι ένα χάος και μπαίνει σε κάτι δαιδαλώδες κι όλος ο κόσμος είναι σε ένα χάος!.

Διαβάζει χιλιάδες βιβλία, χωρίς να ξέρει τίποτα, χιλιάδες λέξεις χωρίς νόημα και γεμίζει τις αποθήκες του μυαλού χωρίς καμία Νόηση. Διαβάζεις ένα βιβλίο 1000 σελίδες και δεν έχει κανένα συμπέρασμα κι αν στο τέλος βγει μια γραμμή, είναι ζήτημα και αυτή θα είναι απλή, για μικρά παιδιά, καθόλου.

Ξέρετε, πάμε σε Νόηση. Δεν πας σε Νόηση! Πώς θα πας σε Νόηση;

Για να πεις ότι είσαι Νοήμων Άνθρωπος πρέπει να πας στην διαδρομή και στον μονόδρομο της Λογικής.

Για να μπεις στην Λογική θα πρέπει να πας μόνο στο Ορθό και στο Υπαρκτό μέσω Αποδεικτικής Διεργασίας, αλλιώς στην Λογική δεν πας.

Κι αφού το κάνεις κι αυτό, είσαι έτοιμος να ανέβεις το σκαλοπάτι της Νόησης, αλλιώς δεν μπορείς να μιλάς για Νόηση. Άρα, για να είσαι Νοήμων ον, θα πρέπει ήδη να είσαι στην Λογική, άρα να έχεις μόνο Νου.

Πού είναι ο Νους σήμερα;

Δημοσιογράφος: Άρα, δεν μπορούν να ανεβούν πολλοί αυτό το σκαλοπάτι της Νόησης;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν πάνε όμως καν με δρόμο την Λογική. Πήγαιναν με το συναίσθημα, πάνε με διδαχές.

Όλοι είναι με ένα «πιστεύω» στο στόμα.

Έχει σημασία να τα δούμε σήμερα, γιατί εγώ βλέπω και επιστήμονες. «Είσαι επιστήμονας; Σε τι επιστατείς; Ποιος είσαι;»

Σήμερα, μου λένε για θεοκρατικές διδαχές γελοίων ζώων!

Γιατί, αν θυμάστε… λένε ότι τους βρίζω και τους λέω ζώα! Λάθος κάνουν! Εγώ διαπίστωση κάνω!

Δεν μας έλεγαν όλους «ζώα» στον πλανήτη; Δεν μας έλεγαν με έναν γελοίο σαξονικό ευγενή τρόπο και μας βρίζουν;

Όλοι δεν έλεγαν ότι είμαστε απόγονοι του Δαρβίνου, του εβραίου; Όλοι δεν έλεγαν ότι εμείς είμαστε από το πίθηκο και σηκωθήκαμε από τα τέσσερα;

Καλά, συγνώμη! Τα αδερφάκια μας έμειναν στα δέντρα και εμείς ήμασταν έξυπνοι. Να δεχτώ εγώ ο Άνθρωπος ως Γένος ότι είμαι του πιθήκου; Και είμαι και homo sapiens, και homo neaderdal;

Κι όλα τα πανεπιστήμια κι όλες οι διδαχές λένε ότι είμαστε από το γένος του πιθήκου; Αυτοί είναι οι Ανουνάκι! Δεν είμαι εγώ! Αυτές οι έκπτωτες γελοιότητες! Αυτά τα ανόητα υβρίδια!

Τι δουλειά έχω εγώ; Πήγαν στον πίθηκο, γιατί δεν μπορούσαν να διατηρηθούν αλλιώς.

Εγώ όμως είμαι Γένος, έχω Έλευση! Δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα ζώα. Κι είπα ότι «εγώ δεν είμαι ζώο» και ότι «εγώ είμαι Έλληνας κι έχω Έλευση και μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ομομήτριος των θεών Δημιουργών μου κι αυτοί είναι ζώα!»

Τότε που μας έλεγαν όλους ζώα, δεν μίλαγε κανείς!

Τώρα παρεξηγήθηκαν! Για ποιον λόγο; Όταν μας έλεγαν όλους μαζί; Χειροκροτούσαν σε χιλιάδες διαλέξεις! Homo sapiens; Υπήρχε! Αλλά δεν ήταν δικός μας!

Είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία για αυτό, δεν είναι θέμα οικονομικό στην Ελλάδα. Είναι πολλά άλλα πράγματα στην Ελλάδα, εκτός από το Οικονομικό, αλλά ας το βάλουμε κι αυτό.

Χιλιάδες διδαχές για την Γλώσσα μου, χιλιάδες βιβλία γράφηκαν σκοτωμοί μεταξύ Ελλήνων, άμα το θέλετε, που λένε: «Ο Αριστοτέλης είπε….» « Το είπε;» «Μα, το είπε!» «Για δώσε μας το πρωτότυπο να το δούμε…». Δεν έχεις! Γιατί, έχεις του Πλάτωνα, που τόσο τον αγάπησαν οι μασόνοι; Γιατί; Τι έγραψε ο Πλάτωνας. Αφού δεν έγραψε τίποτα ο Πλάτωνας, που όλοι οι μασονόσποροι κόπηκαν να διαβάζουν Πλάτωνα.

Και στην εποχή του ακόμα, δεν έγραψε τίποτα. Μας είπε, τι είχε πει ο Σωκράτης, τι είχε πει ο Πλούταρχος…Μας έλεγε!…

Άρα, μιλάμε για έναν δημοσιογράφο της εποχής! Και πάλι, δείξτε μας το πρωτότυπο, τι έγραψε; Ούτε αυτό το έχεις! Άρα, τι έχεις; Τίποτα! Τότε, ποιες πηγές έχεις;

Τα πιο ιερά σου κείμενα είναι τα Ορφικά. Τα έδωσε ένας μοναχός του Πασσά. Άκου όνομα! «Πασσάς». Να δίνετε προσοχή στα ονόματα και στον ερχομό κάποιου.

Αυτός τα μετέφρασε! «Καλά, ρε Πασσά, δεν μας δίνεις τα πρωτότυπα να τα δούμε και εμείς!».

Μην εμπιστεύεστε κανέναν! Δεν εμπιστεύομαι τίποτα.

Καταρχήν δεν πιστεύω, ξέρω! Όποιος πιστεύει, δεν γνωρίζει! Και πρέπει όλοι να μπείτε σε αυτό το τριπάκι!

«Το είπε» λέει, «ο Πυθαγόρας!». Το είπε; Για δώστε μας κι εμάς το πρωτότυπο να το διαβάσουμε! Δεν έχουμε τίποτα.

Το 2% που υπάρχει, είναι αλλοιωμένο και το 98% δεν υπάρχει. Δεν έχεις τίποτα!

Και από το τίποτα, πρέπει να ξεκινήσεις με την δική σου Νόηση κι όχι με όλες τις γελοίες διδαχές, γιατί ο Έλληνας δεν μπορεί να βρει Νόηση από αυτά που τα γράφουν οι βοσκοί κι όλα αυτά τα ανθρωπίδια, λες και τώρα ξεκίνησε ο πλανήτης από το 1920. Μην εμπιστεύεστε τίποτα. Αν είπε κάποιος κάτι, ας το δούμε.

Δημοσιογράφος: Με αυτή την νοοτροπία που έχουν οι Έλληνες, άρα δεν μπορεί ποτέ η Ελλάδα ….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τους διέλυσαν, τους σκλάβωσαν!

Δημοσιογράφος: Ποιοι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όλοι, εκτός από τους Έλληνες. Οι αποστάτες, άμα το θες! Τους πήραν την Γραμματεία, τους πήραν τα πάντα! Τους έμαθαν γελοία πράγματα. Χαράχθηκαν όλοι, άπαντες κι εσείς οι νέοι!

Σήμερα, χαράσσεται το παιδί από το σπίτι κι από την μάνα του. Η μάνα του, δεν ξέρει, δεν υπάρχει σχολείο για γονιούς, δεν υπάρχει Πολιτεία για να υπάρξουν τα παιδιά. Ό,τι ξέρει η μάνα σου, στο μαθαίνει!

Αν η μάνα σου είναι δογματισμένη, θα σε πάρει κοντά της.

Είναι μεγάλο θαύμα του Ελληνισμού να ξεφύγει από αυτό και να καταλάβει, τι συμβαίνει. Από το σπίτι σου, δεν μαθαίνεις τα πάντα;

Η Πολιτεία είναι διαλυμένη τελείως.

Στο Υπουργείο Παιδείας υπάρχουν 11 Εβραίοι, πιο Εβραίοι πεθαίνεις, που σου γράφουν τα βιβλία!

Την δική μας Ιστορία την έχουν κάνει ένα παραμύθι, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα.

Διάβαζα προχθές ένα βιβλίο της μικρής μου κόρης, γιατί έχω πολλές κόρες, ότι ο Μινώταυρος ήταν ένα κακό ζώο, τέρας που έτρωγε ανθρώπους και έβγαζε φωτιές. Να πιάσω τον Εβραίο στο Υπουργείο και να το λιώσω, που μας δουλεύει! Ζωντόβολα που αντιγράφετε!!

«οι Έλληνες έκαναν θυσίες…». Ποιες θυσίες; Έκαναν οι Έλληνες θυσίες;

Κι όμως αν πάρεις την ιστορία είναι γεμάτη! «Ο Αγαμέμνονας θυσίασε την κόρη του την Ιφιγένεια…».

«Η Ιφιγένεια ήταν κόρη του Αγαμέμνονα και γυναίκα του ήταν η Κλυταιμνήστρα…». Αφού η Κλυταιμνήστρα δεν είναι άνθρωπος.

Δημοσιογράφος: Ήταν όμως μυθολογία…και ο Μινώταυρος….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτή είναι η Ιστορία σου! Η Μυθολογία είναι η Ιστορία.

Η Κλυταιμνήστρα δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την γυναίκα του, αλλά, δεν ξέρει κανείς τι σημαίνει Κλυταιμνήστρα.

Γιατί, ξέρει κανείς τι σημαίνει Αγαμέμνων;

Σημαίνει «Αγαν + Μέμνων» δηλαδή «Άγαν» που είναι υπερβολή και «Μέμνων» είναι αυτός που «έχει την υπερβολή», άρα, ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ σημαίνει ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ! Σιγά, μην ανέλυσε κανείς το όνομα του.

Ο Αγαμέμνων ήταν αρχηγός των Ανδρών. Άνδρας δεν σημαίνει Άρρεν. «Άρρεν» είναι άλλο θέμα. «Άνδρας» είναι αυτός που «δρα άνω», άρα ο Αγαμέμνονας ήταν αρχηγός των Ανδρών. Όταν λένε για «Άνδρα» δεν έχει καμία σχέση με το φύλο, αν είναι άρρεν ή θήλυ!

Σήμερα, αυτό που λέτε «γυναίκα» είναι θήλυ και αυτός που λέτε «άνδρα» είναι ο άρρεν και Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΩ ΔΡΑΣΗ.

Άρα, ο Αγαμέμνων είναι ο Αρχηγός των Βασιλιάδων.

Η Κλυταιμνήστρα, το όνομα της σημαίνει «ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΔΟΞΑ» και δεν μπορούσε να ήταν άλλη από την Κλυταιμνήστρα, η γυναίκα του Αγαμέμνονα.

Άρα, δεν είναι στο φυσικό του κομμάτι, είναι στο μεταφυσικό και κωδικοποιημένο κομμάτι. Γιατί η Ιφιγένεια υπάρχει;

«Ο Αγαμέμνονας γεννάει 9-10 κόρες…..» Ποιος σας είπε τέτοιες γελοιότητες;

Η Ιφιγένεια είναι η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ και δεν θα μπορούσε να είναι κόρη άλλου, εκτός του Αγαμέμνονα που έχει την Υπερβολή δική του. Ποιος θα αναλύσει αυτούς τους κώδικες; Κι εσύ ακολουθείς αυτά τα ζώα;

Η Ιφιγένεια είναι η Ιφή του Γένους και έπρεπε να την θυσιάσει. Τι να θυσιάσει; ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. Άρα, την καθαρότητα του Γένους την είχε ο Αγαμέμνων που μπορεί να έχει την Υπερβολή και έχει τα πάντα! Μιλάμε για την Λεωφόρο των Λεόντων! Μιλάμε για Μυκήνες τώρα!

Δεν ξέρει κανείς σας τι είναι αυτό. Άρα, θυσιάζει την κόρη του η οποία είναι η καθαρότητα του Γένους και την παίρνουν οι Θεοί και την πάνε στους Ταύρους! Νομίζετε ότι την πήγαν στο κοπάδι με τις αγελάδες;

Εκεί είναι η Δύναμη.

Όλες οι συμπαντικές δυνάμεις συμβολίζονται. Όπως και τα ζώδια, είναι Ζω-Δια, Ζώα του Διός κι όχι του Γιαχβέ και του κάθε κερατά.

Και πριν το ζώο έρθει εδώ είναι χαραγμένο στα άστρα, γιατί τα ζώα είναι αστρικά. Υπάρχουν πρώτα εκεί και μετά, έρχονται εδώ.

Άρα, είναι συμπαντικές δυνάμεις που στην γη τα βλέπεις ως ζωικό βασίλειο. Είναι θέμα σχήματος.

Εμείς, μας λένε ότι είναι παιδιά του Κύνα! «Κύνας» σημαίνει σκύλος και οι Εβραίοι, μας λένε «κυνάρια» στις γραφές τους, γιατί είμαστε παιδιά του Σειρίου. «Εσείς είσαστε κυνάρια» λένε! Ναι, γιατί είμαστε παιδιά του Σειρίου που είναι η μήτρα του Σύμπαντος.

Άρα, εσύ βλέπεις τον σκύλο ή το σχήμα; Αυτά τα ζώα πώς εκφράζονται; Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω;

Μας είπαν για την Τροία… Τροία την λένε; Ίλιον το λένε και εξ΄ου και Ιλιάδα. Δεν την λέμε Τρωάδα. Η Ιλιάδα δεν βγήκε από την πόλη του Ιλίου; Γιατί δεν την λέμε Τρωάδα, αλλά μιλάμε για Τροία. Πώς έχουμε Τροία, αλλά βγήκε η Ιλιάδα;

Δημοσιογράφος: Όταν ο πολίτης κάνει την Εξώδικη Δήλωση- Εντολή, είτε σε εφορίες, είτε στα Ταμεία, είτε σε Τράπεζες, λαμβάνουν κάποιου είδους φορολογικής ενημερότητας;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί να θέλουν ενημερότητα; Ο άνθρωπος πάει και ξοφλάει. Γιατί την λέμε «ενημερότητα»;

Δημοσιογράφος: Γιατί όλοι μας χρειαζόμαστε κάποιοι είδος….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και γιατί δεν δίνουν; Γιατί να μην μας δώσει; Η ενημερότητα είναι για να μας ενημερώσει αν χρωστάω ή όχι! Σωστά;

Δημοσιογράφος: Αφού έχεις εξοφλήσει, θα πάρεις κάποιου είδος ενημερότητα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πες ότι δεν ξοφλάω, δεν πρέπει να μου πει πόσα χρωστάω; Η ενημερότητα είναι ενημέρωση. Πας στην τράπεζα και λες:

«Ενημερώνω το βιβλιάριο μου. Πόσα έχω μέσα;;». Δεν θα σου δώσει ενημέρωση; Θα σου δώσει!

Πας λοιπόν σε μια εφορία και λες: «Παρακαλώ τι χρωστάω;». Δεν πρέπει να σου δώσει μια Ενημερότητα που λέει όχι 0 (μηδέν), αλλά ότι χρωστάς 20.000; Τώρα, γιατί δεν δίνουν;

Άρα, ενημερότητα είναι να ενημερώσεις τον πολίτη τι χρωστάει. Αν δεν χρωστάω, γράφει μηδέν, αν χρωστάω, γράφει αυτά που χρωστάω. Σωστά; Δεν δίνουν λοιπόν!

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΠΑΝΩ.

Όμως το κράτος, η εφορία η οποία είναι ιδιωτική…. Και πρέπει να κάνουμε ένα πολύ σοβαρό ρεπορτάζ για την «Ανεξάρτητη Αρχή» που ψήφισαν και θα καταλάβετε, γιατί δεν φανταζόσαστε τίποτα…

Ψηφίστηκε η Ανεξάρτητη Αρχή που αντικατέστησε την Γενική Γραμματεία Εσόδων που είναι κοινώς η Εφορία.

Οι Εφορίες είναι ιδιωτικές με ΦΕΚ από το 1853. Το ξέρατε; Τα λεφτά μας δεν το παίρνει το κράτος στην εφορία.

Τα παίρνουν οι επικυρίαρχοι χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και όλα αυτά τα πολιτικά παιδιά που νομίζετε ότι είναι πολιτικά, δεν υπάρχει τίποτα!

Γι’ αυτό χαίρομαι τόσο πολύ που οι νέοι δεν κάνουν τίποτα!

Όποιος δεν είναι χαραγμένος και κάθεται απλά σε μια καφετέρια και δεν κάνει τίποτα, είναι το πιο υγιές στοιχείο σήμερα και δεν πρέπει να κάνει τίποτα, γιατί ο, τιδήποτε κι αν κάνει, είναι χαραγμένος και έχει μπει ήδη σε ένα τριπάκι.

Άρα, περιμένουν να μάθουν οι γηραιότεροι και οι νέοι να ζήσουν το όνειρο, την μεγάλη ιδέα. Αν δεν καταλάβουν οι μεγαλύτεροι, οι οποίοι είναι αυτοί υποχρεωμένοι. Ακόμα και οι πατέρες τους έπρεπε να είχαν κάτι και δεν έκαναν! Τι να κάνουν οι νέοι που δεν έχουν ιδέα, δεν έχουν τίποτα, δεν έχουν όραμα. Δεν θέλει ο νέος! Τι να κάνει; Να δουλέψει; Σε τι; Που έχει δύο-τρία πτυχία και πάει να σερβίρει καφέ και να του μιλάει ο καθένας;

Άρα, λοιπόν το Κράτος πρέπει να δώσει Ενημερότητα σε οποιοδήποτε σημείο. Ιδιαίτερα, όταν κάνει το Εξώδικο, το Κράτος δεν του δίνει ενημερότητα. Γιατί;

Γιατί αφού ξοφλάει από τα αποδεδειγμένα χρήματα όλα του τα χρέη, αλλά και το εξωτερικό χρέος, την ώρα που θα του δώσει Ενημερότητα ότι ακόμα χρωστάει για παράδειγμα 30.000 ευρώ, ο πολίτης έχει δικαίωμα να του κάνει τέτοια μήνυση και να λιώσει τον έφορα και τους πάντες.

Άρα, δεν το κάνει!

Να του δώσει μηδενική ότι ξόφλησε; Τότε το σύστημα έπεσε! Έτσι είναι τα πράγματα! Δεν του δίνει ούτε ότι χρωστάει!

Από εκεί να καταλάβετε τον φόβο, αλλά και την δύναμη και την δυναμική της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Δεν του δίνει ούτε ότι χρωστάει, αλλά ούτε ότι δεν χρωστάει. Δεν του δίνει καν!

Άρα, λοιπόν, έχουμε παγώσει ένα ολόκληρο σύστημα.

Τώρα θα βγουν και τα Εξώδικα για την ΔΕΗ, για το νερό και για τον Δήμο. Και είναι κακούργημα, Ανθρωποκτονία κατά της ζωής, αν κόψεις το ρεύμα την ώρα που στο πληρώνω.

Είναι θέμα τυπογραφείου, γιατί τυπώνουμε 400.000 εξώδικα που είναι 660 σελίδες, γιατί σε κάθε Εντολή-Εξουσιοδότησης υπάρχουν και τα Σχετικά, που τα Σχετικά είναι οι αποδείξεις με όλες τις κυβερνητικές αποφάσεις για το τι λέει μέσα η Εντολή.

Είναι μονόδρομος, αλλά και για κάποιους περισσότερο, επειδή πραγματικά δεν έχουμε φίλους, παρά μόνο αδερφούς.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δεν έχει φίλους, παρά μόνο αδερφούς. Δεν σας κάνει εντύπωση που όλοι είναι απέναντι μας; Γιατί; Ζητάμε δανεικά; Δηλαδή, ζητάμε μόνο την Ένωση των Ελλήνων και είμαστε τόσο κακά παιδιά; Καίνε τα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα και εμείς τα ξαναφτιάχνουμε απλά.

Θα έρθει όμως ένα μεγάλο ραντεβού το οποίο δεν θα το αποφύγει κανένας.

Οι ANTIFA ε; Ήδη είπα σε μια συνέντευξη μου ότι προλαβαίνουν τα Ελληνόπουλα να φύγουν από αυτές τις οργανώσεις, γιατί είναι καθαρά σιωνιστικές και εβραϊκές.

Ξέρετε τι είναι οι ANTIFA; Έχετε δει τα σύμβολα τους;

Ξέρετε ότι οι ANTIFA είναι η στήριξη του Ισραήλ και ο πόλεμος των αντι-ιησουιτών; Και τι θέλουν στην Ελλάδα; Ας πάνε στην Γάζα ή στο Τελ Αβίβ. Τι δουλειά έχουν εδώ; Λένε ANTIFA και νομίζατε ότι είναι κάτι αντιφασιστικό. Όχι! Και οι ANTIFA και ο Φασισμός έχουν τα ίδια αφεντικά.

Τριάντα ευρώ την ώρα πληρώνονται οι ANTIFA στην Γερμανία.

Το καταστατικό τους είναι καθαρά εβραϊκό και είναι η υποστήριξη και η στήριξη του Ισραήλ. Στην Ελλάδα, στην Γερμανία τι δουλειά έχουν;

Έχουμε συλλάβει πολλούς αντι-εξουσιαστές στην Αθήνα. Κάποια στιγμή συλλάβαμε 7 άτομα μόνοι μας από τους επιθέσεις τους και τα 5 ήταν ασφαλίτες. Είναι πιο άσχημα τα πράγματα.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.

Ακόμα και στο Εξώδικο-Εντολής Αποπληρωμής, όταν το πάρετε και το διαβάσετε, πρέπει να το διαβάσετε ως νέοι άνθρωποι. Να το πάρετε στα χέρια σας και να δείτε ότι ξεκινάει και λέει:

«Ως Κυρίαρχος Έλληνας Ιθαγενής που κατέστην πλουσιότερος εν αγνοία μου, με αυτά τα κεφάλαια ….. σας εντέλω και σας εξουσιοδοτώ να παραλάβετε από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που είναι ήδη στο Εξώδικο…».

Δηλαδή, σου δίνω τους τραπεζικούς λογαριασμούς και μέσα είναι και χρήματα που έχουν βάλει και πολλοί συνέλληνες. Δηλαδή τροφοδοτώ τον λογαριασμό και αυτό είναι και η απόδειξη της ύπαρξης του ίδιου του λογαριασμού.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Έχουμε 33 Πρωτόκολλα, 12 Αξίες, 18 Αρχές και 3 Πολιτειακούς Νόμους. Ουσιαστικά είναι η βάση και η Αρχή της Πολιτείας, του πώς θα βγαίνουν οι Νόμοι αύριο. Σήμερα, δεν υπάρχει Αξιακό, δεν υπάρχουν Αρχές, δεν υπάρχει τίποτα.

Δημοσιογράφος: Κλείνοντας ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Το μεγάλο στοίχημα δεν είναι οι εκλογές για εμάς. Θα πάρουμε τις εκλογές και η χώρα θα περάσει στα χέρια των Ελλήνων.

Το μεγάλο στοίχημα για όλους όμως και για όλον τον πλανήτη είναι η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Να φύγει η κάλπη από μπροστά μας.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Ουσιαστικά, δεν βάζεις ένα Κόμμα να σε διοικήσει.

Δηλαδή, δεν βάζεις την ουσία και δίνει τις αποφάσεις στην εξ-ουσία. Δηλαδή, σήμερα, η Εξουσία εκτελεί, αλλά εδώ ο κόσμος πρέπει να καταλάβει βασικά πράγματα, που τα βλέπει γύρω του, αλλά τα προσπερνάει.

Διοικεί η εξουσία. Η εξ-ουσία είναι εκτός της Ουσίας από την λέξη. Δηλαδή, έχω την Ουσία και την Εξ-ουσία.

Για να κάνει κάτι η Εξ-ουσία, δηλαδή για παράδειγμα, η αστυνομία θα πρέπει να πάρει μια Διαταγή.

Αν δεν πάρει Διαταγή η αστυνομία, δεν εκτελεί, γιατί είναι η Εξουσία. Η Ουσία που δίνει τις Διαταγές, ποιος είναι; Αν όχι ο λαός, ποιος άλλος μπορεί να το κάνει;

Αυτές είναι τεράστιες διαφορές της Δημοκρατίας και το τι σημαίνει Δημοκρατία και τι γίνεται σήμερα.

Άρα λοιπόν, υπάρχει ένα κέντρο κάπου σε κάποιο υπόγειο, κάποιος αόρατος δαίμονας που δίνει διαταγές και εκτελεί η εξουσία που διοικεί;

Καταρχήν, δεν διοικεί η εξουσία. Η εξουσία εκτελεί τις δημοκρατικές διαδικασίες και αποφάσεις της Ουσίας. Και η Ουσία είναι ο πολίτης, ο λαός που σήμερα είναι ανύπαρκτος σε όλα τα μεγέθη της Δημοκρατίας.

Αυτό που θα γίνει δηλαδή είναι να εγκαθιδρυθεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, να γίνει μια ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που εκεί φεύγει η κάλπη.

Το όνομα μόνο της «κάλπης» σημαίνει κάλπικη. Όλοι ξέρουμε τι ψηφίζουμε. Αλλά, μετά κρύβεσαι και πας να ρίξεις την ψήφο στην κάλπη;

Γιατί, εκεί μετράνε κάποιες εταιρείες που έχουν φτιάξει, όπως η SINGULAR LOGIC, οι οποίες καταμετρούν την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Όλοι λένε ψέματα. Σήμερα, σε δυναστεύουν με το 10%. Δηλαδή, σήμερα με το 10% διοικούν την Ελλάδα και σε δυναστεύουν και αφανίζουν εμάς και για αυτό βλέπετε, δεν υπάρχει πολιτικό κόστος.

Ο, τι θέλει κάνει ο καθένας, βγάζει ό, τι Νόμο γουστάρει και κόστος δεν έχει, λες και δεν υπάρχει ο Πολίτης!. Λες και διοικεί κάπου που δεν υπάρχουν πολίτες και δεν υπάρχει πολιτικό κόστος.

Ναι, πραγματικά δεν υπάρχει, γιατί αυτοί δεν είναι βγαλμένοι από μια εκλογική διαδικασία, είναι βγαλμένοι μέσα από κλάμπ, λέσχες με ψεύδη, γελοιότητες και ψεύτικους ψήφους κι έτσι πρέπει να κάνουν αυτό που τους λένε.

Στην πραγματική όμως Δημοκρατία δεν υπάρχει κάλπη. Υπάρχει μόνο ονοματεπώνυμο, όπως και στην Εθνοσυνέλευση. Στην Εθνοσυνέλευση ψηφίζεις με την ταυτότητα σου, «Ναι» στην Εθνοσυνέλευση.

Όσες Εθνοσυνελεύσεις που έχουν γίνει, όπως έγινε και στην Αμερική, είναι γελοίες.

Ουσιαστικά, έβαλαν το «status», πώς θα περάσουν αυτοί και τα κωλόπαιδα τους.

Ενώ, μια πραγματική Εθνοσυνέλευση, όπως στην Ελλάνια διαδικασία στην δικιά μας, η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

Δηλαδή, τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ μας είναι 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ και 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΣΥΝΟΛΟ 33 ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

Ακόμα και μια τεράστια Εθνοσυνέλευση να γίνει σε όλη την Επικράτεια και απανταχού της Γαίας, γιατί η Ένωση είναι απανταχού της Γαίας, οι Νόμοι μπορεί να είναι καλύτεροι από τους τώρα, αλλά δεν θα είναι του Ελληνικού λαού, θα είναι δικοί μου ή όλων ημών που θα κάνουμε Εθνοσυνέλευση.

Απαγορεύεται δηλαδή να βγει κανένας Νόμος.

Ουσιαστικά, θα εγκαθιδρυθούν τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ και έτσι ο Πολίτης θα έχει το status, θα έχει το Αξιακό…. Τι σημαίνει όμως Αξιακό; Ακόμα και έναν κύκλο να σχηματίσεις, θέλεις ένα άξονα. Αν δεν έχεις άξονα, ποτέ δεν γίνεται να κάνεις κύκλο.

Άρα, το ΑΞΙΑΚΟ είναι το ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Γι’αυτό και στην Κύπρο ανακοινώσαμε στις 13 Νοεμβρίου τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΥΠΡΟΥ και ήδη πήραμε 3000 υπογραφές και εγκαθιδρύεται στην Κύπρο. Ήδη οι Κύπριοι αδερφοί μας, γιατί δεν υπάρχει Κύπριος, είναι Έλληνες της Κύπρου, θα αναζητήσουν να πάρουν την χώρα τους στα χέρια τους.

Ουσιαστικά, δηλαδή, αυτό έχει πάει και σε άλλα κράτη και θα γίνει παντού, γιατί η κρίση είναι πολιτική, είναι οικονομική….

Τελικά, δεν πέτυχε κανένα κόμμα σε αυτόν τον πλανήτη. Ήρθαμε και λέμε τελικά, δεν πέτυχε η Οικονομία. Πώς δεν πέτυχε; Τα ταμεία είναι γεμάτα. Εμείς όπου πάμε, όλοι πληρώνουμε. Πού τα χρωστάμε;

Τελικά, όλος ο πλανήτης χρωστάει! Πού χρωστάει; Πού χρωστάμε όλοι εμείς; Σε ποιον;

Δημοσιογράφος: Παντού!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πού; Σε κάποιον μεγάλο; Πού είναι; Ποιος; Όλες οι χώρες χρωστάμε! Πού χρωστάνε όλες οι χώρες; Στους εαυτούς τους!

Είναι σαν το Δημόσιο. Το Δημόσιο είμαστε εμείς! Εμείς φτιάχνουμε το Δημόσιο. Αν δεν υπάρχουν Πολίτες, δεν υπάρχει Δημόσιο.

Άρα, όταν εγώ χρωστάω του Δημοσίου, που είμαι εγώ, χρωστάω του εαυτού μου. Αν το Δημόσιο μου χρωστάει, σημαίνει ότι μου χρωστάει ο εαυτός μου. Είναι αλληλένδετο.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και για όποιον δεν θέλει να καταλάβει περισσότερα, ας κάνει ό,τι κάνει.

ΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΕΛΕΙΣ.

ΆΝΤΕ, ΦΥΓΕ! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;

ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ; ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ; ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ; ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ;

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Τιμή μου που κάναμε αυτή την συνέντευξη και με τον νέο κόσμο και περιμένω πολλά από εσάς, γιατί εγώ είμαι μισό αιώνα Άνθρωπος! Πόσο θα αντέξω ακόμα;

Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ, Ο,ΤΙ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ Ο,ΤΙ ΠΕΤΥΧΩ, ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΆΣ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ;

Δημοσιογράφος: Ευχαριστούμε πολύ!

…………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

Αφήστε μια απάντηση