ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “Δεν αγωνιζόμαστε για να μας ψηφίσετε, αλλά για να σας μεταβιβάσουμε την δύναμη να μπείτε στην Δημοκρατική Διαδικασία του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι»” ΚΙΛΚΙΣ 20/11/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-3

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ 20-11-2016

Δεν έχετε πού αλλού να πάτε! Ούτε εσείς, ούτε εμείς!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τιμή μου Συνέλληνες που βρίσκομαι μαζί σας!

Σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Επικράτεια, συστρατεύεται το Ελληνικό DNA. Ναι, είναι η ώρα της Παλιγγενεσίας! Έχει αργήσει να γίνει πολλά χρόνια.

Όλο αυτό που λέτε ότι «αργεί», δεν έχετε πουθενά αλλού να πάτε. Ούτε εμείς, ούτε εσείς! Απλά πρέπει να ωριμάσετε μέσα από χαράγματα που τόσα χιλιάδες χρόνια μας έχουν χαράξει.

Ουσιαστικά, αν το δούμε όλο μαζί, θα δούμε ότι όλες οι «Διδαχές» δεν είχαν καμία Εξέλιξη και καμία Ανέλιξη! Είναι μηνύματα επαναλαμβανόμενα για να τα θυμόμαστε. Ουσιαστικά είναι μια «πλύση εγκεφάλου».

Πείτε μου ένα κόμμα, ένα ιερατείο ή μια θρησκεία που να έχει Αξιακό, δηλαδή να έχει Αρχές και Αξίες πού κινείται! Γνωρίζετε καμία;

Έχει μια διδαχή που επαναλαμβάνεις πολλές φορές.

Κι εγώ, εδώ στην Ελλάδα γεννήθηκα, που σημαίνει ότι ήμουν σε ένα θρησκευτικό πεδίο. Το «Πάτερ ημών» το έχουμε πει 1.000.000 φορές. Θέλω να πω ότι είναι όλα πολύ συγκεκριμένα για να θυμάσαι και να σε  χαράζει. Ανάλυση δεν υπάρχει.

Κόμμα! Σήμερα, ακούω ανθρώπους που λένε: «Εγώ είμαι Νεοδημοκράτης». Ναι, βέβαια! Έτσι γεννήθηκες και έχεις και το γονίδιο του Νεοδημοκράτη. Υπάρχει τέτοιο γονίδιο; Υπάρχει γονίδιο ΠΑΣΟΚ, ή Κομμουνιστή; Υπάρχει γονίδιο θρησκείας; Εδώ δεν έγιναν;

Δηλαδή, αν γεννιόσασταν στην Ινδία ή στην Σαουδική Αραβία τι θα ήσασταν; Αυτοί γελάνε με τα δικά μας και εμείς με τους άλλους.

Στην Ινδία, η αγελάδα είναι θεός και περιμένουν να κατουρήσει για να νιφτούν, γιατί για αυτούς είναι αγιασμός! Γελάτε; Δεν βλέπετε τα χάλια μας, που σέρνεται η άλλη, σέρνεται το Ανθρώπινο είδος και έρπει για να πάει κάπου να  προσκυνήσει;

Ποιος τρέλανε μωρέ τον κόσμο μας;

Η Εφορία είναι ιδιωτική από το 1853… σήμερα είναι ένα ΑΫΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ .

Μας δημιούργησαν πολλές ενοχές. Είμαστε γεμάτοι ενοχές. Αυτό συμβαίνει και στην εφορία μας.

Στην Ευρώπη που κυκλοφορώ λένε για τους Έλληνες: «Α, αυτοί είναι κλέφτες!». Δεν πληρώνουμε, λένε, την Εφορία μας! Εμείς δεν πληρώνουμε την Εφορία μας;

Μα αφού η Εφορία δεν είναι δική μου και αυτή είναι που με κλέβει! Το ξέρετε; Το ξέρετε ότι η Εφορία είναι ιδιωτική από το 1853; Είναι με ΦΕΚ ιδιωτική από το 1853 για να παίρνει ο εβραίος δυνάστης τα χρήματα κατευθείαν από τον λαό για να μην μεσολαβούν οι κυβερνώντες, οι οποίοι μπορεί να κλέψουν τον δυνάστη. Οι κυβερνώντες, οι οποίοι είναι δικοί τους. Δεν εμπιστεύονται τους δικούς τους!

Για πρώτη φορά το είπα στην Κρήτη.

Φοβήθηκαν γιατί ο δυνάστης είχε πρόσωπο, είχε μέτοχο, είχε μετοχή, όπου έπαιρνε τα χρήματα από τα ιδιωτικά μαγαζιά τις Εφορίες.

Παλιά, αν θυμάστε λεγόταν Δ.Ο.Ε, Δημόσια Οικονομική Επιχείρηση. Μετά έγινε Δ.Ο.Υ. Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία.

Πάμε λοιπόν στις ημέρες για να δούμε τόσα χρόνια που πληρώναμε και που πληρώνουμε και σήμερα. Γιατί, για να αποφύγουν αυτό το ΦΕΚ που έχει τον μέτοχο και δεν θέλουν να φαίνεται – γιατί αυτά γίνονται στην Μετά Σώρρα εποχή, όπως έχουμε και την Προ Σώρρα εποχή- δημιούργησαν ένα τεράστιο ΦΕΚ το οποίο είναι ΕΝΑ ΑΫΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΤΕ ΠΑΝ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

Να δούμε λίγο το ΦΕΚ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ για να δούμε πού πληρώνουμε;

Πριν όμως από αυτό, ας δούμε τον κ. Βαρουφάκη τι λέει που ήταν Υπουργός Οικονομικών στην τωρινή μας κυβέρνηση; Το λέει μόνος του ο Υπουργός ότι δεν ελέγχει το κράτος τα έσοδα του, την Γενική Γραμματεία Εσόδων! Ρωτάμε λοιπόν εμείς:

Ποιος τα ελέγχει και ποιος τα έλεγχε μέχρι τώρα; Έχει σημασία να μάθετε πού πληρώνετε, πρέπει να καταλάβετε τι έχει γίνει, για να μπείτε στην μεγάλη λεωφόρο την δικιά μας κι όχι να αφήνουμε όλα τα κόμματα στην Βουλή και να κάνουν πλάκα με εμάς.

Α, ΣΩΡΡΑΣ: Κύριοι, ο Υπουργός Οικονομικών και η δική μας κυβέρνηση, τόσα χρόνια, αλλά και σήμερα στις ημέρες μας δεν ελέγχει τα έσοδα της Γενικής Γραμματείας της Εφορίας, δηλαδή, δεν ελέγχει τι εισπράττει και δεν ακουμπάει τα λεφτά.

Θέλω να μου πείτε τώρα όλοι και αν δεν ξέρετε, αύριο, να πάτε σε όλους τους πολιτευτές σας να τους ρωτήσετε κι αν δεν ξέρουν να τους δείρετε, γιατί μας δουλεύουν όλοι μαζί και ξέρουν.

  • ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;
  • ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ;
  • ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ;
  •  ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;
  • ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ; Δηλαδή, δεν έχουμε χρήματα και θέλουμε άλλα!
  •  ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΦΙΑ, ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ, ΑΥΤΟ Ή ΕΚΕΙΝΟ; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;

Το λέει ο ίδιος ο Υπουργός ότι δεν γνωρίζει;

Ποιος το κανονίζει; Ποιος δίνει διαταγές; Ποιος είναι πίσω από αυτούς; Μπορείτε να μου απαντήσετε; Κανένας δεν αναρωτιέται; Κανένας δεν προβληματίζεται;

Ωραία! Έχουμε τους εκλεγμένους και πρέπει να μας απαντήσουν. Όλοι δεν ανήκατε σε κόμματα; Γιατί δεν τους ρωτάτε; Το χειρότερο ποιο είναι;

Κοιτάξτε μετά από αυτό, δείτε τι ψήφισαν 250 βουλευτές! Δεν μπορώ να καταλάβω παιδιά! Ή ο γιαλός είναι στραβός ή υπάρχει τόσο μεγάλη παράνοια και δεν σας νοιάζει. Κοιτάξτε τι ψήφισαν στην Βουλή, όλα τα κόμματα. ΟΛΑ! ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΙ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Κοιτάξτε τι ψήφισαν και κανείς δεν έκανε ούτε μια επερώτηση, ενώ θα έπρεπε να γίνει πόλεμος για αυτό.

Βάλτε μου την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ

Μετά από αυτή την ιστορία, για να μην φαίνεται ο Μέτοχος και γίνει χαμός στον πλανήτη, ψήφισαν αυτά τα ζωντόβολα….να, μωρέ γιατί τα λέω «ζωντόβολα», θα καταλάβετε.

Εγώ κάνω διαπίστωση, δεν υβρίζω κανέναν. Ψηφίζουν για εμάς! Τι ψηφίζουν;

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ..»

«Χωρίς Νομική προσωπικότητα». Το καταλαβαίνετε; Σήμερα, σε αυτόν τον πλανήτη μπορείς να είσαι δύο πράγματα: Ή είσαι Φυσικό Πρόσωπο, ή Νομικό Πρόσωπο.

«Νομικά Πρόσωπα», λέμε τις εταιρείες.

Αν δεν είσαι Φυσικό Πρόσωπο και δεν είσαι και Νομικό Πρόσωπο, πείτε μου τι είσαι; ΦΑΝΤΑΣΜΑ! Πείτε μου τι είναι αυτό! Δεν έχει Νομική Προσωπικότητα!! Πείτε μου τι είναι;

Θέλετε να μάθετε τι κάνει; ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Κανονίζει την ασφάλεια σου, αν θα πάρεις σφαίρες, αν θα πάρεις τανκς, κανονίζει το νερό σου, κανονίζει αν θα πάρεις φάρμακα, το Υπουργείο Αμύνης, το χημείο του κράτους, κανονίζει τα γεωργικά προϊόντα! Κανονίζει τα πάντα!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Λέει μέσα το ΦΕΚ, το οποίο πρέπει να το πάρετε και να το διαβάσετε όλοι, ότι μπορεί να βγάλει Απόφαση Δικαστηρίου χωρίς Δίκη.

Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Είναι πάνω από τον Θεό!

«Η ΑΡΧΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ Ή ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ»

Παιδιά, το καταλαβαίνετε τι έχει γίνει; Είναι υπεράνω όλων! Πείτε μου τι είναι αυτό!

«Η ΑΡΧΗ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ..»

Εάν βέβαια ο Υπουργός διαφωνήσει με την «Αρχή», πηγαίνει σε έναν ΕΠΙΤΡΟΠΟ και σε έναν ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ.

Και εδώ, είναι ένα μεγάλο θέμα. ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Η ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ο οποίος είναι πάνω από τον Υπουργό και αν διαφωνήσει ο Υπουργός, δεν πειράζει! Θα γίνει ό,τι λέει ο Επίτροπος.

Έχετε καταλάβει γιατί πράγμα μιλάμε; Αυτό το πράγμα, το ψήφισαν δικοί μας βουλευτές; Εξηγείστε μου ρε παιδιά τι έχει γίνει;

Υπάρχει κάποιος στρατιωτικός, κάποιος αστυνομικός εδώ μέσα; Υπάρχει κάποιος οικονομολόγος; Υπάρχει κανένας δικηγόρος; Δεν υπάρχει κανένας να μιλήσει τι ακριβώς είναι αυτό;

Λοιπόν: ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ! ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ;

Τι είναι αυτά τα γελοία πράγματα; Να μας απαντήσουν:

ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ;

ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ; Με ποια Νόηση, ψηφίστηκε; Ακόμα και με ποια γελοιότητα, να μας το αιτιολογήσουν!

Μας εξηγείτε;

Για να είσαι Πολίτης, είσαι και Οπλίτης! Η Ελληνική Δημοκρατία έχει μόνο Πολίτες!

Αγαπητοί Συνέλληνες, πρέπει να καταλάβει ακριβώς τι έχει γίνει και τι έχουν κάνει στην πατρίδα μας και σε όλους εμάς. Και το χειρότερο είναι τι πάνε να κάνουν! Αφανίζουν τα πάντα! Αφανίζουν το Έθνος, αφανίζουν τον Πολίτη, αφανίζουν τον Έλληνα!

Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να καταλάβετε ότι εκτός από Άνθρωποι-Έλληνες, είσαστε Πολίτες. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΗΣ!

Σημαίνει και τα δύο μαζί.

Η Ελληνική Δημοκρατία έχει μόνο Πολίτες.

Η Πολιτική ανήκει στους Πολίτες. Αν δεν υπάρχουν Πολίτες, δεν μπορεί να συμβεί Πολιτική. Η Πολιτική παράγεται από πολλούς Πολίτες.

Από την παραγωγή της Πολιτικής από τους Πολίτες, παράγεται ο Πολιτισμός.

Ο Πολιτισμός δεν είναι προσωποπαγής. Κανένας Άνθρωπος δεν μπορεί να πει : «είμαι πολιτισμένος».

Ο Πολιτισμός παράγεται από πολλούς Πολίτες και για να είσαι Πολίτης και να παράγεις Πολιτισμό, πρέπει να είσαι μόνο Άνθρωπος. Πολίτης που δεν είναι πολιτισμένος, είναι ή θεός ή ζώο; Τι είμαστε αν όχι Πολίτες;

Μετά το «τίποτα», υπάρχει ο Ελληνισμός!

Σήμερα είναι μεγάλη ανάγκη να γίνουμε Πολίτες και να φτιάξουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ένα καθαρά ΑΞΙΑΚΟ, με ΑΡΧΕΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, 33 στον αριθμό.

Σήμερα στην Βουλή μας βγαίνουν οι Νόμοι! Έχει σκεφτεί κανένας με τι status βγαίνουν οι Νόμοι; Πώς βγαίνουν οι Νόμοι; Όποιος γουστάρει ο καθένας πάει και όποιος έχει την μεγαλύτερη ομάδα, την μεγαλύτερη στοά πηγαίνει και βγάζει Νόμους;

Και έχει βγάλει αυτό το Δικαϊκό, Πολύ-νομικό Σύστημα το οποίο κανένας δεν ξέρει, κανένας δεν ξέρει κανέναν Νόμο και τελικά, είμαστε όλοι παράνομοι και φυσικά, αυτοί έβαλαν το status πώς θα μας αφανίσουν;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ; ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ; ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

Όλα αυτά τα χαράγματα που μας έχουν γίνει, μας έχουν φτάσει στον Μηδενισμό. Μηδενίσαμε ε;

Έχετε φανταστεί ποτέ ότι ο 0 είναι η Ολότητα; Έχετε φανταστεί ποτέ ότι το 0 είναι το παν; Ότι μετά το 0 αρχίζουν οι αριθμοί, είναι το σημείο που είναι και το – είναι και το +, άρα είναι το ακριβές σημείο και είναι ένας κύκλος;

Όλοι οι επιστήμονες στον πλανήτη, φτάνουν σε ένα σημείο και λένε «μετά από αυτό δεν υπάρχει τίποτα’

Σας λέω λοιπόν, σε αυτό το «τίποτα» που είναι το 0, από εκεί και πέρα ξεκινούν οι Έλληνες!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΙΠΟΤΑ» ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ «ΤΙΠΟΤΑ», Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΤΙΠΟΤΑ».

Άρα,  μην ξαναπείτε σε κανέναν ότι είναι μηδενικό, γιατί του δίνετε μεγάλη αξία! Ενώ έχουμε μάθει το ανάποδο!

Όλα μας τα έχουν διδάξει ανάποδα.

Φοβηθήκατε! Έχετε χιλιάδες φοβίες! Έχετε φοβίες από τα δόγματα, φοβίες από την Πολιτεία, φοβία από τον Νόμο. Τον φοβάσαι, γιατί ο Νόμος δεν είναι δικός σου. Ξέρεις ότι θα σου κάνει κακό, για αυτό τον φοβάσαι!

Ο Νόμος που θα γίνει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ βάσει του Αξιακού σου, θα είναι ο τοίχος σου! Θα είναι ο δικός σου Νόμος! Νόμος Νομοτελειακός!

Η Δημοκρατία είναι μόνο Δημόσια Διοίκηση και ως Θεώρημα κι ως Εφαρμογή και δεν έχει κόμματα.

Σε καμία περίπτωση, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν μπορεί να έχει ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ.

Γιατί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι  μόνο ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, όχι μόνο σαν θεώρημα, αλλά και σαν εφαρμογή, πρακτική που καθορίστηκε και μπήκε στην Πολιτεία μας και την εφαρμόσαμε.  Είδατε ποτέ να έχει κόμματα;

Οι Έλληνες διοικούν την Ελλάδα και το «εκλέγειν» και το «εκλέγεσθαι» έχει να κάνει με τους Έλληνες Πολίτες, όπου ο φιλότιμος, θα πω, αυτός που έχει την Αξία της Φιλοτιμίας, που κυνηγάει την Τιμή, ο αξιότερος, του δίνουμε το κομμάτι της Εξουσίας για να εκτελέσει τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που η ΟΥΣΙΑ, το ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, έχει πάρει.

Άρα, πρωτίστως πρέπει  να καταλάβουμε ότι η πραγματική Δημοκρατία δεν έχει κόμματα.

Από τον Καποδίστρια, όπως πολύ καλά ανέφερε ο Γιάννης, θα δείτε ότι κανένα κόμμα δεν ήταν ελληνικό! Ήταν φιλορωσικό, φιλοαγγλικό και φιλογαλλικό, φιλοαμερικάνικο, αλλά ένα ελληνικό δεν είχαμε.

Οι συμμορίες αυτές είναι τα πολιτικά παιδιά σήμερα. Τα παιδιά κι ο σπόρος αυτών των συμμοριτών, δοσίλογων, ανθέλληνων.

Σήμερα δεν αγωνιζόμαστε για να μας ψηφίσετε, αλλά για να σας μεταβιβάσουμε την δύναμη να μπείτε στην Δημοκρατική Διαδικασία του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι»

Για αυτό φτάσαμε σήμερα να καταλάβουμε και να κατανοούμε σήμερα για το τι μας φταίει. Φτάσαμε λοιπόν χαραγμένοι μέσα σε ομάδες, δεμένοι σε όλο το Δημόσιο βίο, σε όλα τα σκαλοπάτια του Δημόσιου Βίου να είναι αλλογενείς, που σήμερα είναι εμφανείς και κρυμμένοι.

Είδαμε σήμερα Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι δεν πειράζει που έκαψαν την σημαία, ένα πανί είναι! Δηλαδή το Σύμβολο είναι πανί;

Το θέμα είναι ότι η κίνηση σου είναι ότι καις ένα Σύμβολο, δεν καις ένα κομμάτι πανί. Αλλιώς, κάψε ένα κομμάτι πανί! Δεν θα σου μιλήσουμε!

Βλέπετε πόσα ανθελληνικά πράγματα έρχονται, εκτός του οικονομικού δεδομένου. Και βέβαια, το μεγάλο μυστικό είναι, αφού αυτοί κύριοι υπογράφουν τα Παγκόσμια Ταμεία.

Βγάλαμε τα ΦΕΚ που στις 21-12-2015 από τα ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» και να δείτε ότι αυτά τα ζωντόβολα, όταν θέλουν χρήματα, από εκεί τα παίρνουν! Από εκεί που θα σας δείξουμε!

Δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν! Αυτοί δεν έχουν χρήματα! Αυτοί από εσάς παίρνουν λεφτά και κάνουν πλάκα. Τα έδωσαν τα χρήματα στο ΔΝΤ για να σας τα ξαναφέρει, γιατί το ΔΝΤ δεν έχει χρήματα και θα εξηγήσω τώρα τι είναι το ΔΝΤ!

Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε πόσο μας κοροϊδεύουν αυτά τα ζωντόβολα και τα ξένα και τα δικά μας εδώ! Τα δικά μας είναι η προέκταση των παγκόσμιων επικυρίαρχων που μας τα φέρνουν για να  τα ψηφίζουμε.

Αυτό θα αλλάξει με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και αγωνιζόμαστε για να το καταλάβετε.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΕ. ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΜΑΣ! ΕΣΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.

Η Συμφωνία του Bretton Woods– Παγκόσμια Ταμεία- Δ. Ν. Τ. – Παγκόσμια Τράπεζα- Ενωμένη Ευρώπη & ΦΠΑ

Το ΔΝΤ είναι ένα εκλεγμένο Ταμείο των εκλεγμένων εκπροσώπων στην Κοινοπραξία του Bretton Woods. Είναι μόνο έμμισθο, μισθώνεται δηλαδή από εμάς τους ανθρώπους και από τα κράτη που κάναμε την συμφωνία.

Εν κατακλείδι, θα σας πω αυτό: Το Bretton Woods που είναι με ΦΕΚ 315  ήταν μια Κοινοπραξία 40 χωρών στην αρχή και σήμερα είναι 202.

Δηλαδή, είναι μια Κοινοπραξία, μια μεγάλη Παγκόσμια Εταιρεία που δημιουργήσαμε στον Παγκόσμιο Ιστό να βάλουν όλες οι χώρες τα χρήματά τους, όσα χρήματα έχουν καθοριστεί. Γίνεται μια μετοχοποίηση.

Ταυτόχρονα, συμφωνήσαμε να μην αγοράζει καμία χώρα κανένα πρωτογενές προϊόν από πουθενά! Αυτή είναι η συμφωνία.

Αυτή η Κοινοπραξία αποφάσισε να αγοράζει ό,τι προϊόν θέλουν οι πολίτες μόνο η Παγκόσμια Τράπεζα που εμείς την ιδρύσαμε.

Φυσικά, δεν έχουμε μια Συμφωνία, έχουμε 29 Συμφωνίες και μία από αυτές είναι το Bretton Woods.

Σε αυτή την Κοινοπραξία βάλαμε όλοι τα χρήματά μας. Βέβαια, λένε ότι η Ελλάδα δεν είναι πλούσια, επειδή έχει πετρέλαιο και δεν το βγάζει.

Σε αυτή την Συμφωνία λοιπόν δεν έχει σημασία ποιος βγάζει το πετρέλαιο, γιατί, όπου και να βγει το πετρέλαιο, εφόσον είμαστε σε μια Συμφωνία, δεν μας νοιάζει, τα κέρδη από την ώρα που βγαίνει το πρωτογενές προϊόν μέχρι το δευτερογενές είναι τα κέρδη κάθε χώρας της Κοινοπραξίας και από αυτά τα κέρδη διαιρούνται ανά ποσοστά σε όλες τις χώρες που είναι στην Κοινοπραξία.

Τέτοια κέρδη από όλα τα προϊόντα είναι αυτά τα Ταμεία σας.

Άρα, καταλαβαίνετε, καμία σημασία αν δεν βγάζεις εσύ πετρέλαιο και βγάζουν οι άλλες χώρες. Σε πολύ χειρότερη θέση βρίσκονται οι άλλες που μόλις τελειώσει το πετρέλαιο, πέρα που έχουμε πληρωθεί εμείς από αυτό, δεν θα έχουν ούτε να φάνε, γιατί δεν θα έχουν τι να πουλάνε. \

Όταν έχεις Παγκόσμια Συμφωνία, δεν σε πειράζει ποια χώρα βγάζει το πετρέλαιο, άσχετα, αν τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι λένε ό,τι να ναι, είτε από την γελοιότητα του μυαλού τους και την φτωχή νοημοσύνη τους, ή εγκάθετοι και ξέρουν. Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις. Γελοία ανθρωπάκια βρίσκονται στον πλανήτη για να περνάνε τις πληροφορίες.

Άρα, εσένα δεν σε νοιάζει από πού βγαίνει από το πετρέλαιο, γιατί είμαστε σε μια Κοινοπραξία.

Σε αυτή την Κοινοπραξία συμφωνήσαμε όλες οι χώρες ότι θα κάνουμε τις συναλλαγές μας στο δολάριο. Άρα, το δολάριο είναι της Αμερικής ή δικό μας;

Βεβαίως είναι δικό σας και το λέω σε δημόσιο βήμα. Ψηφίσαμε να κάνουμε τις συναλλαγές μας στο δολάριο.

Το δολάριο δεν είναι της Αμερικής, είναι των κρατών που είναι στις Παγκόσμιες Συμφωνίες. Εμείς το κάναμε παγκόσμιο γιατί αυτό συμφωνήσαμε κι αφού το συμφωνήσαμε, έπρεπε να το κάνουμε.

Τα χρηματιστήρια είναι των ανθρώπων. Έχουν αφεντικό; Τότε, δεν ξέρεις τι σου γίνεται!

Σε αυτή την Συμφωνία λοιπόν, πάλι η Παγκόσμια Τράπεζα είναι δική μας και αγοράζει όλα τα Πρωτογενή προϊόντα σε κόστος και τα πουλάει στις χώρες και στους πολίτες σε τιμές που καθορίζονται στο Χρηματιστήριο και όλα τα κέρδη, το 85% πηγαίνουν σε αυτούς τους λογαριασμούς και δεν μπορείς να αγοράσεις πρωτογενώς τίποτα στον πλανήτη. Αυτό το κάνει μόνο η Παγκόσμια Τράπεζα. Αγοράζεις από τα δευτερογενή και μετά. Το γνωρίζετε αυτό;

Έτσι έγιναν αυτά τα Ταμεία για να μην πέσει ποτέ έξω ο άνθρωπος και ο πλανήτης. Διαχειριστές είναι τα ζώα, οι επικυρίαρχοι και τώρα κάποιος πρέπει να κάνει έλεγχο σε όλες τις Συμφωνίες.

Μια Συμφωνία είναι και η Ενωμένη Ευρώπη. Πρέπει μετά κάθε ομιλία να βγαίνετε δυνατοί. Να ξέρετε τι λέτε.

Λένε να βγούμε από το ευρώ και να πάμε στην δραχμή. Μάλιστα!

Και τι θα τυπώνεις μετά; Για να πάρεις το ευρώ που έτσι συμφωνήσαμε στην Κοινοπραξία της Ενωμένης Ευρώπης, κατέθεσαν όλες οι χώρες τον πλούτο τους. Εμείς δώσαμε την δραχμή μας λοιπόν, έγινε ένα μεγάλο ταμείο και κόπηκε το ευρώ.

Σήμερα, για να φύγουμε από την Ευρώπη, πρέπει να γίνει ταμείο! Εταιρεία είναι! Έχει κανείς κάνει ταμείο τι έχει γίνει με την Ευρώπη; Δεν θα κάνουμε ποτέ; Αλλά θέλουμε να φύγουμε από την Ευρώπη; Να σε διώξει εσένα από την Ευρώπη; Να φύγει η Ελλάδα από την Ευρώπη; Αφού η Ελλάδα είναι η Ευρώπη, αυτοί κάνουν πλάκα με εμάς! Η Ευρώπη είναι κόρη του Διός και είναι δικιά μου, δεν είναι δικιά τους! Τι δεν καταλαβαίνετε;

Γνωρίζετε ότι το ΦΠΑ που πληρώνετε και είναι ποινικό αδίκημα και πάτε φυλακή και σε συλλαμβάνουν Έλληνες αστυνομικοί, δεν πάει στο ταμείο του κράτους μας;

Παλιά, θυμάστε ότι δεν υπήρχε ΦΠΑ, υπήρχε χαρτόσημο.  Τα τελευταία 24 χρόνια τώρα μπήκαμε στο ΦΠΑ.

Το ΦΠΑ το υπέγραψαν όλες οι χώρες της Ενωμένης Ευρώπης και είναι τα έξοδα για τα γραφεία της Ευρώπης. Σε ό,τι υπάρχει και ό,τι κινείται, σήμερα πληρώνουμε 24%.

Αυτά τα χρήματα πηγαίνουν για τα έξοδα των γραφείων της Ευρώπης. Πόσα έξοδα έχετε βρε παιδιά; Δηλαδή, κάθε 4 χρόνια είναι ο Εθνικός μας ΑΕΠ στην Ευρώπη. Το ίδιο κάνει και η Γαλλία και θυμάμαι ότι είχε και 33%, το Βέλγιο έχει 25%, η Γερμανία 19%.

Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα κάθε 4 χρόνια δίνει τον Εθνικό της πλούτο για να συντηρούμε τα γραφεία της Ευρώπης. Δηλαδή, τόσα χρόνια έχουμε δώσει 4 με 5 φορές τον Εθνικό μας πλούτο για τα γραφεία της Ευρώπης.

Μπορούμε λοιπόν να ελέγξουμε αυτή την Κοινοπραξία, ό,τι θέλουμε και όποτε θέλουμε. Έχει γίνει ποτέ ένας έλεγχος; Πόσα χαρτιά αγοράζουμε; Πόσα μελάνια, πόσες γόμες; Έχει ελέγξει κανένας;

Ξέρετε τι είναι μόνο η Ελλάδα να έχει δώσει τον Εθνικό της πλούτο 4 φορές, το ίδιο η Γαλλία, η Ισπανία και όλη η Ευρώπη σε 1000 χαζάρους που διοικούν την Ευρώπη και δεν πάει κανείς να ελέγξει;

Για σκεφτείτε το! Στην Ελλάδα, δεν εισπράττουμε το ΦΠΑ! Πάει όλο στην Ευρώπη και δεν μιλάει κανένας;

Κι εγώ που έχω δώσει τον Εθνικό μου πλούτο να μου κουνάει το δάκτυλο μια καγκελάριος;

Εγώ σε Καγκελάριο και ιδιωτική εταιρεία δεν μιλάω.

Όταν θα γίνω Αρχηγό Κράτους, οι εταιρείες δεν μιλάνε με εμένα! Ούτε με κοιτάνε! Αν ποτέ βγάλουν Κάιζερ, θα ξαναμιλήσω. Σε Καγκελάριο δεν μιλάω.

Ξέρετε τι σημαίνει «καγκελάριος; Δεσμοφύλακας! Τι δουλειά έχουν αυτά τα ζώα με εμάς; Το ξέρετε ότι ακόμα δεν ξέρουν ποια είναι τα σύνορα τους;

Η Γερμανία έχει σύνορα γιατί τους τα έχουν πιστοποιήσει οι άλλοι, γιατί αυτοί δεν έχουν ακόμα σύνορα, αλλά τελικά, όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης κάνουν πλάκα με τον λαό μου!

Ό,τι είναι αληθινό θα μείνει. Ό,τι είναι ψεύτικο, θα εξαφανιστεί και θα κοπεί.

Κύριοι να σοβαρευτούμε! Είμαστε η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μαζεύονται όλοι οι Έλληνες με τον πιστοποιημένο πλούτο τους και ο πλούτος αυτός είναι αποδεδειγμένος.

Έλα να υπογράψεις ότι είσαι Κυρίαρχος Έλληνας Ιθαγενής για να παραλάβεις τον πλούτο σου. Για να κάνεις την δικιά σου Πολιτική, γιατί αυτό, αυτή την φορά, θα πρέπει να το κάνεις εσύ ο ίδιος.

Να σηκωθείς από όπου είσαι χωμένος, από όπου είσαι αγκυλωμένος, από όπου έχεις θαφτεί και να σηκωθείς να πάμε σε μια μεγάλη Ανατροπή για να στήσουμε πάλι το Έθνος, να πάρουμε την δύναμη του, την Πολιτική, το κράτος και το μέλλον μας.

Πρέπει να ξέρεις ακόμα συνέλληνα του Κιλκίς, βέβαια δημιουργούνται παντού γραφεία, αλλά είτε έρθεις, είτε δεν έρθεις, αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει! Είτε αργήσεις, είτε δεν αργήσεις, αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει και είναι γεγονός.

Θα καθαρίσουν τα πάντα! Δεν θα μείνει τίποτα όπως το ξέρετε.  Ό,τι είναι αληθινό, θα μείνει. Ό,τι είναι ψεύτικο, θα εξαφανιστεί και θα κοπεί. Δεν θα κάνει κανείς πλάκα με τους Ανθρώπους.

Σας φωνάζουμε να έρθετε στο μεγάλο Κάλεσμα για να παραλάβετε τον πλούτο σας…

Ωστόσο, ελάτε γρήγορα, γιατί έχουμε ετοιμάσει τις ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ κι εδώ, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν σας κάνουμε καμία χάρη, αλλά ούτε είμαστε υπάλληλοι σας.

Σας φωνάζουμε να έρθετε στο μεγάλο κάλεσμα για να παραλάβετε τον πλούτο σας. Κι όλα αυτά που έχουν γίνει, είναι για όλους μας. Μόνοι μας, δεν μπορούμε να το κάνουμε! Όλοι μας είναι δυνατόν! Ελάτε  να πάρουμε τον πλούτο μας.

Σήμερα, έχουμε φτιάξει την Οικονομική και Νομική πλατφόρμα, αλλά και της Κυριαρχίας.

Γι αυτό και στο ΕΞΩΔΙΚΟ που είναι ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ έρχεσαι και δηλώνεις ότι είσαι Κυρίαρχος Έλληνας Ιθαγενής και έγινες πλουσιότερος εν αγνοία σου και παίρνεις χρήματα από τα δικά σου λεφτά.

 Μην με κοιτάς έτσι! Δεν σου κάνω πλάκα! Είναι δικά σου τα λεφτά. Είναι δικά σου και πρέπει τώρα να υπογράψεις και να παραλάβεις τον λογαριασμό σου και με αυτούς τους λογαριασμούς να πας να πληρώσεις, την Εφορία, την Τράπεζα, τα Ταμεία σου ό,τι χρωστάς και ό,τι στο μέλλον γεννηθεί. Ακόμα μπορείς να πληρώσεις την ΔΕΗ, το Νερό και τα Δημοτικά Τέλη.

Ήδη, οι μηχανές μας τυπώνουν και σε μια βδομάδα θα έχετε την ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για να πληρώσεις την ΔΕΗ που χρωστάς κι ό,τι άλλο γεννηθεί. Το νερό που χρωστάς κι ό,τι στο μέλλον έρθει.

Είναι ακριβώς τα δικά σου λεφτά.

Τα γραφεία είναι Πολιτειακά, της Πολιτείας…

Βγείτε έξω να ενημερώσετε. Ανοίξτε τα γραφεία για να μπει στον κόσμο.

Τα γραφεία δεν είναι δικά μας, τα γραφεία είναι πολιτειακά, της Πολιτείας. Το γραφείο ενός κόμματος είναι: «έλα αδερφέ μαζί μας, για να πηδήξουμε τους άλλους». Έλα να καταλάβεις. Έλα για να ξεχρεώσεις. Την ώρα που έρχεσαι να παραλάβεις τα έγγραφα, αναγνωρίζεις ποιος είσαι, ποιος είναι ο ρόλος σου κι έρχεσαι, όχι να ψηφίσεις, αλλά να ψηφιστείς.

Τα Γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις ανοίγουν συνεχώς και κάθε βδομάδα έχουμε 50 προτάσεις για νέα γραφεία και εξετάζουμε τα άτομα και πολλές άλλες περιπτώσεις και πιθανότητες.

Τα γραφεία είναι Οργανισμοί και δεν είναι του Σώρρα.

Εγώ, στην Ελλάδα, γραφείο δεν έχω. Έχω φτιάξει πολλά, αλλά γραφείο δεν έχω.

Είναι των Ελλήνων. Είναι ένας τοπικός Δημοτικός Οργανισμός που εκεί είναι η Δημοκρατία και γίνεται και Συμβούλιο 12 ατόμων.

Το Συμβούλιο έχει ένα πραγματικό … και βγαίνει, ωριμάζει, σκοτώνεστε και βγαίνει το καλύτερο και διοικείτε τον οργανισμό.

Το κάθε γραφείο είναι Αυτόνομος Ελληνικός Οργανισμός. Γι αυτό και αυτό το Σύστημα δεν πολεμιέται. Δεν μπορεί κανείς να το γκρεμίσει. Δοκιμάστε! Δεν πέφτει! Είναι τέλειο γιατί μπαίνει στην πραγματική Δημοκρατία και είναι έτσι φτιαγμένο για να μην μπορεί να το σκοτώσει κανένας!

Σκοτώνεις τον Σώρρα, δεν τελείωσε τίποτα, θα έχεις πιο μεγάλο πρόβλημα! Σκοτώνεις ένα γραφείο, γεννιούνται 20, τι θα κάνεις; Φτιάξαμε το ανάποδο της Λερναίας Ύδρας!

Εσείς θα διαλέξετε τον Εκπρόσωπο σας που θα περάσει από τόσα φίλτρα που δεν μπορεί κανένας εγκάθετος να περάσει…

Άρα λοιπόν κύριοι, το γραφείο είναι δικό σας και πραγματικά, εργάζεται για τον τόπο του. Εσείς γνωρίζετε ποιοι είναι οι κάτοικοι σε κάθε Πόλη. Εσείς, με το που  θα εκλέξετε τον Εκπρόσωπο σας για μια τεράστια Διαδημοτική, όπου θα εκλεγούν οι Σύμβουλοι και η Βουλή μας για να περπατήσουν στο Συμβούλιο των 9 και να προωθήσουν σε Γερουσίες, θα περάσει από τόσα φίλτρα που δεν μπορεί κανένας να περάσει.

Πρώτον, γιατί εσείς τον ξέρετε καλά και δεύτερον, γιατί θα περάσει από πολλά φίλτρα και θα τον κατεβάσουν οι άλλοι παραπάνω, αν είναι εγκάθετος.

Είναι τέλειο! Δεν ξαναπροδίδεις! Τέλος! Θα κλειδώσει!

Αυτό που γινόταν, δεν θα ξαναγίνει και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σου πει η Κεντρική σκηνή ότι «Αυτός είναι δικός μας, κανονίστε να τον ψηφίσετε!». Αυτό, δεν υπάρχει!

Πρέπει εσείς από το Κιλκίς να συστρατευτείτε, να βγάλετε τους εκπροσώπους σας, είτε για τις Βουλευτικές εκλογές, είτε για τις Δημοτικές, των Αρχόντων.

Ο Δήμαρχος, στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, απαγορεύεται να λέγεται Δήμαρχος. Άρχων θα λέγεται για να θυμάται ότι άρχει σε ανθρώπους κι όχι σε ζώα και εσείς θα βγάλετε τον εκπρόσωπο. Η Κεντρική σκηνή δεν της πέφτει λόγος, αν της αρέσει ή όχι. Απλά τον δέχεται!

Άρα, δεν γίνεται όπως σήμερα με τα κόμματα, που βγαίνει ο εκπρόσωπος και πηγαίνει προς τα κάτω για να ψηφιστεί σε μια ψεύτικη μηχανή. Εσείς θα τον βγάλετε, εσείς θα βγάλετε τον Εκπρόσωπο σας που εκτός από την εκλογή που θα βγαίνουν τρείς, ο ένας που θα έρχεται θα είναι με κληρωτίδα. Τώρα πείτε μου πώς θα περάσει κάποιος εγκάθετος για να έρθει προς τα πάνω, αφού υπάρχει κληρωτίδα.

Σε κάθε Δημοτικό διαμέρισμα, ψηφίζονται οι τρεις που είναι ίσοι και μετά με κληρωτίδα μου φέρνουν τον έναν.

Πείτε μου αυτή την στιγμή, αυτή δεν είναι Δημοκρατία; Αυτή δεν θέλουμε να φτιάξουμε;

Όταν υπογράφουν τα Παγκόσμια Ταμεία μιλάνε για ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ

Όλα αυτά είναι δικά σας και είναι έτοιμα γραμμένα με τεράστια πλανητικά δικαιώματα.

Όλοι μιλάνε για ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. Δεν υπάρχουν Ηνωμένα Έθνη. Όταν υπογράφουν τα Παγκόσμια Ταμεία και τους πραγματικούς ισολογισμούς,  μιλάνε για ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.

Δείτε το εξώφυλλο του Ισολογισμού των Παγκόσμιων Ταμείων που υπογράφουν τα Ηνωμένα Έθνη. Είναι σφραγισμένοι από 28 Παγκόσμιους Δικαστές από 50 περίπου Παγκόσμιους Οργανισμούς. Δεν έχετε πιο πιστοποιημένο πλούτο από αυτόν, ούτε αυτά που έχετε στην τσέπη σας. Κι αυτά που έχετε στην τράπεζα, capital control έχουν! Αυτά δεν έχουν capital! Κοιτάξτε τις λεπτομέρειες. «Τα Ηνωμένα Έθνη κάνουν κουμάντο, αρχίζουν και σταματούν τους πολέμους…». Ποια Ηνωμένα ΕΘΝΗ;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ‘ΕΘΝΟΣ’ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Κι αυτό επιβεβαιώνεται από όλα τα κράτη με αυτόν τον Ισολογισμό.

Τι λέει ο Ισολογισμός. Nation κι όχι Nation(s). Πού είναι τα Ηνωμένα Έθνη; Εδώ μέσα δεν είναι μόνο της Ελλάδος οι λογαριασμοί, αλλά είναι όλων των κρατών. Και τα άλλα κράτη έχουν παγκόσμιο πλούτο κι όχι μόνο εσείς. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, γίνεται παντού! Έχουμε της Κύπρου, έχουμε της Γαλλίας, έχουμε της Αγγλίας.

Εμείς φτιάξαμε και φυλλάδιο και το δίνουμε στο αεροδρόμιο στους Ευρωπαίους και δεν ήξεραν τι να πούνε! Έχουν όλα τα κράτη, όλες οι χώρες, οι εταιρείες, άμα το θέλετε! Αλλά ΈΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ! Επικυρώνεται με αυτόν τον Ισολογισμό!

Εμείς οι Έλληνες είμαστε οι Παγκοσμιοποιητές το έχουμε κάνει χιλιάδες φορές…

ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ; ΠΩΣ;

Κύριοι, όλος ο σταθμός που γίνεται σε όλη την επικράτεια, είναι για να ξέρουμε τι μας γίνεται, γιατί τεράστιες προδοσίες μας έχουν φέρει εδώ, όχι μόνο οικονομικές, αλλά όσο και στις ρίζες μας!

Εμείς οι Έλληνες είμαστε Παγκοσμιοποιητές, το έχουμε κάνει χιλιάδες φορές! Ακόμα και εδώ στην γη, εμείς οι Έλληνες είμαστε οι Παγκοσμιοποιητές.

Ξέρετε κάποιον άλλον από τον Έλληνα Παγκοσμιοποιητή; Αφού δεν ξέρετε τους δικούς μας!  Ο Περσέας, ο Μίνως, Ο Διόνυσος δύο φορές, ο Αλέξανδρος τελευταία! Ξέρετε κανέναν άλλον εκτός από τους δικούς μας; όχι!  Και τώρα, τι φαντάζεστε; Ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε;

Ε, λοιπόν θα το κάνουμε και τώρα θα μας ενώσει ένας Όρκος, γιατί είχαμε τεράστιες προδοσίες και στα χρόνια μας και παλαιότερα.

Αυτές πρέπει να σταματήσουν, γιατί μόνο αυτές μένουν και οι Προδοσίες ήταν αυτό που σκότωνε πάντα τον Έλληνα. Όταν δεν υπάρχει Προδοσία, δεν νικήθηκε ποτέ, γιατί έχει τεράστιες δυνάμεις.

Ούτε αυτό που γίνεται αυτή την στιγμή είναι τυχαίο, γιατί γίνεται με τεράστιες δυνάμεις και δυνατότητες που δεν μπορεί να σου μιλήσει κανένας κι όλα αυτά που λένε τα παπαγαλάκια είναι ψέματα.

Το τελευταίο έγγραφο που θα σας δείξω είναι η απάντηση του Τσίπρα που ενημερώνει εμένα τον «απατεώνα» και μεγάλο σεβασμό που λέει: «Κύριε Σώρρα επειδή δεν είμαι αρμόδιος εγώ και έχω πολύ μεγάλο θέμα, θα το στείλω στην Γενική Γραμματεία Εσόδων».

Γιατί μου απαντάει εμένα ο πρωθυπουργός όταν του στέλνω τις Διαταγές;

Εγώ σήμερα έχω 5 φορές την Κρατική Εξουσία.

Άρα τι  να μου πει κανένας; Έχω εξουσία Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, δηλαδή κράτους. Η Κυβέρνηση δεν έχει. Είναι εκλεγμένη!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΑΝΕΓΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 5 ΦΟΡΕΣ!

«Σας διαβιβάζουμε με τα συνημμένων (« συνημμένων» είναι οι διαταγές που έχω δώσει. Ενημερώστε τον κόσμο! Μπείτε στα γραφεία να δείτε τι είναι οι Διαταγές! Είναι 900 σελίδες!

Μπορώ να δίνω Διαταγή να ξεχρεώσω ο,τιδήποτε θέλω από τα Παγκόσμια Ταμεία βάση το συγκεκριμένο καταστατικό που προέρχεται από τον Παγκόσμιο Ιστό.

Και από κάτω με ενημερώνει και μου το στέλνει και μου λέει τι έκανε…γιατί με ενημερώνει; Η αστυνομία, το FBI που με κυνηγάνε, μήπως ξέρουν αυτοί;

Λοιπόν, κύριοι, αν ακούσετε κανάλι πάλι να λέει οποιαδήποτε αηδία, ή κάντε του μήνυση ή πηγαίνετε από εκεί και σπάστε του το κεφάλι! Φτάνει μέχρι εδώ!

Φτάνει με τις γελοιότητες και τις ιστορίες μέσα στην Ελλάδα μας! Πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι!

Ζητάω από εσάς, να ανοίξετε παντού τα δικά σας γραφεία. Να εκπροσωπήσετε τον κάθε Δήμο στην Κεντρική σκηνή.

Σας δηλώνω ότι αυτή την στιγμή, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι Κυβέρνηση! Όχι από χθες! Από προχθές!

Είναι έτοιμη να ασκήσει στην Βουλή εξουσία κάθετη, αρκεί εσείς να το θέλετε. Όλη η Ελλάδα συστρατεύεται!

Το κυβερνόν κόμμα έχει 62 γραφεία και δεν φαίνεται πουθενά. Έχεις 280 και είσαι παντού και ανεβαίνεις συνέχεια!

Το θέμα δεν είναι να μπούμε στην Βουλή. Είναι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και να φτιάξουμε μια πραγματική Εθνοσυνέλευση!

Μας χωρίζουν μόνο τρία πράγματα: Κόμμα, δόγμα, χρώμα! Ο πλούτος, πόσα λεφτά έχει ο καθένας. Ναι, αλλά μας ενώνουν χιλιάδες πράγματα εμάς τους ανθρώπους. Εμείς δεν ασχολούμαστε ποτέ με εκείνα που μας ενώνουν. Ασχολούμαστε μόνο με εκείνα που μας διαιρούν που είναι μόνο τρία!

Υπάρχει ένας Ελλάνιος Όρκος που μας ενώνει στην Απελευθέρωση της Ελλάδας μας. Πρέπει να ενωθούμε για να αρχίσουμε από την αρχή, σιγά-σιγά και να πετύχουμε στο μέλλον, αλλά και σε σχέση με τον Πολίτη. Πρέπει να βλέπουμε τον Πολίτη, ως Οπλίτη, στην πραγματική του διάσταση στην Πολιτική.

Η Πολιτεία μας θα ανεβαίνει όλη μαζί και θα παράξει Πολιτισμό. Για να ξαναπαραχθεί Πολιτισμός εδώ στην γη, θα πρέπει εμείς να ενωθούμε και να λειτουργούμε σε ένα Αξιακό Σύστημα!

Εδώ στο Κιλκίς που πρώτη φορά μιλάω, θα ακουστεί ο Ελλάνιος Όρκος.

Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας που θα θέλουν να ορκιστούν και να μπουν στην λεωφόρο των Ελλήνων, στην μεγάλη μάχη της Απελευθέρωσης της πατρίδας μας.

Να προστατεύουμε ο ένας την πλάτη του άλλου. Να γίνουμε αδέρφια! Σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν χιλιάδες Ορκισμένοι.

Αν πας και πεις ότι είσαι Ορκισμένος Συνέλληνας από την Ε.ΣΥ τάδε, θα γίνει χαμός! Δοκίμασε και πες ότι έχεις πάθει κάπου κάτι και πες ότι είσαι συνέλληνας από την Ε.ΣΥ τάδε… και θα δεις, πόσοι θα έρθουν! Το είχατε αυτό ποτέ;

Τώρα σε όλη την Ελλάδα, έχεις αδέρφια παντού, χωρίς να σε ξέρουν, ανιδιοτελώς!

Αυτές ήταν πάντα οι βασικές σχέσεις της Οικογένειας. Αρχίζουμε και γινόμαστε Οικογένεια, που η Οικογένεια σημαίνει ο Οίκος του Γένους και αυτό θα το φτιάξουμε πολύ μεγάλο κι όταν το κάνουμε μεγάλο, μας περιμένουν πολύ όμορφα πράγματα, μοναδικά στον πλανήτη. Ελάτε να το ζήσουμε όλοι μαζί.

Ο Ελλάνιος Όρκος ξεκινάει. Όποιος θέλει να τον πει, ας έρθει πάνω.

Ελάτε συνέλληνες! Δεν θέλει πολύ! Σχεδόν το φάγαμε! Λίγο έχει μείνει! Ενώνονται οι τελευταίοι Έλληνες. Άλλωστε, το έχω πει, δεν έχω άλλους από εσάς. Εσείς είσαστε η φυλή μου! Με εσάς θα το κάνω!

Χθες, οι άνθρωποι που είναι σήμερα εδώ, δεν τολμούσαν να μιλήσουν, δεν είχαν τι να πουν, φοβόντουσαν. Τώρα, δεν φοβάται κανένας! Δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις. Κι όταν θα γίνουμε όλοι, οι άλλοι απλά θα φύγουν! Ούτε καν θα κάτσουν να πολεμήσουν!

Ελάτε συνέλληνες από το Κιλκίς! Άλλωστε θα ανοίξουν και δύο γραφεία. Πώς θα τα παραλάβετε; Πρέπει να παραλάβετε!

Είναι μεγάλη μας τιμή για εμάς. Εμείς είμαστε όλοι Ορκισμένοι μέχρι το τέλος! Δεν διαπραγματεύομαι τίποτα. Ό,τι είναι δικό μου και δίκαιο, θα το πάρω και δεν θα το ξανακουμπήσει κανένας.

…………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση