ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ – ΒΙΚΥ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΝΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 28/10/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-4

ΡΑΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 28-10-2016

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ – ΒΙΚΥ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΝΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Καλησπέρα Έλληνες της Αυστραλίας, Έλληνες στην Ελλάδα, Έλληνες, Ελληνίδες, Ελληνόπουλα απανταχού της γης.

28η Οκτωβρίου σήμερα, είμαστε εδώ στην ώρα της Ε.ΣΥ και θα έχω μια ωραία εκπομπή σήμερα. Θα είναι σε λίγο μαζί μας σημαντικά πρόσωπα για να αναλύσουν κι άλλα πράγματα.

Τι καλύτερο, να μιλήσουμε αυτή την ημέρα που οι προγόνοι μας, οι παππούδες μας είπαν αυτό το μεγάλο ΟΧΙ στην παράδοση του κράτους μας στους εισβολείς και πολέμησαν με απαράμιλλο σθένος παγκόσμια θαυμαστό, τόσο που ομολόγησαν εχθροί και φίλοι ότι:

ΟΙ «ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Αυτή την μεγάλη φράση που όλη η ανθρωπότητα έσκυψε μπροστά στους Έλληνες πολεμιστές !

Αυτοί, οι δικοί μας οι πρόγονοι που κάποιοι από εμάς, όπως κι εγώ είχα την τύχη να μεγαλώσω με τον παππού μου που ήταν έξι μήνες στην πρώτη γραμμή στον Αλβανικό πόλεμο και τιμήθηκε με παράσημο ανδρείας για 42 αιχμαλώτους που είχε «καταφέρει» στον πόλεμο.

Αυτοί οι πρόγονοι μας πολέμησαν για μια Ελλάδα ελεύθερη και σήμερα εμείς γιορτάζουμε τον δικό τους αγώνα σε μια Ελλάδα παραδομένη και κατασχεμένη, στους ίδιους εισβολείς, στους Γερμανούς, στους τραπεζίτες και όπως και τότε, οι τραπεζίτες ήταν πίσω από τους Γερμανούς.

Δεν ήταν κάτι διαφορετικό.

Και το λέω ότι τραπεζίτες ήταν πίσω από τους Γερμανούς, γιατί αμέσως μετά από ένα χρόνο, οι Γερμανοί σύναψαν αναγκαστικό δάνειο από την Ελλάδα, 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Έχει μεγάλη σημασία να μάθουμε πού τα βρήκε η Ελλάδα αυτά τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 1941-42, όταν πριν 9 χρόνια είχε πτωχεύσει για 50 εκατομμύρια! Αλλά έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία να δούμε αφού σε αυτόν τον πόλεμο κατά των Ναζί ήταν όλες οι χώρες μέσω ποιας τραπεζικής οδού έφυγαν τα χρήματα, αφού ήταν δάνειο και πήγαν στους Γερμανούς;

Βλέπουμε λοιπόν ότι πίσω από την γερμανική μπότα των Ναζί ήταν οι τραπεζίτες.

Γιορτάζουμε σε ένα εθνικό περιβάλλον απαξιωμένο, που οι πρόγονοι μας πολέμησαν και θυσιάστηκαν για να μην υπάρξει στην πατρίδα μας ξένος κατακτητής.

Βέβαια, σήμερα οι εισβολείς έχουν αλλάξει πολεμική μέθοδο, από στρατιωτική σε οικονομική. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο. Η παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας! Και αυτό οι πολιτικοί μας το υπέγραψαν με τόση ευκολία!

Πώς όμως να μην το κάνουν, αφού μέσα στην Βουλή των Ελλήνων ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου αναρωτιόταν και ο ίδιος, αν ήταν θέμα DNA η Ελληνικότητα, πόσοι από αυτούς θα έπρεπε να είναι εκεί μέσα.

Αυτό το είπε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου μέσα από τα έδρανα της Βουλής ως Πρωθυπουργός της χώρας.

Το πολιτικό κατεστημένο, όπως τότε και τώρα είναι συνεργός των κατακτητών και μετατρέπει τα δικά μας ΟΧΙ σε ΝΑΙ προς τους κατακτητές και το είδαμε και πρόσφατα.

Σήμερα είναι Εορτή της Συνειδητοποίησης του Καθήκοντος και της Ιερής αυτής Υποχρέωσης που έχουμε έναντι του εαυτού μας και του Γένους μας, η οποία έρχεται εξ’ αίματος με το που γεννιόμαστε.

Και πέραν από τα δικαιώματα της Κυριαρχίας των Ελλήνων, αναλαμβάνουμε και την Υποχρέωση να διαφυλάξουμε και να παραδώσουμε την χώρα μας στο ακέραιο στους απογόνους μας.

Είναι Εορτή Συνειδητοποίησης για να πετάξουμε από την χώρα μας, όπως έκαναν και οι πρόγονοι μας, τους κατακτητές και να πάρουμε την Ελλάδα μας και την ζωή μας στα χέρια μας.

Σήμερα πρέπει να φωνάξουμε όλοι οι Έλληνες ένα βροντερό ΟΧΙ στα σιωνιστικά σχέδια του αφανισμού του κράτους μας.

Βλέπετε επειδή είναι οικονομικός ο πόλεμος και δεν ακούμε πιστολιές και κουμπουριές, δεν μας πειράζει τόσο, αλλά είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς.

Στην προηγούμενη εκπομπή είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την κ. Βίκυ Χαραλάμπους την Διευθύνουσα Σύμβουλο του νέου Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που ιδρύθηκε στην Ελλάδα,

στις 4-9-2015. Η κ. Χαραλάμπους είναι συνεργάτιδα του κ. Αρτέμη Σώρρα.

Είχαμε αναλύσει:

  • Το πώς εξελίχθηκε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
  • Αποδείξαμε ότι οι χρόνιοι δανειστές είναι οι ίδιοι από το 1821 μέχρι και σήμερα και αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν
  • Επίσης, αναλύσαμε τις οικονομικές προσφορές που κατατέθηκαν από τον κ. Αρτέμη Σώρρα
  • και τις δράσεις των γραφείων της Ελλήνων Συνέλευσης.
  • Στο τέλος της προηγούμενης εκπομπής, είχαμε αναγνώσει το τελευταίο Εξώδικο που κατέθεσε ο κ. Αρτέμης Σώρρας που ο ίδιος Φέρων την Κρατική Εξουσία έδωσε Διαταγή Εκτέλεσης των Εντολών του ίδιου, αλλά και των πολιτών για να αποπληρώσουν όλοι οι πολίτες όλα τα ιδιωτικά, αλλά και τα δημόσια χρέη που έχουν.

Σήμερα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε εκ νέου την κ. Βίκυ Χαραλάμπους για να αναλύσουμε την ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος κατέθεσε υπέρ όλων ημών καθώς και τις δυνατότητες που μας δίνει ο Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους Ελλήνων Συνέλευσις.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καλημέρα και πάλι σε όλα τα αδέρφια μας τους Έλληνες, όπου και αν βρίσκονται. Καλημέρα Ελλάδα στην Υφήλιο.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Επίσης, η προσκεκλημένη μας είναι και η δικηγόρος και νομικός σύμβουλος κ. Αθανασία Γεωργοσοπούλου, με την οποία θα αναλύσουμε Νομικής φύσης θέματα σχετικά με τις δράσεις της Ελλήνων Συνέλευσης και του Αρτέμη Σώρρα.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Την καλημέρα μου σε όλους τους Έλληνες, από όπου και να μας ακούν, από όπου και να δραστηριοποιούνται.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Τέλος, είναι η κ. Άννα Θεοχάρους η οποία είναι Οικονομολόγος στο επάγγελμα και θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και για θέματα Γνησιότητας και Εγκυρότητας των Οικονομικών προτάσεων και τα οφέλη αυτών για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό γενικότερα.

Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Την καλημέρα μου στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες και την καλησπέρα μου σε όλους τους Έλληνες της Αυστραλίας.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Ξεκινάμε κ. Χαραλάμπους, η προηγούμενη μας εκπομπή δημιούργησε μεγάλη ακροαματικότητα και κινητικότητα στους Έλληνες της διασποράς, εδώ στην Αυστραλία, αλλά και σε άλλα μέρη από τα μηνύματα που παίρνουμε.

Μας έχουν κατακλύσει με ερωτήσεις οι Έλληνες της Αυστραλίας, γιατί αρκετά από τα θέματα που θίξαμε, δεν εμφανίζονται ποτέ από τα μεγάλα ΜΜΕ και ενώ όλα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας, εμείς αδυνατούμε να εστιάσουμε σε αυτά, αλλά και να τα κατανοήσουμε πολλές φορές.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Στην προηγούμενη εκπομπή μιλήσαμε για την μεγάλη συμμορία των κέντρων αυτών που καπηλεύονται την ανθρώπινη ύπαρξη.

Είναι μια εγκληματική οργάνωση η οποία κλέβει με πολλούς τρόπους, όσα η ανθρωπότητα παράγει. Έχουν γίνει βιαστές της ανθρώπινης ύπαρξης και είναι μια χούφτα πραγματικά αδίστακτων δολοφόνων.

Το Χρηματοπιστωτικό μας Σύστημα έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί κάτω από τα δίκτυα αυτής της πολύπλευρης και καλοστημένης εγκληματικής οργάνωσης, η οποία όμως, συντηρείται στην ουσία από όλους εμάς.

Ενώ, εμείς δουλεύουμε όλο και περισσότερο ή το προσωπικό μας δουλεύει όλο και περισσότερο, κερδίζουμε τόσο εμείς, όσο και το προσωπικό μας όλο και λιγότερο.

Δεν καταλαβαίνει κανείς πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, αλλά έχουμε μετατραπεί εδώ και πάρα πολύ καιρό σε εικονικούς σκλάβους.

Μετουσιωθήκαμε εκουσίως μάλιστα σε ένα τίτλο υποσχετικής πληρωμής. Είμαστε ενεχυριασμένοι από την γέννηση μας υπέρ του απύθμενου, παράνομου, επαχθούς και αυξανόμενου Δημοσίου Χρέους και Ιδιωτικού. Αυτοί που μας τα κλέβουν, αυτοί μας τα δανείζουν πίσω.

Όλα αυτά που εμείς παράξαμε, ο,τιδήποτε παράγει ο πλανήτης και η Ανθρωπότητα κατοχυρώνονται και ενεχυριάζονται στους δανειστές και οι οποίοι μάλιστα, μας τα δίνουν πίσω με τόκους.

Είπαμε και ένα παράδειγμα στην προηγούμενη εκπομπή ότι το επτασφράγιστο αυτό μυστικό που όλοι οι πολιτικοί μας έκρυβαν, ότι το Έθνος των Ελλήνων διατηρεί Κληρονομικό Πλούτο που φαίνεται και μάλιστα είναι καταχωρημένος και επικυρωμένος σε ισολογισμούς ετησίως. Ένας εξ αυτών των ισολογισμών είναι του 2007, ο οποίος κοινοποιήθηκε και προσαρτήθηκε σε όλες τις περιουσίες που κατατίθενται σαν ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Το 2007 ήταν καταγεγραμμένος και επικυρωμένος πλούτος στις 10 Ελληνικές τράπεζες το αμύθητο ποσό των 115 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό το ποσό παραχωρήθηκε από το 1945 υπό διαχείριση της Παγκόσμιας Τράπεζας για την έκδοση του Παγκόσμιου Νομίσματος του δολαρίου.

Τα ποσά αυτά τοκίζονται με 4% επιτόκιο και επικυρώνονται από τον ίδιον τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον Υπουργό Οικονομικών, τον Πρέσβη της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη αλλά και άλλους, όπως οι 300 «γαλαζοαίματοι» στον πλανήτη.

Επίσης τον επικυρώνει η Παγκόσμια Τράπεζα, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής, 17 Δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου της Χάγης, 16 Δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και όλα τα κράτη μεταξύ τους ότι υπάρχει Εγκυρότητα, Ισχύ και η Νομιμότητα στους Ετήσιους Ισολογισμούς.

Και την ίδια στιγμή, η Ελλάδα ψάχνει χρήματα ως «Ψωροκώσταινα», δανεικά από τα ίδια τα δικά της, για να ικανοποιηθούν και πάλι οι ίδιοι, αυτοί οι οποίοι τα λαμβάνουν για να μας τα δώσουν πίσω, δηλαδή οι τράπεζες.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Ναι, έτσι είναι τα πράγματα.

Είναι επιτακτική η ανάγκη ο άνθρωπος να ενημερώνεται και να αποφασίζει μόνος του για το τι θα πρέπει να πράξει με την ελεύθερη βούληση του.

Όλοι μου λένε ότι έχουν ξεδιαλύνει πολλές απορίες, τόσο για την οικονομική κρίση και το επαχθές χρέος της Ελλάδας, όσο και για τις οικονομικές προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τον Αρτέμη Σώρρα, αλλά και από τις δράσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

Ο απόηχος που μαζεύουμε από τον κόσμο είναι ότι, όλοι είναι εξοργισμένοι με τα όσα έχουν σκοπίμως δημιουργηθεί στην Ελλάδα.

Εσείς τι λέτε;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν φτάνει αγαπητοί μου να είμαστε μόνο εξοργισμένοι. Πρέπει ο άνθρωπος να βγει από την οντολογική λήθη. Πρέπει ο Έλληνας να σηκώσει το ανάστημα του.

Πρέπει όλοι οι Έλληνες να συνενωθούν με τα αδέρφια τους, όπου και να βρίσκονται και να αφήσουν τα κόμματα, δόγματα, χρώματα τα οποία μας δίχασαν, μας σκότωσαν, σκότωσαν την Νόηση στην Κοινωνία.

Πρέπει ο Έλληνας να πάρει τα ηνία της ζωής του στα χέρια του.

Πρέπει να γίνει από απλός Πολίτης, ένας Πολίτης Ενεργός της Γνώσης και να πάρει πίσω ό,τι του ανήκει.

Απαγορεύεται ο Έλληνας να περιμένει κάποιον από μηχανή θεό να του λύσει όλα του τα προβλήματα.

Ο Έλληνας πρέπει να σηκωθεί και να δείξει το ανάστημα του.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι πασιφανές ότι όλοι εμείς οι άνθρωποι, όπως είπατε κι εσείς στην προηγούμενη εκπομπή, έχουμε μετατραπεί σε έναν Άυλο Τίτλο Χρέους στα χρηματιστήρια των δανειστών και είμαστε εσαεί σκλάβοι και υπηρετούμε αυτό το απύθμενο χρέος.

Θα δώσω τον λόγο στην κ. Γεωργοσοπούλου. Η κ. Γεωργοσοπούλου είναι δικηγόρος με πολυετή πείρα στα οικονομικά και τραπεζικά θέματα,

διότι διετέλεσε νομική σύμβουλος ελληνικών τραπεζών για πάνω από 10 χρόνια. Έχει σπουδάσει στην Ελλάδα, αλλά μετεκπαιδεύτηκε στην Μ. Βρετανία.

Κ. Γεωργοσοπούλου όπου βρεθούμε ο κόσμος κατηγορεί απροκάλυπτα πλέον την αντισυνταγματικότητα των μνημονίων.

Κατηγορεί τους πολιτικούς για το Έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας και της Απιστίας. Συνηγορούν ότι οι δανειστές, πολιτικοί, τράπεζες και νομοθέτες δρουν κατά συναυτουργία από κοινού και ξεχωριστά, ως Εγκληματική οργάνωση κι ότι κατά Παράβαση Καθήκοντος εκτελούν προσχεδιασμένα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας αλλά και οδηγούν τους Έλληνες στην φυσική τους εξόντωση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Με την ευκαιρία της σημερινής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, όπου οι πρόγονοι μας είπαν το ΟΧΙ στους κατακτητές Γερμανούς και στις δυνάμεις του άξονα που θέλησαν να καταλάβουν στρατιωτικά και να καταλύσουν την Δημοκρατία στην πατρίδα μας,

θέλω να πω τα εξής: όπως είπατε και εσείς προηγουμένως και η κ. Χαραλάμπους,

τα τελευταία χρόνια ζούμε στην Ελλάδα και γινόμαστε εμείς οι ίδιοι πειραματόζωα και τα θύματα δύο τεράστιων εγκλημάτων που τελούνται ερήμην μας κατά συναυτουργία από το πολιτικό κατεστημένο και την διεθνή τραπεζοκρατία.

Μιλάω βεβαίως για το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και το έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνικού λαού.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχει στηθεί ένα σχέδιο, το οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό, ίσως κανείς δεν είχε καταλάβει, αλλά πλέον τώρα έχει ξεκαθαρίσει εντελώς πλέον ότι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα έχει καταληφθεί κάθε έννοια του Δικαίου, σχεδόν κάθε Άρθρου του Συντάγματος με μόνο σκοπό και στόχο, οι τράπεζες να καθίστανται όλο και πλουσιότερες και εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας να χάνουμε μέρα με την ημέρα τα ατομικά και κοινωνικά μας δικαιώματα, η πατρίδα μας να ξεπουλιέται και να χάνουμε πραγματικά τον ιδιωτικό μας πλούτο.

Οι πολιτικοί, εκτελώντας εντολές, ως όργανα της Διεθνούς Τραπεζοκρατίας, τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουν ένα οργανωμένο σχέδιο με μοναδικό σκοπό να υφαρπάξουν από την πατρίδα μας την δημόσια περιουσία, αλλά να αποστερήσουν και από εμάς τους πολίτες από κάθε ιδιωτική μας περιουσία.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, ίσως εμείς να μην είχαμε αντιληφθεί αυτό το σχέδιο που εξυφαινόταν από την πολιτική ηγεσία, από κάθε πλευρά της Βουλής, όμως σήμερα, αρκεί με λίγη Νόηση να σκεφτούμε όλα όσα έχουν συμβεί τουλάχιστον – λέω «τουλάχιστον» γιατί το σχέδιο εξυφαινόταν πολλά χρόνια πριν- από την εισδοχή μας στα μνημόνια και μετά, για να καταλάβουμε ότι γίναμε υποχείρια μιας τεράστιας εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει καταληφθεί το Σύνταγμα και οι πολιτικοί μας έχουν εκτελέσει εις βάρος μας το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, όπως προείπα.

Στο άρθρο 134 παρ. 2β του ισχύοντος συντάγματος λέγεται ότι με ισόβια κάθειρξη τιμωρείται, όποιος επιχειρεί με βία, ή με σφετερισμό της ιδιότητας του ως οργάνου του κράτους να καταλύσει, ή να αλλοιώσει, ή να καταστήσει ανενεργό διαρκώς, ή προσκαίρως το Δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στην Λαϊκή Κυριαρχία ή Θεμελιώδεις Αρχές ή Θεσμούς του Πολιτεύματος.

Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ότι απωλέσθηκε η Εθνική Κυριαρχία συμβατικά, δηλαδή με την θέληση της πολιτικής εξουσίας στην Ελλάδα.

Το κράτος λοιπόν αφ΄ ενός στην Ελλάδα ηθελημένα έχασε το δικαίωμα του να ασκεί τις αρμοδιότητες που του είχαμε εκχωρήσει εμείς ως Έθνος Ελλήνων. Εκχώρησε κάθε Κυριαρχικό δικαίωμα του Έθνους, ως μη όφειλε, γιατί τα δικαιώματα της Εθνικής κυριαρχίας είναι αυτό που λέει ο όρος: είναι η κυριαρχία του Έθνους επί των δικαιωμάτων που το Έθνος έχει στην γη, στον πλούτο που παράγεται στην γη, στον αέρα, στο υπέδαφος, όμως τα εκχώρησε προκειμένω να αποσβεστεί ένα δημόσιο χρέος, το οποίο ουδείς γνωρίζει πώς δημιουργήθηκε, ουδείς γνωρίζει πού επενδύθηκε αυτός ο πλούτος στην Ελλάδα, άρα λοιπόν μόνο η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας αρκεί για να καταδικαστεί κάποια στιγμή στις ημέρες των Ελλήνων που έρχονται όλη αυτή η εγκληματική συμμορία των πολιτικών μετά των τραπεζιτών που κατέλυσαν στην πατρίδα μας το σύνταγμα και τους Νόμους.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Θέλω να δώσω και τον λόγο στην κ. Θεοχάρους που έχω δίπλα μου η οποία είναι οικονομολόγος και ας μας πει και εκεί από πού προέρχεται και ποια είναι η κατάρτιση της.

Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Είμαι Ελληνο-αυστραλέζα, έχω γεννηθεί εδώ στην Μελβούρνη, έχω σπουδάσει στο…πανεπιστήμιο και είμαι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ε.ΣΥ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ 2.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Κ. Θεοχάρους έχετε δει τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα. Εσείς, ως οικονομολόγος, μπορείτε να μας δώσετε την δική σας άποψη προς την φερεγγυότητα των τίτλων, των συναλλαγματικών που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία;

Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Θα πω κάτι πολύ απλό: τα χρεόγραφα, είτε οι συναλλαγματικές που έχουν κατατεθεί από τον Α. Σώρρα, βρίσκονται αναρτημένα στις οθόνες του U.C.C1 δηλαδή τον Universal Commercial Code της Αμερικής.

Το U.C.C1 είναι η εμπορική πλατφόρμα όπου καταχωρούνται όλες οι εμπορικές πράξεις σε σχέση με την Αμερική, αλλά και πέραν της Αμερικής, που έχει σχέση με αυτήν.

Αναγνωρίζονται από την Federal Reserve Bank, δηλαδή την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής και τα αποτυπώματα από την οθόνη αυτή αναγνωρίζονται ως τραπεζικό τεκμήριο, όπως εμείς λέμε bank statements.

Οι πράξεις που αφορούν το δημόσιο και ιδιώτη, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συγκεκριμένες Συναλλαγματικές αναγνωρίζονται ως Επιταγή πληρωμής, διότι, ότι η ίδια η Federal ελέγχει αυτές τις αξιώσεις και τις απορρίπτει εάν και εφόσον δεν αναγνωρίζονται.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εδώ θέλω να μου επιτρέψετε κ. Μπαρλά, να πάρω τα ηνία του δημοσιογράφου και να κάνω εγώ κάποιες ερωτήσεις στις συνομιλήτριες μας, ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε στους ακροατές μας κάποια τεχνικά θέματα, ώστε ο καθένας που ακούει την εκπομπή, στο τέλος της να έχει λύσει όλες του τις απορίες και να έχει τις λογικές απαντήσεις επί των θεμάτων αυτών, που όλοι μας ρωτούν, περί Εγκυρότητας, Νομιμότητας και Ισχύος των χρηματο-οικονομικών εργαλείων και των περιουσιών που έχει καταθέσει ο Α. Σώρρας.

Κυρίες μου, πρώτα ας εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε μαζί μας την Νομικό μας Σύμβουλο που γνωρίζει αρκετά όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει και τα έγγραφα, όπως κάθε νομική πτυχή του θέματος που αφορά την δική μας υπόθεση.

Αλλά, χαίρομαι που έχουμε μαζί μας και την οικονομολόγο κ. Θεοχάρους, η οποία βρίσκεται στην Αυστραλία και έχει και εκείνη μια μεγάλη πείρα λόγω της εργασίας της και της ισχυρής θέσης ως σύμβουλος σε πολυεθνικές εταιρείες, σχετικά με χρηματο-οικονομικά θέματα και να συζητήσουμε τα θέματα ακριβώς που αφορούν την Ύπαρξη, Εγκυρότητα, Αξία και Ισχύ των χρηματο-οικονομικών εργαλείων.

Η πρόταση που αφορά την Περιουσία 1, όπως την έχουμε ονομάσει και στα Εξώδικα, αλλά και στις τοποθετήσεις που αναφερόμαστε στις περιουσίες του Αρτέμη Σώρρα, αφορά 600 δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής, τα οποία είναι χρεόγραφα με την μορφή των Διεθνών Συναλλαγματικών δηλαδή των International Bill of Εxchange που έχουν την έννοια της Επιταγής-Πληρωμής.

Αυτά τα χρεόγραφα έχουν κλειδωθεί κάτω από έναν ειδικό Κηδεμόνα που επιφέρει την ευθύνη της επιτήρησης, της ασφάλειας και της μεταφοράς των τίτλων αυτών μέχρι την τελική σύμβαση με την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και αυτές οι Συναλλαγματικές βρίσκονται προς είσπραξη και είναι έτοιμες υπέρ του δικαιούχου βάσει συγκεκριμένης διαδικασίας και κατόπιν της Διεθνούς Νομοθεσίας.

Κ. Θεοχάρους, θέλω να σας ρωτήσω, οι συναλλαγματικές αυτές, δηλαδή τα International Bill Of Exchange είναι όντως χρήμα;

Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Βεβαίως είναι χρήμα και είναι εισπρακτέες, αφού λήξει η δέσμευση από τον δικαιούχο.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Τι εννοείται όταν λέτε «αφού λήξει η δέσμευση»;

Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Η ημερομηνία που φαίνεται στα χρεόγραφα είναι ο χρόνος που έδωσε περιθώριο ο δικαιούχος στον οφειλέτη δια την παράσταση πληρωμής του οφειλόμενου ποσού. Κατά το διάστημα αυτό μπορεί και τοκίζεται.

Στην λήξη ο δικαιούχος μπορεί να συναινέσει να παρατείνει την πληρωμή, πράγμα που έγινε και με τον Αρτέμη Σώρρα.

Αφού η κυβέρνηση δεν προέβη στην εκταμίευση, έχει πάντοτε δικαίωμα να τα εισπράξει, όποτε το αποφασίσει.

Σε αυτή την προκειμένη περίπτωση τα χρεόγραφα του Αρτέμη Σώρρα είναι εισπρακτέα επί την παρουσία.

Εάν και εφόσον υπάρξει μια βασική συμφωνία με την Ελληνική κυβέρνηση, όπου να φαίνεται η νομική τους σχέση, η Ελληνική κυβέρνηση με απλές και συγκεκριμένες διαδικασίες σε συνεργασία με όποια τράπεζα αυτή επιλέξει, μπορεί να τα εισπράξει εντός 5 ημερών. Έτσι είναι και η διαδικασία είσπραξης των κλειστών χρηματο-οικονομικών εργαλείων τραπεζών ή διακρατικών.

Συγνώμη για τα ελληνικά μου, δεν είναι τόσο καλά.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Κ. Θεοχάρους, για το θέμα των ελληνικών μπορείτε να έρθετε κοντά στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και σε λίγο χρονικό διάστημα θα τα μάθετε καλά.

Είσαστε μια Ελληνίδα του εξωτερικού και καταλαβαίνουμε ότι η Πολιτεία δεν έδωσε στους Έλληνες του εξωτερικού την εκπαίδευση που έπρεπε ως κράτος προς τα παιδιά της που βρίσκονται στο εξωτερικό, αλλά να είσαστε σίγουρη, με την Ελλήνων Πολιτεία έχουμε προβλέψει και αυτό το γνωρίζετε άλλωστε, ότι ο κάθε Έλληνας, όπου και να βρίσκεται, όπου και να μεγαλώνει, θα είναι στην αγκαλιά της μάνας του Ελλάδας και δεν θα μπορέσει ποτέ να χάσει την επαφή με την πανάρχαια μας αυτή γλώσσα που είναι το στολίδι της Ελλήνων Νόησης και Πολιτείας.

Οπότε, μην στεναχωριέστε, όταν η Ελλήνων Συνέλευσις είναι πλέον γεγονός και τα ελληνικά και ό,τι άλλο χρειάζεται απλόχερα, ο Πολιτικός μας Φορέας μέσω της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα δώσει ό,τι χρειαστεί από τα εφόδια της Γνώσης και της τεράστιας Νόησης, όπου κι αν βρίσκεται κάποιος.

Σήμερα, καταλαβαίνουμε ότι μιλάτε δύσκολα τα ελληνικά κι όπου χρειάζεται μπορούμε εμείς να το διορθώσουμε, για να μην χάνεται κάτι που θα πρέπει να ειπωθεί.

Κ. Γεωργοσοπούλου, έρχομαι σε εσάς τώρα. Πώς είναι υποχρεωμένος ο πολίτης να αποπληρώσει είτε το δημόσιο, είτε τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και τις τράπεζες; Έχουμε δει στις αόριστες επιστολές που στέλνουν κατά καιρούς οι διάφορες υπηρεσίες ως απάντηση στις εξώδικες –εντολές είσπραξης οφειλών που καταθέτει ο πολίτης, αρκετές αοριστίες που όμως στο σύνολο επικυρώνουν τον τρόπο που είναι υποχρεωμένος ο πολίτης να αποπληρώσει τις οφειλές του. Τι έχετε να μας πείτε για αυτό το θέμα;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Σύστημα έχει συγκεκριμένους κανόνες, σε ό,τι αφορά την διερεύνηση της Αξιοπιστίας, της Ισχύος, της Εγκυρότητας και της Νομιμότητας των χρηματο-οικονομικών εργαλείων που εισφέρονται στην τράπεζα για την αποπληρωμή των οφειλών των πολιτών.

Αυτό σημαίνει ότι επί της ουσίας, οι τράπεζες οφείλουν σε ένα πολύ συγκεκριμένο χρόνο και με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο να διερευνήσουν, αν ο τρόπος πληρωμής που εισφέρεται από κάθε πολίτη, είναι έγκυρος ή μη.

Σε ό,τι αφορά τις Διεθνείς Συναλλαγματικές και συμπληρωματικά σε ό,τι είπε η κ. Άννα Θεοχάρους προηγουμένως, πρέπει να πω κάτι το οποίο ήταν κοινή πείρα τουλάχιστον και το είχα αντιμετωπίσει αρκετές φορές, όταν ήμουν Νομικός Σύμβουλος συγκεκριμένης συστημικής τράπεζας στην Ελλάδα.

Κάθε φορά που εισφέρεται από τον κομιστή μια επιταγή, όπως εδώ μιλάμε για την επιταγή των 600 δις, η τράπεζα οφείλει μέσα σε 5 ημέρες, πραγματικά να «καθαρίσει» την επιταγή, να κάνει πλήρη έλεγχο, δηλαδή στην επιταγή που εισφέρεται.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μία παύση σας παρακαλώ, να γυρίσουμε πίσω στην ερώτηση γιατί νομίζω ότι προχωρήσαμε παρακάτω.

Πώς είναι υποχρεωμένος ο πολίτης να αποπληρώσει; Με ποιον τρόπο;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Είτε με επιταγή, είτε με μετρητά. Αυτό μας το έχει επιβεβαιώσει πολλαπλώς με τις επιστολές που έχει απευθύνει το Ελληνικό Δημόσιο, σε όλους τους Έλληνες πολίτες που έχουν κάνει την Εξώδικη-Εντολή.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Άρα, με λίγα λόγια –κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι αλλά πρέπει να το υπογραμμίσουμε- ότι ο πολίτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει είτε με επιταγή, είτε με ρευστό χρήμα.

Προχωρώ στην επόμενη ερώτηση: Είναι δυνατόν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες οι τράπεζες, ή το δημόσιο να λάβουν οποιαδήποτε πρόταση που αφορά χρηματο-οικονομικά εργαλεία, χρηματοδότηση, αποπληρωμή, είτε επιταγή, είτε συναλλαγματική προς είσπραξη, όπως είναι η περιουσία του Αρτέμη Σώρρα των 600 δις, είτε με ρευστό χρήμα που είναι κατατεθειμένο σε λογαριασμούς και δη, εντός της ελληνικής επικράτειας, όπως αφορά την περιουσία 2 και αυτοί οι τίτλοι, ή το ρευστό να είναι είτε ακάλυπτοι, είτε κάλπικο χρήμα, είτε κλαπέν, να μην αναγνωρίζονται ούτε από την τράπεζα, ούτε από τις κρατικές υπηρεσίες και ουσιαστικά, να μην απορρίψουν κατόπιν αυτών των αποδείξεων και να μην προσάψουν κατηγορίες στο κομιστή και να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη; Είναι δυνατόν να έχει κάποιος καταθέσει οποιοδήποτε εργαλείο και τελικά, είτε το κράτος, είτε η τράπεζα να μην απαντήσει;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι σαφές πως όχι! Όπως είπα και προηγουμένως, μέσα από μια σειρά από Διεθνείς νόμους που έχουν εισαχθεί και στην Ελληνική Νομοθεσία, κάθε πιστωτικό ίδρυμα οφείλει να διαπιστώνει, την Εγκυρότητα, την Ισχύ και την Αξιοπιστία των χρηματοοικονομικών εργαλείων που προσφέρονται, είτε της επιταγής, είτε των μετρητών, μέσα σε πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Για την επιταγή που εισφέρεται, μέσα σε 5 μέρες η τράπεζα θα πρέπει να έχει απολύτως ξεκαθαρίσει ότι η επιταγή είναι έγκυρη, προκειμένου να εισπραχθεί.

Αν η επιταγή που προσφέρεται από τον κομιστή είναι είτε κλεμμένη, είτε πλαστή, η τράπεζα οφείλει άμεσα να καταγγείλει και τον τίτλο, αλλά και τον κομιστή του πλαστού ή κλεμμένου τίτλου και να ξεκινήσει την διαδικασία της ποινικής δίωξης του εγκληματία, του φέροντα, του κομίζοντα την πλαστή, ή κλεμμένη επιταγή ακόμα και με την αυτόφωρη διαδικασία. Έλεγα λοιπόν νωρίτερα ότι αυτό το φαινόμενο, όσο ήμουν Νομική Σύμβουλος στην συγκεκριμένη τράπεζα με την οποία συνεργαζόμουν, είχε συμβεί πολλές φορές.

Μέσα σε 2-3 μέρες φαινόταν, αν η επιταγή που είχε εισφερθεί, είτε δεν είχε υπόλοιπο, είτε ήταν κλεμμένη ή πλαστή, η διαδικασία ήταν και συνεχίζει να είναι συγκεκριμένη.

Σχηματίζεται δικογραφία άμεσα, καταγγέλλεται ο τίτλος, καταγγέλλεται και ο κομίζων στο πιστωτικό ίδρυμα την συγκεκριμένη επιταγή.

Σε γενικούς όρους συναλλαγών που ο κάθε πολίτης το έχει βιώσει στην καθημερινότητα του, όταν κάποιος ζητάει να γίνει η πληρωμή της οφειλής του προς την τράπεζα μέσω κάποιου λογαριασμού που αυτός διαθέτει, η τράπεζα οφείλει πάντα αιτιολογημένα να εκτελέσει την εντολή που δίνει για την αποπληρωμή των οφειλών από τον λογαριασμό του, εκτός αν η τράπεζα διαπιστώσει ότι είτε δεν υπάρχει ταυτοποίηση του οφειλέτη, του δικαιούχου του λογαριασμού με τον λογαριασμό, είτε ο λογαριασμός δεν υφίσταται. Μόνο σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, η τράπεζα δεν εκτελεί.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Άρα, μας λέτε, ότι αν και εφόσον κατατεθούν οι τίτλοι που δεν αναγνωρίζονται από την οποιαδήποτε δημόσια ή τραπεζική υπηρεσία, θα πρέπει υποχρεωτικώς, εντός 5 ημερών να επιστραφούν και αιτιολογημένα –και έχει σημασία να τονίσουμε την λέξη «αιτιολογημένα»- να απορριφθούν και ο κομιστής θα πρέπει τελικώς να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη.

Στην αντίθετη περίπτωση, αν δεν υπάρχει βεβαίως καμία απόρριψη, άρνηση, αποκήρυξη ή μη αναγνώριση, αν δεν χρεωθούν τα χρεόγραφα, ή οι επιταγές, ή οι συναλλαγματικές ως αναξιόγραφα, δεν υπάρχει οποιαδήποτε αρνητική ανακοίνωση ή αξίωση ή ο,τιδήποτε άλλο, τότε πανηγυρικώς τεκμαίρεται και επικυρώνεται δια της μη απορρίψεως, η ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ κι ΟΧΙ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ.

Αυτό είναι αληθές ή όχι; Είναι σημαντικό να τονίσουμε τι σημαίνει ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ και τι σημαίνει Σιωπηρή απόρριψη, γιατί οι δημόσιοι λειτουργοί μας κρύβονται τεχνηέντως κάτω από όρους, τους οποίους ο πολίτης ενδεχομένως να μην κατανοεί και αποστομώνουν όποιον πάει να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο. Ποτέ δεν έχουν αρνηθεί βεβαίως δημοσίως, αλλά είναι σημαντικό να καταλάβουμε τους όρους ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ και ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ.

Εάν και εφόσον αφορά οικονομικό θέμα που πρόκειται περί σιωπηρής απόρριψης ή σιωπηρής αποδοχής;

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι σαφές από όλα όσα είπαμε, ότι εφόσον δεν προσβληθούν στο συγκεκριμένο χρόνο και με τον συγκεκριμένο τρόπο τα εισφερθέντα προς αποπληρωμή μέσα, θεωρείται ότι υπάρχει ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΙΣΘΕΝΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ.

Άρα, λοιπόν εάν μία επιταγή δεν απορριφθεί, δεν απορριφθεί μέσα σε πέντε μέρες και εάν αιτιολογημένα η τράπεζα δεν σου απαντήσει ότι ο λογαριασμός των μετρητών δια του οποίου ζήτησες να εξοφλήσεις, δεν υπάρχει, τεκμαίρεται σιωπηρώς ότι η τράπεζα δεν έχει απορρίψει, αλλά αποδεχτεί τα προσφερθέντα μέσα προς πληρωμή.

Εδώ θέλω να πω κάτι, για να καταλάβουν και οι ακροατές μας στην Αυστραλία, οι οποίοι ίσως δεν έχουν αντιληφθεί, το τι γίνεται στην Ελλάδα.

Τον τελευταίο ενάμισι μήνα ξεκίνησε στην Ελλάδα από τους συμπολίτες μας η Αποστολή Εξώδικων Εντολών Αποπληρωμής προς την τράπεζα.

Εδώ και ενάμισι μήνα περίπου 14.000 συμπολίτες μας έχουν καταθέσει συγκεκριμένη Εντολή πληρωμής όλων των εκκαθαρισμένων τους οφειλών προς τις τράπεζες δια των οποίων, ζητούν να γίνει η αποπληρωμή των οφειλών τους από την επιταγή των 600 δις, την Περιουσία 1 που έχουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες και από τον Κληρονομικό μας Πλούτο την Περιουσία 2.

Με αυτό τον τρόπο και με αυτό το Εξώδικο που είναι Εντολή πληρωμής, εντέλει την τράπεζα του, ο πολίτης οφειλέτης, για να πληρωθεί η τράπεζα από συγκεκριμένους λογαριασμούς.

Σε κάθε τράπεζα, κατονομάζουμε γραπτώς τον συγκεκριμένο αριθμό λογαριασμού, στον οποίο, ο καθένας από εμάς είναι δικαιούχος που έχει συγκεκριμένο ποσό μέσα βάσει με τα δημόσια έγγραφα που όλα τα παραθέτουμε προς έρευνα στην τράπεζα.

Στις 14.000 περίπου απαντήσεις που έχουμε πάρει από τις τράπεζες καμία τράπεζα δεν έρχεται να μας πει ότι η επιταγή των 600 δις την οποία εισφέραμε προς πληρωμή, δεν ισχύει, ή είναι κλεμμένη ή πλαστή και καμία τράπεζα δεν έρχεται πολύ απλά να μας πει ότι «ο συγκεκριμένος λογαριασμός που μας υποδείξατε για να εξοφλήσουμε τις εκκαθαρισμένες σας οφειλές δεν υφίστανται».

Αντί αυτών των πολύ ξεκάθαρων απαντήσεων, έρχονται απαντήσεις που μας λένε ότι « σε συνέχεια των όσων μας αιτηθήκατε με το …τάδε εξώδικο σας, σας λέμε ότι τα όσα μας αναγράφετε είναι νόμω και ουσία αβάσιμα».

Αυτές οι επιστολές εισφερόμενες στους Έλληνες πολίτες δεν έχουν καμία νομική αξία.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, οι πολίτες θα κινηθούν δικαστικά εναντίον των τραπεζών για να αποδείξουν ότι η μη απόρριψη στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με τον συγκεκριμένο τρόπο του τρόπου πληρωμής που εισέφεραν σε αυτές, είναι παράνομος.

Οι τράπεζες δια αυτού του τρόπου έχει εγκληματήσει εναντίον μας υπεξαιρώντας τα χρήματα μας, κλέβοντας τα χρήματα μας, ειδικά και στις περιπτώσεις που διενεργούν και αναγκαστικούς πλειστηριασμούς εις βάρος της ακίνητης περιουσίας των συμπολιτών μας.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εδώ, επειδή ο χρόνος μας πιέζει, θα ήθελα να κάνω ακόμα μια ερώτηση στην κ. Θεοχάρους και μετά να ξαναδώσω την σκυτάλη στον κ. Μπαρλά για να συνεχίσει από εκεί που το άφησε.

Κ. Θεοχάρους, όπως νωρίτερα ειπώθηκε, τα χρεόγραφα του Αρτέμη Σώρρα δεν επιστράφησαν ποτέ, δεν ακυρώθηκαν ποτέ ούτε από τον κάτοχο, ούτε από την αμερικάνικη κυβέρνηση, αντιθέτως, βρίσκονται αναρτημένα, όπως πολύ καλά εξηγήσατε στην αρχή, στην οθόνη του U.C.C1 και αυτό αποτελεί τραπεζικό τεκμήριο.

Αυτό σημαίνει ότι και η αμερικάνικη κυβέρνηση και όλοι οι σχετικοί Φορείς, γνωρίζουν και συνομολογούν την οφειλή. Είναι έτσι;

Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Έτσι ακριβώς είναι κ. Χαραλάμπους! Όπως είχαμε πει στην αρχή, επειδή βρίσκονται αναρτημένα στην οθόνη του U.C.C1 σε κάθε περίπτωση, αν το Ι.Β.Ο.Ε αφορούσε ψευδείς αξιώσεις για ανύπαρκτη υποχρέωση, ή οφειλή, αν και εφόσον αφορούσαν με οποιοδήποτε τρόπο εσφαλμένους και παράνομους τίτλους και μη αναγνωρισμένους, είναι στην απόλυτη ευθύνη και υποχρέωση της Διοίκησης, δηλαδή της κυβέρνησης της Αμερικής, αλλά και του οποιουδήποτε άλλου κράτους έρθουν εις γνώσιν του για την προστασία του Διεθνούς Δημόσιου Εμπορίου και την προστασία του Γενικού Δημοσίου συμφέροντος, το οποίο υπηρετούν να περάσουν τάχιστα και οριστικά να ανακαλέσουν, να ακυρώσουν και να αποκλείσουν τέτοιου είδους ψευδείς δηλώσεις ή απαιτήσεις πληρωμής κεφαλαίων και να γνωστοποιήσουν δημοσίως ότι δεν αποδέχονται και δεν αναγνωρίζουν την οφειλή αυτή και την αξίωση πληρωμής. Η άρνηση αυτή θα έπρεπε να είναι γραπτή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να είναι πλήρως αιτιολογημένη και τεκμηριωμένη.

Στην υπό συζήτηση περίπτωση εξακριβώνεται ακριβώς το αντίθετο.

Είναι σε πλήρη ισχύ και πληρωτέα επί την παρουσίαση. Είναι σαφές ότι τέτοια αξίωση που δεν έχει απορριφθεί ποτέ, όπως είναι αυτή του Αρτέμη Σώρρα, το άρθρο του Νόμου Τίτλος 31 υπότιτλος 3 κεφάλαιο 31, υποκεφάλαιο 2 παρ. 3123, όταν η ίδια Αμερική δεν απέρριψε τις συναλλαγματικές, καθιστά την κυβέρνηση της Αμερικής υποχρεωμένη στην πληρωμή των υποχρεώσεων, καθώς και των τόκων σε σχέση με το δημόσιο χρέος.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτό είναι ξεκάθαρο. Νομίζω ότι αυτή την στιγμή, θα δώσουμε πίσω την σκυτάλη πίσω στον Μπαρλά, γιατί ο χρόνος μας πιέζει, για να μπορέσουμε να περάσουμε στις ερωτήσεις σας, αφού καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την ισχύ των περιουσιών και των προτάσεων που έχουν κατατεθεί από τον Αρτέμη Σώρρα για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία αλλά και στον Έλληνα πολίτη, όπου κι αν αυτός βρίσκεται.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Όλα ήταν καθαρά και σαφή κ. Χαραλάμπους που αναλάβατε την σκυτάλη για τις ερωτήσεις προς τις δύο αξιόλογες κυρίες, αλλά θα ήθελα σε αυτό το σημείο να συζητήσουμε λίγο για αυτή την Νέα Αρχή που έχει ιδρυθεί από τους κυβερνώντες-διαχειριστές μας με τον Νόμο 4389 το 2016 με την επωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

Όλοι έχουμε σοκαριστεί και εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού με την πόση ανευθυνότητα πλέον προχωράει η κυβέρνηση και υπογράφει Νόμους και Νομοσχέδια που είναι κατά των Ελλήνων πολιτών, κατά του Δημοσίου Συμφέροντος. Όμως το βαπτίζουν ως «δημόσιο συμφέρον» και το νομιμοποιούν με καθ’ όλα αντισυνταγματικές διαδικασίες και νόμους. Αυτό το κομμάτι θα πρέπει να το αναλύσουμε λίγο.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θα προσπαθήσουμε μέσα στον λίγο χρόνο που μας έμεινε. Ίσως να μην γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες το τι έχει συμβεί.

Η δική μας κυβερνητική ηγεσία έκανε κάτι χωρίς αυτό να εμπίπτει μέσα στα δικά τους δικαιώματα, όπως εκχωρούνται προς αυτούς εκ του συντάγματος, που είναι η σύμβαση μεταξύ του εντολέα λαού και του εντολοδόχου κυβερνητικού λειτουργού και το οποίο έχει καθοριστικές δικλείδες ασφαλείας που εμείς ως πολίτες έχουμε θέσει στους πολιτικούς μας και στους κυβερνώντες του πολιτικού μας γίγνεσθαι για να μπορέσουν να λειτουργήσουν αυτή την αρμοδιότητα τους εντός συγκεκριμένων δικαιωμάτων που τους δίνουμε εμείς με ελευθερία εκτέλεσης των καθηκόντων τους, εάν και εφόσον βρίσκονται εντός των δικαιωμάτων που τους έχουμε εκχωρήσει.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρισθεόρατη εκ νέου προδοσία του Ελληνικού Έθνους, όπου ξαφνικά, ακούσαμε και είδαμε ένα Νομοσχέδιο και μια Αιτιολογική έκθεση που το συνόδευε.

Δημιουργείται λοιπόν μια νέα Αρχή, η οποία δεν έχει Νομική προσωπικότητα, δεν είναι ούτε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είναι Ιδιωτικού Δικαίου και δημιουργείται εκ νέου ένα κράτος εν κράτει, στο οποίο και παραδίδονται:

  • όλες οι αρμοδιότητες εν γένει του Υπουργείου των Οικονομικών,
  • το χημείο του κράτους,
  • ο,τιδήποτε αφορά την Υγεία,
  • τα Τελωνεία,
  • τις εισπράξεις όλων των Δημοσίων Εσόδων,
  • τον καθορισμό της φορολογικής και οικονομικής στρατηγικής πλέον του πολίτη, υπέρ του κράτους και του κράτους, υπέρ του πολίτη.
  • Καθορίζει τους φόρους,
  • καθορίζει το πώς θα εισπραχθούν.

Κάτω από αυτή την Άυλη Αρχή που δεν εμπίπτει σε κανέναν έλεγχο, δεν ελέγχεται από κανένα Υπουργείο, από κανένα κρατικό λειτουργό και ακόμα από τον ίδιο τον πολίτη, θα λειτουργεί ανεξάρτητα μέσα στην χώρα και θα απορροφήσει όλες αυτές τις υπηρεσίες, έχουν δημιουργηθεί κι άλλες υποεπιτροπές κι άλλες Ανεξάρτητες Αρχές για να μας διοικούν χωρίς οριοθετούνται σε κανένα νομικό καθεστώς, παρόλο που λέει το καταστατικό τους ότι θα ελέγχονται από την Βουλή.

Όταν όμως ελέγχεται μόνο η απόφαση που αυτοί θα λαμβάνουν, ελέγχεται μόνο αυτή, και δεν γίνεται πραγματικός έλεγχος, στο πού θα πηγαίνουν τα χρήματα, ποιος θα τα διαχειρίζεται, ποιος θα τα καταμετρά, πώς θα τίθενται οι στόχοι και πώς αυτοί οι στόχοι θα επικυρώνονται ή δεν θα επικυρώνονται.

Ποιος θα έχει όλη αυτή την ευθύνη να δει αν αυτά τα χρήματα αποδόθηκαν δικαίως στην Ελληνική κυρίαρχη δημοκρατία και στην λειτουργία του κράτους της Πολιτείας των Ελλήνων;

Αυτή λοιπόν η ΆΥΛΗ Αρχή θα καθορίζει την δημοσιονομική πολιτική όπως είπα προηγουμένως, όλων των σημαντικών, νευραλγικών υπηρεσιών του κράτους.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι θα γνωματεύει επί δικαστηρίων, θα γνωματεύει επί θέματα ασφαλείας, θα ορίζει την μισθολογική ιδιωτική πολιτική που έχει σχέση με το ιδιωτικό δίκαιο, την ανταποδοτικότητα των φόρων.

Θα δημιουργηθούν λογαριασμοί που υπό την διαχείριση της θα ελέγχονται όλα τα έσοδα του κράτους και την ίδια στιγμή, αυτοί οι λογαριασμοί δεν θα μπορούν να ελέγχονται ούτε προς τα παράγωγα αυτών, στις μεσεγγυήσεις που θα μπορούν να δίνουν, υπέρ ποίου θα εκδίδονται, στο πώς αυτά τα χρήματα μακροπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα θα χρησιμοποιούνται, πώς οι εγγυήσεις θα χρησιμοποιούνται και τόσα πολλά άλλα θέματα που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα είναι πολύ δύσκολο κανείς να τα συνοψίσει.

Αν θέλετε κ. Γεωργοσοπούλου μπορείτε να πείτε και το σημαντικό νομικό τμήμα που αφορά την Ανεξάρτητη Αρχή που αποδεικνύεται εκ νέου ένα μεγάλο μέρος της Εσχάτης Προδοσίας που εξελίσσεται μέσα στην χώρα και θα καλεστούν όλοι οι πολίτες πολύ σύντομα να απαιτήσουν απαντήσεις και να σταματήσουμε αυτό που συμβαίνει για εμάς, χωρίς εμάς, μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Όπως πολύ σωστά είπατε, με την δημιουργία Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ουσιαστικά με έναν νόμο, παραδίδεται, εκχωρείται στην εκτελεστική εξουσία σε μια Αρχή -Φάντασμα, δηλαδή σε ένα όργανο ανθρώπων χωρίς νομική προσωπικότητα, όλος ο δημόσιος και ιδιωτικός πλούτος της πατρίδας μας. Εκχωρούνται τα δημόσια έσοδα της χώρας, από όποια πηγή και αν προέρχονται.

Η Αρχή αυτή καθίσταται αρμόδια για να προσδιορίζει την φοροδοτική ικανότητα ενός εκάστου εξ’ ημών, να την βεβαιώνει σε βάρος μας, αλλά και να αξιώνει αναγκαστικά σε βάρος μας την είσπραξη επί των βεβαιωθέντων από αυτήν, των δικών μας εισφορών.

Όλα τα τελωνειακά μέσα και όλα τα έσοδα από το λαθρεμπόριο εισπράττονται από αυτή, αλλά όχι μόνο αυτό.

Σε αυτή την Αρχή έρχονται και υπογράφουν οι σημερινοί υπουργοί και υφυπουργοί ότι παραδίδουν τις περισσότερες στρατηγικής σημασίας αρμοδιότητες που έχουν στα Υπουργεία τους.

Με άλλα λόγια, με έναν Νόμο συστήνεται στην χώρα μας κατά κατάλυση του συντάγματος, ένα άυλο κράτος που πραγματικά θα διαχειρίζεται όλον μας τον πλούτο.

Όλο αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας είναι ένα θέατρο του παραλόγου.

Πρέπει να αντιληφθούμε οι Έλληνες πολίτες ότι τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε την διαχείριση της πατρίδας μας.

Πρέπει να βγούμε από το καβούκι μας, πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε αυτό που το καθεστώς θέλησε να βλέπουμε, δηλαδή το δικό μας ιδιωτικό χρέος και όλοι μαζί συλλογικά μέσα από τις ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ που είναι ο δικός μας Εθνικός Πολιτικός Φορέας ως σώμα ανθρώπων, ως Έθνος Ελλήνων να συσπειρωθούμε και να αναζητήσουμε, να διεκδικήσουμε για να επανακτήσουμε την αξιοπρέπεια μας και την ελευθερία μας.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θέλω να κάνω μια παρέμβαση εδώ σε σχέση με το προηγούμενο.

Όταν το 2008 έγινε η τελευταία αλλαγή του συντάγματος, στο άρθρο 28 παρ. 3 έχει δηλωθεί ότι η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της Εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπογράφεται από σπουδαίο Εθνικό Συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του Δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται βάση τις Αρχές της Ισότητας και με τους όρους της αμοιβαιότητας.

Οι δικοί μας πολιτικοί, βάσει αυτού του σημείου αναφοράς του Νόμου, έχουν δημιουργήσει αυτό το έκτρωμα μέσα στο κράτος μας και θέτουν το θέμα ότι έχουν το δικαίωμα εκ του συντάγματος να προβαίνουμε σε ψήφιση τέτοιου νόμου, όταν πρόκειται για λόγους σπουδαίου εθνικού συμφέροντος και στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχει η αναγκαιότητα, για αυτό προχωρούν σε τέτοιου είδους αποφάσεις.

Όμως, εδώ πρέπει πολύ προσεκτικά να δώσουμε ηχηρά το μήνυμα στους πολιτικούς μας ότι Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΦΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Ό,τι είναι κατά του Έλληνα και θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου στην βάση του δημοκρατικού πολιτεύματος, δεν μπορεί να νοηθεί σε καμία περίπτωση ότι είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, που τεχνηέντως σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο καινούργιο, το οποίο προσθέτουν στην Ελληνική Δημοκρατία, να προσθέτουν από κάτω «για το Δημόσιο Συμφέρον» και να θεωρούν ότι πλέον είναι καλυμμένοι και έχουν την νομική προστασία για να πράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα μέσα στον Ελληνισμό.

Πρέπει πραγματικά να πάρουν τα μηνύματα τους ότι ο Έλληνας, ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΛΑΟΣ, ο οποίος έχει δώσει πολύ καθαρή εντολή στον ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ με μια πληρεξουσιότητα, η οποία έχει ανατεθεί μέσω της ψήφου εμπιστοσύνης, που δόθηκε προς αυτούς, ότι ο απόλυτος σκοπός της κρατικής λειτουργίας είναι η εξυπηρέτηση και η διαφύλαξη του Εθνικού δικαίου και στη συνέχεια, των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και υπό προϋποθέσεις οι οποίες καλύπτονται επαρκώς από το Σύνταγμα.

Μέσα στα πλαίσια της δικαιοδοσίας που τους εκχωρήθηκε, αυτοί πρέπει να τοποθετούνται σε αυτό και να εκτελούν τα δικά τους καθήκοντα.

Η εκτέλεση των καθηκόντων δεν μπορεί να υπερβαίνει σε καμία περίπτωση τα δικαιώματα που εμείς έχουμε δώσει σε αυτούς τους λειτουργούς της κρατικής μηχανής. Κι αυτό ισχύει για όλους, μηδενός εξαιρουμένου.

Κανείς δεν έχει ασυλία. Κανείς δεν μπορεί να καλυφθεί κάτω από οποιαδήποτε ασυλία, δηλαδή χάνει αυτό το δικαίωμα, όταν υπερβαίνει τα οριοθετημένα εκ του Συντάγματος δικαιώματα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί αυτή η αοριστία που μας έχουν συνηθίσει τον τελευταίο καιρό στα οποιαδήποτε Νομοσχέδια να τους καλύπτει και να θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις είναι νόμιμες.

Κάθε νόμος είναι κατώτερος του συντάγματος. Εδώ συζητάμε για έναν βιασμό της ανθρώπινης ύπαρξης.

Είναι πολύ σημαντικό πριν κλείσουμε να πούμε ότι υποχρεώνει το σύνταγμα και αυτό είναι ένας σημαντικός όρος που πέρασε απαρατήρητα, αλλά εμείς ως Έλληνες πρέπει να τονίζουμε κάθε λέξη.

Θα δείτε λοιπόν το άρθρο 103 το κεφ. Β, παρ. 1 του συντάγματος που δηλώνει ότι «Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκτελεστές της θέλησης του κράτους και υπηρετούν τον λαό. Οφείλουν πίστη στο σύνταγμα και αφοσίωση στην πατρίδα.

Στην δε παράγραφο 3 ορίζεται ότι: «Οργανικές θέσεις μπορούν «να πληρούνται με προσωπικό που προσλαμβάνεται με σχέση ιδιωτικού δικαίου. Νόμος ορίζει τους όρους για την πρόσληψη καθώς και τις ειδικότερες εγγυήσεις, τις οποίες έχει το προσωπικό που προσλαμβάνει».

Άρα, με λίγα λόγια αυτή η χρυσή λέξη «εγγυήσεις» της λειτουργίας του κρατικού λειτουργού κάτω από το Σύνταγμα, δεν επιτρέπει σε κανένα να λειτουργεί αυθαίρετα όπως κάνουν σήμερα.

Θέλω να μας απαντήσουν όλοι αυτοί που προσυπογράφουν αυτό το έκτρωμα, με ποιο δεδομένο, βάσει ποιου Συντάγματος ο οποιοσδήποτε μπορεί να συνάπτει σχέσεις με το Ελληνικό Δημόσιο και δεν παρέχει αντίστοιχες εγγυήσεις, οι οποίες πρέπει βεβαίως να καλύπτουν επαρκώς το οποιοδήποτε ρίσκο και να διασφαλίζουν για τον ορισμένο χρόνο ακόμα και τον τρόπο των ενεργειών τους, να μας απαντήσουν αυτοί, οι οποιοιδήποτε έχουν υπογράψει ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΫΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΟΓΚΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΤΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ;

Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα που μπορούμε να θέσουμε για αυτό το θέμα. Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο. Μπορούμε να περάσουμε στο τέλος της συζήτησης μας.

Να πούμε στον κάθε Έλληνα ξεχωριστά ότι δεν υπάρχει χρόνος. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κρούει συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου, όχι για να τρομάξουμε τον λαό, αλλά για να θυμίσουμε ότι:

Ε.ΣΥ είσαι Υπόλογος

Ε.ΣΥ είσαι Υπεύθυνος. Δεν μπορεί να κάνεις ότι δεν βλέπεις, δεν ακούς, δεν μιλάς.

Ε.ΣΥ είσαι Υπεύθυνος να σταματήσεις αυτό που συμβαίνει μέσα στην χώρα σου που είναι κατά του Δημοσίου Συμφέροντος που είναι κατά της Ανθρώπινης Ύπαρξης.

Είναι υποχρέωση σου να σταματήσεις ό,τι είναι εκτός του συντάγματος και είναι υποχρέωση σου εσένα Έλληνα να γνωρίσεις και να αποφασίσεις να πράξεις ανάλογα.

Η Ελλάδα και η Υφήλιος γενικά, βρίσκεται σε μια πάρα πολύ κρίσιμη καμπή.

Εάν, εμείς ως Έλληνες δεν μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την παράβαση και του συντάγματος και του βιασμού της ίδιας μας της ζωής, πρέπει όλοι να κατανοήσετε ότι αυτό που έρχεται είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι πάρα πολύ άσχημο και θα βιώσουμε χειρότερες καταστάσεις από οποιονδήποτε προηγούμενο πόλεμο που έχει περάσει ο Ελληνισμός και την μεγαλύτερη ντροπή της ύπαρξης μας, μέσα σε ένα αδυσώπητο κύκλο από βιασμούς και εγκληματικές ενέργειες που θα ακολουθήσουν, γιατί σήμερα εμείς οικειοθελώς τους παραχωρούμε με υπογραφή μας την Εθνική κυριαρχία μας σε όλα τα επίπεδα.

Αν εμείς δεν σταματήσουμε αυτό που συμβαίνει, κανείς δεν πρόκειται ούτε να μας προστατεύσει, αλλά ούτε και να μπορέσει να ισορροπήσει την μελλοντική λειτουργία αυτού του κράτους και θα παραμείνουμε ως απλοί θεατές σε ένα τσίρκο του παραλόγου και στο τέλος, η Ελλάδα θα αφανιστεί.

Είναι υποχρέωση μας, είναι το πρώτιστο που πρέπει ο κάθε Έλληνας να πράξει.

Σταματήστε να μαλώνετε και να δημιουργείτε θέματα ο ένας στον άλλον. Σταματήστε να αναλώνεστε σε άσκοπες συζητήσεις.

Σηκωθείτε από τις καρέκλες σας, βγείτε στους δρόμους, ενημερώστε τους συνέλληνες και συμπολίτες μας τα δικαιώματα που προκύπτουν από τις περιουσίες που έχει εκχωρήσει ο Αρτέμης Σώρρας υπέρ όλων ημών. Ενημερώστε τις Αξίες και Αρχές που εμείς ως Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχουμε καρφώσει στους τοίχους για να θυμίζουμε τι σημαίνει να είσαι Έλληνας.

Σηκωθείτε περήφανοι Έλληνες και σκοτώστε τον Αντίνοο. Δεν υπάρχει χρόνος. Εμείς είμαστε η Αρχή και εμείς πρέπει να δώσουμε το τέλος. Αν δεν το πράξουμε εμείς, κανείς δεν μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε άλλο και ο πλανήτης θα βουλιάξει.

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Αλήθεια, να βγούμε εκτός της αβυσσαλέας Λήθης!

Πρέπει να ισορροπήσει η Ύπαρξη μας με όλες τις Αξίες, να εναρμονιστούμε με την ίδια μας την Ύπαρξη, με την ίδια μας την φύση με τον ίδιο τον αιθέρα.

Πρέπει να επανδρωθούμε με κάθε εφόδιο γνώσης για να μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτή την κατιούσα, αυτή την οικονομική κρίση που είναι μόνο η αρχή και ενωμένοι θα μπορέσουμε να επιζήσουμε, γιατί χωρισμένοι θα χαθούμε.

Αυτά έχω να πω.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι τόσα πολλά τα οποία μπορούμε να πούμε και να περάσουμε το μήνυμα έξω στους συνέλληνες μας που μας ακούν, αλλά ο χρόνος είναι λίγος.

Θα πω μόνο αυτό: Σήμερα είναι 28η Οκτωβρίου και οι πρόγονοι μας χωρίς να το σκεφτούν με χαμόγελα και χαρά, νέα παλικάρια ορκίστηκαν να γυρίσουν πίσω με την νίκη και πήγαν στον πόλεμο με το μόνο πράγμα που τους ώθησε να πάνε στο πόλεμο ήταν το Έθνος τους και τίποτα άλλο.

Το Έθνος των Ελλήνων, το Γένος των Ελλήνων.

Σήμερα βλέπουμε ότι οι κατακτητές δεν έχουν έρθει με τα όπλα, αλλά με την μάσκα του οικονομικού κατακτητή και εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Αλλά, αυτή είναι η αλήθεια! Καιρός λοιπόν και εμείς να πάρουμε στα χέρια μας ως απόγονοι αυτών των πολεμιστών την υποχρέωση που έχουμε προς το Γένος μας από την γέννηση μας.

Ας φωνάξουμε άλλη μια φορά ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ !

Φτάσαμε όμως στην ώρα να κλείσουμε. Να σας ευχαριστήσω και τον κόσμο που μας άκουσε. Ραντεβού σε μια άλλη εκπομπή που θα αναλύσουμε περισσότερα πράγματα.

…………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση