“ΕΛΛΗΝΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. Για πρώτη φορά η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ο Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους, εκπροσωπείται σε εκλογές! Ευαγγελία Γιαδανού, υποψήφια, για την εκλογή αιρετών αντιπροσώπων στο υπηρεσιακό συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298

“ΕΛΛΗΝΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

screenshot-4Ευαγγελια Γιαδανου Συνάδελφε και συναδέλφισσα εκπαιδευτικέ,

Στις 2 Νοεμβρίου καλείσαι να εκλέξεις τους αιρετούς σου αντιπροσώπους για τα υπηρεσιακά σου συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Για πρώτη φορά η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” , ο Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους , εκπροσωπείται στις εκλογές.

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

Σου ζητώ να με εμπιστευτείς και με την ψήφο σου να μου δώσεις τη δύναμη να σε εκπροσωπήσω, ώστε να εγκαθιδρύσουμε όλοι μαζί την Πολιτεία και την Παιδεία που αξίζει στα παιδιά μας, σε μας και στο Έθνος μας.
ΓΙΑΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ !

Yφιστάμεθα ολοένα και πιο βαθιά τις επιπτώσεις μιας κατασκευασμένης κρίσης κι ενός παράνομου, απεχθoύς και μη βιώσιμου χρέους, που οδηγεί στη φτωχοποίηση όλων μας. Βιώνεις καθημερινά τη μείωση του μισθού σου, την ανασφάλεια σε σχέση με τη σύνταξή σου, την υπέρμετρη φορολογία σου και την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η γενοκτονία μας μεθοδεύεται συστηματικά από τα Διεθνή Τραπεζικά Κέντρα μέσα από παράνομες μνημονιακές συμβάσεις, που ως αποτέλεσμα είχαν την παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Οι μαθητές μας μειώνονται ολοένα λόγω της μετανάστευσης των οικογενειών τους και λόγω της μείωσης των γεννήσεων ανά οικογένεια. Ο ελληνικός πληθυσμός αντικαθίσταται σταδιακά από αλλογενείς λαθρομετανάστες. Γνωρίζεις πολύ καλά, πως καλούμαστε να διδάξουμε στους μαθητές μας, παραποιημένη την ένδοξη ιστορία μας, με σκοπό αυτή να περάσει στη λήθη. Μας υποχρεώνουν να υπηρετούμε ένα σύστημα που βασίζεται στη στείρα αναπαραγωγή γνώσεων, στερώντας από τους μαθητές τη δημιουργική φαντασία και την κριτική σκέψη, μακριά από Αρχές και Αξίες. Γνωρίζεις ότι η παιδεία πλήττεται περισσότερο, γιατί είναι ο βασικότερος πυλώνας της κοινωνίας και του Έθνους μας. Αναρωτήθηκες γιατί η Ελλάδα να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα; Είναι καιρός να γνωρίσεις τις Αλήθειες που σου κρύβουν τα ΜΜΕ και όλα τα κόμματα:

Έχεις 600 δις $ Αμερικής, κατατεθειμένα στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας από τις 28/9/2012, για την αποπληρωμή του ιδιωτικού και του δημόσιου χρέους σου…

Έχεις 2,3 τρις ευρώ έτοιμα προς εκταμίευση, για να δομηθούν έργα στους 325 Δήμους της χώρας μας, ποσό το οποίο είναι μέρος της περιουσίας μας από τα τεράστια κληρονομικά κεφάλαια του Ελληνικού Έθνους, στα Παγκόσμια Ταμεία Καταπιστεύματος…

• Παρότι όλοι οι θεσμοί σου και τα κόμματα έχουν πολλάκις και επισήμως ενημερωθεί, εντούτοις περιέργως σύσσωμοι όλοι κωφεύουν τηρώντας μια ένοχη στάση σιωπής…
Προκειμένου να αξιοποιηθούν οι παραπάνω περιουσίες, ιδρύονται σε ολόκληρη την επικράτεια γραφεία «Ε.ΣΥ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» με πρωτοβουλία και ενεργό συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών. Μέχρι σήμερα έχουν ιδρυθεί 280 γραφεία και με χαρά βλέπουμε να πραγματοποιείται η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ, ώστε μέσα από το «κραττείν τω δήμω», όλοι μαζί οι Έλληνες, ανεξάρτητα από κόμμα, δόγμα, χρώμα, να επαναφέρουμε την πραγματική Δημοκρατία.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
• Η παιδεία αποτελεί ύψιστο καθήκον της Ελλήνων Πολιτείας και θα παρέχεται δωρεάν προς όλους, χωρίς κανέναν οικονομικό περιορισμό, για την ολόπλευρη παιδεία (πνευματική, ψυχική και σωματική) της νέας γενιάς.
• Με σκοπό να διαμορφώσει νέους πολίτες με κριτική σκέψη, ικανούς να μετέχουν «κρίσεως και αρχής», απαλλαγμένους από δογματικές προκαταλήψεις.
• Δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να καλλιεργήσουν εντός του σχολείου, όλες τους τις δημιουργικές κλίσεις (γλωσσικές, καλλιτεχνικές, αθλητικές, εικαστικές, μουσικές κλπ) και την δημιουργική τους φαντασία.
• Δημιουργία σχολείων με άρτια σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, αθλητικούς χώρους, θέατρα για παραστάσεις μάθησης, εργαστήρια έρευνας και τεχνολογίας, χώρους τέχνης και με απόλυτη επάρκεια λειτουργικών πόρων.
• Στελέχωση όλων των σχολείων με ικανούς εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων, που θα αμείβονται οικονομικά και ηθικά, ως επιβράβευση, για το σημαντικό έργο που επιτελούν.
• Η ιατρική περίθαλψη θα είναι υψηλής ποιότητας και θα παρέχεται δωρεάν, ενώ η συνταξιοδότηση όλων των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα αυτοδιοίκητο ταμείο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο θα λειτουργεί με διαφάνεια και ανταποδοτικότητα, ενώ παράλληλα θα δημιουργεί κερδοφόρες επενδύσεις για λογαριασμό των συνταξιούχων – μετόχων.
• Με απόλυτο σεβασμό στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα: λογική, ελευθερία, αρετή, ισότητα, δικαιοσύνη, αφθονία, αλήθεια, αισθητική, αρμονία, ανδρεία, ευδαιμονία, γνώθι σ’ αυτόν.

Με τιμή Ευαγγελία Γιαδανού εκπ/κός Φυσικής Αγωγής MSc ,
υποψήφια αιρετός για το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ξάνθης .

………………………………………..

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση