Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 200 ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «Ε.ΣΥ. » – ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΗΜΩΝ , ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ… ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΑΓΝΩΣΤΩΝ» , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ – ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ»

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

14316777_1817980441818455_5794449185343987716_n

Viky Charalambous ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 200 ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «Ε.ΣΥ. » – ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΗΜΩΝ , ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ , ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ , ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ , Κ.Τ.Λ. , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ .

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΑΓΝΩΣΤΩΝ» , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ – ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ» .

ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ , ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ , ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ , ΚΑΤΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ , ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .

ΈΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ , ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ( ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ , ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ , ΚΙΝΗΤΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ , ΕΠΙΠΛΑ , ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ , ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΛΠ ) .
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ , ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ , ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ , ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ Η/ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ .

ΦΡΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ , ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΗΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ , ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ..

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ , ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ , ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ – ΟΡΓΑΝΩΤΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΣΥΜΜΟΡΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ( ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ .

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .

……………………………………………………

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ» : ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!

14370399_10208890180885376_7343223785065539546_n
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ… https://athens.indymedia.org/
…………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση