Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ… ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ν. 4389 27/5/2016

ΑΡΘΡΑ

ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ 1

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

………………………..

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ
ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ν. 4389 27/5/2016
1) Συνίσταται ανεξάρτητη Διοικητική αρχή, χωρίς νομική προσωπικότητα, με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.)( στο εξής η ‘’Αρχή’’) με σκοπό τον προσδιορισμό, την βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών Δημοσίων εσόδων που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της.
2) Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές.
Ουσιαστικά το καθεστώς με την ψήφιση αυτού του νόμου παραδίδει ανεκκλήτως την Δημοσιονομική πολιτική του κράτους σε μία ‘’ΑΡΧΗ’’ χωρίς νομική προσωπικότητα, που σημαίνει χωρίς νομική ύπαρξη, άρα ανύπαρκτη και κατά συνέπεια σε ένα φάντασμα.

Αυτό το ‘’φάντασμα’’ θα εισπράττει όλα τα έσοδα του κράτους, δεν θα ελέγχεται από κανέναν απολύτως ,τα μέλη της θα έχουν πλήρη ασυλία, θα καθορίζει την δημοσιονομική πολιτική που περιλαμβάνουν τα Τελωνεία, ο κλάδος της Υγείας, το χημείο του κράτους, θα γνωματεύει επί Δικαστηρίων και των Θεμάτων Ασφαλείας, θα ορίζει την μισθολογική – διοικητική πολιτική που έχει σχέση ιδιωτικού Δικαίου, το ύψος των φόρων, την ανταποδοτικότητα αυτών και τις συνέπειες στην Ελληνική κοινωνία.

Επίσης θα γνωμοδοτεί, θα εισηγείται και θα πρέπει να έχει σύμφωνη γνώμη για όλες τις οργανικές θέσεις των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. Δικαστικών Αρχών, Ασφάλειας και όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών.

Με ποιο συνταγματικά νομικό ή λογικό πλαίσιο ψηφίστηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο αυτός ο νόμος δια του οποίου μια ‘’ΑΡΧΗ’’ χωρίς νομική ύπαρξη θα καθορίζει την επενδυτική, αναπτυξιακή, και χρηματοδοτική πολιτική οι οποίες αποτελούν βασικότατη συνθήκη δια την ύπαρξη και την επιβίωση ενός κράτους.
Εάν η εκχώρηση καθηκόντων, Συνταγματικά καθορισμένων Κυβερνητικών Θεσμών, σε μία ‘’ΑΡΧΗ’’ χωρίς νομική ύπαρξη δεν είναι κατάλυση Συντάγματος και παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας , τότε τι είναι ?

Δια της εν λόγω ‘’ΑΡΧΗΣ’’ συστήνεται ένα νέο παράλληλο ΑΦΑΝΕΣ – ΑΥΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, το οποίο ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΟΔΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΘΑ ΑΡΧΕΙ ΑΦΑΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ Ή ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/16 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΕΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ, ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΕΘΕΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ‘’ΙΔΡΥΣΗ’’, ‘’ΥΠΑΡΞΗ’’, ΚΑΙ ‘’ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ’’ της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Καλούνται οι υγιείς, ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες να ενημερωθούν στα γραφεία της Ελλήνων συνέλευσις, δια τον τρόπο αντιμετώπισης της σκλαβοποίησης των ανθρώπων. Αν δεν αντιδράσουμε ‘’ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ’’ θα θεωρηθει από το καθεστώς ως αποδεκτόν.
Η απόφαση άπτεται της ελεύθερης βούλησής σου ’’ Έλληνα πολίτη’’, διότι καθίστασαι υπεύθυνος δια αυτό που έρχεται.
Επιμέλεια κειμένου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ” ΣΤΙΣ 30/12/16

……………………….

ΜΙΑ … «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ» … ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ;;; ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ … ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ … ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ … ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ Η … Α-όρατη Α-νυπόστατη Δ-ικτατορική Ε-ργολαβία ;;; ΠΟΙΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΝΟΕΣ … ΠΟΙΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ;;;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ

Αφήστε μια απάντηση