ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

3b6920df9b7c507250b94748787c5357_xl

Viky Charalambous ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 19/ 11/ 2016

ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ – ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

-)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(-

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «Ε.ΣΥ.» ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΖΟΝΤΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 19Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΩΡΑΣ 2:00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, «ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ» ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΡ. 78 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ 10 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ, ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΜΑΔΑ 25 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΔΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΔΟΛΟ, ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙΡΙΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.

Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 7 ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΑ 3 ΓΩΝΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΦΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΡΩΝΤΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
ΆΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΟΠΛΟ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΣΦΕΝΤΟΝΙΖΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΒΡΙΣΚΑΝ, ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ “ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΤΛ”..

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΤΑΣ ΚΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ, ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΣΩΜΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.80 ΕΚ., ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΟΥΓΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ, ΧΙΜΗΞΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ «ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ ΠΟΥΣΤΗ, ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΠΗΡΟΣ», ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΤΩΝ ΒΑΡΙΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ, ΤΗΣ ΕΡΓΩ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΟΣΟ Η ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΝΩ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ – ΜΗΝΥΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙ’ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ.

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ, ΠΟΥ ΔΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΔΟΛΟ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ,
ΚΑΘΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΘΕΙΣΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΔΗ ΠΛΗΓΕΙΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

………………………………..15170756_1368226073216952_2277529396251130094_n

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ» ΑΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ. (βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση