ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ 600δις$ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

15781719_1341579289225691_2112782391976775861_nΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Τι επαγγέλεστε κύριε Σώρρα;..»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ«

Αλφειός: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ 28/6/2013 ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ…

21) Αντίγραφο της από 17.6.2013 ένορκης αμετάκλητης επαλήθευσης και επιβεβαίωσης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας μεταφοράς μετοχών – Θεματοφύλακα και η μετάφραση αυτής.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
…………

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

Αλφειός: ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ… ΣΑΝ «ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΣ ΠΟΥΑΡΩ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;;;

ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΡΘΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ UCC1 ΤΟΥ PAYMENT OFFICE ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600δις$ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ;;; ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 09.00 ΤΗΣ 28/6/2013 ΚΑΙ  ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΕΞΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ !!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ -8 ΩΡΕΣ !!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΤΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ… ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ(ΣΚΟΥΠΙΔΙ), Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

………………….
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ… 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΖΩΑΑΑΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. BLEAKLEY PLATT , ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 USD

ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ;

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Αλφειός: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ… ΕΝ ΧΟΡΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΜΕΞ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΟΜΟΘΥΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!! ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛ !!!!
………….15894321_386413748372687_5292462952010638026_n

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ…». ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΟΡΔΗ CENTERTV 25-5-2899(2015) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΩ !» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ 4/7/2899(2015) (β’ μέρος απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΔΥΣΣΕΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

Πωλούνται από την «χριστιανική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.» και τους Εβραίους Rothschild ιδιοκτήτες της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» και της «Τράπεζας της Ελλάδος» που κατέχουν και τις άλλες τράπεζες στην Ελλάδα…

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μετά από συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τον Μάιο του 2012, ο Αρτέμης Σώρρας με γραπτή προσφορά την οποία απέστειλε μέσω δικαστικού επιμελητή, δωρίζει μια μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής υπέρ της εκκλησίας. Οι επιστολές στάλθηκαν προς τον Αρχιεπίσκοπο, προς τα Μέλη της «Αγίας και Ιεράς Διαρκούς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος» και προς τα Μέλη της «Ιεράς Συνόδου της Ελλάδος».

………………………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση