Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 27/11/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-32

ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27-11-2016

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα καλημερίσουμε τηλεφωνικά την κ. Βίκυ Χαραλάμπους που δεν ξέρω αν με άκουγε πριν, αλλά έχουμε υποστεί πολλές ζημιές κ. Χαραλάμπους. Είσαστε Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα Ε.ΣΥ.

Λεηλατείται η ιδιωτική και δημόσια περιουσία, αποξενωνόμαστε από τα ιδανικά μας, την ιερή μας γλώσσα, τα έθιμα και τις συνήθειες μας.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καλημέρα σας!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καλημέρα σας! Δεν ξέρω αν με ακούσατε κ. Χαραλάμπους, αλλά χρειαζόμαστε ένα νέο Όραμα.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Σας άκουσα πολύ προσεκτικά. Ακριβώς είναι η ώρα για όλους τους Έλληνες να πάρουν τα Δίκαια στα χέρια τους και να διοικήσουν αυτή την χώρα με πραγματικά Ελληνικά Αξιακά Πρωτόκολλα, αυτά που φέρουν βάρος, καθήκον, υποχρέωση προς τους προγόνους και τους απογόνους μας, για να λάμψει η Ελλάδα, γιατί αυτή την στιγμή η Ελλάδα χάνεται.

Δημοσιογράφος: Είναι δύσκολο κ. Χαραλάμπους να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα, μια εναλλακτική έξοδος από αυτή την κρίση που βιώνουμε όλοι μας και πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εμείς, με τις κινήσεις που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια και με αυτή την δημόσια ενέργεια που ξεκινήσαμε από το 2012, έχουμε αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ανέφικτο, όταν ο Έλληνας αρχίζει να ομονοεί.

Αυτό βέβαια, μας το έχει αποδείξει και η ιστορία μας και δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ο Έλληνας έχει τεράστιες δυνατότητες και το έχει αποδείξει δια μέσω των αιώνων ότι με όλα όσα έχει πάθει, η αδυναμία του πάντα ήταν η διχόνοια.

Όμως, αυτά τα ανθελληνικά κέντρα εξουσίας εργάζονται και επεξεργάζονται και βρίσκουν την αδυναμία μας, την Αχίλλειο μας πτέρνα, για να μπορέσουν να δημιουργήσουν τις γάγγραινες και τα καρκινώματα, έτσι ώστε να έχουμε αυτή την κατάντια του σήμερα από τον δικό μας Αντίνοο.

Δημοσιογράφος: Θυμάμαι χαρακτηριστικά κ. Χαραλάμπους τον 144Ο στίχο στον Ύμνο προς την Ελευθερία «η διχόνοια που κρατάει ένα σκήπτρο, η δολερή, στου καθενός χαμογελάει, πάρτην, λέγοντας κι εσύ».

Η Διχόνοια! Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στους Έλληνες και δεν ξέρω πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας αυτό που συμβαίνει στους Έλληνες!

Εμείς, Ελλάδα των Αξιών, θέλουμε! Έτσι δεν είναι;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν υπάρχει κανένας πλέον στην Ελληνική Επικράτεια, αλλά και στο εξωτερικό, που δεν μπορεί να αντιληφθεί, τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, από το 2009 ότι ο Ελληνικός λαός βιώνει μια στοχευμένη επίθεση, είτε είναι απαξίωση, είτε είναι οικονομική εξαθλίωση, είτε είναι ηθική κατάπτωση.

Λεηλατείται η ιδιωτική και δημόσια περιουσία, αποξενωνόμαστε από τα ιδανικά μας, την ιερή μας γλώσσα, τα έθιμα και τις συνήθειες μας.

Είναι δυστυχώς μια τραγική πραγματικότητα και όλα αυτά είναι συνέπειες μιας συνεχούς ανθελληνικής πορείας του πολιτικού κατεστημένου, της δικτατορίας, αν θέλετε, των πολιτικών οικογενειών, οι οποίοι έχουν κτιστεί μέσα στην Ελλάδα, όπως διαγράφεται στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα, η οποία ξεκίνησε στην νεότερη ιστορία, μετά την θεωρητική απελευθέρωση από το 1821 και μετά, με την δολοφονία του Ι. Καποδίστρια, του μοναδικού Έλληνα πρωθυπουργό που είχαμε στην Ελλάδα, έκτοτε.

Ξεκίνησαν έτσι την εξαθλίωση και την νέα δουλεία του Ελληνισμού γενικότερα.

Δημοσιογράφος: Ξέρετε τι μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση; Είσαστε Κύπρια από ότι ξέρω. Η Κύπρος πώς κατορθώνει να βγει από τα μνημόνια….

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν έχει βγει από τα μνημόνια. Όλα αυτά…

Δημοσιογράφος: Έχει κάνει ένα πρόγραμμα όμως.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν έχει κάνει τίποτα! Όλα αυτά είναι μυθεύματα, τα οποία κτίζουν για να ρίξουν πάλι γκρίζα πέπλα μπροστά στα μάτια των ανθρώπων, για να μην εξεγερθούν και να μην δημιουργήσουν θέματα και να συνεχιστεί αυτή η ασυδοσία παρακάτω.

Δημοσιογράφος: Υπάρχει δηλαδή ένα παιχνίδι που γίνεται από τον Πρόεδρο, τον κ. Αναστασιάδη;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έχουμε αποδείξεις για όλα αυτά.

Δημοσιογράφος: Για να πούμε ότι ήταν και υπέρμαχος του σχεδίου ΑΝΑΝ ο κ. Αναστασιάδης. Μπορεί να λέμε τώρα κάποια πράγματα, αλλά να πούμε τι έκανε λίγο πριν.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν ήταν μόνο αυτός. Η Κύπρος, για να καταλάβετε τα συγκριτικά τα πραγματικά δεδομένα κι όχι αυτά που μας μεταφέρουν, όταν ανακοινώθηκε η ένταξη της στο Δ.Ν.Τ κι ενώ έλεγαν πριν ότι το εξωτερικό χρέος της Κύπρου ήταν 11 δισεκατομμύρια, ξαφνικά βρεθήκαμε στα 40 δις και μετά στα 70 δις.

Την ίδια στιγμή εμφανίστηκε το Δημόσιο Χρέος έναντι του ΑΕΠ στα 350%…

Δημοσιογράφος: Αυτά δεν τα έμαθε κανένας!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Για να σας θυμίσω κάποια πράγματα.

Όταν ξεκίνησαν αυτές οι παραφιλολογίες που δημιουργούσαν τον πανικό στις λεγόμενες «αγορές», η Ελλάδα τότε βρισκόταν στο 113% αναλογία Δημόσιο Χρέους με το Εθνικό Ακαθάριστο Προϊόν (Α.Ε.Π).

Για να σας δώσω λίγα στοιχεία για να καταλάβετε με πόσα ψέματα έχουν κτίσει αυτό που έχουν κτίσει, η Γερμανία τότε, τον ίδιο καιρό, το 2009 ήταν στο 107%.

Η δε Γαλλία στο 333%, η Αγγλία στο 850% και οι Βρυξέλλες που ήρθαν για να μας σώσουν ήταν στο 1200%. Μιλάμε για αστρονομικά ποσά σε χρέος έναντι του Α.Ε.Π.

Η Ελλάδα τότε ήταν σε μια οικονομική κατάσταση σχεδόν όπως της Γερμανίας. Είχαν ένα ισοζυγισμένο χρέος και το τότε χρέος που ήταν βασισμένο στα 530 δισεκατομμύρια και όχι στο σημερινό χρέος των 330 δις που θεωρητικά έχουμε.

Όλα αυτά, για να καταλάβετε, ότι εμείς έπρεπε να εγκλωβιστούμε ότι υπάρχει κίνδυνος, ότι έπρεπε να παρέμβουν τα ξένα κράτη για να βοηθήσουν, γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε στις αγορές, την ελεύθερη οικονομική διαχείριση του δικού μας χρέους και θα πτώχευε η Ελλάδα κτλ. όταν η Ελλάδα όμως πλήρωνε και τις δόσεις της και είχε και ήταν ισορροπημένη, όχι βέβαια με καλό τρόπο, αλλά σε αυτά τα δεδομένα που αντιμετωπίζαμε τότε.

Και τα ομόλογα τα είχε πληρώσει, αλλά ξαφνικά βρεθήκαμε να είμαστε αντιμέτωποι να πρέπει να εισαχθούμε στο Δ.Ν.Τ. που είναι ένας εγκληματικός οργανισμός που έχει πτωχεύσει κράτη και κράτη στον πλανήτη.

Όταν το Δ.Ν.Τ μπει σε μια χώρα, ο μόνος του σκοπός είναι να διευθετήσει την ισορροπία πληρωμών προς τους δανειστές. Άρα, επεμβαίνει σαν τον κακό αστυνόμο, ο οποίος θα πρέπει να «συγυρίσει» τα κακώς κείμενα στην χώρα και έτσι και έκανε.

Όμως από τις κακές τεχνικές, πρακτικές και στρατηγικές που επέβαλε η ΤΡΟΙΚΑ μέσω του Δ.Ν.Τ. ήταν που φτάσαμε εδώ, ότι ενώ ξεκινήσαμε με αυτό το χρέος που ήταν ήδη απύθμενο, και βρεθήκαμε αντιμέτωποι τα 530 δις. μετά, όταν έγιναν οι περικοπές με το P.S.I. που κόψαμε τα 100 δις για να πέσει δήθεν το χρέος, και με το οποίο κατασχέθηκε όλη η χώρα μέσω του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.

Σας θυμίζω κάποια στοιχεία-κλειδιά.

Ξαφνικά λοιπόν βρεθήκαμε με ένα χρέος 205% κι όχι με το 113% που ξεκινήσαμε. Δηλαδή, διπλασιάσαμε την αναλογία χρέους προς το Α.Ε.Π και αναγκαζόμαστε σήμερα με κάθε 1 ευρώ περικοπών στο Δημόσιο Τομέα, να αυξάνεται η ανάγκη δανεισμού κατά 1,5.

Άρα, οποιοσδήποτε είναι αυτός που φτιάχνει αυτούς τους συντελεστές, πρέπει όλοι μας να σηκωθούμε και να καταλάβουμε τι γίνεται μέσα στην χώρα και να σηκώσουμε πραγματικά το ανάστημα μας στο να αντιταχθούμε στις παρανομίες που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας.

Ακόμα και οι δικοί τους οικονομικοί συντελεστές που τους επέβαλαν με τους δικούς τους όρους ως λύση προς την διέξοδο από την κρίση, τους έχουν αυξήσει. Βάζουν ένα συντελεστή δις του 0,5 όταν η χώρα βρίσκεται υπό καθεστώς πολέμου και λένε ότι αυτά που κάνουν στην χώρα είναι για να ισορροπήσει οικονομικά, ενώ η χώρα θα υποστεί μια ζημία τις 0,5 μονάδες. Κάθε 1 ευρώ που θα κόβουμε, θα παθαίνουμε 0,5 ζημιά. Στην πραγματικότητα έχουν φτάσει με το 1 ευρώ να φέρνουν ζημία στα 3,6.

Είναι τεράστιες οι αποκλίσεις με την αποκλειστική διαχείριση της ΤΡΟΙΚΑ κι έρχονται αυτοί να μας σώσουν, οι χώρες οι οποίες έρχονται να μας σώσουν είναι ήδη πτωχευμένες.

Δημοσιογράφος: Να ρωτήσω όμως κάτι κ. Χαραλάμπους! Είδαμε τι γίνεται με την οικονομική πολιτική τα τελευταία χρόνια που έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο και δυνατότητα εξόδου, έτσι όπως σας ακούω εγώ.

Έχουμε δηλαδή πάλι αδιέξοδο μπροστά μας; Και γιατί δεν σηκώνεται ο Έλληνας από τον καναπέ και να πει: «Μέχρι εδώ ρε φίλε. Δεν μπορώ να αντέξω άλλο!».

Αυτά τα λέμε δημόσια αυτή την στιγμή! Δηλαδή, ακούνε τις τηλεοράσεις που είναι «παπαγαλάκια», θα έλεγα;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα, δεν είναι; Παραποιούν την κάθε πληροφορία; Εάν κάποιος νοήμων άνθρωπος καθίσει πάνω από 5΄ και παρακολουθήσει την τηλεόραση, τρελαίνεται. Δεν υπάρχει πληροφορία που να έρχεται στα αυτιά μας που να μην είναι παραβίαση της οποιαδήποτε λογικής.

Δημοσιογράφος: Μα, έτσι όπως πάει θα γονατίσουν όλοι οι φορολογούμενοι, όλοι οι Έλληνες.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτό το πράγμα γίνεται και πραγματικά, όταν μπεις σε αυτόν τον φαύλο κύκλο της κακής οικονομικής στρατηγικής, γιατί ουσιαστικά το κράτος έχει πτωχεύσει. Κι αν δείτε, όταν ξεκίνησαν να συμβαίνουν όλα αυτά, έχει παραχωρηθεί όλη η Ελλάδα, πλην των αρχαίων στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ, το οποίο είναι ένα Ταμείο που ελέγχεται από εξωτερικούς φορεςί και πάλι υπέρ των δανειστών!

Η χώρα έχει κατασχεθεί. Τώρα, λένε ότι ξεκινούν να πουλάνε τα αεροδρόμια κτλ. Όλα αυτά έχουν ήδη πουληθεί, αφού έχουν μπει στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. έχουν εκχωρηθεί υπέρ των δανειστών. Δηλαδή, δεν υπάρχει Ελλάδα αυτή την στιγμή.

Δημοσιογράφος: Πόσα δισεκατομμύρια έχουν αυτή την στιγμή στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όταν εντάχθηκε η υπηρεσία στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ, τα είχαν εκτιμήσει τότε 276 δις. Δηλαδή περιουσία τρισεκατομμυρίων την υποτίμησαν στα 276 δισεκατομμύρια, δηλαδή παραμένουμε να χρωστάμε τα 330 δις. Κατασχέθηκε η χώρα των τρισεκατομμυρίων και έγινε 276 δις για να γίνει η περικοπή των 100 δις.

Δηλαδή, μας έλεγαν ότι μας έδωσαν δώρο 100 δις κόψιμο του χρέους, στην ουσία όμως έχουν κατάσχει όλη την χώρα των τρισεκατομμυρίων.

Είμαστε σε μια ασυδοσία, πραγματικά, από την ίδια μας την πολιτική σκηνή, η οποία εκχώρησε όλα τα δικαιώματα στους δανειστές και μάλιστα χωρίς να μπορούμε να ανακτήσουμε πίσω την χώρα.

Έχουν βάλει κι έναν όρο στο πρώτο μνημόνιο, δεν ξέρω αν το θυμάστε ότι μόνο Έλληνας Ιθαγενής θα μπορούσε να την διεκδικήσει πίσω.

Δημοσιογράφος: Αυτό που κάνει ουσιαστικά ο Φορέας.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εδώ έρχεται όχι ο Φορέας, ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος με το δικό του χαρτοφυλάκιο ήρθε και κατάθεσε τις δικές του προτάσεις με τα 600 δις δολάρια τότε, για την εξαγορά του χρέους.

Η πρόταση ήταν να εξαγοραστεί το εξωτερικό χρέος, να χρηματοδοτηθούν οι άμεσες ανάγκες και επίσης ο ιδιωτικός και τραπεζικός τομέας.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτές οι προτάσεις. Είχε γίνει πριν και η κατάθεση δωρεών με τις Μετοχές της Τράπεζας Ανατολής που είναι ένας άλλος τεράστιος όγκος πληροφοριών που έχουν βγει στην δημοσιότητα με κλοπές και ασυδοσία πάλι των τραπεζών.

Αργότερα κάναμε τις μελέτες για όλη την Ελλάδα. Έχουμε ετοιμάσει αυτές τις μελέτες και είναι αυτές που χρησιμοποιούμε τώρα, για κάθε Δήμο.

Έχουμε φτιάξει 325 μελέτες που μετρήθηκε η κάθε ανάγκη της Ελληνικής πραγματικότητας, από την Παιδεία, την Υγεία, την Ενέργεια, την Γεωργία, την Κτηνοτροφία, τον ορυκτό πλούτο. Μετρήσαμε πόσα χιλιόμετρα δρόμους χρειαζόμαστε, πόσα έχουμε και για συντήρηση, πόσο κόστος λειτουργίας έχουμε και πόσο ανάπτυξη χρειαζόμαστε.

Δηλαδή, εάν είχαμε τα χρήματα τι χρειαζόταν να κάνουμε για να δούμε μια αειφόρο Ανάπτυξη στην Ελλάδα και να ζούμε σε μια σωστή ευημερία, όπου οι πολίτες να νιώθουν περήφανα και να μεγαλώνει το εύρος της Ελλάδας έναντι όλων των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε.

Δημοσιογράφος: Και επειδή μιλάμε για οικονομίες, είδα πώς πάνε οι τραπεζικές μετοχές χρηματιστηριακά γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι στο 1 λεπτό. Δηλαδή, τα έχουν διαλύσει…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι τράπεζες σήμερα δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Μετά από αυτές τις μελέτες που έχουμε κάνει που άνοιξαν το ποσό στα 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει η Ελλάδα, η Κύπρος και ο Ελληνισμός γενικότερα να αναδιοργανωθεί, κατατέθηκαν και τις πήγαμε στο εξωτερικό για να μπορέσουμε να λάβουμε αυτά τα χρήματα.

Επειδή δεν έχουμε και πολύ χρόνο, μπορώ να πω μόνο ότι παρόλο που έχουν επικυρωθεί παντοιοτρόπως όλα τα οικονομικά εργαλεία που έχουμε καταθέσει και σε Νομικό, Δικαστικό επίπεδο και κοινοβουλευτικά και στο εξωτερικό, από τους εξωτερικούς φορείς, η δική μας κυβέρνηση δεν προέβηκε στην υλοποίηση των δεδομένων κι έτσι παρέμειναν όλα αυτά να αραχνιάζουν μέσα σε λογαριασμούς που κάθονται τώρα υπέρ της Ελλάδος και κανένας να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Για αυτό τον λόγο, εμείς ως Έλληνες πολίτες και ελεύθερα σκεπτόμενα άτομα, ξεσηκωθήκαμε πάνω και λέμε: «ως εδώ και μη παρέκει».

Ξεκινήσαμε λοιπόν και ιδρύσαμε όλες αυτές τις «μονάδες» σε όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό.

Σήμερα ήδη έχουμε ανοίξει 100 γραφεία που λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, κάτω από ένα καταστατικό ίδρυσης που είναι ίδιο για όλους. Έχουν ανεξάρτητα Διοικητικά Συμβούλια, οπότε ο Έλληνας αρχίζει να μαθαίνει, πώς να άρχει και πώς να άρχεται την ίδια στιγμή, για να εκλέξει τους αξιότερους και τους αρτιότερους μέσα από αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες για να μπούμε στην Ουσία που είναι η πραγματική Δημοκρατία που είναι το Κρατείν των Δήμω.

Έτσι κι αλλιώς εκεί βασίζεται η Δημοκρατία κι όχι σε αυτή την παραφιλολογία και την κομματοκρατία που έχουμε σήμερα.

Αν θέλετε έχουμε ξεκινήσει την αναζωπύρωση των Ελλάνιων Αξιών βάσει συγκεκριμένων Πρωτοκόλλων που βασίζονται σε Αξίες, Αρχές και Νόμους κάτω από μια Νομοτελειακή θεώρηση, μπορώ να πω.

Στην ουσία θωρακίζουμε τον Έλληνα για να μπορέσει σιγά- σιγά να εκλέξει τους αξιότερους τους για να τον εκπροσωπήσουν σε μια κεντρική πολιτική σκηνή, η οποία στις επόμενες εκλογές πρέπει να βρεθούμε έτοιμοι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα ηνία της χώρας μας.

Με την ανακοίνωση των εκλογών του περασμένου Σεπτεμβρίου και καταθέσαμε στις 4-9-2015 στον Άρειο Πάγο, καθαρά και δημόσια, με αρ. Πρωτοκόλλου 6199/15 την έναρξη του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ και έτσι ξεκίνησε να υπάρχει ο Πολιτικός Φορέας στην πραγματικότητα και είναι πλέον μια Πολιτική Οντότητα κι όχι μόνο Νομική, όπως ήταν πριν με όλα αυτά τα τοπικά γραφεία που έχουμε φτιάξει στους Δήμους.

Έτσι, έχουμε δύο διαφορετικές λεωφόρους, που με τον έναν δρόμο πάμε ως Ελεύθερα σκεπτόμενα άτομα, Έλληνες Ιθαγενείς οι οποίοι προσπαθούμε για την πραγματική Εθνοσυνέλευση, δηλαδή μαζεύουμε τους Έλληνες και τους ενημερώνουμε, τους ενεργοποιούμε κάτω από τους Δήμους του και η άλλη πλέον προσέγγιση είναι στις επόμενες εκλογές θα μας βρουν αντιμέτωπους, θα είμαστε πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε τα Δίκαια μας.

Τότε θα δούμε, όταν θα έρθουμε αντιμέτωποι από το σαθρό αυτό πολιτικό καθεστώς, θα αναμετρηθούμε πλέον στην πραγματική εκλογή, γιατί μέχρι σήμερα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει!

Εμείς ξέρουμε ότι η Singular Logic είναι των ίδιων καθεστωτικών ανθελληνικών κέντρων, των ίδιων συμφερόντων πάλι που ελέγχουν την ψήφο και ο Έλληνας δεν μπορεί να έχει λόγο σε αυτά.

Εμείς όμως, έχοντας τα δεδομένα ότι θα λάβουμε μέρος στις εκλογές, αυτά τα χθεσινά, που ο καθένας κάνει ότι θέλει, τελειώνουν!

Δημοσιογράφος: Να ρωτήσω όμως κ. Χαραλάμπους, επειδή, μπαίνοντας στο διαδίκτυο, υπάρχουν και κάποιοι που παρεμποδίζουν αυτή την προσπάθεια και κάνουν και έκτροπα σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βέβαια, έχουν κτυπήσει ήδη, για να δείτε πόσο πολύ τρομοκρατήθηκε αυτό το καθεστώς από την κίνηση των Ελεύθερων Ελλήνων, είναι ότι σε 25 γραφεία έχουν ήδη κάνει τρομοκρατικές ενέργειες.

Έχουν διαλύσει και μάλιστα, πολλά από αυτά τα γραφεία έχουν κτυπηθεί 5-6 φορές και τα φτιάχνουν και τα ξανακτυπάνε.

Ποιους κτυπάτε προδότες; Κτυπάνε τα γραφεία των Ελεύθερων Ελλήνων. Δεν κτυπάνε τον Σώρρα. Ο Σώρρας είναι το Οικονομικό Εργαλείο, είναι αυτός που μας δίνει τα εφόδια.

Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα έρχονται από τον κάθε Έλληνα ξεχωριστά κι έρχονται και κτυπάνε τα γραφεία των Ελλήνων. Πολλές φορές λένε ότι είναι αντιεξουσιαστές και αναρχικοί.

Εσείς που είσαστε αναρχικοί, δηλαδή, εναντίον του καθεστώτος, ελάτε μαζί μας. Ποιοι είσαστε εσείς που κρύβεστε πίσω αυτά τα σύμβολα που είναι μόνο μασονικά και τα οποία έχετε και διασπείρετε τον τρόμο στους Έλληνες;

Αν είσαστε Έλληνες, ελάτε δίπλα μας…

Δημοσιογράφος: Συνένωση δυνάμεων ουσιαστικά, για να κάνουν και δουλειά παράλληλα.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα, έρχονται εναντίον των ελεύθερων Ελλήνων για να πουν τι;

Δημοσιογράφος: Μα, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δεν είναι κόμμα!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο Πολιτικός Φορέας είναι πολιτική δράση για να διεκδικήσουμε την Δημοκρατία και να εδράσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, πάνω σε ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ και ΝΟΜΟΥΣ. Άρα, τι στο καλό θέλουν όλοι αυτοί;

Όλες αυτές οι τρομοκρατικές ενέργειες είναι γνωστό από πού διακινούνται και δεν είναι τίποτα κρυφό.

Το γνωρίζουμε πολύ καλά και ξέρουμε πόσα έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια αυτές οι ανθελληνικές παρεμβάσεις. Δεν είναι Έλληνες, γιατί ο πραγματικός Έλληνας δεν έρχεται να κτυπήσει τον Έλληνα! Γιατί να το κάνει εξάλλου;

Τα δικά του Δίκαια προσπαθούμε να εγκαθιδρύσουμε και δεν γίνεται κατανοητό, γιατί αυτοί που το κάνουν, είναι προδότες! Είναι κάτω από τα καθεστώτα των στοών, είναι υποχείριοι και όλα αυτά που κάνουν, δεν έχουν αντίκρισμα!

Το τελευταίο γραφείο το οποίο έχουν κτυπήσει, το οποίο έγινε πριν 2 μέρες, έχουν διαλύσει μέχρι και τους τοίχους, τους σοβάδες και τις τουαλέτες!

Πού είμαστε; Σε ποια Ελλάδα είμαστε; Κάναμε και αίτημα μάλιστα στην Αντιτρομοκρατική, γιατί το ίδιο πράγμα είχαμε και στις Ομιλίες που κάνουμε!

Αφού είναι τόσο δυνατοί και δεν τους νοιάζει και εμείς είμαστε οι εγκληματίες και οι ταραχοποιοί όπως θέλουν να λοιδωρούν, τι στο καλό κάνουν και έρχονται και στις ομιλίες για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να μην έρθει;

Βέβαια, ο κόσμος έρχεται. Δεν τους ακούει πλέον! Αλλά εμείς ενημερώσαμε και την Αντιτρομοκρατική, και την Ε.Υ.Π και όλους τους Φορείς της Κυβέρνησης ότι αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα και πρέπει να σταθούν δίπλα μας και να μας προστατεύσουν, γιατί απειλείται η ζωή των ανθρώπων που με δικά τους δεδομένα παρίστανται απλώς για να πουν την αλήθεια. Εξάλλου είναι δικαίωμα μας εκ του Συντάγματος.

Δημοσιογράφος: Και το ερώτημα είναι: σε ποια χώρα ζούμε τελικά, όταν γίνονται τέτοια πράγματα μέσα στην ίδια μας την επικράτεια από δικούς μας ανθρώπους.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Και για αυτό δεν έχουμε περιθώριο, και για όσους μας ακούν, δεν θέλω να ακουστεί ως προπαγάνδα αυτό που θα πω, γιατί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ένας Μονόδρομος.

Εάν έχουν να μας δώσουν οποιαδήποτε άλλη ιδέα που να είναι απτή, αποτελεσματική και με αποδείξεις, να έρθουν να το συζητήσουν μαζί μας. Είμαστε ανοιχτοί στις συζητήσεις. Αν έχουν κάτι καλύτερο από αυτό που κάνουμε, ας έρθουν να το συζητήσουμε.

Εμείς, προσπαθούμε αφιλοκερδώς, χωρίς κανένας από εμάς να έχει ίδια συμφέροντα και κέρδη, να εργαζόμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, γιατί είμαστε με μια βαλίτσα στο χέρι κι όχι μόνο στην Ελλάδα.

Ενημερώνουμε τους πάντες. Έχουμε συζητήσει με όλες τις κυβερνήσεις και δεν μπορείτε να φανταστείτε με ποιους κύκλους έχουμε καθίσει στο ίδιο τραπέζι και τι έχουμε πει και τι έχουμε ακούσει!

Όλα αυτά τα κάνουμε γιατί είναι Μονόδρομος, είναι η ζωή μας κι η επιβίωση μας κι όχι επειδή κάποιος μας είπε. Το κάνουμε από μόνοι μας και φτιάχνουμε όλα αυτά, γιατί είναι υποχρέωση μας και για τον Ελληνισμό και για τον τόπο μας και για ό,τι μας δόθηκε κληρονομιά από τους προγόνους μας, αλλά και υποχρέωση μας προς την γενιά που έρχεται, τους απογόνους μας, αν θέλουμε να μείνουμε με αυτό το όνομα «Ελλάδα».

Είναι ιερόν το καθήκον μας και η υποχρέωση μας και δεν μπορεί κανείς να κάθεται στις καφετέριες ή στο σπίτι του και να κλαίει την μοίρα του.

Δημοσιογράφος: Έτσι είναι όμως κ. Χαραλάμπους και μερίδιο ευθύνης έχουμε και εμείς οι γονείς που δίνουμε χρήματα στα παιδιά μας για να περάσουν λίγο καλύτερα, αλλά βλέπουμε ότι αυτά αποστασιοποιούνται και δεν λαμβάνουν μέρος σε αυτές τις διαδικασίες.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα, για αυτό τον λόγο ετοιμαζόμαστε και όπως είπα, πρέπει να διαβάσει ο κάθε Έλληνας και την Ιδρυτική Διακήρυξη, αλλά και το Καταστατικό για να καταλάβει ότι δεν έχουμε αυτή την πυραμίδα που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στην Ελλάδα και γίναμε όλοι κόκκινοι, πράσινοι, μπλέ… ονόμασαν την Δημοκρατία «Νέα». Δεν υπάρχει «Νέα» Δημοκρατία.

Η Δημοκρατία είναι μόνο ότι ο άνθρωπος μέσω της κοινωνίας του δίνει την εντολή, για να υλοποιηθεί μέσω των εκπροσώπων που ο ίδιος διαλέγει.

Άρα, δεν υπάρχουν όλα αυτά. Υπάρχει ο Έλληνας και με την σωστή στρατηγική πολιτική θα μπορέσει να επιβιώσει.

Δημοσιογράφος: Συνήθως όμως οι πολιτικοί έχουν καταστρέψει την χώρα μας και έχουν υποθηκεύσει και το μέλλον των παιδιών μας. Είναι αλλοπρόσαλλη η πολιτική τους με τον λαϊκισμό που υπάρχει και την ιδεοληψία της κυβέρνησης, βλέπουμε και την απραξία και της αντιπολίτευσης. Καταστρέφουν καθημερινά τις επιχειρήσεις και τους Έλληνες και εμείς καθόμαστε και περιμένουμε…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Γιατί δεν είναι Έλληνες! Δεν μπορεί να ονομαστεί Έλληνας αυτός που κάνει, αυτά που κάνουν στην Ελλάδα και πραγματικά δεν είναι Έλληνες. Αν ψάξουμε το γενεολογικό δέντρο του καθένα τους, βρισκόμαστε πάντα να αντιμετωπίζουμε εβραϊκά συμφέροντα! Συγνώμη! Πρέπει να το κρύβουμε αυτό το πράγμα; Αφού είναι αληθινό! Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω; Και δεν έχω κάτι εναντίον των Εβραίων, έχω εναντίον των Σιωνιστών, εναντίον των…

Δημοσιογράφος: Βλέπουμε όμως κάτι επισκέψεις κ. Χαραλάμπους προς το Ισραήλ από την Κυβέρνηση. Βλέπουμε συμβούλια πολιτικών αρχηγών, συνεννόηση δεν θα υπάρξει….

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θα σας πω. Σε ποια χώρα του κόσμου έχει γίνει το εξής: ενώ δεν υπήρχε ισραηλινό κράτος….

Δημοσιογράφος: Ναι, ιδρύεται το 1947.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι, αλλά μέσα στο Ελληνικό κράτος είχε ιδρυθεί το Κ.Ι.Σ. το οποίο είναι το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, στο οποίο δόθηκαν δικαιώματα κράτους εν κράτει, δόθηκε ασυλία, δόθηκε το δικαίωμα να μην φορολογείται και ακούστε προσεκτικά αυτό: εσείς είσαστε ένας επιχειρηματίας και έχει την επιχείρηση σας σε ένα δρόμο και στο πιο κάτω στενό υπάρχει το ίδιο είδος επιχείρησης, που πουλάει τα ίδια προϊόντα με εσάς…

Δημοσιογράφος: Και φορολογείται διαφορετικά, θέλετε να μου πείτε…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι, το ένα του Κ.Ι.Σ και δεν πληρώνει, έχει 0 φόρο, εισαγωγής, εξαγωγής, εταιρικά και προσωπικά και εσείς έχετε τους φόρους που φτάνουν τώρα στο 95%.

Πώς μπορούν να συγκριθούν αυτά τα δύο λοιπόν και να υπάρχει ισορροπία στην ανταγωνιστικότητα; Κι αυτό, δεν συμβαίνει μόνο στον εμπορικό κύκλο. Συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα και για αυτό, μέσα στην χώρα, έχουν εδραιωθεί όλα αυτά τα ανθελληνικά κέντρα.

Θα πάω από το 1821 και μετά. Ειδικά, το 1826 άρχισε η πρώτη δανειοδότηση της Ελλάδας, μετά την απελευθέρωση, που φυσικά, δεν απελευθερωθήκαμε και ποτέ, αλλά τότε δόθηκε το πρώτο δάνειο από τους Εβραίους Ρικάρντο και ήταν η πρώτη δέσμευση της Ελλάδας.

Μετά είναι και οι Ρόθτσιλντ και έκτοτε έχουμε τους Ρόθτσιλντ στην Ελλάδα εγκατεστημένους στο τραπεζικό σύστημα, ως σύμβουλοι του κράτους, ως ταμίες του κράτους, ως διαχειριστές των ταμείων του κράτους, ως σύμβουλοι των πρωθυπουργών, ως σύμβουλοι των επιχειρήσεων.

Υπάρχει ένας δαιδαλώδης, απύθμενος λαβύρινθος από πολλές εταιρείες με μπροστινό το Σόρος.

Μετά να σας θυμίσω τι έκανε ένας Άλεξ Ρόντος στην Ελλάδα; Να σας θυμίσω από την νεότερη ιστορία την μητέρα του Παπανδρέου, την Μάργκαρετ, που ήταν γραμματέας του Ρόθτσιλντ 8 χρόνια, πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός; Ψάξτε το, να μην σας τα λέω.

Κοιτάξτε την δράση του ΕΛΙΑΜΕΠ στην Ελλάδα, ψάξτε πολύ καλά, τι δράση είχε ο Άλεξ Ρόντος στην Ελλάδα;

Κοιτάξτε και τι έχει κάνει η εκκλησία στην Ελλάδα. Αυτά πρέπει να τα πούμε σε άλλες εκπομπές.

Θα σας δώσω το International Orthodox Christian Charities το οποίο είναι ένα Ταμείο που δημιουργήθηκε από την Ορθόδοξη Εκκλησία και δραστηριοποιήθηκε στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, στην Γιουγκοσλαβία, αλλά και σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Τι δράση είχε μέσα στην Ελλάδα, τι δράση είχε ο Άλεξ Ρόντος και τι χρήματα πήρε;

Θα σας δώσω στίγματα. Το 2005 από τον λογαριασμό του ΥΠΕΞ στον λογαριασμό του Ταμείου που σας είπα προηγουμένως, η μία εκταμίευση ήταν 321.000 ευρώ για δράση στην Παλαιστίνη και στην Γεωργία.

Εμείς σαν Ελληνικός λαός, γιατί να πληρώνουμε τις δράσεις στην Παλαιστίνη και στην Γεωργία;

Μετά, εκταμιεύτηκαν άλλες 172.000, μετά, άλλες 460.000 και μετά ξανά. Όλα αυτά τα δεδομένα υπάρχουν και γι αυτό εμείς, αν δείτε, στον Πολιτικό Φορέα που έχουμε φτιάξει, στις Προγραμματικές Δηλώσεις έχουμε ένα τεράστιο κεφάλαιο που έχουμε αναλύσει πάρα πολύ καλά σε τι ελέγχους θα προβούμε, στην Μεταβατική Περίοδο, όταν κερδίσουμε την διακυβέρνηση της χώρας.

Θα υπάρχει μια μεταβατική περίοδος που θα ελεγχθεί ακόμα και το κάθε πετραδάκι για το τι έχει γίνει από τότε. Ποιοι χειρίστηκαν τα χρήματα; Πού πήγαν τα χρήματα;

Το απύθμενο αυτό χρέος, είναι ένα χρέος που δεν υπάρχει!

Εμείς ελέγξαμε από το 2012 πηγαίνοντας πίσω μέχρι το 1986, όχι πιο πριν που θα έπρεπε, αλλά βρήκαμε ότι ενώ η CIA και το ΔΝΤ έλεγαν στις δικές τους σελίδες 530 δισεκατομμύρια ευρώ χρέος, εμείς βρήκαμε ότι ήταν 42,6 δις, με τους δικούς τους ισολογισμούς και τις δικές τους ανακοινώσεις. Όχι τις δικές μας! Και δεν πήγαμε πιο πριν για να δούμε αν υπάρχει χρέος!

Δημοσιογράφος: Από την δεύτερη διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αν όμως πάμε και λίγο πιο πίσω θα δείτε ότι μας χρωστάνε. Αν πάμε στο 1961 θα δείτε πόσα χρήματα είχε το δημόσιο και πού πήγαν.

Άρα, ας σταματήσουν τα ψέματα.

Κύριοι, δεν έχουμε χρόνο. Θα πω το εξής: θα διαβάσει ο καθένας και εσείς αν μπορείτε να διαβάσετε την δική μας πολιτική.

Αν πάτε στο γραφείο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ που είναι Τερζοπούλου 19, μπορείτε να λάβετε τα αντίγραφα της Ιδρυτικής Διακήρυξης όπου θα δείτε το τι κατηγορούμε και τι καταγγέλουμε.

Θα πάρετε τις Προγραμματικές Δηλώσεις και θα δείτε, πέραν της έναρξης, που είναι η Μεταβατική Περίοδο που είναι ο έλεγχος και το δικαστήριο για αυτά που έχουν συμβεί και το Πειθαρχικό επίσης και οι μελέτες αναπροσαρμογής και ανάπτυξης που θα μπουν σε εφαρμογή.

Μετά, έρχεται κι όλη η δομή το πώς θα ανασυγκροτηθεί η Οικονομία, η Παιδεία και παντοιοτρόπως ο Ελληνισμός.

Ο καθένας από εμάς πρέπει να δει το δικό του επάγγελμα, πού εντάσσεται, για παράδειγμα, αν είναι κάποιος αστυνομικός, ή λιμενικός, ή πυροσβέστης ή οικοδόμος, όλα αυτά που έχουμε αναλύσει, γιατί ο καθένας που εργάζεται σε αυτή την χώρα, πρέπει να ζει αξιοπρεπώς και μέσα σε μια ευημερία και εμείς, σαν κράτος πρέπει αυτό να το διασφαλίσουμε.

Δημοσιογράφος: Αυτό το λέει και το Σύνταγμα.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βεβαίως και υποχρεούμαστε να το κάνουμε! Πρέπει να γίνει μια τέτοια δομή, ώστε να μην χρειαστούμε ξανά δανεικά. Αυτός είναι ο στόχος. Για την έναρξη όμως όλων αυτών, υπάρχει μια Μεταβατική Περίοδος, που ο Έλληνας, έστω και αν του δώσεις τις καλύτερες προοπτικές, πρέπει να αρχίσει να εργάζεται την επόμενη μέρα.

Για αυτό έχουμε βάλει και αυτό είναι πολύ σημαντικό και δεν είναι εξαγορά συνειδήσεων που γύρισαν να μας πουν.

Είπαμε ότι για να ξεκινήσει πάλι ο Έλληνας την επόμενη μέρα και για να καθαρίσει το μυαλό του και να αρχίσει να ενεργοποιείται και να ενεργοποιείται και ο ίδιος, θα δοθούν 20.000 ευρώ στον καθένα ψηφοφόρο, άσχετα αν μας ψήφισε, ή δεν μας ψήφισε.

Εμείς λέμε ότι την επόμενη μέρα θα πούμε πόσους ψηφοφόρους έχει Ελλάδα, θα μπουν στο ΑΦΜ τους, 20.000 ευρώ. Δηλαδή, αν πούμε ότι μια οικογένεια έχει 4 ψηφοφόρους, θα πάρουν 80.000!

Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη μέρα η αγορά αναζωογονείται και αρχίζει μια αειφόρος ανάπτυξη.

Όμως, για να συμβεί αυτό σημαίνει ότι εμείς έχουμε λάβει τα ηνία της διακυβέρνησης. Και όλα αυτά θα γίνουν από τα δικά μας χρήματα, που τα έχουμε καταθέσει, από τα εργαλεία που έχουν επικυρωθεί παντοιοτρόπως και δεν έχει κανένας το δικαίωμα παρέμβασης, ή απόρριψης ή άρνησης, γιατί όλα αυτά τα έχουμε τελειώσει.

Είναι επικυρωμένα, αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα, περιουσία πλέον του Έλληνα Ιθαγενή.

Δημοσιογράφος: Κ. Χαραλάμπους, να ρωτήσω γιατί είσαστε και Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα έχει φόβο ο Έλληνας και δεν προχωράει σε μια τέτοια διαδικασία; Επιδίδουν δηλαδή οι κυβερνώντες πάντα στον φόβο των πολιτών; Τι ακριβώς συμβαίνει;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βέβαια! Αυτό σας λέω τώρα! Με αυτή την κίνηση των Ελεύθερων Ελλήνων οι οποίοι έφτιαξαν τα δικά τους γραφεία που τα ζουν καθημερινώς μέσα στην δική τους ζωή, με τις δυσκολίες τους και επειδή, σιγά-σιγά, ο Έλληνας απελευθερώνεται και μπαίνει σε μια μορφή σωστής διακυβέρνησης και σωστής Δημοκρατίας, κτυπάνε τα γραφεία και προσπαθούν να τους τα διαλύσουν και να δημιουργήσουν τρόμο.

Την τελευταία φορά δε, έχουν κτυπήσει και άτομο. Βεβαίως τρομοκρατούν! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες απώλειες μετράμε κάθε μέρα. Αλλά άσχετα με αυτό, δεν μας ενδιαφέρουν. Ας κάνουν ό,τι θέλουν!

Εμείς έχουμε μαζευτεί και θα γίνουμε και πολλοί περισσότεροι. Είτε θέλουν, είτε όχι, τα 100 γραφεία είναι πραγματικότητα και με ενημερώνουν συνεχώς, όπως ότι η Πενσυλβάνια στην Αμερική ανοίγει δεύτερο γραφείο, έχουμε στα Τίρανα νέο γραφείο, στο Παρίσι και στην Νορβηγία επίσης.

Όλα αυτά είναι καινούργια γραφεία, πέραν της Αμερικής που έχουμε ήδη, ή του Καναδά, της Γερμανίας, της Κύπρου και της Αυστραλίας.

Όλα αυτά δείχνουν ότι οι Έλληνες ενώνονται.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΔΟΣ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

Είναι βέβαιος ο πνιγμός της Ελλάδας, αν και εφόσον εμείς οι ίδιοι δεν σηκωθούμε να κάνουμε την Αλλαγή.

Η Αλλαγή θα έρθει μόνο μέσα από στοχευμένη στρατηγική, βασισμένη σε Ελληνικές Αξίες κι όχι σε ξενόφερτες ιδεολογίες, για να μπορέσουμε μέσα από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να φτάσουμε πραγματικά στο ποθητό αποτέλεσμα που είναι η ελευθερία μας και η εδραίωση μας στον πλανήτη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσιογράφος: Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς κ. Χαραλάμπους. Να ευχηθώ δια ζώσης μια ελεύθερη συνέντευξη, γιατί οι τηλεφωνικές είναι πάντα δύσκολες. Να βάλουμε λίγο μυαλό, εμείς οι Έλληνες, γιατί αν δεν συνεννοηθούμε μεταξύ μας τελικά, θα έχουμε την ίδια και χειρότερη εξέλιξη από αυτή που ζούμε, γιατί τα παιδιά μας έχουν καταστραφεί, τα έχουμε υποθηκεύσει και δεν το έχουμε πάρει είδηση.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Κλείνοντας, θα ήθελα να σας πω απλώς μια μικρή λεζάντα ποια είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και ποιες είναι οι 12 ΑΞΙΕΣ που εμείς είχαμε και φτιάξαμε όλα αυτά τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

Οι ΑΞΙΕΣ μας είναι: ΛΟΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΕΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ και το ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!

Αν αυτά είναι ΑΞΙΕΣ που οι Έλληνες δεν συμφωνούν, τι να πω;

Είναι οι βασικές μας ΑΞΙΕΣ και πάνω σε αυτές κτίστηκαν το Καταστατικό μας, οι Προγραμματικές μας Δηλώσεις και η λειτουργία μας.

Αν υπάρχει Έλληνας, ο οποίος αμφισβητεί, να έρθει να το συζητήσουμε. Για αυτά πολεμάμε και για τίποτα άλλο!

…………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

( σημ. η ημερομηνία στη φωτογραφία του βίντεο έχει λάθος ! Η σωστή είναι 27 / 11 / 2016 )

Αφήστε μια απάντηση