ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ” ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ” ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ…

ΑΘΗΝΑ 23/11/2016
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Κ. ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (23/11/2016)
ΌΤΑΝ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ , Η ΑΓΝΟΙΑ , Η ΠΛΗΜΜΕΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Η ΕΚΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΩΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΣΤΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥΣ Η ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ «ΣΠΕΡΜΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ».

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΡΑΤΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΣ. ΤΑ ΑΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΟΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΜΕΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΡΑ» ΟΠΩΣ – ΠΑΡΑ-ΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΠΑΡΑ-ΣΚΗΝΙΟ, ΠΑΡΑ-ΦΩΝΟΙ , ΠΑΡΑ-ΦΥΣΗ , ΠΑΡΑ-ΧΑΡΑΞΗ ,ΠΑΡΑ-ΝΟΜΟ , ΠΑΡΑ-ΦΡΩΝ – ΠΑΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ) ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ»
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………………..

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια (23/11/2016)

……………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ

Ρωμαίος Θανάσης: ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΘΩΝ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

screenshot-3screenshot-4

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση