ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ” : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» ΑΠΟ 06/12/2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ»
ΑΘΗΝΑ 08/12/2016

ΠΡΟΣ,
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
ΑΦΟΡΑ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» ΑΠΟ 06/12/2016

ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ Η ΑΡΡΗΚΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ;

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΡΕΙΑ ΣΚΕΨΗ ΒΡΙΘΟΥΣΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΘΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΩΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Π.Χ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΕΧΡΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ Ο ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑΤΡΙΑΝΤΑ (230) ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ (35) ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΞΕΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΡΥΠΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ Η΄ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ “ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ”.

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ»
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Υ.Σ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΣΥΛΛΕΞΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΣ , ΔΙΚΑΖΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ.

…………………………………………………

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ OXYCODONE. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ…

Αφήστε μια απάντηση