Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ1

«Χειροπέδες» από την Εφορία σε 1,5 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Vasilis Theodoropoulos ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ. !!!!
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

……………………………………….

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Αφήστε μια απάντηση