Αθανασία Γεωργοσοπούλου: ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ , ”ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ” , ”ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΏΤΟΣ” , ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ !!!

ΑΡΘΡΑ

14572190_528224624050373_3128558207538306061_n

Αθανασία Γεωργοσοπούλου : ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ….
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ,
”ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ” , ”ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΏΤΟΣ” , ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ !!!!!!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ , ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΕΩΣ , Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ , ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ???????

ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ , ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΞ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ , ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ?????????

ΑΡΑΓΕ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ?????

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ , ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ????

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ , ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΚΑΤΕ-ΣΤΗΜΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ .. ΕΤΣΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ , ΩΣ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ….

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ , ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ.
ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΜΑΣ , ΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΟΜΟΝΟΟΥΣ , ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ , ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΝΤΑ ΠΡΑΞΤΕ , ΠΑΡΑΛΕΙΨΤΕ . ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΚΚΙΝΑ…
ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕ-ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !!!!!!

………………………………………..

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ )

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ( ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ/ ΔΗΜΟΣ/ Δ.Ε.Η./ Ε.Υ.Δ.Α.Π. – Δ.Ε.Υ.Α )

Αφήστε μια απάντηση