ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Άρθρο του Β. Θεοδωρόπουλου

ΑΡΘΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

15056341_546974448842057_1981174832060907466_n

Vasilis Theodoropoulos “ΦΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΖΩΟΝ”
Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΟΠΩΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ..

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΩΣ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣ) ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ. Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ – ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΜΟΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΤΡΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΑΦΟΥ ΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ( ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΡΙΣΘΕΙ) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ , ΕΡΓΑ , ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ Κ.Λ.Π

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΗΚΟΟΙ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΡΑΤΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΦΕΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ… ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ:
«ΤΟΝ ΜΗΔΕΝ ΤΟΥΤΩΝ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΟΥΚ ΑΠΡΑΓΜΟΝΑ ΑΛΛ’ ΑΧΡΕΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΜΕΝ»

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ….. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ

Αφήστε μια απάντηση