ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ. 2/7/2900 ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΝΑΟΥΣΑ1

2-7-2016 ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ. ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

«Όλα είναι καταγεγραμμένα και πρέπει να ενημερώνετε τον κόσμο με τα γραφόμενα….»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχετε διαφορές μεταξύ σας και διαφωνείτε, γιατί πρέπει να διαφωνείτε, αλλιώς, μάλλον Κινέζοι θα ήμασταν, σαν αυτά τα ρομποτάκια, εμείς όμως είμαστε Έλληνες,ακόμα και στον Παρθενώνα, έχω πει, ότι οι κολώνες του είναι διαφορετικές, η μία από την άλλη κι αυτό σημαίνει Αρμονία. Αν θα ήταν πανομοιότυπες, δεν θα ήταν Αρμονικό.

Επειδή είμαστε τόσο διαφορετικοί, για αυτό είμαστε Αρμονικοί. Όμως η ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Εκεί θα το βρούμε.

Θέλω να πω ότι η Νάουσα έχει δύο γραφεία και είναι καθήκον τους να συνεργαστούν από κοινού και σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που γίνεται σε όλη την Ελλάδα, είναι να διαφωνούν στον τρόπο δράσης. Όπως και να έχει όμως η δράση είναι δράση και την έχουμε ορίσει στο καταστατικό λειτουργίας.

Άρα, την έχουμε ορίσει και στον Κανονισμό και στον Εσωτερικό και στον Εξωτερικό. Παρακαλώ, είναι όλα γραμμένα δίπλα σας. Είναι γραμμένα τα πάντα! Ακόμα και η Πολιτεία, ακόμα και η επόμενη μέρα.

Την Επόμενη μέρα, πώς θα είναι η Ελλάδα, είναι γραμμένη. Πώς θα λειτουργήσει η Πολιτεία, η ίδια η πραγματική Δημοκρατία. Θα εγκαθιδρύσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, είναι όλα γραμμένα και υπογεγραμμένα. Διαβάστε τα!

Όταν ενημερώνετε, να μην ενημερώνετε με δικά σας λόγια! Να ενημερώνετε με τα γραφόμενα. Δηλαδή, σας ρωτάει κάποιος «Τι ακριβώς είσαστε;» Διαβάστε του την Διακήρυξη. Τα λέει όλα ξεκάθαρα

Όταν σας ρωτάει κάποιος: «και πώς λειτουργείτε;» Διαβάστε του το Καταστατικό του Φορέα και αν σας ρωτήσει πώς λειτουργείτε ως Ε.ΣΥ, διαβάστε του το Καταστατικό της Ε.ΣΥ! Αν σας ρωτήσει και πώς ξεχρεώνουμε; Μην του εξηγήσετε μόνοι σας με δικά σας λόγια, διαβάστε του το Εξώδικο με τα Σχετικά. Θα καταλάβει τα πάντα! Είναι όλα γραμμένα.

Όλοι μπορείτε να ενημερώσετε τους πάντες! «Ξεχρεώνουμε την χώρα μας!». Είναι τόσα τα στοιχεία και με όλες τις αποφάσεις και τις αποδείξεις, τα οποία είναι καταγεγραμμένα τα πάντα.

Προσωπικά, δεν έχει κανένας σας με κανέναν. Όλοι όμως έχουμε τον ίδιο σκοπό και στόχο, την Ελλάδα μας! Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις και τα σκεπτικά, τα μυαλά, τα χαράγματα, τους διαφορετικούς τόπους, χρόνους μάθησης, μόρφωσης, ομάδες, ομαδοποιήσεις, οικογενειακό περιβάλλον. Όλα αυτά τα καταλαβαίνω. Σήμερα όμως πάμε να φτιάξουμε κάτι πολύ μεγάλο.

«Όπως εσείς εμπνευστήκατε, να βγείτε να εμπνεύσετε τον κόσμο, δείξτε του την Επόμενη μέρα….»

Μέχρι σήμερα, εξηγούσαμε σε όλον τον κόσμο τι εργαλεία έχουμε! Φτάνει παιδιά! Τα εργαλεία σας είναι πολύ καιρό πιστοποιημένα από όλους! Κάθονται όλοι προσοχή! Δεν μιλάει κανένας! Έχουν ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ και επιβεβαίωση λόγω της σιωπής, γιατί αυτή είναι η απόδειξη. Από εδώ και πέρα, θέλω όλοι σας να δώσετε ΕΜΠΝΕΥΣΗ.

Από εδώ και πέρα, οι μητέρες μας και οι πατέρες μας, συνταξιούχοι, άνθρωποι που δεν έχουν καμία δουλειά, άνεργοι, είναι λίγο δύσκολο να γίνουν εξειδικευμένοι οικονομολόγοι των παγκόσμιων οικονομικών. Ενδεχομένως, είναι δύσκολο να καταλάβουν το νομικό κομμάτι. Ενδεχομένως, να μην μάθουν ή να μην μπορούν να μάθουν πώς λειτουργεί το κράτος, πώς λειτουργούν οι παράνομες κυβερνήσεις, πώς κλέβονται οι ψήφοι, πώς μαζεύονται, πώς μας κλέβουν τα δόγματα, τι θέλουν, πώς να μας δυναστεύουν, που είναι όλα σε ΦΕΚ….

Είναι τόσα πολλά και τόσο τεράστια, γι’αυτό πολλοί συνέλληνες από εσάς που γνωρίζετε πράγματα και είσαστε πολύ καιρό μαζί μας, θέλετε, με το που τον βλέπετε, να του τα πείτε όλα μαζί. Και εκεί του λέτε επτά καράβια πράγματα και δεν το καταλαβαίνει! Εσείς θυμώνετε και τον λέτε «βλάκα» και αυτό συμβαίνει!

Από την άλλη, έχετε έναν τρόπο που το επικοινωνείτε μόνοι σας!

Θα ήθελα από εδώ και πέρα κύριοι, επειδή είναι καταγεγραμμένα τα πάντα και είναι τόσα πολλά, να αρχίσετε να εμπνεύσετε τον κόσμο.

Όπως εσείς εμπνευστήκατε και καταλάβετε, να μπείτε να εμπνεύσετε

Να του δώσετε να καταλάβει πώς θα είναι η Επόμενη μέρα! Γιατί να συζητήσετε;

Αν θα ξεχρεώσουμε; Θα σας δηλώνω ότι με όλα αυτά που έχουμε, τα νούμερα και τα μαθηματικά και οι εξισώσεις βγαίνουν! Φτάνουν κύριοι, την επόμενη μέρα, ως Ελλήνων Συνέλευσις να πούμε Χ, όσα και αν είναι! Το κλείσαμε το θέμα! Ξεχρεώσαμε! Για ανάπτυξη, την επόμενη μέρα, πώς θα φτιάξουμε την Πολιτεία;

Θα πρέπει να βάλετε τον συνέλληνα σας να μπει σε αυτό το πραγματικό όνειρο. Ξέρετε, για να ονειρευτείς, θα πρέπει να κοιμηθείς, αλλά για να εκτελέσεις το όνειρο, θα πρέπει να είσαι ξύπνιος!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ! Και τώρα, θα πρέπει να εμπνεύσετε όλους αυτούς τους συνέλληνες σας! Μην τους δέρνετε άλλο! Δεν καταλαβαίνουν! Έχουν χαράγματα, προβλήματα, έχουν χιλιάδες πράγματα και θα πρέπει να τους αγκαλιάσετε.

Βέβαια, έχουμε και 200 γραφεία. Θα κάνω μια διαπίστωση: επειδή τα γραφεία μας εκεί είναι σαν ένα κόκκινο φωτάκι που έρχονται κερατάδες, πράκτορες, κομματάνθρωποι, εγκάθετοι, ανόητοι…οπότε, έρχονται όλοι εκεί και πρέπει να τους εξηγήσετε. Έρχονται και οι απλοί πολίτες, αλλά και τόσοι άλλοι, τόσα μαύρα γατιά, τα οποία σας τρελαίνουν το κεφάλι, επειδή έχουν αντίθετη άποψη. «Ω, δύσκολο είναι! «. Όχι! Δεν είναι δύσκολο! Ο κόσμος είναι μέσα στα σπίτια του, έχει προβλήματα, δεν βγαίνει έξω! Τα γραφεία μας είναι πάντα εκεί.

Άρα, θέλω να βγείτε έξω από τα γραφεία για να σας γνωρίσει ο κόσμος! Μην περιμένετε να έρθει αυτός στα γραφεία. Ανοίξαμε τις έδρες για να μπει ο κόσμος μέσα σε μια Ελλάδα που από Σεπτέμβρη θα ματώσει γιατί τα πολιτικά αλλογενή παιδιά έχουν σκοπό να διαλύσουν το Ελληνικό Έθνος και το κάνουν!

Εμείς έχουμε μια παράλληλη λεωφόρο που την έχουμε στήσει καιρό τώρα και τους βλέπουμε. Αυτοί κάνουν τις δικές τους εκλογές μαζί με αυτούς που έχουν φέρει στην Ελλάδα μέσα από τα δημοτολόγια που είναι 2.000.000 και αυτοί δεν τους ακούν καλά-καλά, είναι μια εβραΐλα που ακολουθεί, η χαζομάρα και οι εγκάθετοι που τρώνε από όλους αυτούς τους κομματάνθρωπους. Αυτοί δηλαδή που έχουν ένα μεροκάματο, πίσω από αυτήν την διαδικασία.

Εμείς έχουμε μια τεράστια λεωφόρο που πρέπει να γεμίσουμε αυτή την ψαλίδα με Έλληνες, όμως με έμπνευση. Πρέπει να τους εμπνεύσουμε πώς θα είναι η Επόμενη μέρα.

Την έχουμε γραμμένη και καλούμε όποιον συνέλληνα θέλει να συμπληρώσει στην επόμενη μέρα κάτι που ξεχάσαμε, γιατί είναι δική του σελίδα αυτή, γιατί είναι η δική σας Συνέλευση, ο δικός σας Πολιτικός Φορέας. Ό,τι σκεφτείτε, στο αγροτικό κομμάτι, στο τουριστικό, στο ναυτιλιακό, στο επιστημονικό; Όπου σκεφτείτε, στην υγεία, στην διατροφή; Ελάτε να το συμπληρώσετε!

Κάντε αίτημα μέσα από τα γραφεία σας, τι θα θέλατε να συμπληρώσετε στην Επόμενη μέρα. Είναι όλα τόσο ανοιχτά! Μήπως ξεχάσαμε κάτι; Ελάτε να το βάλετε!

«Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι όλα γύρω μας είναι δηλητηριασμένα… Είναι η μεγάλη προδοσία της Πατρώας μας ουσίας και πρέπει όλο αυτό να το σταματήσουμε»

Σήμερα μπορείτε να καλέσετε όλα τα σωματεία. Τα πάντα. Φωνάξτε τους συνέλληνες σας να τους ξεχρεώσετε, γιατί ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ μωρέ…δεν είναι δικά σας! Είναι όλων μας!

Οπότε, όταν φωνάζεις κάποιον και του λες: «Έλα εδώ αδερφέ να σου δείξω! Αυτό είναι δικό σου και έλα να το πάρεις!» και σου λέει: «δεν σε πιστεύω», καταλαβαίνετε το μεγάλο κακό που έχει γίνει στον συνέλληνα μας και στο μυαλό του. Αυτό το μυαλό είναι παράλογο και έγινε παράλογο μέσα από δόγματα, μέσα από συχνότητες, μέσα από την διατροφή.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι όλα γύρω μας είναι δηλητηριασμένα! Ακόμα και τα αντηλιακά προσφέρουν αντρικές και θηλυκές ορμόνες. Τα πουσταριά μην νομίζετε, ότι είναι μόνο διαφήμιση, αφενός είναι το 1,5% στον πλανήτη και όταν διαφημίζονται αυτά τα ζώα, νομίζεις ότι τελείωσαν οι άντρες και οι γυναίκες στον πλανήτη.

Όμως, είναι καθαρά τροποποιημένα προϊόντα γεμάτα ορμόνες, οπότε ο άνθρωπος έχει έναν μηχανισμό, το θυρεοειδή που ρυθμίζει όλες του τις ορμόνες, διαταράσσεται τόσο πολύ που μπορεί να πέσεις σε κατάθλιψη, να θέλεις να σπάσεις κάποιον στο ξύλο, να μην θέλεις να ακούσεις, να διαλύεις το σπίτι σου. Είναι καθαρά ορμονικό.

Όταν το αγγουράκι είναι δέκα πόντους και το βάζεις σε ένα βαρέλι και το πρωί γίνεται 50, όλες αυτές τις ορμόνες τις παίρνουμε εμείς. Άρα, αυτά τα ζώα διαλύουν τον οργανισμό μας. Και πούστηδες θα γίνουν και λεσβίες θα γίνουν και ανώμαλοι θα γίνουν.

Όλα αυτά όμως εμείς η Πολιτεία θα πρέπει να τα σταματήσουμε. Αυτή είναι η μεγάλη Προδοσία της Πατρώας μας ουσίας! Τα παιδιά μας, τα ταΐζουμε κάθε μέρα! Τι νομίζετε ότι τρώνε; Δεν έχουμε τίποτα, γιατί δεν έχουμε την Πολιτεία μας.

«Για σκεφτείτε τι ομερτά έχουν όλοι αυτοί… εμείς δεν θα κάνουμε ομερτά, θα κάνουμε την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…»

Νομίζετε ότι είναι οικονομικό το θέμα! Δεν είναι! Θα είχε λυθεί! Σας το απέδειξα! Χρόνια τώρα αυτά τα παιδιά παίρνουν από τα ταμεία σου και δεν μίλησε κανένας! Είδατε τι τεράστια γροθιά είναι όλοι αυτοί; Κανένας δεν μίλησε! Μιλούσαν μεταξύ τους και πληρώνονταν και εσύ δεν ξέρεις τίποτα, χιλιάδες άτομα.

Κοιτάξτε, πόσα άτομα είναι σε πόσες κυβερνήσεις, μην πάτε μακριά, από το 1974 και εντεύθεν. Χιλιάδες άτομα, χιλιάδες οι βουλευτές, χιλιάδες οι επίσημοι που γνώριζαν σε τόσους κλάδους του δημοσίου μας, δεν άνοιξε ρουθούνι! Δεν άκουσε κανένας το μυστικό; Δεν ήξερε κανένας τίποτα;

Για σκεφτείτε το τι ομερτά έχουν αυτοί! Εμείς για την ίδια μας την ζωή, το ίδιο μας το μέλλον δεν θα κάνουμε ομερτά, αλλά θα κάνουμε την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ τόσο μεγάλη που αν πειράξεις έναν από εμάς, πείραξες όλη την κοινωνία!

Πάμε να φτιάξουμε αυτό που ο πλανήτης ονειρεύεται! Αυτό που ο πλανήτης λέει Δημοκρατία και είναι Φεουδαρχική Κομματοκρατία. Μιλάνε για Δημοκρατία και δεν έχουμε ούτε Σύνταγμα, μια ιδιωτική εταιρεία στο Βερολίνο σε εξουσιάζει και δίνει αναφορά σε μια εταιρεία στο Βερολίνο. Μα, Γερμανία είναι ιδιωτική εταιρεία. Δεν είναι καν κράτος! Η υπηρεσία της στην Αθήνα είναι μια offshore Κeyman islands και αυτό το δέχεται το Ελληνικό Δημόσιο. Γιατί το κάνει; Γιατί την δέχεται; Γιατί δέχεται να μιλήσει ο πρωθυπουργός με μια εταιρεία, να πάει να μιλήσει με τα Lidl, να πάει να μιλήσει με τον Μαρινόπουλο!

Ο αρχηγός κράτους πρέπει να μιλάει με αρχηγούς κρατών. Όλα αυτά τα έχουν διαλύσει γιατί εμείς τα επιτρέψαμε.

« ΦΠΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ….»

Είδατε χιλιάδες στοιχεία που σας έχουμε βγάλει. Πρέπει να καταλάβει λοιπόν ο πλανήτης και οι άλλοι άνθρωποι που σας κοιτάνε όλοι! Σας κοιτάνε οι Γάλλοι, σας κοιτάνε οι Άγγλοι. Τώρα τελευταία άκουσα πολλές φορές για το Brexit, δηλαδή να φύγει η Αγγλία από την Ευρώπη. Μα δεν ήταν ποτέ! Τώρα αυτή την παπαρολογία να την ανεχτούμε ακόμα; Ποτέ δεν ήταν η Αγγλία. Όταν πηγαίναμε στην Αγγλία, θέλαμε διαβατήριο και μας κοιτούσαν οι Άγγλοι με ένα μάτι, δηλαδή, οι Σάξονες, οι βιασμένοι άνθρωποι από την ορδή των Μογγόλων.

Αυτοί είναι οι Σάξονες γιατί οι Κέλτες είναι δικοί μας και όλα εκεί πάνω είναι δικά μας! Ακόμα και το Stone που λένε, είναι ο Ναός του Σειρίου! Αν δεν το ξέρετε, να το μάθετε! Τεράστιος ο Σείριος! Τι άλλο είχε η Αγγλία; Είχαμε νομισματική ένωση; Αφού αυτή είχε την λίρα που την ανέβαζε και την κατέβαζε σύμφωνα με τις ορέξεις της Βασίλισσας. Γιατί πλήρωνε ΦΠΑ;.

Το ξέρετε πού πληρώνουν ΦΠΑ που όλες οι χώρες, της Ενωμένης Ευρώπης, υποτίθεται «Ενωμένης», δηλαδή αυτής της εταιρείας 1000 χαζαρομογγόλων που έφτιαξαν την Ενωμένη Ευρώπη και που απαγορεύεται να ψηφίζει.

Αν δείτε, αυτά που ρωτάνε τους Ευρωβουλευτές, δεν ξέρουν κανένας από πού βγαίνουν.

Ξέρετε ότι το ΦΠΑ που πληρώνουμε εμείς έχει ποινή θανάτου, γιατί, αν δεν πληρώσεις, πηγαίνεις φυλακή και χάνεις το σπίτι σου, γιατί προτιμάς να χάσεις το σπίτι σου παρά να πας φυλακή.

Ξέρετε ότι ο ΦΠΑ είναι νόμος που τον αποδεχτήκαμε όταν μπήκαμε στην Ενωμένη Ευρώπη να πληρώνουμε τα έξοδα των γραφείων της Ευρώπης! Πόσα έξοδα έχουν εκείνα τα γραφεία των Χαζάρων; Χαρτιά, στυλό, μολύβια…ξέρετε ότι στις Βρυξέλλες δεν ζουν άνθρωποι και όλα τα κτίρια στις Βρυξέλλες είναι ένα δαιδαλώδες δεκαϊκό σύστημα οργανισμών και οργανώσεων και κτιρίων της Ενωμένης Ευρώπης, άσχετο για να υπάρχουν κάπου χρήματα.

Όλες οι Βρυξέλλες, τα κτίρια είναι της Ενωμένης Ευρώπης. Και πόσο πληρώνουμε ΦΠΑ; 24-25%; Κάθε 4 χρόνια περίπου πληρώνω τον Εθνικό μου ΑΕΠ στα γραφεία της Ευρώπης!

Λοιπόν ακούστε: Επειδή εγώ είμαι πολύ σκληροπυρηνικός, άρα, αυτά που λέω, μπορώ να τα κάνω και είμαι το πιο περίεργο παιδί και μπορώ να κάνω αυτά που δεν φαντάζεστε!

Μπορώ τώρα που δεν είσαστε ενωμένοι! Όταν ενωθείτε, δεν φαντάζεστε τι μπορώ να κάνω! Όταν λέω θα τους βάλω να γονατίσουν όλοι, το λέω γιατί μπορώ να το κάνω! Αυτά τα κατοικίδια θα γονατίσουν σε μένα για να έρθουν εδώ. Δεν χρειάζεται να παω πουθενά σε αυτά τα κατοικίδια, γιατί δεν είναι καν άνθρωποι.

Καταλαβαίνετε ότι έφτιαξαν μια Ευρώπη με ένα συμβούλιο, αλλά και με ένα κοινοπρακτικό καταστατικό, όπου όλες οι χώρες βάλαμε τα λεφτά μας; Το αντιλαμβάνεστε; Έχετε καταλάβει τι είναι η Ευρώπη;

Νομίζετε ότι είναι καμία Ευρώπη που μας δίνει λεφτά; Βάλαμε τα κράτη τα λεφτά μας σε ένα Κοινό Ταμείο και ιδρύσαμε μια ΥΠΕΡ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ, την Ενωμένη Ευρώπη!

Δώσαμε τις δραχμές μας και τον πλούτο μας για να τυπώσουν οι χαζάροι το Ευρώ. Και λένε όλα αυτά τα εγκάθετα ανθελληνικά σκουπίδια, στα ΜΜΕ και στις συχνότητες μου, «να φύγουμε από το Ευρώ».

Πώς θα φύγεις από το Ευρώ; Να κάνουμε ταμείο και να φύγουμε κερατάδες. Σας έχουμε δώσει 25 χρόνια χιλιάδες δισεκατομμύρια ευρώ ΦΠΑ! Να μας αποδώσετε τι τα κάνατε! Γιατί έχει ένα σχετικό η Ευρώπη με όλες αυτές τις χώρες, συν ότι σας δώσαμε όλον μας τον πλούτο για να κόβετε το Ευρώ.

Τώρα, για να φύγουμε… φανταστείτε ότι έχουμε μια εταιρεία.

Σήμερα, πριν φύγουμε από εδώ πέρα, θα μιλήσουμε δέκα άνθρωποι να ανοίξουμε μια εταιρεία. Βάζουμε 1000 ευρώ ο καθένας, δηλαδή βάλαμε 10.000 ευρώ κεφάλαιο. Με αυτή την εταιρεία, αύριο πουλάμε στους πολίτες μας, δεδομένοι οι πελάτες και έχουμε κέρδος. Στα 20 χρόνια θέλω να φύγω! Ναι, αλλά εμείς είμαστε εταιρεία…δεν θα μου δώσετε το μερτικό μου και το κεφάλαιο που έδωσα;

Έτσι δεν κάνετε στις εταιρείες σας; Δηλαδή τι θα πει, αλλάζουμε την δραχμή κι άλλο ταμείο; Δεν θα πάρω τα κεφάλαια της δραχμής που έβαλα; Τον χρυσό μου; Να μην πάρω και να μην βάλω τα κέρδη της Ευρώπης; Αφού κάνουμε ταμείο! Αφού είπαμε στην Ευρώπη: «δεν θα πουλάς εσύ ντομάτες, ή εσύ πορτοκάλια. Θα πουλούν αυτοί σε μια τιμή, αλλά θα κονομάμε όλοι! Άρα, κρατάμε τις τιμές σε ένα χρηματιστηριακό ύψος που εμείς κανονίζουμε όλοι.» «Εντάξει», λες εσύ, «δεν πειράζει, να φάω ιταλική ντομάτα, θα φάει ελιά ελληνική, σε αυτή την διαφήμιση, σε αυτή την χρηματιστηριακή γραμμή, αλλά τα κέρδη μοιράζονται παντού. Χρήμα υπάρχει, εντάξει και τα δικά μας βάλαμε και ΦΠΑ πληρώνουμε για να είναι όλοι πληρωμένοι…»

Δεν πρέπει τώρα η Ευρώπη να μας αποδώσει τι το έκανε; Πόσα κτίρια έβαλε, πόσα χαρτιά ξόδεψε, πόσο σαμπουάν, πού πήγε, τι έκανε και να μας φέρει τον πλούτο!

Φεύγω εγώ αύριο από την Ευρώπη και για να φύγω θα πρέπει να μου δώσει τον πλούτο μου πίσω, τα λεφτά μου, τον πλούτο μου, αλλιώς την Ευρώπη την τινάζεις στον αέρα! Και τους κλέφτες, τους εκτελείς!

Αυτό θα γίνει! Αυτό λέει και το κοινοπρακτικό που έχουν υπογράψει.

«Εγώ ξέρω και τα κλεμμένα και που τα έχουν πάει… ελάτε κύριοι εμείς είμαστε δημόσια….»

Το ίδιο θα γίνει και με την ωραία Bretton Woods! Τα καταστατικά δεν τα κάναμε τώρα. Έχουμε 29 συμφωνίες και το Bretton Woods. Συμφωνήσαμε λοιπόν όλες οι χώρες, βάλαμε τα λεφτά μας και κάναμε πάλι κοινοπρακτικό. Πλουτίσαμε στον πλανήτη, τρισεκατομμύρια ευρώ γύρω-γύρω. Είναι τόσα;

Εγώ ξέρω και τα κλεμμένα και πού τα έχουν πάει! Για αυτό κάνουν έτσι τα ζωντόβολα κι όταν εσείς, απλοί άνθρωποι, που χθες δεν είχατε σκεφτεί ποτέ ότι θα βγείτε σε ένα πολιτικό και θα του πείτε: «Κύριε πολιτικέ τι είναι αυτά;» και αυτός να φεύγει σαν λαγός! Να κρύβετε λες και τον έχει κερατώσει η γυναίκα του! Και του λες: «έλα εδώ βρε παιδί μου! Στην Βουλή δεν είσαι; Αυτά δεν τα έχετε υπογράψετε εσείς; Γιατί δεν παίρνετε από εκεί μέσα αγόρι μου; Δικά μας είναι!» και φεύγει… παπάδες, κερατάδες, τραπεζίτες! Τους συναντάτε, όπου τους συναντάτε και δεν έχουν όπλα. Γελοίοι δημοσιογραφίσκοι χωρίς στοιχεία και τους φωνάζουμε: « ΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! »

Για σκεφτείτε το ρε συνέλληνες, πόσα πράγματα έχουμε! Αν εμείς δεν το κάνουμε γρήγορα αυτό, θα σε πετάξουν από μια Ευρώπη, δεν θα πάρεις φράγκο, όπως δεν πήρες και καμία Γερμανική αποζημίωση, όπως και δεν πήρες και εκείνο το δάνειο του Χίτλερ 3,5 δις τότε!

Βρε, έχετε καταλάβει για τι μιλάμε; Το 1941 ο Χίτλερ παίρνει 3,5 δολάρια δανεικά. Τότε που η δραχμή ήταν χρυσή με την λίρα μαζί και είχε 1,5 δραχμή, η λίρα! Και μιλάτε τώρα ρε παιδιά, να τους τα χαρίσουμε; Ή οι πολιτικοί σου λένε τα χαρίζουν; Ποιος τα χαρίζει μωρέ; Δεν χαρίζω τίποτα! Θα έρθουν όλα πίσω! Πότε θα γίνει αυτό ρε παιδιά; Ποιος θα τα ζητήσει; Αυτοί οι αλλογενείς; Αν όχι εμείς;

«Η μεγάλη δυναμική είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ…»

Η μεγάλη δυναμική είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Και πρέπει να καταλάβετε συνέλληνες ότι αυτό γίνεται με τα δικά σας τα γραφεία. Έχετε τα δικά σας προεδρεία και έχετε και την δύναμη των Διαταγών που θα φτιάξω κι άλλες που θα πάρετε, όταν φτιάξω γραφεία δυναμικά, να μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας και θα έχετε Διαταγή κράτους!

Άρα, ανοίγουμε την μεγάλη παράλληλη ΕΛΛΗΝΩΝ λεωφόρο που όταν θα φτάσει στα άκρα της Ρώμης στην Αμερική, θα πάρει register στον ΟΗΕ, μπορώ να πάρω ότι φαντάζεστε!

Ενωθείτε! Βγείτε έξω να σας μάθει ο κόσμος, να μάθει τον πλούτο του. Να του πείτε μην φοβάστε, είμαστε εδώ. Βλέπετε να φοβάμαι τίποτα; Να φοβόμουν μήπως μου σκοτώσουν τα παιδιά; ! Τι αξία έχουν τα δικά μου τα παιδιά μπροστά στα τόσα εκατομμύρια δικά σας; Ή τα δικά σας δεν είναι δικά μου; Πείτε μου! Ή η ζωή μου αξίζει παραπάνω από όλους τους συνέλληνες;

Έχετε καταλάβει ότι ο καθένας μας είναι ένα κύτταρο του ολοκληρωτικού Ελληνικού Οργανισμού; Μπορείτε να ζήσετε μόνοι σας τελικά με τόση ατομικότητα; Είδατε που είχατε ωραίο σπίτι, ωραία βίλα, ωραίο σκάφος, ό,τι γουστάρετε, αλλά τελικά δεν έχετε Ελλάδα ε;

Στην Ελλάδα, πλούσιοι δεν υπάρχουν. Τώρα είναι κι αυτοί πολύ χρεωμένοι! Οι πιο τυχεροί είσαστε εσείς γιατί χρωστάτε λίγα. Αυτοί χρωστάνε πολλά!

Έρχονται όλοι τώρα στο γραφείο. Βέβαια, με ενοχλεί που τώρα έρχονται επειδή με έχουν ανάγκη, γιατί χρωστάνε δύο τρία εκατομμύρια και λένε «θα σας κάνω παραχώρηση!». Μάλιστα! Σε μοναστήρι θα έκανες παραχώρηση, ενώ στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δεν κάνεις που είναι η ίδια σου η πατρίδα; Ενώ έπρεπε να είσαστε όλοι επί ποδός!

Όλη η Ελλάδα έπρεπε να είχε 1000 γραφεία. Να είσαστε όλοι όρθιοι και να μιλάτε παντού σε όλους! Να τους καλείτε, γιατί αν δεν πάρετε τα αδέρφια σας μαζί, ακόμα και αυτούς που δεν είναι αδέρφια σας, αλλά πρέπει να τους πάρετε όλους, την Ελλάδα δεν την παίρνουμε.

Η Ελλάδα θα παρθεί με την πλειοψηφία των Ελλήνων. Μέχρι τότε θα πρέπει να πολεμάμε να πάρουμε τα αδέρφια μας μαζί, να διαχειριστούμε τον πλούτο και την πολιτεία μας.

«ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ..ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ…»

Συνέλληνες μου, δεν έχετε άλλη λύση. Ούτε εσείς, ούτε κανένας, καταστρέφονται όλα. Θα μας σφάξουν! Πάνε να μας σφάξουν με θρησκευτικό πόλεμο, λες και έχει διαφορά ο χριστιανός με τον μουσουλμάνο, έτσι όπως τα έχουν κάνει! Τα ίδια πρόσωπα των Εβραίων είναι και ο ισλαμισμός, Αβραάμ, Ισαάκ, Σάρα, μάρα κι όλο το πανηγύρι του Γιαχβέ.

Ο χριστιανισμός είναι αυτός που ασπάζεται το 80% των Ελλήνων, αλλά και εκεί μέσα είναι η Σάρα, ο Αβραάμ και όλο αυτό το συναπάντημα που δεν είναι οι πρόγονοι μου!

Οι Πρόγονοι μου είναι Έλληνες και είναι τεράστιοι! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ!!!!

Να αφήσετε τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις. Οι Εβραίοι είναι εχθροί των Ελλήνων και το δηλώνουν μόνοι τους σε όλα τα μήκη των αιώνων. Αυτοί γράφουν σε όλα τα υποτίθεται ιερά τους βιβλία, τα οποία είναι δαιμονικά και λένε ότι το σπέρμα του Έλληνα είναι σπέρμα ζώου! «Όποιος εβραίος σκοτώνει Έλληνα, δεν είναι φόνος»! Είναι έτσι; Υπάρχουν άνθρωποι με περισσότερες γνώσεις από μένα στο θεοκρατικό κομμάτι και να πουν ναι ή όχι;

Κύριοι, αυτοί τι θέλουν μέσα στα σπίτια μας και σήμερα έχουμε εβραϊκές κυβερνήσεις; Και εμένα, τους Έλληνες κι όλη μου την Ελληνικότητα την δολοφονούν Εβραίοι; Κι αν δεν είναι οι Εβραίοι, ποιοι είναι; Πείτε μου ποιος είναι και ποιος φταίει όλο αυτό; Και μέχρι πότε θα κάθομαι να συζητάω και να δολοφονώ κι εγώ την Ελληνικότητα, για να με ψηφίσει κάποιος χριστιανός που είναι απόγονος του Αβραάμ.

Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Ελληνισμός αυτή την στιγμή πρέπει να προστατευτεί από τους Έλληνες! Το DNA το ελληνικό πρέπει τώρα να καταλάβει ότι γεννήθηκε Έλληνας και στην πορεία δογματίστηκε!

Έχουμε Έλληνες που έγιναν μουσουλμάνοι! Τι θα τους κάνουμε αυτούς; Πομάκοι! Εγώ έχω αυτή την στιγμή γύρω στις 100.000 υπογραφές από πομάκους! Τι να τους κάνω; Να τους πω να πάνε να πνιγούν, γιατί δεν είναι χριστιανοί και είναι μουσουλμάνοι; Απαντήστε μου κύριοι!

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν 100.000 σαμάνοι! Το ξέρετε; Με 50 και 100 ευρώ να σου λένε την μοίρα και τις συμβουλές. Α, ρε μαστίγιο που θα πέσει στην Ελλήνων Πολιτεία!

Όλοι έχουν πνευματικούς πατέρες ανώμαλους, χωρίς παιδιά, χωρίς σκυλιά, χωρίς τίποτα, χωρίς γατιά, αλλά δίνουν συμβουλές για τα παιδιά, για τις κόρες μας και πώς θα πάς με την γυναίκα σου και πώς θα την πηδάς!

Ρε παιδιά μας δουλεύουν; Όταν αρρωσταίνουν όλα αυτά τα ζώα, τα ρασοφόρια, γιατί δεν πάνε στις εικόνες να γίνουν καλά και θέλουν να γονατίζουμε εμείς;

Εκείνος ο Παΐσιος τον έχουν ξεσκίσει και τον έχουν πληρώσει 35.000.000 δολάρια διαφήμιση, μπας και τον κάνουν άγιο, γιατί ήταν στο νοσοκομείο και πέθαινε από καρκίνο; Δεν είχε μια εικόνα; Ένας μεγάλος μητροπολίτης να τον κάνει καλά; Δεν σκέφτεστε τίποτα, παρά κοιτάτε την Πολιτεία, αν σας φταίει; Εγώ βρίζω κάποιον;

Προφήτευσε, λέει και γιατί δεν προφήτευσες ρε κερατά, ότι τρία χρόνια θα είσαι νεκρός; Και δεν υπήρχε μια ωραία εικόνα να γίνει καλά;

Ο Ιερώνυμος έχει καρκίνο και πήγε για εγχείριση στους Γερμανούς. Όλοι τους πάνε, με μια σακούλα χάπια είναι! Γιατί δεν πάνε να πάρουν κανένα ματζούνι, κανένα κομποσκοίνι να γίνουν καλά και μια εικόνα να φιλήσουν;

Σας ρωτάω! Ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα λέω καλά ή δεν είναι έτσι! Πείτε μου αν δεν είναι έτσι! Γιατί πάει σήμερα η μάνα μου και σέρνεται και πάει γονατιστή; Κι αν δεν είναι η δικιά μου είναι η δικιά σου! Γιατί, αν δεις μία στο δρόμο, που την κοροϊδεύουν, την κλωτσάνε και της παίρνουν τα λεφτά, θα την αφήσετε εκεί;

Τώρα λοιπόν που βλέπω τις μανάδες σας όλες να σέρνονται και να πιστεύουν σε σαγιονάρες και σε μύκητες από μασχάλες, αγίους! Τι λέτε ρε παιδιά; Δεν γίνεται!

«Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ»

Χάνουμε την Πολιτεία μας και εμείς ασχολούμαστε τώρα και χάνουμε τόσο πολύ ενέργεια σε αυτό το κομμάτι και δεν χαλιέται σε δράση; Να βγουν έξω οι συνέλληνες να πουν για την Πολιτεία τους κι όλα αυτά στην Πολιτεία, ούτε εγώ είμαι υπεύθυνος να τα βρω! Άρα, τι πολεμάμε; Θα τα βρούμε! Θα τα βρει η Πολιτεία!

Αφού η Πολιτεία έχει Ελλάνιο Αξιακό και ό,τι είναι αληθινό, δεν το φοβάσαι! Άρα, τι φοβάσαι; Μην σου πάρω, τι; Την Αλήθεια μην σου πάρω; Αφού την έχεις! Αφού είναι αυτό το αληθινό που πιστεύεις, τι το φοβάσαι; Μην στο πάρω; Η Πολιτεία θα λύσει όλα τα θέματα!

Κι έχει σημασία να καταλάβετε την Αλήθεια! Δεν γίνεται αγαπητοί μου να σας πείσω με μυθεύματα να με ψηφίσετε! Δεν θέλω να ψηφίσετε εμένα!

Εσείς θα ψηφιστείτε! Εσείς να βγείτε, οι Άξιοι, από το κάθε δημοτικό διαμέρισμα και να ψηφίσετε τον αξιότερο! Δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά θα πω ότι αυτό είναι Αληθινό και θα πω ότι δεν θα ξαναπέσει! Αυτόν που εσείς θα βγάλετε από το δημοτικό σας διαμέρισμα για να πάει στην Βουλή, θα είναι άψογος, γιατί εσείς τον ξέρετε!

Κι αν ο μπάσταρδος αυτός κάνει ο,τιδήποτε, πέραν του Αξιακού συστήματος, θα τον ξανακατεβάσετε την ίδια μέρα και θα τον λιώσετε, που σήμερα δεν μπορείτε!

Άρα, βάζουμε όλον τον Κώδικα του Εκλέγειν και του Εκλέγεσθαι! Αυτό, δεν θα πω ότι είναι εύκολο, μα είναι Αληθινό, μα είναι Μοναδικό! Να σταματήσουν τα πάντα! Να μην γίνει ξανά τίποτα από αυτά που έγιναν! Τόσα χρόνια δυναστεία μυαλού, συνειδήσεων, ψυχών, σώμα, αίμα, πολέμους!

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ

Σας είπα και κάτι άλλο και να το σπείρετε παντού! Οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να πειράξουν τους Έλληνες! Έχουμε διαθήκη από τον Μωάμεθ. Ο Μωάμεθ, για να ξέρετε, ήταν ένα ομορφόπαιδο που πηδούσε τις βασίλισσες και τις ωραίες κοπέλες. Μην φανταστείτε ότι ήταν κανένας προφήτης. Γαλουχήθηκε στο Σινά δέκα χρόνια και για αυτό το Ισλάμ είναι χριστιανικό. Το Κοράνι μέσα λέει: «Δεν νοείται να είσαι καλός μουσουλμάνος, αν δεν πιστεύεις στον Χριστό, στην Παναγία και στους 12 Αποστόλους!» Καμία διαφορά!

Ο Μωάμεθ άφησε μια διαθήκη. Κάποτε την έβγαλα και θα την ξαναβγάλω. Είναι σφραγισμένη με την παλάμη του. «Ποτέ να μην πειράξετε Έλληνα. Αν δείτε Έλληνα που έχει ανάγκη, όλοι οι μουσουλμάνοι να τον βοηθήσετε!» Να θυμάστε! Έλληνα! Όχι χριστιανό! Δηλώνεις Έλληνας, δεν σε πειράζει ο λαθροπίθηκος. Αν δηλώσεις χριστιανός, θα σου κόψει το λαρύγγι. Του κάνεις κακό! Έχει καλύτερο θεό αυτός από εσένα! Αν δηλώσεις όμως Έλληνας, δεν σε πειράζει! Έχουμε χιλιάδες τέτοια παραδείγματα. Αν αυτό το καταλάβετε, στους επόμενους μήνες θα δηλώσετε: Έλληνες ή χριστιανοί; Απαντήστε τώρα! Όλοι πρέπει να δηλώσουν! Και σας λέω: Θα σας δείξω την διαθήκη!

Είναι η Διαθήκη του Μωάμεθ! Όποιος μουσουλμάνος πειράξει Έλληνα, καταστράφηκε! Πάει! Δεν θα έχει παρθένες, δεν θα έχει δουλειά, άστα, ζημιά μεγάλη!

Κύριοι αυτό να το ξέρετε, για τις επόμενες μέρες, γιατί προσπαθούν τα ζώα να μας μπλέξουν σε θρησκευτικό πόλεμο. Δηλώνεις Έλληνας και δεν κινδυνεύεις από μουσουλμάνο, γιατί υπάρχει η Διαθήκη! Ακόμα και ο Μωάμεθ ο Πορθητής, δεν πείραξε την Κωνσταντινούπολη των Παλαιολόγων και είπε: «‘Εχω διαθήκη με τον θεό μου και δεν σε πειράζω!» Η Κωνσταντινούπολη δεν έπεσε από τους ισλαμιστές, η τότε νέα Ρώμη, για να γίνει το 3ο Ράιχ μετά. Μεγάλη ιστορία! Όμως, αυτά πρέπει να τα ξέρετε, γιατί αυτοί τα ξέρουν.

Έχουμε δικούς μας στρατιώτες στην Συρία. Έχουμε Ελληνόπουλα, μισθοφόρους στην Συρία, πάνω από 5000, που πληρώνονται πάνω από 6000 από τον ΑΣΑΝΤ. Είναι οι καλύτεροι του πολεμιστές! Δεν υπάρχει καλύτερος πολεμιστής από τον Έλληνα. Στην Συρία δεν έχουν καμία απώλεια, όπου περνούν, αφήνουν μόνο θάνατο. Και έχει τύχει και σε δικό μας άνθρωπο να βρεθεί σε κίνδυνο να τον σκοτώσουν οι ισλαμοπίθηκοι και επειδή ήταν Έλληνας, έφυγαν! Είναι έτσι Καζαμία;

ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΕΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ»

Κοιτάξτε τι όπλα έχετε και κάθεστε τώρα και γονατίζετε στον Άγιο Παΐσιο και στον άγιο Φανούριο. Κύριοι, δεν έχουμε ευχές, έχουμε επιλογές! Παίρνουμε την Πολιτεία, γιατί αυτή κινδυνεύει. Στήνουμε και εγκαθιδρύουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Όλα τα άλλα θα τα βρει η Πολιτεία που και εσείς θα είσαστε εκεί μέσα. Δεν σας πειράζει κανένας και τίποτα, όσον αφορά τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις. Οι πολιτικές είναι καθαρά δημοκρατικές. Οι Ελληνικές είναι υπεράνω, γιατί αυτές κινδυνεύουν και εδώ είναι Ελλάδα! Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Όπου διαφωνείτε, να μου το πείτε!

Βάλτε λοιπόν τα δυνατά σας να ανοίξουμε γραφεία παντού. Να καταλάβουν οι συνέλληνες μας και οι πλανεμένοι.

Εγώ πραγματικά έχω μάνα ρε παιδιά, η οποία την Παρασκευή, κόβει ένα κομμάτι από το ψωμί και το πάει στην εκκλησία, να διαβάσει, λέει τα ζωντανά. Όχι τα πεθαμένα! Όταν θα πεθάνουν τα ζωντανά, να πάνε σε καλό δρόμο! Βρε έχετε καταλάβει πού ζούμε όλοι;

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!

Σε αυτή την πλάνη, ζούμε όλοι! Και πρέπει να ξεφύγουμε σιγά-σιγά, αλλιώς η Πολιτεία δεν μπορεί να κρέμεται, ούτε με ευχές, ούτε με τίποτα άλλο, αλλά με επιλογές. Θα λύσουμε το οικονομικό! Είναι λυμένο! Την επόμενη μέρα είναι εκεί!

Θέλω όλοι να μιλάτε και να μεταφράσετε σε όλους την Επόμενη μέρα, πώς θα είναι! Θα έχει καθαρή διατροφή, θα έχει δρόμους, θα φτιάξουμε αυτό που έχει τόσα χρόνια να γίνει! Να ελευθερωθούμε και να φτιάξουμε μια χώρα με Αξίες και Αρχές, γιατί είναι τεράστιος ο πλούτος! Το αντιλαμβάνεστε όλοι σας; Κι αυτό πρέπει να το κάνουμε εμείς! Μην περιμένετε να έρθουν ξένοι για να μας τα ξαναπάρουν! Άρα, αυτό πρέπει να το κάνουμε εμείς και να το κάνουμε μόνοι μας.

Άρα, θέλω όλοι να είσαστε στα γραφεία, να είσαστε Πρόεδροι, να έχετε την ευθύνη, να κάνετε τις δράσεις, να φέρετε τους πάντες και να βγάλετε τους αξιότερους. Τους πιο λόγιους, τους πιο καλούς, τα πιο καλά μυαλά, να διοικήσουν. Θέλει 1.000.000 θέσεις η Ελλάδα να διοικηθεί και στο εξωτερικό! Πού είναι αυτοί οι άνθρωποι; Πού είναι οι άνθρωποι; Δείξτε μου ποιοι είναι όλοι αυτοί; Με ποιους θα διοικήσω την Ελλάδα; Γιατί δεν μιλάτε; Δεν μιλάτε ε; Θέλουμε 1.000.000 ανθρώπους. Το καταλαβαίνετε; Όλες αυτές οι θέσεις θα πρέπει να καλυφθούν, απανταχού της Γαίας, οι υπηρεσίες σου σε όλον τον κόσμο. Να μην ξαναγίνει λάθος! Να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου από άκρη σε άκρη.

ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από εμένα !

………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση