Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος): Αυτή είναι η υπουργική απόφαση-προάγγελος, προπομπός του Νόμου 4389/2016 περί Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων εσόδων. Νομοθετούν και σε σκοτώνουν…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18555
https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18555

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Αυτή είναι η υπουργική απόφαση-προάγγελος, προπομπός του Νόμου 4389/2016 περί Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων εσόδων.
Δαι της υπουργικής αποφάσεως με αριθμό Αριθ. Δ6Α 1058824 ΕΞ 8.4.2014 (ΦΕΚ Β’ 865/08-04-2014) πέρασαν στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων όλες οι δικαιοδοτικές Αρμοδιότητες του Υπουργού Οικονομικών . Ήτοι ο Γ.Γ.Δ.Ε κατέστει αποκλειστικά αρμόδιος , αναφορικά με τον προσδιορισμό , την βεβαίωση και την είσπραξη των Δημοσίων Εσόδων , στον οποίο εκχωρήθηκαν και τα Τελωνεία και τα έσοδα από το λαθρεμπόριον καθώς και οι αρμοδιότητες του Γενικού Χημείου του Κράτους , καθώς και κάθε Δημόσιο Περιουσιακό Στοιχείο ….
Διαβάστε και θα καταλάβετε …
Το κτήνος είναι εντός των τειχών πολλά χρόνια τώρα και μας απομυζά κάθε ικμάδα κέρδους και κάθε δυνατότητα ανάπτυξης μέσα από νομιμοφανείς τρόπους …..
Το Κράτος παραδομένο στα χέρια ιδιωτών , δανειστών , δανειστών , με την ηθική και φυσική αυτουργία των κυβερνώντων και του Νομοθετικού Σώματος …
Ξύπνα Ελληνάκο …
Νομοθετούν και σε σκοτώνουν !!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση