ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ… Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 27 ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ 22 ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ 5 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

15589836_253915628360361_8459900238069941824_n

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ.

Alexandros Zagelidis ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ……
Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 27 ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ 22 ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ 5 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ……..

ΟΙ Ε.ΣΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ …….
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ {ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ} ΜΕ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ….
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ……
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ……
ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ- ΕΝΕΡΓΟΙ -ΕΝΩΜΕΝΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ…….
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ…..\
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…

…………………………………………

Αλφειός: ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ … ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΚΥΝΑΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΑΧΝΩΣ ΕΠΙ ΠΑΣΣΑΛΟΥ ΑΛΥΣΣΟΔΕΜΕΝΟΣ !! ( Κάποτε… ήταν ένας επικυρίαρχος δήθεν λεφτάς που είχε στην κατοχή του μια πόλη ολόκληρη κι αυτός έμενε σε μια κορφή πάνω από την πόλη σε μια περιφραγμένη βίλλα με καμιά πενηνταριά σκυλιά να τον φυλάνε… Ζούσε απομυζώντας τον ιδρώτα και το αίμα των ανθρώπων της πόλης κρατώντας τους μέσα στον τρόμο και τον φόβο… Κανείς δεν ήξερε τον τρόπο ούτε τα μέσα για να βρει τρόπο να ελευθερωθεί κι ούτε καν έβαζε στην σκέψη του να πλησιάσει στη βίλλα από τον φόβο των σκυλιών… 

Ο δήθεν λεφτάς τάϊζε πολύ καλά τα σκυλιά του κι αυτά με την σειρά τους έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους αν και αλυσσοδεμένα στα παλούκια… μέχρι που κάποια μέρα ο αιμοσταγής αφεντικός δήθεν λεφτάς , αδύναμος και μην έχοντας πλέον τροφή ούτε για τον εαυτόν του , ψόφησε στο μπαλκόνι του αγναντεύοντας την πόλη…

Κάποιος από την πόλη που ήρθε με αυτά που έπρεπε , την ώρα που έπρεπε , του είχε κόψει την τροφή και τα χέρια και δεν μπορούσε πια να κάνει τα κόλπα του με ένα λάπτοπ… Αυτός ο κάποιος είχε κάνει αυτό που έπρεπε για τους ανθρώπους της πόλης του , ενημερώνοντάς τους ότι πλέον μπορούν κι έχουν την δύναμη να πάνε να πάρουν τον κλεμμένο πλούτο τους από την βίλλα του σκατόψυχου δήθεν λεφτά επικυρίαρχου !!!

Αυτό το πήραν χαμπάρι πολλοί στην πόλη κι άρχισαν να μαζεύονται γύρω από την βίλλα έτοιμοι να μπουν μέσα και να πάρουν όλον τον πλούτο τους που τους τον είχε κλέψει ο αφεντικός δήθεν λεφτάς…

Τα σκυλιά δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι ο αφεντικός ψόφησε και λυσσομανούσαν τρομοκρατημένα στη θέα των ανθρώπων που πλησίαζαν επικίνδυνα… Οι άνθρωποι περίμεναν γνωρίζοντας ότι τα σκυλιά ατάϊστα , χωρίς φαΐ και νερό , μετράνε μέρες για να λυσσάξουν από δίψα και να ψοφήσουν από ασιτία !!! )  

……….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ , ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ
Θεόδωρε  Παυλίδη, δικηγόρε Κιλκίς, 
Στις 7 Δεκεμβρίου 2016, δημοσιεύτηκε ένα κατάπτυστο δημόσιο άρθρο σας, το οποίο βρίθει από ολοκληρωτικού χαρακτήρα υποκρισία και παραπλάνηση , γεμάτο με ψέματα, συκοφαντίες και αθλιότητες για τον Αρτέμη Σώρρα και την “Ελλήνων Συνέλευσις“.
Συγκριμένα:
1) στην πρώτη παράγραφο γράφεις:
“Το μέγα λάθος της ζωής μου είναι ότι δεν πήγα το περασμένο Σάββατο στην συγκέντρωση-ομιλία του Προέδρου του ΕΣΥ Αρτέμη Σώρα που έγινε εδώ στο Κιλκίς  στο κέντρο διασκέδασης ΘΕΑΤΡΟ  Μετάνιωσα πικρά γιατί η υπόθεση ήταν…………. θέατρο και θα έβλεπα έργο δωρεάν Μάλιστα θα γελούσα με την καρδιά μου γιατί το έργο ήταν κωμωδία. Ο Πρόεδρος μοιράζει εκατομμύρια και για την ακρίβεια δισεκατομμύρια.“.
Διευκρινιστικές απαντήσεις στα γραφόμενα σου στην παράγραφο αυτή:
α) Το μέγα λάθος της ζωής σου, είναι ότι έγραψες το άρθρο αυτό. Το γιατί θα το αντιληφθείς πολύ σύντομα, όταν αναλάβει την διαχείριση της χώρας η Ελλήνων Πολιτεία, την οποία αγωνίζεται να εγκαθιδρύσει η “Ελλήνων Συνέλευσις“- “Ε.ΣΥ.“.
β) Προφανώς υποκρίνεσαι, ότι δεν γνωρίζεις το επίθετο του Αρτέμη Σώρρα και το γράφεις ως “Σώρα“. Είναι υποκριτική η αναγραφή του λανθασμένου επιθέτου, διότι είναι αδύνατον να μην γνωρίζεις το αληθινό επίθετο του, αφού ασχολήθηκες με τον Αρτέμη Σώρρα δημόσια σε τοπική εφημερίδα, και επειδή είσαι και δικηγόρος, δεν μπορείς να επικαλεστείς το άλλοθι ενός αγράμματου. Κατά συνέπεια προκύπτει αβίαστα το λογικό συμπέρασμα, ότι εσκεμμένα και με ενδεχόμενο δόλο, χρησιμοποίησες το λανθασμένο επίθετο Σώρας, για να μειώσεις την προσωπικότητα του Αρτέμη Σώρρα, (όπως άλλωστε αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα και σε άλλες παραγράφους του άρθρου σου), παραπλανώντας τους αναγνώστες της Εφημερίδας, στους οποίους δείχνεις, με το άρθρο σου έλλειψη σεβασμού.
γ) Θεώρησες την πολύ σοβαρή εκδήλωση – ομιλία ενημέρωσης στο κέντρο “ΘΕΑΤΡΟ“ του Κιλκίς του Σαββάτου 20-11-2016, από την “Ελλήνων Συνέλευσης Κιλκίς“, ως “θέατρο-έργο-κωμωδία“, προσβάλλοντας βαριά τους 500 παρευρισκόμενους, οι οποία ήθελαν να ενημερωθούν για τον τρόπο απελευθέρωσης της Πατρίδας μας  και για την οικονομική δυνατότητα που έχουν, να απαλλαγούν από τα χρέη τους προς δημόσιο, δανειστές, ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες, ΔΕΗ, Νερό και Δημοτικά Τέλη, τα οποία έχουν καταστρέψει και εξαθλιώσει την ζωή των Ελλήνων πολιτών του Νομού Κιλκίς. Από πού αντλείς το δικαίωμα να θεωρείς ότι το Οριστικό Ξεχρέωμα των πολιτών, από τα άδικα βάρη ενός καθεστώτος, με δικά τους χρήματα τα οποία το καθεστώς αλλά και εσύ ο ίδιος προσωπικά, τους τα κρατάς κρυμμένα, είναι “θέατρο-έργο-κωμωδία“; Αυτό είναι το “κοινωνικό“, “πολιτικό“ και “εθνικό“ σου καθήκον προς την πατρίδα των Ελλήνων, ήθελες να “γελάσεις“ με τα οικονομικά, πολιτιστικά και άλλα βάσανα και τον πόνο των πολιτών του Κιλκίς που παρευρέθηκαν στον ομιλία;
δ) Έγραψες ότι ο Πρόεδρος του Πολιτικού Εθνικού Φορέα της “Ελλήνων Συνέλευσις“ “μοιράζει δισεκατομμύρια“. Αφού λοιπόν δεν παραβρέθηκες στην εκδήλωση και άρα ούτε αντιλήφθηκες για ποιο πράγμα έγινε η ομιλία, από ποιο γεγονός εσύ αντιλήφθηκες, ότι “ο Πρόεδρος μοιράζει δισεκατομμύρια“; Όταν ο Πρόεδρος ενημερώνει τους παρευρισκόμενους στο ακροατήριο ότι έχουν δισεκατομμύρια σε δικούς τους λογαριασμούς πως προκύπτει το μοίρασμα των δισεκατομμυρίων στους πολίτες από τον Αρτέμη Σώρρα;  Τεκμηρίωσε το αυτό!
Είσαι δικηγόρος και δεν γνωρίζεις την διαφορά του “μοιράζει κάποιος σε κάποιους δισεκατομμύρια“, από το ότι “οι κάποιοι κατέχουν οι ίδιοι δικά τους δισεκατομμύρια σε δικούς τους λογαριασμούς και άρα δεν μπορεί κάποιος να τους τα μοιράσει;“.
2) στην δεύτερη παράγραφο γράφεις:
“Κατά τους ισχυρισμούς του προέδρου, δίνει δωρεάν στο κράτος 600 δις ευρώ (μπορεί να είναι δολάρια) και το άτιμο κράτος ΔΕΝ  τα δέχεται. Ενα κράτος που όλοι ξέρουμε ότι είναι φαλιμέντο.
Αοίκον πράμα ίνεται; που θάλεγε και ο Γιωρίκας. Και όμως γίνεται φωνάζει ο Αρτέμης και καλεί τον Λαό σε συνελεύσεις μήπως και όλοι μαζί μπορέσουν να πείσουν την ψωροκώσταινα να αποδεχθεί τα ελέη του Σώρα. Απ’ότι ακούω έχει πείσει και κάποιους ΟΤΑ να τον ακολουθήσουν στον αγώνα του γιατί και κείνοι θα ωφεληθούν μερικά εκατομμύρια ευρώ. Βρε ήμαρτον, ποιός τυφλός δεν θέλει το φως του;“
 
Διευκρινιστικές απαντήσεις στα γραφόμενα σου στην παράγραφο αυτή:
α) Στην παράγραφο αυτή η πλήρη σύγχυση σου, η άγνοια του θέματος είναι εντυπωσιακά και αποδεδειγμένα έκδηλη.
Πρώτον ο πρόεδρος δεν δίνει δωρεάν στο κράτος 600 δις δολάρια. Το ποσό αυτό, ανήκει πλέον στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, και όχι στον Αρτέμη Σώρρα και άρα είναι Καταπίστευμα του Έθνους των Ελλήνων. Αυτό αναγράφεται στην τελεσίδικη απόφαση 67650/2013 του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, την οποία ως δικηγόρος οφείλεις να γνωρίζεις, αλλά με τα γραφόμενα σου σκοπίμως και δολίως αμφισβητείς.
β) Έχεις μπερδέψει ή αλλιώς σκοπίμως υβρίζεις τον Ελληνικό Λαό, αφού αυτός είναι το Κράτος. Φαλιμέντο δεν είναι το Κράτος, αλλά η ιδιωτική εταιρία “Ελληνική Δημοκρατία“, που αντιπροσωπεύει τους Έλληνες, οντότητα που είναι διαφορετική από την “Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία“.
Το Κράτος λοιπόν είναι πάμπλουτο, όπως αποδεδειγμένα πιστοποιούν, αναγνωρίζουν και υπογράφουν όλοι οι επίσημοι υπεύθυνοι, ντόπιοι, αλλά και παγκόσμιοι Θεσμοί, (ο Πρόεδρος, ο Υπουργός Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, 16 Δικαστές του Δικαστηρίου της Χάγης, 17 δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου,  Η Διεθνής Ένωση Εισαγγελέων, η Διεθνής Επιτροπή Δικαίου του ΟΗΕ, η Ιντερπόλ, και πολλοί άλλοι), στον Ισολογισμό του Καταπιστεύματος το 2007, (αλλά και σε μεταγενέστερους Ισολογισμούς κάθε χρόνο έως σήμερα), στον οποίο αναγράφονται συγκεκριμένοι λογαριασμοί Τραπεζών στην Ελλάδα, που συνολικά ξεπερνούν κατά πολύ τα 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Άρα το Κράτος δεν είναι φτωχό, είναι πάμπλουτο, αλλά εσύ είσαι φτωχός σε γνώση και παρόλα αυτά γράφεις δημόσια τέτοια άρθρα!
γ) “Στο ποιος τυφλός δεν θέλει το φώς του“ σου απαντώ. Ο τυφλός αυτός είσαι εσύ!
 
3) στην τρίτη παράγραφο γράφεις:
“ Ο λόγος που στενοχωρήθηκα γιατί δεν πήγα στην “συνέλευσ稔 δεν ήταν γιατί δεν μπόρεσα να ακούσω τον Σώρατα ( τριτόκλιτο, ο Σώρας του Σώρατος). Ο λόγος που στενοχωρήθηκα βαθειά ήταν γιατί με την απουσία μου δεν μπόρεσα να μάθω αν βρέθηκε κανένας εχέφρων  χριστιανός  που να του  υπέβαλε το εξής απλό ερώτημα .
— ” Και γιατί κύριε Σώρας, αφού η ελληνική κυβέρνηση δεν δέχεται τα λεφτά σας, δεν εξοφλάτε εσείς απευθείας το χρέος των δανειστών;“ .Φοβόσαστε μήπως και αυτοί σας πούνε όχι;  Μα οι δανειστές σε όλο τον κόσμο τα λεφτά τους θέλουν, γιατί να σας πούνε όχι; Και αφού τα λεφτά είναι στην άκρη, γιατί δεν κάνετε από την μία άκρη της Ελλάδος μέχρι την άλλη, δωρεάν για τον ελληνικό Λαό που συμπονάτε ,δρόμους, γεφύρια, σχολεία, νοσοκομεία κλπ. Η άμυνα της πατρίδος έχει ανάγκη εξοπλισμών. Γιατί δεν θωρακίζετε εξοπλιστικά τη Χώρα, να γλυτώσουμε και από τους Τσοχατσόπουλους;
 
Διευκρινιστικές απαντήσεις στα γραφόμενα σου στην παράγραφο αυτή:
α) Καλά, με τα τριτόκλητα και την γραμματική είσαι εντελώς άσχετος έως αγράμματος που με κάνει να αναρωτιέμαι: έχεις πάρει όντως πτυχίο δικηγόρου;
Αρκεί μόνο να σου αναφέρω την κλητική του έστω “Σωρας“ είναι “Σώρα“ και όχι “Σώρας“ ή το ερωτηματικό στην “Ελληνική Γλώσσα“ είναι ; και όχι ?. 
β) Αφού υποκρίνεσαι ότι “στεναχωρήθηκες βαθιά“, θα μπορούσες να δεις, σε σχετικά βίντεο, ότι βρέθηκαν και εχέφρονες  Χριστιανοί, αλλά και εχέφρονες άλλων δογμάτων, που ρώτησαν τον Αρτέμη Σώρρα αυτό που ρωτάς στο άρθρο σου και ο Αρτέμης Σώρρας δημόσια το απάντησε.
Μάθε λοιπόν δικηγόρε αυτό που οφείλεις να γνωρίζεις, ότι το χρέος προς τους δανειστές δεν μπορεί να το εξοφλήσει ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, αλλά ο κάθε Έλληνας ξεχωριστά. Και γι’ αυτό γίνεται η κατάθεση εξωδίκου προς την Εφορία, από κάθε έναν Έλληνα, για να εξοφλήσει ο κάθε ένας ξεχωριστά.
Τι είδους δικηγόρος είσαι, όταν δεν γνωρίζεις νομικά, ότι ένας τρίτος δεν μπορεί να ξεχρεώσει κάποιον. Για παράδειγμα εγώ δεν μπορώ να εξοφλήσω δικά σου χρέη, διότι αυτό είναι νομικά αδύνατον και άρα παράνομο.
Αφού υποκρίνεσαι ότι δεν το γνωρίζεις αυτό, (όπως προκύπτει μέσα από την αφέλεια της ερώτησης σου), γιατί δεν κάθεσαι να μελετήσεις τους νόμους;
Και τέλος πάντων αφού δεν γνωρίζεις τους σχετικούς νόμους, γιατί γράφεις τέτοια άρθρα, επικαλούμενος και ότι είσαι δικηγόρος; Τέτοιου είδους δικηγορία εξασκείς στους πελάτες σου;
4) στην τέταρτη παράγραφο γράφεις:
“Ο άνθρωπος με τη συμπεριφορά του εκδηλώνει πολιτικές φιλοδοξίες. Και δεν βρίσκεται κανένας γύρω του να του πεί—“βρε άνθρωπε τι κουράζεσαι τζάμπα. Κάνε με τα λεφτά σου τα παραπάνω έργα  και το πρωθυπουργιλίκι τόχεις στην τσέπη.
Αλλά ποιά λεφτά σου? Αέρα κοπανιστό έχει ο άνθρωπος και ψάχνει απελπισμένους να τον πουλήσει.“.
 
Διευκρινιστικές απαντήσεις στα γραφόμενα σου στην παράγραφο αυτή:
α) Είπε ποτέ ο Αρτέμης Σώρρας ότι έχει λεφτά για να κάνει έργα; Ακόμη δεν κατάλαβες ότι τα έργα θα γίνουν με λεφτά του Ελληνικού Έθνους και τα οποία έχουν εγκριθεί από το πρόγραμμα δόμησης χρηματοδότησης των δήμων που έχει εγκριθεί, μέχρι το ποσό των 2,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ, από το Alpha Omega Station και έχει αποδεχθεί η  Federal Reserve και την Παγκόσμια Τράπεζα; Αφου δεν γνωρίζεις γιατί γράφεις τέτοιες ανοησίες;
β) Ζήτησε ο Αρτέμης Σώρρας να γίνει πρωθυπουργός; Μα αφού δημόσια διευκρίνισε ότι δεν θέλει αυτός να γίνει πρωθυπουργός, αλλά καλεί τους Έλληνες Κυρίαρχους Αυτόχθονες Ιθαγενείς, να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση της χώρας τους. Γιατί λοιπόν γράφεις σε δημόσιο άρθρο σου, τέτοια τερατώδη ψεύδη;
γ) Από πού προκύπτει ότι ο Αρτέμης Σώρρας, “ψάχνει απελπισμένους να πουλήσει αέρα κοπανιστό“; Γνωρίζεις κάποιον απελπισμένο που προσπάθησε να του τον πουλήσει;  Τότε γιατί δεν του έκανες μήνυση; Είσαι ενεργός πολίτης και άνθρωπος ή όχι; Έχεις δώσει ως δικηγόρος τον εξής όρκο: «Ορκίζομαι ενώπιον του Θεού να είμαι πιστός στην πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους που συμφωνούν με αυτό, να ακολουθώ τις παραδόσεις του δικηγορικού λειτουργήματος, να εκπληρώνω τα καθήκοντα μου έναντι των εντολέων μου ευσυνείδητα, να υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών και κατοίκων της χώρας και να αντιστέκομαι με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία.»
Πως λοιπόν υπερασπίζεσαι την πατρίδα, το Σύνταγμα, τα ανθρώπινα δικαιώματα; Πώς αντιστέκεσαι με κάθε  μέσο εναντίον όποιου επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με την βία;
Τα μνημόνια που υπέγραψε η ιδιωτική εταιρία “  Ελληνική Δημοκρατία“ δεν καταλύουν βίαια το Σύνταγμα; Ο εξαναγκασμός σε αυτοκτονία χιλιάδων συμπολιτών μας, λόγω παράνομων χρεών δεν είναι βία, δεν παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα; Γιατί λοιπόν παραβιάζεις τον Όρκο σου;
5) στην πέμπτη παράγραφο γράφεις:
“Δεν μπορεί βέβαια κανείς να τον πιστέψει όταν λέει ότι τά δισεκατομμύρια τα έχει από 4 ομόλογα της τράπεζας Ανατολής που βρήκε στο μπαούλο της γιαγιάς του  γιατί κι εγώ έχω στα χέρια μου αντίστοιχα ομόλογα δύο πελατών μου (ενός έλληνα κι ενός τούρκου) που σήμερα δεν κάνουν ούτε για χαρτί τουαλέτας .Εξ άλλου το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής με επιστολή του στην ελληνική κυβέρνηση το είπε ξεκάθαρα.”Τέτοια νόμιμα ομόλογα δεν υπάρχουν και ο άνθρωπος είναι αρμοδιότητος εισαγγελέως”
Ο δεύτερος ισχυρισμός του Σώρας είναι ότι τα λεφτά τα βρήκε από πώληση απόκρυφης τεχνολογίας καυσίμων στους Αμερικανούς, την οποία (τεχνολογία ) γνώριζαν ο Δίας και ο Απόλλων.
Ξέρω μία κυρία που λέει πως μιλάει με τον ……Θεό. Φαίνεται ότι και ο Σώρας μιλάει με τον Δία και Απόλλωνα. Ε,λοιπόν ,όσοι το πιστεύουν αυτό, ζωή νάχουν ,κάποια μέρα θα τους αποζημιώσει ο Σώρας. Μετά θάνατον.“.

Διευκρινιστικές απαντήσεις στα γραφόμενα σου στην παράγραφο αυτή:
α) Ο Αρτέμης Σώρρας δεν ζήτησε να τον πιστέψει κανείς, το έχει διευκρινίσει σε πολλές ομιλίες και συνεντεύξεις του. Είπε ότι ο κάθε ένας πρέπει μόνο να ψάξει, να δει και να γνωρίζει. Όταν πιστεύεις κάτι δεν το γνωρίζεις. Όταν γνωρίζεις κάτι απλά δεν το πιστεύεις, διότι το γνωρίζεις. Αρά γιατί εμπλέκεις δολίως την πίστη;
β) Ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει “4 ομόλογα της τράπεζας Ανατολής“, όπως λες, αλλά έχει πάνω από 40 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, που η Ελληνική Βουλή με κοινοβουλευτικό έλεγχο, πιστοποίησε, ότι η ελάχιστη αξία  τους το 2012 είναι 678.647/978.985 δις ευρώ η κάθε μία, (βλέπε επίσημο έγγραφο της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ“ με αριθμό Πρωτοκόλλου ΓΚΕ 1053901 ΕΞ 2012 1999).
Επίσης επειδή ο Αρτέμης Σώρρας δώρισε 8 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής σε δύο ΜΚΟ που εργάζονται για τον Ελληνισμό, η Γ’ ΔΟΥ Πατρών του ζήτησε να καταβάλει φόρο 27.145.919,158 δις ευρώ, (βλέπε επίσημα της Γ’ ΔΟΥ Πατρών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών έγγραφα με αριθμούς πρωτοκόλλων 21321 και 21518/13-10-2011.  
Ως δικηγόρος αμφισβητείς τα έγγραφα αυτά και αν τα αμφισβητείς τι έκανες γι’ αυτό, ως όφειλες ως ορκισμένος δικηγόρος;
Οι δύο πελάτες σου (“Τούρκος και Έλληνας“) με τα ομόλογα της Τράπεζας της Ανατολής, που “σήμερα δεν κάνουν ούτε για χαρτί τουαλέτας“, τι σχέση έχουν με τις Μετοχές της Τραπέζης της Ανατολής;
Ακόμη δεν γνωρίζεις, άσχετε δικηγόρε,  ότι το ομόλογο είναι ένα χρεόγραφο, (στηρίζεται σε ομολογία χρέους), ενώ μια μετοχή της Τραπέζης της Ανατολής είναι αξιόγραφο, (στηρίζεται σε αξία , σε χρυσό).
Όταν είσαι άσχετος με ένα θέμα γιατί γράφεις ηλίθια άρθρα;
γ) Ποιά είναι η επιστολή του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής στην ελληνική κυβέρνηση, που λέει “ξεκάθαρα ότι .”Τέτοια νόμιμα ομόλογα δεν υπάρχουν και ο άνθρωπος είναι αρμοδιότητος εισαγγελέως”. Δείξε το έγγραφο! Δεν φαντάζομαι να εννοείς την επιστολή του Μιχάλη Ιγνατίου που ρώτησε ο ίδιος το Υπουργείο Οικονομικών για άλλα ομόλογα κάποιου δικηγόρου Wosny, όχι όμως αυτά των 600 δις δολαρίων, χρέους του Αμερικανικού Δημοσίου, που κατέθεσε και μεταβίβασε στους Έλληνες ο Αρτέμης Σώρρας!
Άρα πού είναι η επιστολή που επικαλείσαι; Αναφέρεσαι σε επιστολή για άλλο άσχετο θέμα και την προσάπτεις ότι αφορά τον Αρτέμη Σώρρα;  Τέτοια είναι η αντίληψή σου για τα θέματα δικαιοσύνης και διαφάνειας και λες ότι είσαι και δικηγόρος; Και τι νομίζεις ότι μπορείς με κάτι τέτοιο, εσύ ο ίδιος, ότι θα καλύψεις την θέση σου, όταν κληθείς σε δικαστήριο να υπερασπίσεις τον εαυτό σου γι’ αυτό το θέμα που κατήγγειλες δημόσια;
δ) Όσο για τον “δεύτερο ισχυρισμό του Σώρας“, (που πήγε και εδώ η κλίση της γραμματικής, αγράμματε δικηγόρε;), “τα λεφτά τα βρήκε από πώληση απόκρυφης τεχνολογίας καυσίμων στους Αμερικανούς, την οποία (τεχνολογία) γνώριζαν ο Δίας και ο Απόλλων“, ενώ γνωρίζεις ότι αυτό δεν το είπε ο Αρτέμης Σώρρας, αλλά ένας προδότης που ονομάζεται Εμμανουήλ Λαμπράκης, που τώρα βρίσκεται στην φυλακή στις Η.Π.Α. Άρα παραπλανάς και πάλι, λέγοντας ψέματα, τους αναγνώστες της εφημερίδας “ΕΙΔΗΣΕΙΣ“ του Κιλκίς.  

6) στην έκτη και τελευταία παράγραφο του άρθρο σου γράφεις:
“Το μυστήριο δεν είναι που βρήκε τα χρήματα ο Σώρας. Το μυστήριο είναι πως ακόμη κυκλοφορεί.“.
 
Διευκρινιστικές απαντήσεις στα γραφόμενα σου στην παράγραφο αυτή:
Όταν γράφεις ότι είναι μυστήριο που κυκλοφορεί ο Αρτέμης Σώρρας τι ακριβώς εννοείς; Πρέπει να το διευκρινήσεις, αλλιώς κάποιος μπορεί να το εκλάβει αυτό με τις εξής δύο πιθανές ερμηνείες:
α)  Η πρώτη ερμηνεία είναι: Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί, διότι πρέπει να τον συλλάβει κάποιος εισαγγελέας επειδή κάνει παρανομίες.
Ναι αλλά ενώ έγιναν για τις ενέργειες του Αρτέμη Σώρρα, μήνυση εναντίον του, αλλά και πολλές επερωτήσεις βουλευτών στην Βουλή, ο Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και αθώος… Εσύ που απορείς δικηγόρε, γιατί δεν κάνεις μήνυση στον Αρτέμη Σώρρα για να πάψει να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού τόσο πολύ σε ενοχλεί και ισχυρίζεσαι ότι παραπλανεί και κοροϊδεύει τον κόσμο;
β) Η δεύτερη ερμηνεία είναι: Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί, διότι κάποιος – κάποιοι θα πρέπει να τον σκοτώσουν ή να τον αφήσουν ανάπηρο, (γνωρίζεις, φαντάζομαι, ότι το προηγούμενο βράδυ της ομιλίας του Αρτέμη Σώρρα στην πόλη του Κιλκίς, του έγινε δολοφονική επίθεση σε εστιατόριο της  Θεσσαλονίκης, την ώρα που έτρωγε μαζί με άλλους συνέλληνες, από ομάδα κουκουλοφόρων).
Αυτό παροτρύνεις δικηγόρε να κάνουν οι κουκουλοφόροι ή κάποιοι άλλοι;
Αν ισχύει αυτή η ερμηνεία, τότε ελπίζω να γνωρίζεις νομικά τι σημαίνει αυτό για εσένα δικηγόρε…
Μήπως δικηγόρε του Κιλκίς, εσύ έχεις κατα νού κάποια άλλη ερμηνεία γι αυτό που έγραψες;
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Αφήστε μια απάντηση