Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ SPACE 8/10/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-5

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΡΑΔΙΟ SPACE 8-10-2016

Δημοσιογράφος: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με τον κύριο Σώρρα. Τι εστί Σώρρας, Ε.ΣΥ! Τι είναι Ε.ΣΥ; Κύριε Σώρρα καλημέρα σας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλημέρα σε εσάς και στους ακροατές σας!

Δημοσιογράφος: Μετά από επιθυμίες αρκετών φίλων ακροατών και προσωπικών φίλων, μου ζητήθηκε να μιλήσουμε για σοβαρά θέματα κι όχι για θέματα πολιτισμού που μιλάμε εμείς εδώ, ή αθλητικά γιατί με αυτά τα θέματα που ασχολείστε εσείς προσωπικά, αγγίζουν από τον μικρό μέχρι τον μεγάλο πολίτη αυτής της χώρας και τα οποία θέματα δεν τα γνωρίζουν πολλοί. Τα γνωρίζουν λίγοι! Δεν τα δημοσιοποιούν πολλοί, αλλά λίγοι.

Και το ερώτημα είναι γιατί; Έχετε να μου δώσετε μια απάντηση;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι καλά κρυμμένο το μυστικό και της καταδυνάστευσης και του πλούτου, όχι μόνο των Ελλήνων αλλά κι όλων των ανθρώπων.

Δημοσιογράφος: Εγώ γνωρίζω, αλλά θα μας πείτε λίγο εσείς τι σημαίνει το Ε.ΣΥ; Ας ξεκινήσουμε από εκεί.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Ε.ΣΥ είναι των Ελλήνων. Ουσιαστικά, έχει μια τεχνολογία μέσα της για να φύγει το ΕΓΩ. Γιατί το ΕΓΩ δεν πρέπει να το προφέρουμε, όσον αφορά ότι για να επιδειχτεί το ΕΓΩ κάποιου πρέπει να υπάρχει κι ένα άλλο άτομο. Αλλιώς, δεν μπορείς να φωνάζεις μόνος σου στο βουνό, ή σε ένα μέρος που είσαι μόνος σου «Εγώ».

Το Εγώ επιβεβαιώνεται μέσα από το ΕΣΥ. Το Ε.ΣΥ όμως είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Ουσιαστικά είναι η Ένωση των Ελλήνων απανταχού της Γαίας. Είναι Πολιτικός Φορέας από τον Σεπτέμβρη, ο οποίος δημιουργήθηκε μέσα από τους Τοπικούς Οργανισμούς από όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα, στους Καποδιστριακούς Δήμους που δημιουργούνται οι τοπικοί οργανισμοί ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

Είναι καθαρά Ελληνικό, μόνο του πολίτη, στην πραγματική Δημοκρατία. Γιατί η Δημοκρατία είναι το «Κρατείν τω Δήμω» κι όχι αυτή που έχουμε σήμερα, την επαίσχυντη Ολιγαρχία. Δεν υπάρχει σήμερα Δημοκρατία, έχουν καταληφθεί τα πάντα.

Όπως είπατε στην αρχή, ότι εσείς ασχολείστε με θέματα του πολιτισμού. Ποιανού πολιτισμού; Ποιος ασχολείται με τον πολιτισμό; Οι Έλληνες; Οι άνθρωποι; Δεν ασχολούνται καν με τον πολιτισμό και δεν ξέρουν καν αυτή την λέξη, είναι άγνωστη. Απλά ασχολούνται με τα κοινά και ενδεχομένως, με ό,τι τους επιβάλλουν.

Η Ε.ΣΥ λοιπόν είναι μια τεράστια κίνηση όλων των Ελλήνων, των Ελεύθερων και Ενεργών Ελλήνων με πραγματικές αποδείξεις και με πραγματικό πλούτο, με δικό μας πλούτο.

Δηλαδή, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ έχει τον δικό της πλούτο, την δική της διαδικασία, έχει τεράστια όπλα, έχει κρατικές διαταγές κι αν θέλετε να αναλύσουμε στην πορεία.

Δημοσιογράφος: Προτού συνεχίσουμε, θα ήθελα να μου πείτε, γιατί δεν σας προβάλλουν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να προβάλλουν εμένα; Να προβάλλουν τον Έλληνα;

Δημοσιογράφος: Να προβάλλουν αυτό το κίνημα! Τι ακριβώς είναι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι κίνημα! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Εδώ θέλω να σταθούμε και να δούμε την μεγάλη διαφορά του κόμματος από τον Φορέα.

«Κόμμα» είναι όταν ανοίγει μια ομάδα, αγέλη ανθρώπων ένα σωματίδιο, ένα κομμάτι της κοινωνίας με συγκεκριμένα συμφέροντα και συγκεκριμένες ψευτο-ιδεολογίες και θέλει συγκεκριμένα πράγματα.

Ενώ ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, που εμείς έχουμε πραγματικά αναρτήσει το Καταστατικό του στις κεντρικές μας σελίδες και πάρα πολλές άλλες, είναι των ίδιων των Ελλήνων.

Δηλαδή, για να καταλάβετε, ο Πολιτικός φορέας επήλθε μετά, ενώ πρώτα υπήρχαν 120 περίπου σε όλη την Επικράτεια της Ελλάδος, ως ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ με την μορφή του Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Όλο τους το Καταστατικό είναι η Απελευθέρωση της Ελλάδος, η Διαχείριση του πλούτου, η Διαχείριση του χρέους η αποπληρωμή του ιδιωτικού, τραπεζικού, δημοσίου και εξωτερικού χρέους.

Ουσιαστικά, έπρεπε να έχουμε προβάλλει το καταστατικό μας και των Οργανισμών, αλλά και του Φορέα.

Δημοσιογράφος: Αφού είσαστε Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα από μεγάλα κανάλια τηλεοπτικά, βλέπουμε προβολές Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων. Για ποιον λόγο να μην σας προβάλλουν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ξέρετε, προβάλλουν τις Μ.Κ.Ο που σκλαβώνουν την Ελλάδα. Φέρνουν ανθρώπους που δεν είναι πρόσφυγες.

Ουσιαστικά, παρανομούν συνέχεια και ασελγούν στο Ελληνικό Έθνος και στον Έλληνα, όλες οι Μ.Κ.Ο! Οι πιο πολλές Μ.Κ.Ο είναι μυστικών Υπηρεσιών και αλλότριων συμφερόντων.

Δημοσιογράφος: Την απάντηση δεν μου την δίνετε! Για ποιον λόγο να μην σας προβάλλουν; Αναρωτιέμαι ειλικρινά, δεν σας βάζω παγίδα. Αναρωτιέμαι τι συμβαίνει εδώ! Μην ξυπνήσει ο κόσμος;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως!

Δημοσιογράφος: Γιατί δεν το λέτε; Πρέπει να το πω εγώ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, είναι προφανές για τον κάθε πολίτη αγαπητέ μου! Δεν μας προβάλλουν καθόλου κι όχι μόνο αυτό, αλλά τρέμουν μόνο και στο όνομα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και Αρτέμης Σώρρας.

Και πρέπει να καταλάβετε ότι ότι ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Δεν είναι του Αρτέμη, δεν είναι του Πέτρου ή του Γιώργου. Δεν είναι κανενός! ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ!

Και αυτά τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ που προβάλλω συνέχεια και έχουν κοπεί όλοι και οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί, Παγκόσμιοι Κυβερνήτες, Παγκόσμιες Υπηρεσίες, είναι, διότι κάθε χρόνο υπογράφονται και από τις Κυβερνήσεις μας, αλλά και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό.

Κάθε χρόνο τρισεκατομμύρια υπογράφονται στην Βουλή και όλοι αυτοί οι άφραγκοι, σκελετωμένοι υπάνθρωποι παίρνουν χρήματα και πλούτο των Ελλήνων, γιατί μόνο ο λαός έχει χρήματα, όλοι μας δηλαδή και τα δίνουν στο Δ.Ν.Τ.

Δυναστεύουν, άμα το θέλετε, την πατρίδα μας, με όλον αυτόν τον πλούτο που είναι δικός μας και κάποια στιγμή ο Έλληνας πρέπει να καταλάβει ότι η Πολιτική είναι στον Πολίτη. Δεν είναι κάτι ξένο από τον Πολίτη. Η Πολιτική είναι δικιά του, του Πολίτη!

Έχουμε φτάσει σε ένα μεγάλο σημείο και έχουμε 200 οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα, σε δημοτικά διαμερίσματα. Ανεβαίνουν συνεχώς, πολλοί Έλληνες καταλαβαίνουν τι γίνεται και θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Δηλαδή, η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ!

Γιατί, όλοι μας ξέρουμε ότι όλοι στην Βουλή είναι αλλογενείς. Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας στην Βουλή! Δεν σας κάνει εντύπωση;

Και αυτό δεν είναι κάτι μηνύσιμο ή κολάσιμο για μένα. Θυμηθείτε τον Παπανδρέου στην βουλή που λέει: «Αν ήταν θέμα Ελληνικού DNA στην Βουλή, δεν θα ήταν κανείς σε αυτή την αίθουσα στην Βουλή. Το λένε μόνοι τους δηλαδή΄.

Δημοσιογράφος: Μου θυμίσατε κάτι πολύ πιο παλιό. Δηλαδή, λεφτά υπάρχουν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πάντα υπήρχαν! Γιατί, έτσι όπως έχει δομηθεί ο πλανήτης μας, αγαπητέ συνέλληνα, είμαστε μέλος 29 Συμφωνιών και Παγκόσμιων Κοινοπραξιών και οι πολίτες είναι οι πελάτες αυτών των Εταιρειών-κρατών.

Ουσιαστικά, έγινε ένα τεράστιο σχέδιο που είναι πολύ παλιότερο από τις ημέρες μας και από την Συνθήκη του Bretton Woods που βλέπετε. Έχουμε 29 Συμφωνίες, τις οποίες, τις έχω καταθέσει στον Άρειο Πάγο, μαζί με την Επόμενη μέρα.

Ξέρετε, είμαστε ο μόνος Ελληνικός Φορέας, γιατί δεν υπάρχει άλλος Φορέας στην Ελλάδα και σε αυτό θέλω να μείνω.

Ζητείστε από όλα τα κόμματα να σας δώσουν το Καταστατικό τους. Τι ακριβώς θέλουν; Τι πρεσβεύουν; Ποιος διοικεί, με ποιον τρόπο βγαίνει η διοίκηση; Με ποιον τρόπο εργάζονται ή λειτουργούν τα θεσμικά όργανα; Γιατί δεν υπάρχει ένα καταστατικό κόμματος στον αέρα; Ζητήστε το καταστατικό του Κ.Κ.Ε! Έχετε δει το καταστατικό τους; Πρεσβεύει ανθρώπους, είναι στην Βουλή σου, διοικεί, άμα το θέλετε, γιατί η Βουλή διοικεί. Δεν διοικεί η Κυβέρνηση. Γιατί δεν είναι το καταστατικό στον αέρα; Γιατί δεν έχουν Πρόεδρο;

Εμείς, οι Έλληνες δηλαδή, που έχουμε δημιουργήσει γύρω στους 200 Οργανισμούς συν τους δικούς μου που είναι γύρω στους 50, ο Πρόεδρος πρέπει να πάει να υπογράψει για την ΔΕΗ, ο Πρόεδρος πρέπει να υπογράψει για το καταστατικό στο πρωτοδικείο. Οι κρατικοί θεσμοί δεν δέχονται κανέναν άλλον, εκτός τον Πρόεδρο.

Και ρωτάω: ούτε η Χρυσή Αυγή έχει Πρόεδρο, ούτε το Κ.Κ.Ε έχει Πρόεδρο. Πώς λειτουργούν; Σαν υποκατάστημα; Και μπορεί ένα ξενόφερτο υποκατάστημα να λειτουργεί με θεσμικό ρόλο μέσα στην Βουλή; Απαντήστε μου!

Δεν λειτουργείς στην Ελλάδα, αν δεν πάει ο ίδιος ο Πρόεδρος, που σημαίνει ότι, αν δεν έχει Προεδρεύουσα Επιτροπή, δεν μπορείς να ανοίξεις κανέναν οργανισμό και κανέναν Φορέα ή Κόμμα.

Ας μας δείξουν τα καταστατικά τους να δούμε, τι γίνεται τελικά! Γιατί δεν είναι τον αέρα; Εκπροσωπούνται πολίτες μόνο με τα ΜΜΕ και χειραγωγούνται γνώμες και χειραγωγείται και δυναστεύεται μια ολόκληρη χώρα από κάτι ξεπλένηδες στα ΜΜΕ, ενώ οι συχνότητες είναι του Ελληνικού λαού και δεν το σέβεται κανένας;

Και πότε θα σταματήσει όλο αυτό; Ποιος θα το σταματήσει, αν όχι ο πολίτης, αν όχι το σύνολο των Πολιτών, ποιος; Εμείς θα το κάνουμε αγαπητέ μου! Ήρθε η ώρα! Και εσείς μου λέτε γιατί δεν με βγάζουν τα κανάλια; Μα, τι να με βγάλει το κανάλι;

Ουσιαστικά, ξέρετε, έχω κάνει Μήνυση στους 302 και τους την έκανα, πριν έρθει η δική μου μήνυση. Μου έκανε μήνυση το Δημόσιο για τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια με 4 πολύ σημαντικές κατηγορίες για εμένα και σε εποχές που ο Ελληνικός λαός δεν ήξερε τίποτα!

1η Κατάλυση πολιτεύματος! Κατάλυση πολιτεύματος γιατί κατέθεσα 600 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία; Αν είναι δυνατόν!

2η Αλλαγή συντάγματος! Πώς να κάνω εγώ αλλαγή συντάγματος; Δεν είμαι καν στην Βουλή! Δεν πειράζει όμως, αυτές τις κατηγορίες, χρειάζονταν!

3η Ανησυχία λαού! Δηλαδή, που χρέωσαν ότι αυτοκτονεί λαός από μένα! Προσέξτε: όταν ήρθα από την Αμερική το 2012, είπα ότι 600 δισεκατομμύρια κατατίθενται στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία για το ξεχρέωμα του ιδιωτικού και δημοσίου χρέους με 0% επιτόκιο, ουσιαστικά δώρο και τελικά έφαγα τις κατηγορίες.

Η 4η κατηγορία ήταν για διασπορά ψευδών ειδήσεων για τα 600 δις.

Δημοσιογράφος: Να ρωτήσω κάτι. Αυτές οι μηνύσεις πότε έχουν υποβληθεί;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτή η μήνυση υπεβλήθη εναντίον μου, όταν έκανα εγώ την Μήνυση στους 302 το 2012 και δικάστηκε τον Ιούνιο του 2013.

Δημοσιογράφος: Τελεσιδίκησε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια! Ναι! Προσέξτε τώρα! Σε μια τέτοια δίκη, έπρεπε να μην αθωωθώ με τίποτα, γιατί είχα κάνει Μήνυση στους 302 και επειδή εκτελέστηκε μια Διεθνής Νομική Διαδικασία και κατατέθηκαν μέσω πρεσβειών, και υπηρεσιών όλων των Παγκόσμιων Οργανισμών τα 600 δις. Τότε, ήμουν υποχρεωμένος από την Montreal Bank του Καναδά, να το δημοσιεύσω στο Bloomberg, στο CNW και σε όλα τα Οικονομικά δίκτυα της Παγκόσμιας Πιστωτικής γραμμής, ούτως ώστε να μην κλονιστεί η Αγορά και τα πιστωτικά ιδρύματα. Ήμουν υποχρεωμένος λοιπόν.

Άρα, καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Για να καταλάβετε, η ίδια η τράπεζα το ανακοίνωσε. Μέσω της τράπεζας ανακοινώθηκε παγκόσμια στο Bloomberg, οπότε οι τράπεζες και τα πιστωτικά ιδρύματα την άλλη μέρα έμαθαν την κίνηση που θα γίνει στην Ελλάδα, ώστε να μην έχουν κάποιο πρόβλημα στις επενδύσεις τους.

Δημοσιογράφος: Για να το πούμε πιο απλά: Οι Ποινικές διώξεις για όλα αυτά τα αδικήματα, συνδικάστηκαν σε μία ή χωριστά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σε μία, αλλά το ήθελαν πολύ, γιατί τους είχα κάνει ήδη μήνυση εγώ, γιατί είχαν κατατεθεί σωστά και με μια πολύ σωστή Νομική διαδικασία τα 600 δις στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία κι όχι στην Ελληνική Δημοκρατία.

Δημοσιογράφος: Αποδείξατε δηλαδή ότι τα χρήματα υπάρχουν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι μόνο αυτό! Αποδείχθηκε και κάτι άλλο, πάρα πολύ σοβαρό, πολύ μεγάλο. Εγώ αθωώθηκα, αλλά το ζήτημα είναι ότι αυτή η μήνυση μεσολάβησε, ώστε να δικάσουν αυτοί έστω και για έναν ή δύο μήνες και να πέσει η μήνυση που τους είχα κάνει εγώ, στους 302.

Άρα, είχα κάνει την μήνυση που δεν πήραν τα 600 και προχώρησαν στο 3ο μνημόνιο, γιατί τους έκανα μήνυση για Εσχάτη προδοσία, γιατί δεν πήραν τα 600 και μπήκαν στο 3ο μνημόνιο; Τα χρήματα ήταν διαθέσιμα προς τον Ελληνικό λαό.

Άρα, λοιπόν, η δική μου μήνυση δεν ήταν απλά δεν μου αρέσει το σχέδιο σας ή το σύνταγμα σας.

Εγώ έκανα μήνυση γιατί δεν πήραν τα 600 δισεκατομμύρια και γενοκτονούν τον Ελληνικό μου λαό.

Άρα, με το που τους κάνω την μήνυση, μου κάνουν κι αυτοί, αθωώνομαι εγώ στην μήνυση αυτή που μου έκανε το κράτος, οπότε μένει: ή ο Σώρρας λέει ψέματα, οπότε καταδικάστε τον, ή εσείς είσαστε ψεύτες και απατεώνες!

Άρα, με την αθωωτική την δική μου εμμένει ότι είναι κοινοί απατεώνες και έχουν τελέσει Εσχάτη Προδοσία. Το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας, για να ξέρετε, είναι διαρκές αυτόφωρο και διαρκές κακούργημα.

Αυτοί τώρα λόγω του ασύλου που έχουν και είναι και 302, με ενημερώνουν στην ασφάλεια ότι από τότε μέχρι τώρα, έχουν πάει μόνο 55 βουλευτές. Μέχρι τους 300, βλέπουμε! Και έχουμε αλλάξει δύο κυβερνήσεις. Δεν πειράζει όμως!

Δημοσιογράφος: Γιατί δεν προσφύγατε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να πάω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να κάνω τι;

Δημοσιογράφος: Να καταγγείλετε τους 302 για Εσχάτη Προδοσία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα και πρέπει να προσέχουμε τι λέμε.

Δημοσιογράφος: Ναι. Όταν υποβάλλετε και έχετε αποδεικτικά στοιχεία που σας δικαιώνουν αυτή την στιγμή, όπως είπατε ότι αποδεικνύετε ότι τα λεφτά υπήρχαν και μας έβαλαν στο τρίτο μνημόνιο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν θέλω να πάω, γιατί είναι χίλιοι Χαζάροι Εβραιογενείς που ξεκίνησαν την Ευρώπη. Εσείς περιμένετε να βρείτε το δίκαιο σας στην Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν υπάρχει!

Δημοσιογράφος: Εσείς περιμένετε να βρείτε το δίκαιο σας στην Ελλάδα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, εγώ δεν ψάχνω το δίκαιο μου.

Δημοσιογράφος: Τότε τι μου λέτε; Κάνουμε τσάμπα κουβέντα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μην βγάζετε συμπεράσματα.

Δημοσιογράφος: Δεν καταλάβατε τι είπα! Περιμένετε να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ρώτησε με να σου απαντήσω.

Δημοσιογράφος: Απάντηση περιμένω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μην μου βάζεις λόγια στο στόμα μου, γιατί εγώ δεν περιμένω. Το δίκαιο δεν θα το βρεις ούτε στην Ελλάδα. Τις μηνύσεις που έκανα θα τις δικάσω στις ημέρες της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, γιατί αν θυμάσαι καλά, ο Παπαδόπουλος δικάστηκε με μια μήνυση του Λυκουρέζου που την είχε κάνει, πριν πέσει ο Παπαδόπουλος!

Αυτή την μήνυση θα την δικάσω στην Ελλήνων Πολιτεία κι ό,τι άλλο έχει γίνει!

Η Ευρώπη είναι ένα μεγάλο μαγαζί των Εβραίων, σιωνιστών. Δεν υπάρχει Ευρώπη, δεν υπάρχει τίποτα! Δεν υπάρχει δικαστήριο, δεν υπάρχει τίποτα.

Πληρώνεις κάθε μέρα στην συναλλαγή σου 23% και δεν ξέρει κανείς που πάνε. Το ΦΠΑ των χωρών της Ευρώπης, δεν πηγαίνει στα κράτη. Πηγαίνει για τα έξοδα της Ενωμένης Ευρώπης!

Αυτά λοιπόν τα καθάρματα, κάθε τέσσερα χρόνια μου παίρνουν τον Εθνικό μου ΑΕΠ. Δηλαδή, η Ελλάδα πληρώνει στην δήθεν Ευρώπη, αυτό το κοινοπρακτικό που έχουμε κάνει και παραδώσαμε τις δραχμές μας και τον πλούτο μας, για να βγάλουν αυτά τα ζώα το ευρώ.

Άρα, το ευρώ είναι δικό σου και δεν είναι έτσι απλά να βγούμε από το ευρώ. Πού πάς; Για να βγει το ευρώ, όλα αυτά τα εβραιογενή καθάρματα πήραν τον εθνικό πλούτο των χωρών. Πολύ ωραία!

Κάναμε το κοινοπρακτικό και είμαστε μια ωραία εταιρεία και το ΦΠΑ κάθε χρόνο πηγαίνει για τα έξοδα των γραφείων της Ενωμένης Ευρώπης. Τα έξοδα! Ποια έξοδα; Χαρτιά, στυλούς, μολύβια; Τι;

Έτσι λοιπόν κάθε 4 χρόνια σου παίρνουν τον Εθνικό σου πλούτο, δηλαδή για την Ελλάδα δηλώνουν –άλλη ιστορία αυτή- ότι έχει 130 δισεκατομμύρια τον χρόνο. Αυτό είναι ψεύτικο και έχει πάνω από 1 τρισεκατομμύριο το έτος. Δεν πειράζει όμως! Όλες αυτές οι συναλλαγές του ΦΠΑ, πηγαίνουν σε αυτά τα ζώα. Τώρα, έχω 20 χρόνια ΦΠΑ, δηλαδή έχουν πάρει 5 φορές τον πλούτο μου.

Να μας πουν τι τον έκαναν! Είσαι μέτοχος και είσαι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα πρέπει κάποια στιγμή, κάποιος να ελέγξει. Ποιος θα ελέγξει μωρέ; Αυτές οι μαριονέτες;

Θέλει ένα ηγέτη που θα πάει να ελέγξει την Ευρώπη και να της τινάξει τα πέταλα στον αέρα. Να της πει: «πού πήγες τον ΦΠΑ τόσα χρόνια; Τι έφτιαξες και τι έκανες;».

Και έρχεται η Ενωμένη Ευρώπη να μου επιδοτήσει έργο! Τι έργο να μου επιδοτήσει; Όπως γίνονται τα έργα στην Ελλάδα που το έργο κοστίζει 1 δις, το χρεώνουν 6δις, το 50% γίνομαι συνέταιρος με τους Ευρωπαίους και δεν δίνουν φράγκο και το υπόλοιπο οι εργολάβοι; Και αυτό το λέτε συνεταιριλίκι; Και είμαστε μέτοχοι; Πρέπει για όλα αυτά να πάμε σε έναν έλεγχο.

Πάμε λοιπόν στα δικαστήρια! Πού να δικάσω; Με τους χαζάρους; Δεν με ενδιαφέρει. Ετοιμάζεται μια Παγκόσμια Μήνυση σε Παγκόσμιο και όχι Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Μία μήνυση την οποία μπορείς να την πεις: «Γενοκτονία» και πρέπει να την κλειδώσεις την Γενοκτονία για να πας σε τέτοιο δικαστήριο. Όμως, δεν θα την κλειδώσω με τα 600 δις.

Την Γενοκτονία θα την κλειδώσω με τις Μετοχές της Ανατολής. Με αυτή την τεράστια Γενοκτονία που συνεχίζει ως σήμερα και με ένα πλούτο που καπηλεύεται και διοικείται, άμα το θέλετε, και η οικονομική και η φυσική ζωή των ανθρώπων και των Ελλήνων. Γενοκτονία από τα ίδια τα παιδιά, τα εβραιόπαιδα, χαζαρόπαιδα. Να είμαστε ξεκάθαροι.

Δημοσιογράφος: Να ρωτήσω κάτι. Την ιστορία του Χρήστου Λαμπράκη την ξέρετε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι και τόσο καλά! Μη μπούμε σε αυτή την ιστορία…είναι πολλές οι ιστορίες.

Δημοσιογράφος: Όχι, μεταφορικά το πάω! Κοιμάστε ήσυχος; Εκεί θέλω να καταλήξω; Μπορείτε να κυκλοφορείτε ελεύθερα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Λέτε που τον σκότωσαν;

Δημοσιογράφος: Εγώ αλλού το πάω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σας λέω λοιπόν ότι, όχι μόνο κοιμάμαι ήσυχα, όχι μόνο ξέρω να προστατεύομαι, αλλά να προστατευτούν αυτοί από εμένα.

Δημοσιογράφος: Τότε ένας κοτζαμάνης τον σκότωσε! Καταλάβατε πού το πάω;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι μωρέ…μην το πας εκεί. Θα στο εξηγήσω λίγο λοιπόν. Κοίταξε λοιπόν πώς είναι η ιστορία.

Δημοσιογράφος: Πού στηρίζετε όλα αυτά που λέτε και κυκλοφορείτε ήσυχος;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτά που λέω τα στηρίζω μια χαρά.

Δημοσιογράφος: Αλλού το πάω… συμφωνώ μαζί σας, αλλά είσαστε τόσο ενεργητικός, γνωρίζετε τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να ενοχλείτε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η ιστορία έχει φτιάξει τα δικά της θέματα. Έχει πει όλους τους προδότες ήρωες. Η Φιλική Εταιρεία λέει…ποια φιλική εταιρεία; Επτά Μασόνοι ήταν η Φιλική Εταιρεία. Για ποια Φιλική Εταιρεία μιλάμε;

Δημοσιογράφος: Ας μην μπούμε στην παλιά ιστορία…εγώ βλέπω τα σημερινά δεδομένα έτσι όπως τα θέτετε…ορισμένα πράγματα έχουν βάσεις…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όλα έχουν βάση και μπορώ να στα εξηγήσω.

Δημοσιογράφος: Δεν έχουμε και πολύ χρόνο, αλλά πραγματικά σας βλέπω ένθερμο και με αποδείξεις. Ανησυχώ όμως για εσάς!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να μην ανησυχείτε για μένα. Να ανησυχείτε για εσάς. Γιατί όσο εσείς θα δυναμώνετε και θα μεταβιβάζεται η δύναμη στον λαό, θα κινδυνεύω λιγότερο.

Όσο περνάει ο καιρός και ο λαός δυναμώνει και παίρνει την δύναμη στα χέρια του και καταλαβαίνει, αφυπνίζεται, μαθαίνει και σταματάει να πιστεύει… Πιστεύεις γιατί δεν γνωρίζεις. Από την στιγμή που γνωρίζεις, σταματάς να πιστεύεις!

Έχω πει κι άλλες φορές για παράδειγμα: σήμερα όλοι πιστεύουν! Έχω δει γιατρό που λέει: «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Ο θεός ξέρει!» Μα με δουλεύεις τώρα, επιστήμονας άνθρωπος, πλάκα κάνεις; Τέρμα η πίστη παιδιά! Μην πιστεύεις κανέναν και τίποτα. ΒΛΕΠΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΞΕΡΕΙΣ!

Για παράδειγμα έχω πει: έχω 100 ευρώ στην τσέπη μου. Το πιστεύεις. Αν με ψάξεις, θα ξέρεις και θα σταματήσεις να πιστεύεις, γιατί θα ξέρεις ότι έχω 100. Γιατί αν πιστεύεις, μπορεί να μην έχω τίποτα, αλλά μπορεί να έχω και παραπάνω.

Άρα, η «πίστη» και το «ξέρω» είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μέχρι εδώ που φτάσαμε, φτάσαμε από πίστες, από αγάπες και από δοξασίες.

Σήμερα λοιπόν θα πρέπει να πας στην βάση της πραγματικής Γραμματείας, της πραγματικής Αλήθειας, της πραγματικής Δημοκρατίας, του πραγματικού Πλούτου.

Νάτος, αυτός είναι μπροστά σου! Μα είναι πολύς; Τι σε πειράζει; Σου τον έκρυβαν! Πρέπει να καθαρίσει αυτή η ιστορία.

Τώρα, που μου λες, αν φοβάμαι, να ξέρεις ότι εγώ δεν έχω σκελετούς. Τους σκελετούς, τους σκοτώνω μόνος μου!

Δημοσιογράφος: Αν σε περίπτωση πάμε σε εκλογές, θα είσαστε υποψήφιος ως κόμμα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όπα! Δεν είπα αυτό! Δεν είπα κόμμα, είπα Φορέας.

Δημοσιογράφος: Συγνώμη, Φορέας! Θα είσαστε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα είμαι εγώ, θα είναι οι Έλληνες. Αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι εγώ ηγούμαι μιας κίνησης που στρατηγικά την έχω φτιάξει και δεν θα πέσει ποτέ και έχει τόσο μεγάλη στρατηγική, ναι μπορώ…

Δημοσιογράφος: Και συνεχίζω την κουβέντα. Μπήκατε μέσα στην Βουλή με 3%…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι κύριε! Εμείς δεν πάμε στη Βουλή με 3%!

Δημοσιογράφος: Ας μην μπαίνουμε σε λεπτομέρειες του ποσοστού…δεν με καταλάβατε… Αλλού θέλω να καταλήξω.

Ποια θα είναι η στάση σας από την επόμενη μέρα; Δηλαδή, αν ήσασταν σήμερα στην Βουλή και είχαμε εκλογές χθες, τι θα αλλάζατε; Τι θα φέρνατε; Θα είχαμε μια Χρυσή Αυγή η οποία είναι αντίθετη σε όλα ή με άλλη πολιτική ιδέα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για ποια Χρυσή Αυγή μιλάμε; Για αυτό το μόρφωμα;

Δημοσιογράφος: Φέρνω τα άκρα ως παράδειγμα. Εκείνο είναι άκρο και δεν το συζητάω καν.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ούτε καν άκρο δεν είναι! Είναι ένα δογματισμένο μόρφωμα με ξενόφερτο που ήρθε στην Ελλάδα, που δεν έχει ούτε Πρόεδρο, ούτε τίποτα… αυτό είναι ένα μόρφωμα που μου πήρε κάποια δυναμικά παιδιά, τα οποία όντως έτσι είναι και μπαίνουν ταμπέλες στις κοινωνίες.

Εμείς μιλάμε για μια πραγματική Δημοκρατία και η επόμενη μέρα, είναι ξεκάθαρη. Γιατί είπατε για 3%; Ξέρετε για πόσα ποσοστά μιλάμε;

Καταρχήν, εμείς θα πάμε στην Βουλή, για να μπούμε μέσα. Εμείς θα πάρουμε όλη την Βουλή κι αυτό θα γίνει από τους Έλληνες! Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα!

Δημοσιογράφος: Πώς θα γίνει αυτό; Πραξικόπημα θα γίνει; Έτσι όπως το είπατε «θα πάμε για να πάρουμε όλη την Βουλή», τι εννοείτε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλά, αυτό καταλαβαίνετε τώρα με αυτό το επίπεδο που μιλάμε; Μιλάμε σε ένα πιο ανεβασμένο επίπεδο για πραξικόπημα; Το πραξικόπημα μπορεί να το κάνει ένας στρατός ή κάποια υπηρεσία!

Εμείς; Οι Ελεύθεροι Έλληνες, με τεράστιο πλούτο και με μια Νομική βάση η οποία απορρέει από το Σύνταγμα μας;

Δημοσιογράφος: Εγώ ρωτάω το δια ταύτα, το «μετά». Μπήκατε μέσα πλέον στην Βουλή! Εγώ θέλω να ξέρω τι να περιμένω από εσάς!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κατάλαβα για τι μιλάτε! Έχω αναρτήσει την Επόμενη μέρα, η οποία είναι και υπογεγραμμένη από τον Άρειο Πάγο και είναι τι ακριβώς θα γίνει την επόμενη μέρα.

Είναι δηλαδή ένα πολυσέλιδο γύρω στις 70 σελίδες και είναι ο μόνος και πρώτος Φορέας του Ελληνικού Έθνους που έχει πιστοποιήσει τα χρήματα, πόσα χρήματα και από πού. Έχει ήδη τα χρήματα στο πορτοφόλι του για να κάνει την επόμενη μέρα. Όχι τα projects που κάνουν αυτά τα γίδια.

Εγώ έχω καταθέσει στον Άρειο Πάγο και είναι σφραγισμένη η Επόμενη μέρα, όλο το σχέδιο τι θα γίνει σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, στην οικονομική ζωή, στην καθημερινότητα, τα πάντα! Εβδομήντα σελίδες που είναι πιστοποιημένες και τις έχει σφραγίσει ο Άρειος Πάγος, όπου από εκεί φαίνεται και από πού είναι τα χρήματα. Τόσο τέλεια είναι όλα!

Δημοσιογράφος: Τεκμηριωμένα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αν θέλετε να σας πω τις Προγραμματικές Δηλώσεις που είναι και πιστοποιημένες από τον Άρειο Πάγο, πολύ ευχαρίστως να σας τις διαβάσω.

Δημοσιογράφος: Συνοπτικά, αν θέλετε, γιατί δεν έχουμε και πολύ χρόνο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Συνοπτικά, έχει να κάνει με όλον τον Ελληνισμό, όπου υπάρχει Ελληνισμός απανταχού της Γαίας.

Πρέπει να πάρουμε πίσω όλη την δική μας Γραμματεία. Όπου υπάρχει Ελληνικό Πνευματικό Δικαίωμα στον πλανήτη, επιστρέφει στην Ελλάδα.

Μιλάω για ένα αμιγές Ελληνικό ίδρυμα καθαρά οικονομικό, αυτοτελές και αυτόνομο της Ελλάδος κι όχι αυτό το μόρφωμα την Τράπεζα της Ελλάδος που ανήκει στην Εθνική Τράπεζα και η Εθνική Τράπεζα ανήκει στους Ρόθτσαϊλντ.

Καταρχήν, να ξεκινήσω ότι υπάρχουν γύρω στις 7 Επιτροπές, οι οποίες θα ελέγξουν όλον τον δημόσιο βίο, όλες τις τράπεζες, τις εταιρείες, το δημόσιο, όλες τις συμβάσεις με το Δημόσιο, θα ελέγξουν όλα τα μνημόνια, θα ελέγξουν τα πάντα και ό,τι έχει γίνει.

Φυσικά, μιλάμε για ένα Χ σε όλα τα χρέη και μπαίνουμε σε έναν έλεγχο, να ελέγξουμε όλο μας το κράτος από το 1974 και εντεύθεν. Θα δούμε, αν θα πάμε παραπίσω.

Καταρχήν, σταματάει την άλλη μέρα το πρωί, κάθε αφορολόγητο γουρούνι που λυμαίνεται τον τόπο μας και όλα τα ιδρύματα που φτάνουν τα 20.000 και λυμαίνονται τον ελλαδικό χώρο και κατατρώνε και γενοκτονούν τον Έλληνα. Σταματάνε όλα αυτά.

Θα δούμε πού έχουν πάει τα λεφτά και αν έχουν έρθει τα 600 δις που μας λένε ότι χρωστάει η χώρα μου! Θα δούμε αν έχουμε έρθει και πού έχουν πάει αυτά! Γιατί πληρώνουμε υπέρογκους φόρους, ουσιαστικά όλη μας την ζωή την δίνουμε στους φόρους! Επιστρέφουμε τα χρήματα, ό,τι παίρνουμε στο κράτος και χρωστάμε και 600 δις!

Αν τα χρωστάμε λοιπόν, θα πρέπει να μας τα έχουν δώσει κάποιοι δανειστές, γελοίοι. Να δούμε ποιος είχε λεφτά να μας δώσει, γιατί εμείς έχουμε δικά μας χρήματα και από τα Παγκόσμια Ταμεία και από το κράτος μας, πού χρωστάμε και αν έχουν έρθει, τι έργα έχουν γίνει;

Γιατί εμείς, δεν έχουμε δει κανένα έργο στην Ελλάδα. Ό,τι έργο υπάρχει στην Ελλάδα είναι ξένο. Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου είναι των Γάλλων. Οι δρόμοι, όλη η Αττική οδός και οι εθνικοί δρόμοι δεν είναι δικοί σου, το αεροδρόμιο δεν είναι δικό σου, εσύ δεν έχεις τίποτα, αλλά χρωστάς 600 δις!

Τελικά, αφού πήρες τα 600 δις τι τα έκανες; Τα έφαγες; Είναι γελοία τα πράγματα! Δεν γίνεται να μην είναι κανένα έργο δικό μου! Δρόμους δεν έχω, έχω μια γούβα! Γραμμή δεν υπάρχει, πεζοδρόμιο ανύπαρκτο, οι πόλεις μου είναι κτισμένες με εβραϊκό μπουρδέλο, πρώτα τα αγοράζουν όλα, οι Εβραίοι, τα σιωνόσπορα και τα μασονόσπορα και μετά μου το κάνουν οικισμό; Εγώ τσακώνομαι για ένα τετραγωνικό, δηλαδή, μου έχουν κτίσει τις πόλεις μου, όπως γουστάρουν και δεν υπάρχει τίποτα; Τελικά, να δούμε αν έχουν έρθει τα λεφτά και που έχουν πάει;

Θα γίνει ένας τεράστιος έλεγχος αυτή την φορά, θα μπει σε μια διαδικασία όλη η Ελλάδα, σε μια τεράστια ανάπτυξη.

Βέβαια, έχουμε καταθέσει 49.000 μελέτες για έργα στην Παγκόσμια Τράπεζα, ο πλούτος έχει πιστοποιηθεί και από τα Παγκόσμια Ταμεία και από προσωπικά χαρτοφυλάκια και από εκεί και πέρα το θέμα είναι να ενωθεί ο Ελληνισμός!

Δεν θέλουμε να πάμε στην Βουλή να γίνουμε βουλευτές. Εμείς θέλουμε τον ελληνικό λαό να μαζευτεί απέξω στα δικά του γραφεία, στην ελεύθερη παράλληλο λεωφόρο που υπάρχει τώρα, αυτή την στιγμή. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος!

Μπορώ να σας πω ότι είναι τεράστια τα ποσοστά και αυτά τα ποσοστά που λέτε είναι ψεύτικα. Δεν υπάρχουν αυτά σε εμάς! Εμείς δεν περιμένουμε να μαζέψουμε να πάμε στην Βουλή, ούτε ευελπιστούμε σε Βουλευτές.

Θέλουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ μιλάει για ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ. Μιλάμε για 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ και μιλάμε για την 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Για να γίνει μια Εθνοσυνέλευση θα πρέπει να ξέρετε ότι θα πρέπει να υπάρχει πάνω από το 51% του Ελληνικού λαού. Άρα, ευελπιστώ ότι ο Ελληνικός λαός θα καταλάβει. Θα φάει όλο αυτό στο κεφάλι.

Θα το δείτε και εσείς, ότι κάποια στιγμή όλοι αυτοί μαζεμένοι θα είναι εναντίον μας. Θα δείτε όλα τα πολιτικά κόμματα να εναντιωθούν απέναντι μας και η μάχη θα είναι μια και έξω.

Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ. ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΧΗ!

Δημοσιογράφος: Πρέπει να πω σε αυτό το σημείο ότι ορισμένους χαρακτηρισμούς τους οποίους είπατε, δεν τους υιοθετούμε για λόγους ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εσείς έχετε δίκιο, αλλά τους λέω, γιατί μπορώ να το αποδείξω.

Δημοσιογράφος: Εμείς, ως μέσον, μπορώ να σας πω ότι δεν υιοθετούμε τους χαρακτηρισμούς, τους οποίους επικαλείσθε εσείς. Οι χαρακτηρισμοί είναι ακραίοι και χυδαίοι, τους οποίους δεν μπορούμε εμείς, μέσα από το μέσο, να τους υιοθετήσουμε.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όπα! Μισό λεπτό! Τι εννοείτε «χυδαίο» να το ορίσουμε. Ο Εβραίος είναι χυδαιότητα; Εκτός αν είναι βρισιά, να μου το πείτε! Ο Σιωνιστής είναι χυδαιότητα; Δεν είναι!

Δημοσιογράφος: Για να μην πω την λέξη…από «μπ» αρχίζει. Είπατε μια λέξη την οποία δεν υιοθετούμε.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν την θυμάμαι αυτήν. Πάντως να ξέρετε, υπάρχει ΦΕΚ συγκεκριμένο….

Δημοσιογράφος: Εκεί που πηγαίνουν οι άντρες να κάνουν την ανάγκη τους…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλά, αφήστε το! Δεν υπάρχουν κακές λέξεις, υπάρχουν κακοί άνθρωποι.

Δημοσιογράφος: Είναι κρίμα και άδικο να πέσουμε σε αυτή την διαδικασία και να λογοδοτήσουμε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μην λογοδοτείτε! Θα λογοδοτήσουν άλλοι αγαπητέ μου! Ακούστε ποιοι θα λογοδοτήσουν!

Μέσα στο Ελληνικό σου Δημόσιο, μέσα στο Ελληνικό σου κράτος αυτή την στιγμή, υπάρχει μια αγέλη ανθρώπων, οι οποίοι λυμαίνονται χρόνια τον χώρο και είναι αφορολόγητοι. Αυτό είναι το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου! Καταλαβαίνετε τι έχει γίνει;

Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μια κάστα ανθρώπων, ένας σύλλογος…που δεν μας νοιάζει αυτό, γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε σε όλον τον πλανήτη πολλά εκατομμύρια.

Στην Αμερική είμαστε 3,5 εκατομμύρια. Συλλόγους λοιπόν έχουμε, αλλά να είμαστε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου μέσα στο κράτος, όπου να παρανομούμε και να καταπατούμε κάθε νόμο και να έχουμε ειδικά δικαιώματα και προνόμια, ως αφορολόγητοι, δεν το κάνουμε! Καταλαβαίνετε ότι εδώ δημιουργούν μονοπώλια, δημιουργούν μια συγκεκριμένη διαδικασία μέσα στο κράτος. Υπάρχει μια τεράστια παρανομία, η οποία έχει επιτραπεί. Αυτό δεν γίνεται στο Σύνταγμα μας! Δεν υπάρχει στο Σύνταγμα μας! Υπάρχουν παράνομα ΦΕΚ και κυβερνώντες οι οποίοι είναι πραγματικά και με αποδείξεις, της ίδιας κάστας, συνομωταξίας και ομοϊδεάτες.

Άρα, μιλάμε για μια αγέλη εβραίων και θα μείνω στους Ασκανάζι, σε κάποια δόγματα που είναι καθαρά σιωνιστικά που λυμαίνονται και γενοκτονούν το γένος μου και την χώρα μου. Είναι πολύ συγκεκριμένα. Αυτό πρέπει να σταματήσει και αυτό είναι το πρώτο που θα πρέπει να σταματήσει.

Έχετε καταλάβει ότι είναι τελείως αφορολόγητοι, έναντι εσένα που θα φέρεις εισαγωγές και θα πληρώσεις φόρο τελωνείου, θα πληρώσεις Φ.Π.Α κι αυτοί δεν πληρώνουν τίποτα;

Έχουν δικαίωμα να βάλουν 5-10% στους δικούς τους περιοίκους που αυτή την στιγμή, έχουν γραφτεί πάρα πολλοί και λυμαίνονται τον χώρο τον οικονομικό και την ζωή μας. Μπορούν να βάλουν φόρο, αλλά μόνο για το κράτος τους. Δεν πληρώνει κανείς τίποτα στην Ελλάδα και διατηρούν μονοπώλια.

Άρα, μιλάμε για μια γενοκτονία πραγματική, όταν εσύ είσαι εισαγωγέας, ή έμπορας ή βιοτέχνης, πληρώνοντας τους φόρους που είναι 45% στην εφορία, πληρώνοντας το ΦΠΑ που είναι 23%, πληρώνοντας ΙΚΑ, ΤΕΒΕΕ και αυτοί δεν πληρώνουν τίποτα! Δεν είναι καν ανταγωνιστικοί απέναντι σου. Είναι τεράστια η απόσταση. Εκεί που θα αγοράζεις εσύ, αυτοί πουλάνε!

Άρα, λοιπόν δημιουργούνται μονοπώλια μέσα στην Ελλάδα μου και την γενοκτονούν; Οπότε, υπάρχει μια κάστα που μου το παίζει ελίτ. Έχουν πρόσβαση δηλαδή να δανειοδοτούνται τα πάντα από σένα, το κράτος και να μην πληρώνει κανείς τίποτα. Εδώ έχουν γίνει τα μύρια όσα… δεν πρέπει κάποιος να το σταματήσει; Και εσείς μου λέτε για «χυδαίους» χαρακτηρισμούς; Χυδαία είναι η γενοκτονία που γίνεται στην χώρα μας κι όχι να χαρακτηρίζω κάποιο «ζώο»…. Έτσι, με τόση πολλή ευγένεια που δείχνω. Δείχνω τεράστια ευγένεια!

Δεν φαντάζεστε λοιπόν τι έχει γίνει από όλες τις κάστες που διοικούνται από αυτό το εβραιογενές κομμάτι, ή το κομμάτι των χαζάρων ή χαζαρομογγόλων, όπως τους λέω, που αυτοί είναι πραγματικά! Τι λέτε αγαπητέ μου; Εκεί θα μείνουμε;

Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα πιστεύω ότι κάναμε μια πρώτη επικοινωνία. Θα μας δοθεί κι άλλη ευκαιρία για να έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο, γιατί ήδη καταναλώσαμε μισή ώρα και λέτε τις απόψεις σας. Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι μόνο εμένα, αλλά τις Ε.ΣΥ ξέρετε, φτάσαμε σε επίπεδο, που το Ε.ΣΥ σε όλη την Ελλάδα, με τα χρήματα του Έλληνα πολίτη, που το Ε.ΣΥ έχει βάλει τις εγγυήσεις του που είναι παρόν παντού, ξεχρεώνει όλον τον κόσμο.

Δεν καταλαβαίνω δηλαδή, δεν θα βγουν στα κανάλια για να ξεχρεώσει ο κόσμος;

Δηλαδή, σήμερα το Ε.ΣΥ λέει «Πληρώνω».

Λέει: «Ελάτε, υπογράψτε την ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ από τους λογαριασμούς σας αγαπητοί συνέλληνες και πληρώστε τα χρέη σας!».

Γιατί δεν το βγάζουν για να πληρώσουν τα χρέη; Γιατί δεν διαφημίζονται παντού; Γιατί πρέπει να το κυνηγάμε το Ε.ΣΥ; Αφού το Ε.ΣΥ πληρώνει! Το Ε.ΣΥ έχει φόρμα εξειδικευμένη, που το Υπουργείο έχει γεμίσει με πολλές νταλίκες και δεν ξέρουν τι να κάνουν και πώς να απαντήσουν κι έχει μπλοκάρει όλο το σύστημα και θα έπρεπε σήμερα όλος ο Ελληνικός λαός να είναι στα γραφεία μας και να υπογράφει το ξεχρέωμα του!

Το ξεχρέωμα το δικό του, στο προσωπικό του ΑΦΜ και της χώρας του, το εξωτερικό χρέος, όπως όντως αναφέρεται στην ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.

Ουσιαστικά είναι μια ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. Άρα έφτασε ο πολίτης από τα δικά του χρήματα να πληρώσει. Δεν κάνουμε χάρη σε κανέναν. Ο πολίτης έχει δικά του χρήματα!

Φτάσαμε στο σημείο και του λέμε: «ΈΛΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ» και αν κάποιος πολίτης δικός μας που είναι ο άνθρωπος αφιλοκερδώς εκεί και δεν είναι υπάλληλος μας, είναι συνέλληνας που κι αυτός προσπαθεί να μάθει καλά όλη αυτή την διαδικασία, γιατί είναι πολύ φρέσκα και εξειδικευμένα αυτά τα πράγματα, δεν σου εξηγεί καλά, ΕΛΑ ΡΩΤΑΜΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΟΥ! ΕΛΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΙΚΑ, ΤΕΒΕΕ, ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΕΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!

ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ.

ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΕΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΑΡΑ, ΑΥΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!

Δημοσιογράφος: Κατανοητόν! Σας ευχαριστούμε κύριε Σώρρα, ο χρόνος μας έχει ήδη υπερβεί. Πρέπει να κλείσουμε, γιατί ακολουθούν κι άλλες εκπομπές. Χάρηκα πάρα πολύ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

…………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση