Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ… ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ «ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ» ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
http://www.cnn.gr/money/story/20861/eos-kai-340-ellinikes-epixeiriseis-metanasteyoyn-imerisios-sti-voylgaria
http://www.cnn.gr/money/story/20861/eos-kai-340-ellinikes-epixeiriseis-metanasteyoyn-imerisios-sti-voylgaria

Οι Γερμανοί ανακάλυψαν την μετανάστευση των Ελληνικών επιχειρήσεων στη Βουλγαρία

Vasilis Theodoropoulos ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ…..

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΦΡΙΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΡΟΚΟΨΟΥΝ» ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΦΑΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ , ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ , ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. !!!! ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 30% ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΦΙΑ.

ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΠΙΣΤΩΤΕΣ» ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ ΝΑΡΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΕ ΤΟ «ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ» ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Ή ΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ «ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ» ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΟΧΟΔΡΟΜΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΙΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΟΥ ΤΡΟΧΟΔΡΟΜΕΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

…………………………………………

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.1«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση