Ποια είναι η λύση και τι μπορούμε να κάνουμε σαν υπεύθυνοι Έλληνες πολίτες που είμαστε και Ιδιοκτήτες σε αυτή την πατρίδα που λέγεται Ελλάδα. Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΙΔΝΕΫ 22/10/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-5

ΡΑΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΙΔΝΕΫ 22-10-2016

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Καλησπέρα Έλληνες, Ελληνίδες και Ελληνόπουλα απανταχού της γης.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το πολιτικό καθεστώς της Ελλάδος και το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά και ποια είναι η λύση και τι μπορούμε να κάνουμε σαν υπεύθυνοι Έλληνες πολίτες που είμαστε και Ιδιοκτήτες σε αυτή την πατρίδα που λέγεται Ελλάδα.

Μαζί μας θα είναι σήμερα και ο Γενικός Γραμματέας του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Ο Πολιτικός Φορέας αυτός δεν στηρίζεται σε κάποιο Κόμμα, ή Δόγμα, ή Χρώμα. Είναι για όλους τους Έλληνες, όπου είναι και το σημείο αναφοράς που μας ενώνει όλους.

Όλες οι άλλες ιδεολογίες, τα κόμματα και τα δόγματα το μόνο πράγμα που μπορούν να προσφέρουν είναι να κομματιάζουν και να χωρίζουν τον κόσμο. Τίποτα άλλο!

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα μας τα τελευταία χρόνια είναι μια πολιτική παρωδία, μια πολιτική γελοιότητα στο σημείο που βάσει αυτής της πολιτικής, η οποία γίνεται στην Ελλάδα, υπάρχουν και πάρα πολλές αυτοκτονίες συνελλήνων μας, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Υπάρχουν ακόμη και παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία λόγω ασιτίας κι όλα αυτά είναι επακόλουθα αυτής της πολιτικής και αυτών που κυβερνούν στην πατρίδα μας.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλημέρα σε όλους!

Πραγματικά ο Ελληνισμός υπάρχει σε όλη την υδρόγειο. Οι Έλληνες ήταν πάντα παγκοσμιοποιητές. Είχαν κάνει τεράστιες εκστρατείες σε όλον τον πλανήτη με τελευταία του Αλεξάνδρου.

Σήμερα υπάρχουν, βέβαια, σε όλον τον πλανήτη μας Έλληνες, αλλά το θέμα είναι ότι βρίσκονται εκεί, όχι για τον λόγο που έκανε τις εκστρατείες ο Αλέξανδρος για εκπολιτισμό, αλλά γιατί τους έδιωξε η πατρίδα τους.

Είναι πολύ παράξενο το γιατί μια χώρα σαν την Ελλάδα να μην σέβεται τα παιδιά της, να μην σέβεται νόμους της και αυτό να το βλέπουμε να συμβαίνει σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου.

Βέβαια, έχει πρόσχημα για να διώχνει τα παιδιά της και αυτό επαναλαμβάνεται ως σήμερα, με ένα αισχρό τρόπο, γιατί γύρω 500.000 Έλληνες έχουν εκπατριστεί βίαια από την Ελλάδα και μάλιστα στην πιο παραγωγική ηλικία. Πραγματικά ο Ελληνικός λαός έχει δώσει τους φόρους για να μπορέσουν να αποκτήσουν αυτοί οι Έλληνες τις γνώσεις και να προσφέρουν τις γνώσεις αυτές στην παραγωγή, οπότε η Ελλάδα να έχει τους επιστήμονες που χρειάζεται. Ενώ έχουν σπουδάσει στην χώρα μας, έχουν βγει στο εξωτερικό και με τους υπολογισμούς που έχουν κάνει, οι χώρες που έχουν πάει και εργάζονται τα τελευταία τρία χρόνια οι Έλληνες επιστήμονες, έχουν παράξει 55 δισεκατομμύρια ευρώ πλούτο.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα σχέδιο που διώχνει τους Έλληνες στην Ελλάδα, γιατί έχει περάσει η νοοτροπία και η εντύπωση ότι η Ελλάδα είναι η φτωχή «ψωροκώσταινα». Αυτό επικαλούνται, όπως σήμερα επικαλούνται ότι υπάρχει ένα τεράστιο χρέος.

Ας τα εξετάσουμε τα πράγματα από την αρχή για να δούμε τι υπάρχει. Να δούμε είναι πραγματικό αυτό που συμβαίνει;

Είναι πραγματικότητα ότι η Ελλάδα είναι φτωχή και χρειάζεται δάνεια για να είναι πάντα δέσμια των τοκογλύφων;

Έχουν γίνει παραδόσεις της εθνικής κυριαρχίας και μόλις τελειώσει η προηγούμενη, έρχεται η επόμενη και εμείς ζούμε σε ένα καθεστώς, ουσιαστικά, οικονομικής κατοχής.

Οικονομική κατοχή σημαίνει κατοχή των πάντων. Αυτοί κάνουν ό,τι θέλουν στην χώρα μας κι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και θα έλεγα τώρα που μιλάμε να κάνουμε μια σκέψη και να δούμε ότι η τελευταία πτώχευση που έγινε στην χώρα μας ήταν το 1932 επί Βενιζέλου.

Τότε για 50 εκατομμύρια δολάρια είχε έρθει πάλι επιτροπεία από το εξωτερικό. Είχαν κατάσχει τα πάντα και είχαν φτιάξει αυτά τα μονοπώλια και οι φόροι, όπως και ο,τιδήποτε πουλιόταν στα μονοπώλια, πήγαιναν κατευθείαν στα χέρια των δανειστών και πραγματικά, ήμασταν σε μια οικονομική αιχμαλωσία.

Μετά από 10 χρόνια περίπου, ενώ είχαμε πτωχεύσει το 1932 με ένα ποσό 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ξαφνικά μας μιλάνε και κάποιες κομματικές αποχρώσεις πατάνε πάνω σε αυτό και κάνουν και δημαγωγία και λένε ότι διεκδικούν ένα κατοχικό δάνειο προς τους Γερμανούς που ήταν ύψους 3.5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εδώ αρχίζει το παράξενο. Πώς μια χώρα που πτωχεύει 10 χρόνια πριν για 50 εκατομμύρια δολάρια, για να μπορεί σε 10 χρόνια και μάλιστα υπό γερμανική κατοχή και ενώ όλο το χρυσό της έχει καταλήξει στα χέρια των τραπεζιτών άγγλων κι ό,τι αποθεματικό υπήρχε σαν νόμισμα, είχε βουλιάξει το καράβι που το μετέφερε από την Ελλάδα, να βρίσκει την ικανότητα να δανείζει τους Ναζί, έστω και αναγκαστικά 3,5 δισεκατομμύρια; Αυτό είναι το παράξενο.

Οδηγούμαστε λοιπόν με την λογική μας ότι αυτό που προβάλλεται στον κόσμο, αυτό που προβάλλεται στους πολίτες, στους Έλληνες δεν είναι πραγματικότητα, αλλά ένα τεράστιο ψέμα το οποίο αναπαράγεται από όλο το πολιτικό κατεστημένο για να απαξιώσουν τους Έλληνες και να πούνε ότι είναι φτωχοί.

Η Ελλάδα έχει υπογράψει επίσημα 22 Διεθνείς Συμβάσεις. Αυτές οι Συμβάσεις είναι και σήμερα ενεργές και σήμερα περιέχουν έναν τεράστιο πλούτο.

Θα μιλήσω μόνο για την τελευταία συνθήκη που ήταν στο Bretton Woods μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου η Ελλάδα ήταν από τα Ιδρυτικά Μέλη της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Επειδή αυτή η Τράπεζα έχει ένα Ταμείο που περιλαμβάνει τα Κληρονομικά Κεφάλαια και περιλαμβάνει παγκόσμια το τι μέσα σε αυτή την διαδικασία έχει σαν πλούτο και κάθε χρόνο γίνεται κι ένας Ισολογισμός.

Αυτόν τον ισολογισμό τον έχουμε εκδώσει και βλέπουμε ότι στην Ελλάδα, σε ελληνικές τράπεζες, σε ελληνικούς λογαριασμούς υπάρχουν τεράστια ποσά και η Ελλάδα έχει την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσει.

Επειδή όμως όλες οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει από το προσκήνιο στην χώρα μας, δεν ήταν ελληνικές κι όλες έπαιξαν και παίζουν έναν ρόλο κυρίως προδοτικό, έχουν παραδώσει την Κυριαρχία του κράτους μας στους τραπεζίτες, στους οποίους έχουν εκχωρήσει την δυνατότητα να διαχειρίζονται αυτούς τους λογαριασμούς, με αποτέλεσμα αυτά τα χρήματα που είναι δικά μας, να είναι στα χέρια των τραπεζιτών οι οποίοι μπορούν να τα διαχειρίζονται όπως θέλουν.

Αυτό που βλέπουμε ότι θέλουν είναι η Ελλάδα να φτωχοποιείται, η Ελλάδα να αφανίζεται, γιατί αυτά είναι τα σχέδια τους και αυτό γίνεται με την δύναμη των δικών μας χρημάτων.

Είναι ένα θέμα που πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες και πρέπει να κατανοήσουμε κι όχι να πιστέψουμε ότι η χώρα μας, εμείς ως πολίτες, ως Έθνος, έχουμε τεράστια κληρονομικά κεφάλαια, έχουμε τεράστιους λογαριασμούς οι οποίοι είναι εκχωρημένοι στους τραπεζίτες και αυτό περνάει μέσα από ένα σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

Πραγματικά, αυτό το διαπιστώσαμε με πολλούς τρόπους.

Τον Σεπτέμβρη του 2012 ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, όπως γνωρίζουμε όλοι πια, 600 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όταν λέμε «υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας», επειδή η Κυριότητα είναι Εθνική μεταφέρεται από γενιά σε γενιά στους πολίτες που έχουν κληρονομημένη την Ελληνική Ιθαγένεια.

Αυτό σημαίνει ότι ανήκουν σε εμάς τους Έλληνες, οι οποίοι αποτελούμε την Ελληνική Εθνότητα.

Η εντολή ήταν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα προς όφελος όλων των Ελλήνων αποπληρώνοντας κάθε χρέος το οποίο καταλογίζουν εναντίον μας.

Έχουμε πει ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, γιατί, αν πραγματικά οι τοκογλύφοι δανειστές μαζί με τους πολιτικούς υπηρέτες τους που είναι στο πολιτικό προσκήνιο στην Ελλάδα ήθελαν τα χρήματα, θα τα είχαν πάρει και το θέμα θα είχε τελειώσει. Όμως δεν τα ακουμπάνε. Δεν θέλουν τα χρήματα, γιατί το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό. Αν ήταν, τώρα θα είχε τελειώσει.

Το χρήμα είναι μια χρήση που έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά και χρησιμοποιείται μόνο και μόνο για να αιχμαλωτίζει τους ανθρώπους. Επειδή το χρήμα έφυγε από τον πραγματικό του προορισμό, έφυγε από την πραγματική του χρήση και έγινε μέσο επικυριαρχίας, με συγκεκριμένες ιερατικές οδηγίες που δόθηκαν σε κάποιους οι οποίοι είναι αλλοεθνείς. Μέσα από αυτές τις οδηγίες, υπάρχουν και σήμερα οι πολιτικές και οι πρακτικές που αιχμαλωτίζουν τους λαούς με χρέη.

Το θέμα είναι ότι τα χρέη αυτά, ουσιαστικά, πιστοποιούνται από τους ίδιους τους τραπεζίτες κι όλο αυτό περνάει σαν μια εικονική πραγματικότητα στην καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών και για αυτό βλέπουμε ότι η ζωή μας είναι τελείως απαξιωμένη.

Η ζωή μας, ειδικά στην Ελλάδα, είναι σε ένα επίπεδο, το οποίο θα έλεγα ότι προσεγγίζει 30 χρόνια πριν και μια τάση πτωτική ακόμα και αυτό σημαίνει ότι αυτό που έχουν διαγράψει και προγραμματίσει είναι σε εξέλιξη.

Κι ενώ βλέπουμε ότι έχουν περάσει από την πολιτική σκηνή όλες οι κομματικές αποχρώσεις, βλέπουμε ότι παρόλο που υπόσχονται και βγαίνουν, γιατί τους ψηφίζει ο κόσμος για να αλλάξουν την κατάσταση, όχι μόνο δεν την αλλάζουν, αλλά την επιτείνουν εναντίον των Ελλήνων.

Βλέπουμε ότι κάθε μέρα μιλάνε για προαπαιτούμενα Α και μετά θα υπάρξουν προαπαιτούμενα Β για να φτάσουν σε αυτόν τον σκοπό που θέλουν, να πάρουν τα μέτρα και να υπάρξουν καινούργιες πτωχεύσεις στην χώρα μας. Η φτωχοποίηση μεγαλώνει και έχουμε μπει πραγματικά σε ένα τούνελ που δεν υπάρχει κανέναν φως.

Ενώ λοιπόν, από την μια μεριά, βλέπουμε ότι υπάρχουν τεράστια κεφάλαια, συγκεκριμένες καταθέσεις υπέρ των Ελλήνων πολιτών, από την άλλη μεριά βλέπουμε το πολιτικό κατεστημένο το οποίο δυστυχώς νομιμοποιείται με την δική μας ψήφο, μας χώνει πιο βαθιά καθημερινά σε μια άβυσσο μιας πραγματικά χαώδους κατάστασης, η οποία θα έχει πάρα πολύ άσχημες εξελίξεις, αν παραμείνει έτσι.

Κι εφόσον βλέπουμε σαν Έλληνες πολίτες ότι έχουμε την δυνατότητα και από την άλλη μεριά, βλέπουμε ένα πολιτικό κατεστημένο που ενώ είχε την ευκαιρία να βγάλει την χώρα μας από αυτή την τροχιά του ολέθρου κι όχι μόνο να την βάλει σε μια ισορροπία, αλλά να ανατρέψει και να φέρει μια πραγματική ανάπτυξη για την χώρα μας, αυτοί ηθελημένα και σκόπιμα τάσσονται υπέρ των σχεδίων που πραγματικά καταστρέφουν την χώρα μας.

Ήρθε λοιπόν η ώρα ως Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Γι’ αυτό πηγαίνουμε στις Αξίες μας για να καταλάβουμε τι σημαίνουν ορισμένοι όροι που χρησιμοποιούμε, για να καταλάβουμε την θέση που έχουμε μέσα στο σημερινό γίγνεσθαι. Τότε μιλάμε για πολίτες.

Η Λέξη «πολίτης» έχει κακοποιηθεί και τελείως διαβρωθεί από την πραγματική της θέση, γιατί Πολίτης, ως ορισμός, είναι αυτός που ζει μέσα σε μια πόλη και παράγει πολιτική. Η πολιτική παράγεται με την συμμετοχή του πολίτης στις κρίσεις και στις αρχές. Αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης πάντα συμμετέχει σε οποιαδήποτε κρίση που υπάρχει για να παίρνει αποφάσεις και από την άλλη μεριά, να μετέχει αρχής, να μετέχει εξουσίας.

Πραγματικά, είμαστε πολύ μακριά από την θέση του πολίτη και έχουμε γίνει υπήκοοι, δηλαδή υπακούμε στα κελεύσματα του πολιτικού κατεστημένου.

Ήρθε η ώρα να γίνουμε πολίτες. Ήρθε η ώρα, γιατί ένα Έθνος κι ένα Γένος που έχει όλα τα χαρακτηριστικά του αυτοπροσδιορισμού του πρέπει να παίρνει και τις αποφάσεις του και έχει και καθήκον να πάρει αυτές τις αποφάσεις.

Το Ομόαιμον, το Ομότροπον και το Ομόγλωσσον είναι κάτι το οποίο είναι το ισχυρότερο που υπάρχει στον πλανήτη γη. Αυτό σημαίνει ότι το Εθιμικό Δίκαιο, το Δίκαιο του Έθνους είναι αυτό το εσωτερικό, φυσικό δίκαιο που υπερέχει πάνω από κάθε άλλο Δίκαιο.

Οπότε, σαν Έλληνες πολίτες καλούμαστε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Καλούμαστε να αλλάξουμε αυτόν τον τρόπο που μας έχουν επιβάλλει οι επικυρίαρχοι μέσα από τους υπηρέτες τους, τους πολιτικούς και να φέρουμε πραγματικά την χώρα μας, εκεί που της αξίζει, βελτιώνοντας την ζωή μας, γιατί την παίρνουμε στα χέρια μας, όπως και την ζωή των παιδιών μας και το μέλλον μας.

Γι’ αυτό στις 4 Σεπτεμβρίου του 2015 ιδρύσαμε ως Πολίτες έναν Πολιτικό Φορέα, καταθέτοντας την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, το Καταστατικό μας και τις Προγραμματικές μας δηλώσεις, στον Άρειο Πάγο.

Αυτός ο Φορέας καλείται να ενώσει όλους τους Έλληνες, ασχέτως κόμματος, δόγματος, ως Έλληνες μόνο για να διεκδικήσουμε ό,τι έχουμε δικό μας. Να διεκδικήσουμε τα δικά μας και τα δίκαια μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Έλληνες να φύγουν από την διαίρεση που έχουν επιβάλλει οι επικυρίαρχοι. Να φύγουν από το πολιτικά ιδεολογήματα, τα οποία έχουν επιφέρει τόσα δεινά και τόσες καταστροφές στην χώρα μας.

Σκεφτείτε λίγο, από τι έχουν προέλθει όλες οι καταστροφές στην νεότερη ιστορία της χώρας μας; Δεν έχουν προέλθει από τον διχασμό που επέβαλαν τα ιδεολογήματα;

Η Μικρασιατική καταστροφή βασίστηκε στην διαίρεση των Ελλήνων. Ο Εμφύλιος πόλεμος ήταν μια τεράστια διαίρεση και τελικά, όλη η αναστολή, η επιβράδυνση έχει στηριχτεί ακριβώς στην διαίρεση και βλέπουμε τους επικυρίαρχους να δημιουργούν συνθήκες για να επιταχύνουν και να επιτείνουν αυτή την διαίρεση και πάλι.

Βλέπουμε ότι έχει αλλάξει το δημογραφικό και εισβάλλουν αλλογενείς που έχουν μια πολύ δογματισμένη θέση, η οποία είναι σε αντίθεση με την υπάρχουσα, καλώς ή κακώς, δογματική θέση στην χώρα μας.

Αυτή η πόλωση που υπάρχει δεν είναι τυχαία, γιατί θα χρησιμοποιηθεί από τους επικυρίαρχους σκόπιμα για να αιματοκυλίσουν πάλι την χώρα μας και την Ευρώπη. Οφείλουμε λοιπόν να καταλάβουμε ότι τα σχέδια τους είναι μόνο να μας καταστρέψουν και οφείλουμε να καταλάβουμε ότι πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να λειτουργήσουμε υπεύθυνα ως Έλληνες πολίτες, γιατί πραγματικά, έχουμε τα πάντα.

Έχουμε τα χρήματα, έχουμε τους λογαριασμούς, οι οποίοι μπορούν να μας εξασφαλίσουν την ελευθερία μας, γιατί πριν 185 χρόνια περίπου ο Μεγάλος Καποδίστριας ξεκίνησε να ιδρύσει το Ελληνικό κράτος, αλλά δεν είχε την δυνατότητα να χρηματοδοτήσει αυτή την ελευθερία του ελληνικού κράτους.

Ήρθε λοιπόν πάλι σε υποταγή και αιχμαλωσία στους τραπεζίτες-δανειστές, οι οποίοι άλλαξαν όλα τα πράγματα στην χώρα μας, τον δολοφόνησαν και εγκαθίδρυσαν το δικό τους καθεστώς με την κομματοκρατία.

Όταν λέμε «κομματοκρατία» να θυμίσω ότι τα κόμματα, στην εποχή του Καποδίστρια, ήταν συμμορίες, οι οποίες καθοδηγούνταν από πράκτορες ξένων δυνάμεων και έφερναν τον διχασμό στην κοινωνία μας.

Αυτά τα κόμματα, οι συμμορίες επί Όθωνα, έγιναν η πολιτική σκηνή στην χώρα μας, για αυτό όταν πήραν όνομα, το όνομα που πήραν, ανήκε σε αυτούς που τα είχαν διορίσει, άλλοι από την Αγγλία, άλλοι από την Γαλλία κι άλλοι από την Ρωσία και δυστυχώς, αυτή η κατάσταση επικρατεί μέχρι σήμερα.

Τα κόμματα δρουν ως συμμορίες, οι οποίες λειτουργούν εναντίον του Ελληνικού λαού και είναι η μεγαλύτερη καταστροφή του κράτους μας. Είναι η μεγάλη καταστροφή του Έθνους μας.

Για αυτό, μέσα από τον Φορέα μας, καλούμε όλους τους Έλληνες με πρώτιστο σημείο αναφοράς μόνο την Ελληνικότητα, να ενωθούμε όλοι μαζί για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Να μπορέσουμε να φέρουμε μια πραγματική ανάπτυξη, γιατί τα κεφάλαια που έχουμε, η Δύναμη, η Γνώση και η στρατηγική που έχουμε είναι τεράστια και οφείλουμε αυτή την περίοδο να την χρησιμοποιήσουμε, γιατί κάθε μέρα βουλιάζουμε πιο πολύ.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι γεγονός αυτό που αναλύεις και το κακό είναι ότι ο Έλληνας πολίτης θεωρεί ότι το να πάει να ψηφίσει κάθε 4 χρόνια έχει κάνει το χρέος του ως πολίτης και αποφασίζει ποιος θα διαχειριστεί την ζωή του.

Καθώς αναλύεις, βλέπουμε ότι αυτοί οι διαχειριστές που ψηφίζει ο Έλληνας πολίτης, αντί να δουλεύουν προς όφελος των πολιτών, αν μη τι άλλο, κάνουν ακριβώς το αντίθετο, όπου ναι μεν έχουν όλους τους επιστήμονες στην διάθεση τους και από οικονομικής ή νομικής πλευράς κτλ. που είναι μέσα στην πολιτική, αλλά πάραυτα έχουν αποτύχει παταγωδώς σε όλους τους τομείς.

Καταλαβαίνουμε ότι το θέμα είναι πολιτικό και δεν είναι θέμα γνώσεων των ανθρώπων. Έχουν τις γνώσεις, αλλά κάτι συμβαίνει πίσω από αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους αφήνει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις προς όφελος των πολιτών.

Εδώ είναι που η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα παίξει το σημαντικό ρόλο, δηλαδή, αφού δεν το κάνουν αυτοί, θα το κάνουμε εμείς.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που είπες, ότι «δεν μπορούν» ή «δεν καταφέρνουν» είναι πολύ ελαφρύ για αυτούς, γιατί τους δίνει άλλοθι βλακείας και ηλιθιότητας. Δεν είναι έτσι!

Ξέρουν πολύ τι κάνουν και αυτό το κάνουν σκόπιμα, εις βάρος μας. Το κάνουν προγραμματισμένα, το κάνουν από τις εντολές που έχουν και γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν.

Δεν είναι λοιπόν αδυναμία, δεν είναι μη γνώση, δεν είναι ηλιθιότητα, είναι καθαρά μια πρακτική που επιβάλλεται από αυτούς που τους διορίζουν και αναπαράγεται από αυτούς.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Αυτό ακριβώς! Δεν είναι θέμα γνώσεων! Τις έχουν τις γνώσεις.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφέστατα έχουν τις γνώσεις και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και ξέρουν τι κάνουν στον Ελληνικό λαό.

Θα ήθελα να φέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε αυτό που λέμε:

Πριν κάποιο καιρό, τώρα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ρωτήθηκε ο Ελληνικός λαός με δημοψήφισμα, αν συμφωνεί να πάρει μια δανειακή σύμβαση. Σε μια δημοκρατία, η ισχυρότερη μορφή που υπάρχει είναι το άμεσο Δημοψήφισμα. Πραγματικά ο πολίτης λέει αυτό που θέλει. Κι ενώ το 67% είπε ΟΧΙ, αυτοί δεν πήραν καθόλου υπόψη τους, αυτό που ήθελε ο Ελληνικός λαός κι απλά το ΟΧΙ, το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ με μια αναίδεια, αισχρότητα και προδοσία και προχώρησαν στις συμβάσεις τους.

Οπότε, βλέπουμε ότι το πολιτικό κατεστημένο δεν ενδιαφέρεται για τον Ελληνικό λαό. Δεν ενδιαφέρεται για τους Έλληνες. Το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να σωθούν οι τράπεζες και οι τραπεζίτες και προκειμένω να γίνει αυτό, πρέπει οι Έλληνες να πεθάνουν.

Πρέπει να δώσουν τα πάντα και να γίνουν θυσία προς τα αφεντικά τους, που είναι οι τράπεζες. Πρέπει να το καταλάβουμε και αυτό που συμβαίνει είναι τόσο ακραίο και δεν χρειάζεται να κάνουμε προσπάθεια για να δούμε την προδοσία που γίνεται.

Υποτίθεται, ψηφίζουμε μια κυβέρνηση για να εφαρμόσει την πολιτική της. Στην κατάσταση που είμαστε, αυτό που ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η οικονομική πολιτική. Το κομμάτι της οικονομικής πολιτικής, αυτό που λέγεται δημοσιονομική πολιτική είναι ο προγραμματισμός των φόρων, των πληρωμών, των επενδύσεων, πώς θα γίνεται ο προγραμματισμός των αναπτυξιακών έργων που θα γίνεται και γενικώς, ο τομέας των εσόδων και των εξόδων ενός κράτους που από εκεί παράγεται και η αναπτυξιακή πολιτική, η πολιτική της περίθαλψης, η πολιτική της παιδείας και τα πάντα.

Αυτό λοιπόν που είναι κατ’ εξοχήν μέσα στην διοικητική πυραμίδα και είναι κατ’ εξοχήν υποχρέωση της κυβέρνησης, με έναν νόμο τον 4389 το αποσπούν, το βγάζουν μέσα από την πυραμίδα.

Όταν λέμε «πυραμίδα της διοικητικής πολιτικής» σημαίνει ότι αυτό ελέγχεται από το Σύνταγμα κι έχει τις συνέπειες, όταν παρεκτραπεί, ή παραχθούν πράγματα που είναι παράνομα και αντισυνταγματικά και μπορεί να προσφύγει κάποιος εναντίον των λειτουργών της διοίκησης και είναι υπεύθυνη και υπόλογη στον Ελληνικό λαό.

Έβγαλαν αυτό το κομμάτι της δημοσιονομικής πολιτικής και το ανέθεσαν, με τον Νόμο 4389 και έγινε η λεγόμενη «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ» η οποία αν διαβάσετε στο ΦΕΚ, θα δείτε ότι αυτή η Ανεξάρτητη Αρχή δεν έχει Νομική προσωπικότητα.

Υπάρχουμε, κινούμαστε, εκποιούμε, ή σαν Φυσικά Πρόσωπα, ή σαν Νομικά Πρόσωπα, γιατί πάντα έχουμε μια προσωπικότητα και πάντα είμαστε υπόλογοι στο περιβάλλον μας, στην Κοινωνία μας, εκεί που επιχειρούμε. Όταν δεν έχουμε Προσωπικότητα, άρα δεν υπάρχουμε. Είμαστε Ανύπαρκτοι.

Αυτοί λοιπόν δημιούργησαν μια Αρχή Ανύπαρκτη, η οποία αναλαμβάνει την Δημοσιονομική Πολιτική. Ποιος εχέφρων Νους, ποιος άνθρωπος με Λογική θα μπορούσε να δεχτεί αυτή την κατάσταση; Και βλέπουμε ότι αυτός ο Νόμος που περνάει αυτή την Αρχή που θα ελέγχει όλα τα Δημόσια έσοδα και θα καθορίζει την πολιτική πώς θα κατανέμονται, δεν ελέγχεται από κανέναν, δεν έχει καμία αρμοδιότερη κυβέρνηση για να ελέγξει το έργο της, δεν ξέρουμε που θα απολογείται, δεν ξέρουμε ποιος την διορίζει και εν τέλει, δεν ξέρουμε τα χρήματα τα οποία θα συλλέγει, πού θα πηγαίνουν, γιατί όλα αυτά είναι αόριστα από μια νεφελώδη κατάσταση χωρίς προσωπικότητα.

Τελικά είναι μια συμμορία και ως συμμορία δεν έχει έδρα, δεν έχει Νομική προσωπικότητα, για να μην μπορεί κανείς να την πειράξει και να κρύβεται. Κι αυτή η Νομοθεσία περνάει από την Ελληνική Βουλή και υπογράφεται και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αν είναι δυνατόν αυτό το θέμα να περάσει έτσι! Βλέπουμε ότι ζούμε σε μια τελείως κατασχεμένη χώρα που προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να ξεπεράσει το Σύνταγμα, το οποίο το έχουν τελείως κουρελιάσει για να μπορέσουν να κινηθούν και να βάλουν ουσιαστικά την χώρα μας σε μια εξάρτηση, σε μια αιχμαλωσία.

Μπορώ να πω ότι είμαστε στα πρόθυρα μιας δικτατορίας που ελέγχεται από τους τραπεζίτες επικυρίαρχους και έχει το κάλυμμα της κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου για να μπορούν να κάνουν στην χώρα μας ό,τι θέλουν.

Ουσιαστικά, είμαστε παραδομένοι σε κάποιους, τους οποίους δεν τους έχουμε ανάγκη και δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπηρετούμε, γιατί έχουμε τα δικά μας κεφάλαια και την δική μας δύναμη.

Όλη αυτή η κατάσταση διατηρείται και συντηρείται μόνο και μόνο εμείς νομιμοποιούμε κάποιους να είναι το πολιτικό κατεστημένο και να μας αφανίζουν καθημερινά. Γι αυτό τα κόμματα στέλνουν τους εκπροσώπους τους που εμείς πάμε και ψηφίζουμε.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο εκπρόσωπος του κόμματος, ο οποίος μας αποστέλλεται από το κόμμα, μας αποστέλλεται να υπηρετήσει το κόμμα του και το κόμμα του έχει ιδρυθεί και ανήκει κάπου που δεν ξέρουμε που.

Είναι φυσιολογικό λοιπόν όταν ψηφίζουμε έναν εκπρόσωπο κόμματος να ψηφίσουμε και να δώσουμε την δύναμη σε κάποιον που ανήκει σε ένα κόμμα που δεν ανήκει σε εμάς. Την μία μέρα τους ψηφίζουμε και την άλλη μέρα μας προδίδουν! Άλλα μας υπόσχονται, για άλλα τους ψηφίζουμε και όταν έρθουν στην πολιτική σκηνή θα κάνουν ακριβώς τα αντίθετα. Είπαμε ότι όλο αυτό θα το τελειώσουμε.

Θα ήθελα να γυρίσω πίσω στον Φορέα μας, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίσουμε από αυτό το καθεστώς!

Ενωνόμαστε λοιπόν όλοι οι Έλληνες κι όλοι μας έχουμε τον ίδιο σκοπό, τον ίδιο προορισμό, τα ίδια οφέλη. Όταν ενεργήσουμε όλοι μαζί, δεν μας χρειάζονται αυτά τα διαιρετικά στοιχεία που λέγονται κόμματα.

Λέμε ότι οι εκπρόσωποι μας, αυτοί που θα εκπροσωπούν την Δημοκρατία, τους πολίτες, θα είναι αυτοί που θα εκλέγονται από τους ίδιους τους πολίτες, επειδή θα προτείνονται από τους ίδιους τους πολίτες.

Αυτό σημαίνει ότι όταν η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα πάρει την Ελλάδα στα χέρια της και αυτό θα γίνει νομοτελειακά, γιατί δεν υπάρχει άλλη οδός να απελευθερωθεί η Ελλάδα. Η μόνη οδός είναι η Ελλήνων Συνέλευσις, διαφορετικά είμαστε χαμένοι!

Η επόμενη Βουλή λοιπόν θα έχει τους ίδιους τους δημότες. Λέω δημότες, γιατί στον Δήμο είναι η δύναμη της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία είναι το Κρατείν τω Δήμω, δηλαδή η Δύναμη των Δημοτών. Γιατί Δήμος είναι ένας περιορισμένος γεωγραφικός ορισμός και οι κάτοικοι που περιέχονται σε αυτόν τον γεωγραφικό ορισμό είναι οι δημότες.

Αυτοί οι δημότες επιλέγουν μόνοι τους τον εκπρόσωπο τους. Αυτή είναι η πηγή της εξουσίας. Αυτή είναι η δημοκρατία. Οπότε, ο κάθε δήμος βγάζει τον εκπρόσωπο του στην Βουλή ο οποίος θα έχει εκλεγεί από τους ίδιους τους Δημότες και δεν θα έχει σταλεί από κανένα κόμμα, γιατί είναι φυσικό, όταν σταλεί από κόμμα να κοιτάξει να λειτουργήσει για τα συμφέροντα του κόμματος του, ώστε να πληρώσει τα γραμμάτια που έχει υπογράψει για να έρθει στην πολιτική σκηνή.

Έτσι λοιπόν με τον Φορέα μας καλούμε τους Έλληνες να δούμε την πραγματική Δημοκρατία και στους τοπικούς Δήμους να εκλέξουν τον δικό τους εκπρόσωπο, τον οποίο θα αποστείλουν στον Φορέα.

Ο Πολιτικός Φορέας θα περιμένει από τους Δήμους να στείλουν τον εκπρόσωπο για να μπορέσει να μπει στην εκλογική διαδικασία, οπότε η επόμενη Ελληνική Βουλή «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» να είναι καθαρά μια Ελληνική Βουλή με πραγματική Δημοκρατία.

Τότε θα καταλάβουν όλοι τι σημαίνει Ελληνισμός και Ελληνικότητα. Μετά, θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε και να δείξουμε.

Πραγματικά, έχουμε 49.000 έργα έτοιμα, έχουμε 2,3 τρισεκατομμύρια που είναι ήδη εγκεκριμένα και περιμένουν μια Ελληνική Κυβέρνηση να κατέβουν και να εκταμιευτούν στην Ελλάδα και να φτιάξουν την Ελλάδα πραγματικά, ένα απέραντο εργοτάξιο, όπου εκεί θα γίνει αυτό που έχουμε όλοι στο νου μας, που είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα.

Η χώρα μας και ο Ελληνισμός θα έρθει στην θέση που πρέπει να είναι. Δεν θα παραχθεί μόνο ύλη, αλλά και ενέργεια, αλλά και αυτό το οποίο ουσιαστικά είναι το αποτέλεσμα της λειτουργίας των πολιτών μέσω της πολιτικής, δηλαδή ο Πολιτισμός, για να αναβιβάσουμε πάλι τον Πολιτισμό που τόσα χρόνια έχει μείνει στάσιμος, επειδή αυτό το οποίο έδωσαν οι Έλληνες έχει σταματήσει εδώ και 2.500 χρόνια.

Καιρός είναι λοιπόν να το ξαναρχίσουμε εμείς, γιατί εμείς είμαστε οι Έλληνες κι όχι οι νέο-Έλληνες και είμαστε η συνέχεια του Ελληνικού Γένους.

Είναι πραγματικά το καθήκον μας και τεράστιο προνόμιο μας αυτή την εποχή, αυτή την χρονική περίοδο να πράξουμε το καθήκον μας, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και να εγκαθιδρύσουμε την πραγματική Ελληνική Δημοκρατία και να αρχίσουμε πάλι να λειτουργούμε σαν Ελληνικό Έθνος.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Πραγματικά, αυτό είναι το στοίχημα όλων των Ελλήνων και όποιος είναι σώφρων Έλληνας και βλέπει την σάπια πολιτική που υπάρχει στην πατρίδα μας όλα αυτά τα χρόνια, το καταλαβαίνει και δεν μπορούμε αυτό να το αφήσουμε να το βρουν τα παιδιά μας.

Κάποιοι λένε «μα, κάντε το εσείς» ή «είναι η ώρα;». Αν δεν είναι η ώρα τώρα, πότε είναι; Να το τραβήξουμε άλλα 20 χρόνια; Δεν θα υπάρχει Ελλάδα τότε.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εδώ θέλω να σταθώ, ακριβώς όπως το λες. Χωρίς να κινδυνολογούμε, ας εξετάσουμε προσεκτικά το περιβάλλον:

Έχουμε κάποιους γείτονες που τρέφονται μέσα από ανθελληνικά στοιχεία που χρηματοδοτούν προφανώς τον αφανισμό μας και έχουν βλέψεις εναντίον μας. Έχουμε ανακοινώσεις τώρα από ανατολάς, ότι ξεκινάνε τώρα πάλι διεκδικήσεις εναντίον της χώρας μας.

Ακόμα και από την Ιταλία έχουμε τέτοια κρούσματα. Βλέπουμε λοιπόν ότι όλο το κατεστημένο να σφίγγει την χώρα μας. Έχει αρχίσει και την πολιορκεί.

Θέλω να πω όμως το εξής: αν δούμε διαχρονικά όλους τους πολέμους που έχουν γίνει, έχουν γίνει με την συμφωνία των δύο αντιμαχόμενων μερών.

Αν δούμε ιστορικά τους πολέμους που έχουν γίνει, έχουν συμπράξει αμφότεροι, γιατί όλοι έχουν μια συγκεκριμένη θέση μέσα σε ένα θέατρο του παραλόγου, το οποίο επιβάλλεται από κάποιους οι οποίοι και δημιουργούν αυτούς τους πολέμους.

Έτσι λοιπόν σε κάθε σύρραξη, βλέπουμε ότι η μία χώρα προετοιμάζεται, η άλλη προετοιμάζεται διαφορετικά, ώστε να έρθουν σε μια σύγκρουση, γιατί αυτό εξυπηρετεί αυτούς που προσδιορίζουν και προδιαγράφουν και προγραμματίζουν αυτούς τους πολέμους.

Αν εμείς ως Έλληνες, φύγουμε από το παιχνίδι των επικυρίαρχων και ανεξαρτητοποιηθούμε, επειδή έχουμε την οικονομική δυνατότητα να το κάνουμε αυτό, αλλά και την στρατηγική γνώση, δεν θα συμπράξουμε σε καμία εξέλιξη που είναι προγραμματισμένη από τους επικυρίαρχους. Αυτό σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουμε, όταν αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας και πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Κινδυνεύουμε όσο υπάρχει αυτό το σαθρό πολιτικό κατεστημένο το οποίο συνδράμει σε ό,τι σχέδιο έχει γίνει από τους επικυρίαρχους.

Όταν αυτοί έχουν προγραμματίσει και ετοιμάσει να γίνει αιματοχυσία, έχουν προετοιμάσει και την μία κυβέρνηση και την άλλη να φέρει τις καταστάσεις έτσι ώστε να περάσουν τα σχέδια τους, μετά λόγου γνώσεως σας λέω ότι, αν υπάρχει μια ελληνική κυβέρνηση δεν θα τολμήσουν να κάνουν οποιαδήποτε απόπειρα εναντίον της χώρας μας.

Γι αυτό, αν θέλετε, είναι επιτακτική ανάγκη στην χώρα μας να περάσει στα χέρια των Ελλήνων, οι οποίοι σκέφτονται και πράττουν και πραγματικά μένουν μόνο στο συμφέρον του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας.

Δεν θα τολμήσει κανένας μα κανένας να στραφεί εναντίον της χώρας μας. Είναι η θωράκιση που πρέπει να κάνουμε.. για αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να καταλάβουν το σαθρό πολιτικό κατεστημένο, να καταλάβουν το τοξικό περιβάλλον που ζούμε και να πάρουμε την ευθύνη, γιατί έτσι μόνο θα δώσουμε πραγματικά μέλλον στην χώρα μας.

Αυτό το οποίο έχει προγραμματιστεί από τους επικυρίαρχους είναι ο αφανισμός μας. Είτε εξωτερικά, είτε εσωτερικά, η προετοιμασία που κάνουν και αυτά που ετοιμάζουν είναι πολύ δυσοίωνα.

Το μόνο που μας σώζει και είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει να γίνει τώρα αυτό, είναι να Ενωθούμε όλοι μαζί, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και να την θωρακίσουμε. Κι αυτό μπορούμε να το κάνουμε τόσο πολύ που δεν θα τολμήσει κανένας πια να σκεφτεί να στραφεί εναντίον μας.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι λοιπόν στο χέρι όλων των Ελλήνων να μπορέσουν οι Έλληνες να μαζευτούν όλοι μαζί χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα και χωρίς χρώμα για να μπορέσουμε να μαζευτούμε κάτω από το Ένα που μας ενώνει, δηλαδή ότι εξ’ αίματος συνεχίζουμε αυτό το Γένος και είμαστε υποχρεωμένοι να το παραδώσουμε στους απογόνους μας, χωρίς τα προβλήματα που θέλουν κάποιοι αλλογενείς να είναι συνέχεια στο σβέρκο μας.

Είναι στο χέρι μας να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες και να πάρουμε την Ελλάδα μας στα χέρια μας.

Μια τελευταία κουβέντα Βασίλη, γιατί ο χρόνος περνά. Παλεύουμε με τον χρόνο, αλλά δεν τον νικάμε.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που λες, με βάζεις σε άλλα επίπεδα. Δεν χρειάζεται να νικήσουμε κανέναν χρόνο, γιατί ο χρόνος είναι δικός μας. Έχει έρθει σε μια αντιπαλότητα ο χρόνος με την διαβίωση μας, γιατί εμείς έχουμε φύγει τελείως από την θέση μας. Έχουμε φύγει από το περιβάλλον και για αυτό ακριβώς έχουμε χάσει την πραγματική θέση που έχουμε στην φυσιολογία μας.

Θα έλεγα ότι αυτό που λέμε ότι πρέπει να γίνει είναι επιτακτική ανάγκη. Είναι μονόδρομος! Τότε πραγματικά η Ελλάδα θα σωθεί.

Η Ελλάδα όχι μόνο θα σωθεί, αλλά θα μεγαλουργήσει. Πρέπει να αισθανόμαστε όλοι μαζί τόσο προνομιούχοι, τόσο υπερήφανοι που καλούμαστε εμείς σε αυτή την χρονική περίοδο να πράξουμε αυτό το οποίο θα ήταν όνειρο εκατομμυρίων Ελλήνων να το κάνουν. Είμαστε προνομιούχοι γιατί αυτή την ώρα που ουσιαστικά κρίνονται τα πάντα, έχουμε την δυνατότητα, έχουμε την δύναμη και έχουμε ό,τι όπλο μας χρειάζεται για να εγκαθιδρύσουμε τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα και αυτό θα το κάνουμε!

Και πρέπει να γίνει η σκοπός της ζωής όλων των Ελλήνων για να μπορέσουμε πραγματικά να αλλάξουμε τα πάντα.

Αν αλλάξουμε κάτι επιμέρους σε αυτό το σαθρό κατεστημένο, δεν θα έχει καμία μα καμία αξία, γιατί τα πάντα είναι απαξιωμένα και είναι μέσα σε μια τροχιά Αντι-αξιών! Τα πάντα είναι σαθρά.

Εμείς δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε πάνω σε κάτι σαθρό. Πρέπει να φτιάξουμε καινούργια θεμέλια και πρέπει να κτίσουμε πραγματικά το κράτος μας πάνω σε Αξίες που προέρχονται από εμάς, προέρχονται από το Έθνος μας και το Γένος μας!

Είναι οι Αξίες που κρατάνε τον πλανήτη!

Χωρίς αυτές τις Αξίες, δεν θα υπήρχε πλανήτης γη.

Αυτό που έχουμε τώρα την δυνατότητα να το κάνουμε, θα το κάνουμε με όλη την υπευθυνότητα, γιατί είναι καθήκον μας και τεράστιο προνόμιο που έχουμε ως Έλληνες αυτής της περιόδου να εγκαθιδρύσουμε τον Ελληνισμό. Είναι στο χέρι μας και θα το κάνουμε! Έχουμε ορκιστεί σε αυτό και θα το κάνουμε.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Θα το κάνουμε! Σε ευχαριστούμε Βασίλη. Ήταν ωραία η ανάλυση που έκανες για το θέμα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ στην Ελλάδα, να το ακούσουν και οι συνέλληνες μας στο εξωτερικό και εις το επανιδείν, θα είμαστε σε επικοινωνία.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι τιμή μου και μένα…είμαστε όλοι μαζί, είμαστε το ίδιο γένος και θα εγκαθιδρύσουμε τον Ελληνισμό. Κι όταν εγκαθιδρυθεί ο Ελληνισμός και ο Πολιτισμός στην Μητρόπολη, αυτό θα επηρεάσει όλον τον πλανήτη.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Ακούσαμε τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, θα ήταν καλύτερα αν μπορούσα να είχα μια επικοινωνία skype μαζί του, αλλά τα τεχνικά προβλήματα δεν μας κάνουν την χάρη, μάλλον κάπου-κάπου μας την κάνουν, ή εμείς ξέρουμε να τα χειριζόμαστε σωστά. Μάλλον το δεύτερο. Παρόλα αυτά όμως, θα επαναλάβω το εξής:

Δεν υπάρχει καλύτερη ώρα από αυτή που συμπορευόμαστε τώρα στο να αλλάξουμε όλο αυτό το μαύρο, το δόλιο καθεστώς που λυμαίνεται τον Έλληνα κι όλους τους Ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη.

Αν δεν γίνει τώρα, πότε; Αν δεν το κάνουμε εμείς, ποιοι θα το κάνουν;

Έχει στηθεί μια τεράστια παράλληλη λεωφόρος στην πατρίδα μας, αλλά και στο εξωτερικό από Έλληνες με συγκεκριμένο καταστατικό, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τους οικονομικούς και νομικούς φορείς της Ελλάδας, αλλά και του Ο.Η.Ε, το οποίο δηλώνει τους σκοπούς ίδρυσης και μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη που δηλώνει όλα τα δίκαια, δικά μας, των Ελλήνων και με την έγκριση του Αρείου Πάγου, είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα σε αυτές τις εκλογές να λάβουμε μέρος, εφόσον οι καταστάσεις το επιτρέπουν και εφόσον είναι προς όφελος των Ελλήνων.

Είναι η ώρα τώρα όλοι οι Έλληνες απανταχού της γης να ενωθούν σε ένα πράγμα και μόνο. Στο κάλεσμα του Γένους. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή ζουν στο εξωτερικό, δεν τους επηρεάζει. Αν δεν υπάρχει η πατρίδα, δεν υπάρχει το Γένος, δεν υπάρχει κανείς! Δεν έχει τίποτα!

Είσαι ένα κομμάτι κρέας το οποίο περπατά. Γίνεσαι δούλος ενός καθεστώτος το οποίο το πράγμα που ζητά είναι να τρώει κάθε μέρα από σένα. Θα αισθάνεσαι και ωραία βέβαια, γιατί αυτό θα σου έχουν μάθει. Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος από την ώρα που γεννιέται, να διαχειρίζεται τον θάνατο του. Να λέει» πώς θα πεθάνω, τι θα κάνω, ώσπου να πεθάνω, για να περάσω καλύτερα όταν γεράσω» και να μην ψάχνει να βρει τον πραγματικό λόγο που έχει έρθει σε αυτή την ζωή.

Είναι πολλά αυτά τα οποία μπορούμε να πούμε, πολλά εκείνα που μπορούμε να αναλύσουμε.

Ένα είναι σίγουρο, ότι οι διαχειριστές μας πολιτικοί στην Ελλάδα που εμείς τους ψηφίζουμε, γιατί αυτούς ενέκρινε η κεντρική επιτροπή του κόμματος, άρα τους ψηφίζουμε εμείς για να κάνουν ό,τι τους πει το κόμμα.

Το έχουμε δει και στο παρελθόν ότι δηλώνουν κομματική υποταγή, αντί να δηλώσουν υποταγή στον δημότη που τους ψηφίζει. Έχουν φτάσει σε ένα αισχρό σημείο της ύπαρξης τους που νομοθετούν ενάντια στον συνάνθρωπο τους.

Νομοθετούν ενάντια στο μέλλον της νέας γενιάς. Νομοθετούν ενάντια σε όλη την εργασία μέσα από αντίξοες συνθήκες έχει κάνει ο μικρός επαγγελματίας, ο μεσαίος, ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας, επαγγελματίας για να μπορέσει να στήσει μια επιχείρηση και να μπορέσει να συμβάλλει σε αυτή την «ραχοκοκαλιά της οικονομίας», όπως την έλεγαν χρόνια και αυτή την στιγμή να νομοθετούν εναντίον του. Έχουν φτάσει σε ένα σημείο μεγάλης προδοσίας έναντι των συνανθρώπων, συμπολιτών τους, συνδημοτών τους.

Όταν εμείς το καταλάβουμε αυτό, τότε και μόνο τότε, τα πράγματα θα αλλάξουν. Εάν και όσοι θεωρούν ότι οι Νόμοι που ψηφίζουν αυτοί οι πολιτικοί άντρες είναι υπέρ των Ανθρώπων συνδημοτών, συμπολιτών μας συνεργατών μας, των παιδιών μας, της γλώσσας μας, της τσέπης μας, της περιουσίας, της κληρονομίας μας, αν αυτοί πράττουν ορθά, ας συνεχίζουν να τους βάζουν εκεί.

Εάν όμως δουν και βλέπουν εκ του αποτελέσματος ότι δεν πράττουν σωστά, τότε ο μόνος που μπορεί να το αλλάξει αυτό, είμαστε εμείς οι ίδιοι οι Άνθρωποι.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή αυτή την στιγμή στο πολιτικό γίγνεσθαι από τον Πολιτικό Φορέα όλων των Ελλήνων, ανεξαρτήτου κόμματος, δόγματος και χρώματος, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που μόνο σκοπό έχει την Συνέλευση όλων των Ελλήνων για ένα μόνο και στόχο.

Να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας με τον υπάρχοντα νόμο. Δεν μπορούμε να παρανομήσουμε πουθενά. Τι προβλέπει το Σύνταγμα και πώς μπορείς να κυβερνήσεις την Ελλάδα είναι καταγεγραμμένο, είναι μέσω εκλογών.

Η απόφαση η οποία θα βγει, αφού πάρουμε την Ελλάδα μας, είναι ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Εκεί διώχνουμε ό,τι ξένο σύνταγμα έχουμε, το οποίο το έχουμε με την έλευση του Όθωνα, αυτόν τον αλλογενή νεαρούλη, τότε που έγινε το ιδιωτικό Βασίλειο στην Ελλάδα. Από τότε είναι το ίδιο Σύνταγμα με κάποιες μικρές παραλλαγές.

Ας το καταλάβουμε αυτό ότι άλλη επιλογή δεν υπάρχει.

Σίγουρα, θα ακούσουμε πάρα πολλές φωνές, εναντίον της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. Αυτοί που είναι ενάντια, είναι μόνο και μόνο καθεστωτικά παιδιά, από παρατρεχάμενους των δογμάτων, από παρατρεχάμενους των πολιτικών, από παρατρεχάμενους των δήμων, από βολεμένους, από αλλογενείς που είναι στην χώρα μας κρυμμένοι κάτω από Ελληνικά ονόματα, αιώνες τώρα, αλλά δεν είναι του Γένους.

Δεν είναι Ιθαγενείς, ευθύς του Γένους. Δεν έχουν την Κληρονομία, διότι αυτή την παίρνεις μόνο εξ’ αίματος !

………………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση