Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ «Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ» ΕΥΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΕΙΑ

unnamed

( εστάλη με e-mail στον Αλφειό από τον σύλλογο γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία “Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ” )

♥(◠‿◠)♥ Καλές Γιορτές ♥
。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*.Ευχόμαστε υγεία
˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚και τύχη!!!
˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門 ღ ღ..και πάντα χαμογελα
Δύναμη για τα δύσκολα
Κι αυτά θα περάσουν…..
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ http://www.i-diadromi.gr/p/about.html

………….

Αλφειός: ΑΝΤΙ ΕΥΧΩΝ … Ρωμαίος Θανάσης: ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΘΩΝ… … ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ ΚAT EΙKONA ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΠΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΜΗΠΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 300 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ?? Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ?

ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. …]

( ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σελ. 27 , 28 )
13.0 ΥΓΕΙΑ
Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο
εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Σα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική
δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα
κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους
ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ό,τι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ» : ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΜΕΑ

Αφήστε μια απάντηση