ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ… ( άρθρο του Πάνου Σώζου , προέδρου της Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ )

ΑΡΘΡΑ

Δήμος Πετρούπολης: Αιτήσεις για δωρεάν δεκατιανό σε μαθητές

Δήμος Πετρούπολης: Αιτήσεις για δωρεάν δεκατιανό σε μαθητές

………………………………

Πάνος Σώζος ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ-ΓΝΩΣΗ-ΚΡΙΣΗ-ΕΛΕΓΧΟ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ , ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ” ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ !

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟ 29/4/2014

………………………………

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ !!

ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ 29/4/2014 ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΨΟΥΣ 5,2 ΔΙΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ο ΔΗΜΟΣ / ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΤΙΚΗ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ” ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΟΦΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΛΑΪΚΉ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΎΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ;;

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ Ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !!!

ΣΩΖΟΣ ΠΑΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

Αφήστε μια απάντηση