ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.” ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.»
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ.6199/04-09-2015

ΑΘΗΝΑ 20/12/2016

ΑΦΟΡΑ: «Επίκαιρη ερώτηση Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για το θέμα του Αρτέμη Σώρρα (19/12/16)»

ΠΡΟΣ,
ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΟΝΟ Η ΝΟΣΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΑΦΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Κ.Λ.Π…..

ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΩΜΙΚΗ ΛΟΓΩ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ FORBES ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ .

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΟΤΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΙΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΥΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.!

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΦΕΣΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ;

ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΞΕΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΟΡΚΙΣΘΗΚΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.

ΈΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΘΕΜΑ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ .

ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΗΔΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ»

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση