Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ http://panaitolionews.blogspot.gr/2016/12/blog-post_74.html

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» 

Με γρήγορους ρυθμούς η Ε.ΣΥ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ετοιμάζει τα κεντρικά της γραφεία για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεστιαίων, στην πλατεία Δημαρχείου του οικισμού Καινούργιο του Δήμου Αγρινίου. 

Μέλη της Ε.ΣΥ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ και της Ε.ΣΥ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, εργάζονται εθελοντικά και εντατικά για να
ολοκληρωθεί η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του εσωτερικού χώρου των γραφείων και να γίνει σε λίγες ημέρες η έναρξη της λειτουργίας των.

 Την Δευτέρα 12 – 12 – 2016 επισκέφτηκε το Καινούργιο και τον χώρο των γραφείων ο Πρόεδρος του Εθνικού Πολιτικού Φορέα των Ελλήνων Ε.ΣΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, για να παρακολουθήσει την έναρξη των εργασιών διαμόρφωσης των γραφείων και για να ενημερώσει τα μέλη τα οποία προσήλθαν από όλες σχεδόν τις Ε.ΣΥ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, επάνω σε θέματα λειτουργίας του Φορέα και σε θέματα που αφορούν την οριστική αποπληρωμή κάθε βεβαιωμένης οφειλής των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών στις Δ.Ο.Υ., στα Ασφαλιστικά Ταμεία και στις Τράπεζες, μέσα από τους λογαριασμούς των 600 δις δολαρίων, τα οποία έχει καταθέσει στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, και των 2,3 τρις ευρώ, τα οποία έχει κατεβάσει με δικές του εγγυήσεις από το Ελληνικό Καταπίστευμα των Παγκόσμιων Ταμείων για όλους τους Δήμους της χώρας. 

Η επίσκεψη του κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ στο Καινούργιο έκλεισε με συμπόσιο των παρευρισκομένων στο «Αρχοντικό της λίμνης».

Αφήστε μια απάντηση