ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ Η ΦΟΝΙΚΗ ΧΑΡΥΒΔΗ. Άρθρο του Βασίλη Θεοδωρόπουλου Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΑΡΘΡΑ
14570240_537304663142369_1652829826961762514_n
Vasilis Theodoropoulos ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ Η ΦΟΝΙΚΗ ΧΑΡΥΒΔΗ.

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ Η ΕΣΤΩ Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΒΙΟΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ G. SOROS ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ – ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ:
«ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ( “ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ” ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΟΥ Η ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΦΟΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ( ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Κ.Α. ) ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ». Η ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΦΥΣΙΚΗ, ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. Η ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΩΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ», «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ Ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΙΑΡΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΒΙΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ROCKEFELLER ΚΑΙ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ, ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΩΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ MEDIA ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ Η FORD, Η CARNEGIE, ΟΙ NEW YORK TIMES, ΤΟ CBS ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Ο ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ – ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΧΑΩΔΕΙΣ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ( ΤΙΜΟΝΙΑ ) ΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ; Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑΚΗ ΔΙΝΗ Η΄ “ΧΑΡΥΒΔΗ” , ΤΟΥ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ» ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΗΣ.
ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ. Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ Η ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΜΕ ΚΛΠ ΩΣ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΦΕΥΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΈΘΝΟΣ.
ΌΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. !!!!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ.
ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ.
ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ( ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ) ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.
ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

………………………….

ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… «ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ»…

ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ;

«ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ» , «ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΕΠΙ ΔΙΟΝΥΣΟΥ , «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΕΠΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥ , ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ… «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» -ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ- ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !!! ( ΔΕΙΤΕ ΤΑ 19 ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.!!! ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση