ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: “ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ…”

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

14462956_524874411052061_5070947507603762698_n

Vasilis Theodoropoulos ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ………

ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ , ΤΕΡΑΤΑ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΡΕΛΟΙ , ΑΡΡΩΣΤΟΙ ‘Η ΑΝΩΜΑΛΟΙ .
Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΗ , ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ , ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΠΙΟ ΟΜΑΛΗ , ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΥΣ .
ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ , ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» , ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΣ ΝΑ «ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» .
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ . ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ , ΤΗΝ ΑΥΛΗ , ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Ή ΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ , ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ . Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ .

Η ΚΑΘΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΝΟΣΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ .
ΝΟΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ .

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΗΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ .

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ .

……………………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση