ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΡΑΚΗ TV ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. 5/11/2900 (βίντεο)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

screenshot-3

EΣΥ TV –05-11-2016 –ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣTO ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ TV– ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΡΑΚΗ TV ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ.
ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ Α ΛΗΘΕΙΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ !

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ Α ΛΗΘΕΙΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ !

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ! Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ! (βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ; ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ! ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΤΕ ! ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ( ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 5/11/2900 ) (βίντεο)

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση