ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε

ΑΡΘΡΑ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

china-town

ΚΑΤΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ” ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;

Vasilis Theodoropoulos ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ «ΘΕΣΜΟΥΣ».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ. Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ Ή ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΒΟΥΡΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟΥΣ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΜΗΧΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ: ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ.!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

………………………………………….

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ …

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! «ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ» ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ !!! ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ… «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ» !!!

ΝΟΜΟΣ 2456 , ΑΡΘΡΟ 23 , ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΑΧ(πάσχα) …

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΦΕΚ. ΤΟ ΚΙΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΣΤΗΝΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ 50ρικο ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ…

………………………………………….

ΤΣΙΠΡΑΣ: «Η ανυπακοή σε ένα κράτος που δεν τηρεί τις βασικές υποχρεώσεις του στον πολίτη, είναι μονόδρομος» ! ΠΡΑΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

Αφήστε μια απάντηση