ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ ΣΤΟ RADIO SYMBAN ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ 29/7/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ

RADIO SYMBAN ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 29-7-2016

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Καλησπέρα σας, για άλλη μια βδομάδα είμαστε μαζί. Είμαι ο Μπαρλάς Κώστας, ο άνθρωπος ο οποίος κάνει την εκπομπή από την Μελβούρνη Αυστραλίας μέσα από το RADIO SYMBAN που ακούγεται παντού, όπου υπάρχουν Έλληνες κι όχι μόνο και Φιλέλληνες.

Στις προηγούμενες εκπομπές είχαμε μιλήσει για διάφορους Νόμους με αριθμούς ΦΕΚ και χρονολογίες, για το πώς άρχισε η ιστορία της πατρίδας μας και πώς μας καπηλεύτηκαν κάποιοι, οι οποίοι έκαναν την Ελλάδα μας ιδιωτική εταιρεία.

Θα αναφερθούμε λίγο παρακάτω σε αυτό, γιατί σήμερα θα έχουμε μαζί μας και μία εξαίρετη άνθρωπο-Ελληνίδα που θα κάνουμε μια πολύ ωραία εκπομπή και θα αναλύσουμε πολλά θέματα, το θέμα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Θέλω σε αυτο το κομμάτι να πω ότι προχθές, στις 27 του μηνός έγινε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου όλες οι ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ από την Κρήτη μαζεύτηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας κι έγινε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ομιλία, παρουσία του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος εξήγησε πάρα πολλά πράγματα για το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην πατρίδα μας!

Αυτή την φορά βέβαια όλοι οι βουλευτές, όλης της Κρήτης, είναι προ των ευθυνών τους, αυτοί οι δεκαεπτά στον αριθμό, βουλευτές της Κρήτης. Και μην ξεχνάμε ότι στις προηγούμενες εκλογές ήταν και οι τέσσερεις αρχηγοί, υποψήφιοι στην Κρήτη. Βέβαια, για ποιον λόγο δεν τον έχω καταλάβει, ή δεν τον έχω μάθει ακόμη. Αλλά θα το μάθουμε κι αυτό και θα του δούμε, γιατί και οι 4 αρχηγοί έβαλαν υποψηφιότητα στην Κρήτη, άλλος στα Χανιά, άλλος στον Ηράκλειο και άλλος στο Ρέθυμνο.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Κληρονομικά Κεφάλαια από τους προγόνους μας, για εμάς και για όλους τους απογόνους μας και τους απογόνους αυτών.

Εάν αυτά τα κεφάλαια είναι εκεί βάσει όλων των επίσημων εγγράφων, τα οποία τα υπογράφουν Παγκόσμιοι Οργανισμοί και Παγκόσμιοι Θεσμοί είναι αληθινά, θα πρέπει να εξηγήσουν στον Ελληνικό λαό και δη στους ψηφοφόρους τους, γιατι στην Κρήτη υπάρχουν αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων, γιατί επιχειρήσεις κλείνουν κάθε μέρα και γιατί στην λεωφόρο Καλοκαιρινού, κάθε δεύτερο μαγαζί είναι κλειστό; Θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί όλα αυτά τα κακώς κείμενα στην οικονομία της πατρίδας μας.

Πλέον, από ό,τι φαίνεται δεν τολμούν να βγουν έξω και να αντιμετωπίσουν τον Έλληνα κατάματα, τον Έλληνα ψηφοφόρο.

Να μην ξεχνάμε, άλλωστε έχω αναφερθεί και στις προηγούμενες εκπομπές μας ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί μας είναι πτυχιούχοι οικονομολόγοι, πτυχιούχοι διοικητικές επιχειρήσεων, πτυχιούχοι ιατροί, δικηγόροι και ό,τι άλλο επιστημονικού επιπέδου θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί, συνταγματολόγοι και όλα τα συναφή.

Πάραυτα όμως όλοι αυτοί οι βουλευτές που διοίκησαν την πατρίδα μας τα τελευταία 40-50 χρόνια έφεραν αυτή την πατρίδα σε αυτό το οικονομικό χάλι. Βέβαια, θα πρέπει να αναρωτηθούμε πώς ενώ δεν μπορούν να φτιάξουν τα οικονομικά του κόμματος τους, θα φτιάξουν τα οικονομικά της πατρίδας μας, όταν μάλιστα έχουν κι ασυλία. Άρα, δηλαδή ό,τι λάθος και να κάνουν, εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να τους κάνουμε τίποτα!

Στην ουσία δηλαδή, κυβερνούν αυτοί με πλήρη ασυλία και εμείς πληρώνουμε για ο,τιδήποτε αποφασίζουν αυτοί, κάνουν λάθος ή διατάσσονται εσκεμμένα να το κάνουν αυτό το λάθος.

Είναι πάρα πολλά τα οποία θα πούμε και θα αναλύσουμε στην πορεία και θα δούμε τι ακριβώς συμβαίνει στην πατρίδα μας, για να μπορέσουμε τελικά τι ακριβώς έχουν κάνει αυτοί οι κύριοι πολιτικοί στην πατρίδα μας και γιατί το έχουν κάνει αυτό.

Ένα είναι σίγουρο, ότι η πατρίδα μας είναι σε ένα δύσκολο μονοπάτι και αυτό το δύσκολο μονοπάτι καλούμαστε μόνοι μας να το φτιάξουμε! Διότι όταν έχουν αποτύχει σε όλη αυτή την διαχείριση της πατρίδας μας. απέτυχαν παταγωδώς όταν έχουμε πάνω από 20.000 αυτοκτονίες θα έπρεπε να το δούμε πολύ σοβαρά.

Θα θέλαμε να κάνουμε μια εκτενέστερη αναφορά πιο τεχνικής φύσης στα θέματα που αφορούν την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, του ανθρώπου που έχει καταθέσει προτάσεις χρηματοδότησης για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Θα μιλήσουμε για αυτές τις περιουσίες και καθώς και για τις χιλιάδες δράσεις που αφορούν τον Οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ και τις ενέργειες των Ελεύθερων Σκεπτόμενων Ελλήνων οι οποίοι διατείνονται ότι δεν υποστηρίζουν ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ, αλλά ότι προσπαθούν να ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπου και να βρίσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν και σήμερα θα προσπαθήσουμε να επεξεργαστούμε τις λεπτομέρειες από την πιο τεχνική πλευρά, καθώς και να δούμε τις ανάλογες αποδείξεις και ουσιαστικές λεπτομέρειες για αυτά τα θέματα.

Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος της εκπομπής και θα ακολουθήσει και το δεύτερο μέρος που αφορά τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Και καλούμε τον κάθε Έλληνα, όπου και να βρίσκεται να μας παρακολουθήσει γιατί αφορά όλους μας!

Στην άλλη πλευρά, έχουμε στην γραμμή μας, την χαρά να καλωσορίζουμε την κυρία Χαραλάμπους, την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, αλλά και από τους αρχικούς και άμεσους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, αλλά κι είναι το άτομο που επιμελείται όλες τις μελέτες, έγγραφα, οργάνωση και στρατηγική αυτού του τεράστιου αγώνα των Ελλήνων που μαχόμαστε να πάρουμε πίσω τα ηνία της ζωής μας.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Σας καλησπερίζω κι εγώ με την σειρά μου. καλημερίζω τον απανταχού της γης Ελληνισμό. Χαίρομαι και είναι τιμή μου να βρίσκομε κοντά σας και ελπίζω με την σημερινή μας εκπομπή να μπορέσουν να λυθούν αρκετές απορίες των ανθρώπων που ενδεχομένως, δεν έχουν λάβει τις απαντήσεις στις πιθανές τους απορίες και δεν έχουν ακολουθήσει.

Έτσι να συστρατευτεί ο Ελληνισμός στον μόνο μας σκοπό που έχουμε που είναι η απελευθέρωση της Ελλάδας και να επαναφέρουμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό στο ύψος που της αξίζει.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Βίκυ θα ξεκινήσουμε τελείως από την αρχή. Θα θέσω το απλό ερώτημα πώς η κυρία Χαραλάμπους ενεπλάκει σε αυτόν τον αγώνα;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες κι εγώ προσωπικά που όλα αυτά τα χρόνια δομούσαμε την επαγγελματική μας πορεία και κτίζαμε το μέλλον και για εμάς και των οικογενειών μας, είδαμε να βιάζεται η ύπαρξη μας από μια ανθελληνική κυβέρνηση και να αντιμετωπίζουμε ό,τι και να κάναμε, ένα τεράστιο φορολογικό περιβάλλον το οποίο είναι άνευ λογικής και στην ουσία, να μην μπορείς, όποιες προσπάθειες κι αν κάνεις και γνώσεις που διαθέτεις και το δίκτυο που τυχόν έχεις, να μην μπορείς ποτέ να βγεις μέσα από αυτήν την ατελέσφορη και αδιέξοδη διαδικασία της συνεχούς αυξανόμενης χρέωσης και ανάγκης του δανεισμού, τον οποίο αντιμετωπίζει η χώρα.

Έχουμε εγκλωβιστεί σε ένα επονείδιστο δημόσιο χρέος, στο εσωτερικό και εξωτερικό που προέκυψε όπως αποδεικνύεται και δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι κάποιος κάνει συνωμοσιολογίες, όταν αποδεικνύεται ότι είναι ένα καλοστημένο σχέδιο από αυτούς που του ετοίμασαν, που δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους δανειστές μας. Αυτοί είναι οι ίδιοι που για δεκαετίες και εκατονταετίες λυμαίνονται κάθε δημόσια και ιδιωτική περιουσία της Ελληνικής γης.

Η συνεργασία αυτή γίνεται με τις τράπεζες και τους ιδιοκτήτες των τραπεζών, οι οποίοι συναυτουργούν με την πολιτική μας ηγεσία σε ένα τρισθεόρατο έγκλημα που έπραξαν, πράττουν και συνεχίζουν να πράττουν και σκοπίμως απαξιώνουν και καταχράζονται κάθε δημόσια και ιδιωτική περιουσία μέσα από μια σειρά αντισυνταγματικών μνημονίων, αυτών που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Αντιμετωπίσαμε παράνομους καταχρηστικούς νόμους, αυξήσεις συνεχώς του συνολικού κόστους ζωής και την ίδια στιγμή μείωση των απολαβών και αυτά βλέπουμε και βιώνουμε καθημερινώς.

Οπότε, ορμώμενη από όλα αυτά, γνωρίζοντας και μελετώντας όλα όσα συνέβηκαν και αναμένετω να συμβούν με μαθηματικούς συνειρμούς κι ως ελεύθερα σκεπτόμενο άτομο αποφάσισε εντέλλει ότι δεν μπορώ να μην εμπλακώ με τα δημόσια και να προτάξω την υποχρέωση προς το γένος των προγόνων μας και που μας επιτάσσει η δική μας παιδεία. Θα πρέπει να δώσουμε τα ηνία μιας ελεύθερης πατρίδας στην γενιά που έρχεται, που είναι και υποχρέωση μας στους απογόνους μας, ώστε ο Άνθρωπος Έλληνας να βγει εκτός της λήθης, να αντιμετωπίσουμε με Ανδρεία την Αλήθεια και να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουμε τα ηνία της ζωής μας στα χέρια μας, αφού με τόσες αποδείξεις τώρα γνωρίζουμε ότι όλα όσα συνέβησαν είναι αναπόφευκτο ότι θα συμβούν και θα συμβούν και χειρότερα.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Ναι είναι γεγονός ότι η πατρίδα μας και συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου έχουν μια μακριά ιστορία προδοσιών και επεμβάσεων από τους εξωτερικούς φορείς αιώνες τώρα.

Από όσα διαγράφονται στην ιστορική διαδρομή είναι πασιφανές σε όλους μας ότι κύριος ενορχηστρωτής για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, έχουν τον κύριο και τελευταίο λόγο οι δανειστές μας.

Αλλά, πριν ξεκινήσουμε να αναλύουμε τις λύσεις που δόθηκαν και που συνδέονται με τις περιουσίες του Αρτέμη Σώρρα, θα αναφερθούμε τα γεγονότα που εξελίχθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και θα δούμε τελικά να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας το κουβάρι των πληροφοριών για να τις συνδέσουμε και να αντικρύσουμε καθαρά την πραγματική εικόνα για όσα διαδραματίστηκαν εις βάρος της Ελλάδας μας και του Ελληνισμού.

Πώς ξεκινάει κυρία Χαραλάμπους το ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ της ΕΛΛΑΔΟΣ από την τότε θεωρητική απελευθέρωση του 1821 και μετά; Τι σχέση έχουν οι τράπεζες με τις πτωχεύσεις, τι κρύβεται στην Ελλάδα και ποιοι ευθύνονται για αυτό;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θα ήθελα να θυμίσω ότι η Ελλάδα κατά την διάρκειαν των προηγούμενων ετών είχε πτωχεύσει 4 φορές.

Το 1827 ήταν η πρώτη πτώχευση επί του Καποδίστρια. Το 1842-43 ήταν η δεύτερη πτώχευση επί Όθωνα, δεκαπέντε χρόνια μετά. Έχουμε την Τρίτη πτώχευση της Ελλάδος το 1893-97, αν θυμάστε, ήταν το θρυλικό τότε «δυστυχώς, επτωχεύσαμεν!» του Τρικούπη, που ήταν άλλα 51 χρόνια μετά την πτώχευση. Άρα, βλέπουμε ότι σταδιακά αυξάνονται τα χρόνια, αλλά η πτώχευση είναι σταθερή. Και μετά έχουμε την τελική πτώχευση το 1932, που έκτοτε η Ελλάδα είναι χρεωμένη κάτω από τους δανειστές, που είναι 39 χρόνια μετά την Τρίτη πτώχευση, επί Βενιζέλου.

Το 1897 δημιουργήθηκε, δηλαδή όταν πτωχεύσαμε για Τρίτη φορά, ιδρύθηκε στην Ελλάδα, ο Οργανισμός Δημοσίου Χρέους, ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος της Ελλάδας, δηλαδή το Δ.Ο.Ε. όπου επέβαλε τον Διακανονισμό του Δημοσίου Χρέους που επιβλήθηκε από τις Ευρωπαϊκές χώρες και τους δανειστές.

Αφού χρεωκόπησαν τα προηγούμενα χρόνια, αυτή η Διεθνής Οικονομική Επιτροπή, ήταν η επιτροπή που έλεγχε και χάραζε στρατηγική στην Ελλάδα, μέσω του Δ.Ο.Ε που διαδραμάτισε ένα πολύ σημαντικό ρόλο στα Δημόσια Οικονομικά της Ελλάδος κι αυτό έφτασε μέχρι το 1978.

Μετά έχουμε την Δ.Ο.Υ που είναι η σημερινή ιδιωτική εταιρεία που γνωρίζουμε όλοι ως Εφορία στην Ελλάδα.

Άρα, η Ελλάδα από την Τρίτη πτώχευση και μετά, βρίσκεται κάτω από την εποπτεία, στρατηγική και είσπραξη των οποιονδήποτε εσόδων έχουμε κάτω από τους δανειστές.

Θέλω να θυμίσω εδώ, και θα σας φανεί σαν ένα παραμύθι αυτό που θα σας πω, αλλά καλώ όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους να ψάξουν την ιστορία και δεν θα το πω από φλυαρία, αλλά γιατί στοχευμένα είναι αυτό που γίνεται και εξελίσσεται και τώρα εντός της Ελλάδος.

Δυστυχώς, αν δεν κινηθούμε όλοι οι Άνθρωποι προς μια κατεύθυνση με ένα Σώμα, ένα Πνεύμα και μια Ψυχή, ως ένα Σώμα εναντίον αυτου του θεριού που εξελίσσεται μέσα στην ζωή μας και μετατρέπει τον εν ζωή άνθρωπο σε ένα απλό Τίτλο Χρέους στο Χρηματιστήριο, δεν θα μπορεί να σταματήσει με τίποτα.

Θέλω να σας θυμίσω μια παράλληλη ιστορία και να ταξιδέψουμε λίγο πίσω στον χρόνο.

Το 1861 στη Αμερική, όπου εκεί συνέβηκε ακριβώς που συμβαίνει και σήμερα στην Ελλάδα, με μια διαφορετική μορφή, αλλά θα καταλάβετε στο τέλος αυτά τα ίδια ζούμε και αντιμετωπίζουμε.

Το 1861 στην Αμερική, αν θυμάστε ότι έγιναν οι 7 Πολιτείες της Αμερικής που αποχώρησαν από το Κογκρέσο, το οποίο έμεινε χωρίς απαρτία και τότε έγινε ο πόλεμος μεταξύ των Πολιτειών της Αμερικής. Ο πρόεδρος ήταν ο Λίνκολν, ο οποίος έθεσε την χώρα σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ κι άρχισε να λειτουργεί κάτω από τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Εδώ θέλω να σας θυμίσω αυτόν τον παράξενο όρο που είδαμε να κυκλοφορά στο μνημόνιο τώρα, που λέγεται «Αναγκαστικό Δίκαιο».

Αναγκαστικό δίκαιο δεν υπάρχει! Υπάρχει ο Νόμος της Αναγκαιότητας που είναι ο Νόμος που λειτουργεί η χώρα κάτω από την έκτακτη ανάγκη, όταν έχει κατασχεθεί και μετά και εμπίπτει στην διαδικασία της αποπληρωμής του χρέους και ο δανειστής κάνει τα πάντα λόγω αναγκαιότητας να εισπράξει τα χρήματα του. Άρα, αυτό είναι εναντίον μας κι όχι υπέρ μας!

Το Κογκρέσσο τότε ξεκίνησε να λειτουργεί κάτω από το ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Άρα δεν υπάρχει το Δίκαιο, αλλά το «Χρώμα του Νόμου», το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ και επειδή η αναγκαιότητα δεν γνωρίζει κανόνες, η Κυβέρνηση βρισκόταν κάτω από την πίεση των τραπεζιτών, γιατί καλείτω τότε η Κυβέρνηση να ξεπληρώσει αβάσταχτα χρέη προς τους τοκογλύφους τραπεζίτες. Στην προσπάθεια να δημιουργηθούν όλες αυτές οι αποπληρωμές των τοπικών Δήμων, δημιούργησαν τις «Εταιρικές Οντότητες» οι οποίες είναι αυτές που αντικατοπτρίζουν σήμερα τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, τους Δήμους μας δηλαδή στην Ελλάδα και διέπονται από τους Νόμους της περιοχής ίδρυσης τους. Αυτό είναι το «Εταιρικό Δίκαιο», δηλαδή σαν να είναι μια εταιρεία.

Άρα, τα πάντα μπορούν να κατασχεθούν, γιατί διαφορετικά δεν υπήρχε τρόπος να κατασχέσουν δημόσια περιουσία. Έτσι συνεχίζουν τότε στην πτώχευση της Αμερικής.

Αν θυμάστε τότε ήταν που ψηφίστηκε και η 14η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, όπου ήταν και καταχρηστική και η οποία εντάχθηκε κάτω από την στρατιωτική, ιδιωτική και Διεθνή Εμπορική DE FACTO δικαιοδοσία που ανήκει στους δανειστές.

Δια μέσω αυτής της 14ης τροπολογίας, η Αμερική δημιούργησε την έννοια του ΠΟΛΙΤΗ με την σημερινή έννοια, ο οποίος είναι Ο ΕΣΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

Έτσι δημιουργήθηκε από τότε μια τεχνική οντότητα, το άτομο, που είναι σαν εταιρεία που πήρε το ρόλο και τον τίτλο του U.S CITIZΕΝ, δηλαδή, πολίτης της Αμερικής.

Αυτό είναι μια Οντότητα περιορισμένης ευθύνης, μια Εταιρεία κατά το άρθρο 4 της 14ης τροποποίησης του Συντάγματος της Αμερικής και μετατράπηκε ο εν ζωή άνθρωπος σε έναν ΑΫΛΟ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ, ο οποίος χρησιμοποιείται έκτοτε στο χρηματιστήριο και είναι ιδιοκτησία των δανειστών.

Αυτά που σας λέω είναι πραγματικά δεδομένα που μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα ιστορικά αρχεία.

Από το 1933 και μετά η Αμερικάνικη Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση πτώχευσε, αφού είχε δημιουργήσει τις Εταιρικές Οντότητες που ήταν στα χέρια των δανειστών κι η χώρα περνάει πλέον από τότε μέχρι σήμερα στα χέρια των δανειστών.

Μάλιστα τότε, το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, το οποίο, όπως εξήγησα προηγουμένως, δεν είναι Υπουργείο, αλλά μια ιδιωτική εταιρεία, όπου είχαν ιδρύσει σαν βάση το COLOUMBIA DISTRICT και μετά την WASINGTON D.C ως θυγατρική εταιρεία, δημιουργούν μια οικονομική κατάσταση που ονομάστηκε από τότε ως «ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ» δηλαδή, «INSOLVENCY».

Τότε, ο Πρόεδρος Ρούζβελτ κήρυξε την πτώχευση των Ηνωμένων Πολιτειών και από τότε και μετά, βάσει και της 14ης Τροπολογίας, ο Πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών δεσμεύτηκε ως περιουσιακό στοιχείο για την αποπληρωμή όλων των οφειλών και των δαπανών που αφορούσαν πλέον ακόμα και την αναδιοργάνωση και την κάλυψη των τόκων, όπου ήταν στο διηνεκές, υπέρ των πιστωτών –δανειστών.

Σας τα λέω όλα αυτά, για να δείτε ότι αυτό αντικατοπτρίζει, ακριβώς ό,τι ζούμε εμείς σήμερα.

Συνέχισαν τότε για νομιμοποιήσουν περισσότερο τον βιασμό του πραγματικού Έθνους –που δεν είναι Έθνος βέβαια, αλλά τέλος πάντων- των πολιτών που είχαν φτιάξει την Πολιτεία της Αμερικής, ψήφισαν επίσης και μια άλλη Τροποποιητική Νομολογία, η οποία ονομάστηκε κι αυτή «Εκτάκτου Ανάγκης», πάλι στο «Δίκαιο της Εκτάκτου Ανάγκης» κι όχι στο αναγκαστικό δίκαιο, όπως λέμε στην Ελλάδα, το οποίο ονομάστηκε …….. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ «ENEMY ACT».

Δηλαδή είχε περάσει ότι οι πολίτες δεν ήταν σε πόλεμο με οποιονδήποτε ξένο εχθρό, αλλά ήταν οι ίδιοι ο εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Άρα, μετέτραψαν τον Πολίτη ότι να είναι ο Εχθρός της Εταιρείας Αμερικής και έτσι οπότε βρίσκεται η Εταιρεία Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ως Corporation, ως Εταιρεία με ενέχυρον την πίστην και την πίστωση του κράτους τους με την βοήθεια της Εθνικής Κυβέρνησης.

Η όλη διαδικασία έγινε για να μπορέσουν οι ιδιοκτησίες όλων των ιδιωτικών περιουσιών να κατασχεθούν από το κράτος. Έτσι δημιουργήθηκε, αντί για «Ιδιοκτησία της περιουσίας», έγινε πλέον απλή χρήση και μόνο.

Έκτοτε, στην Αμερική, αν δείτε στα συμβόλαια, δεν υπάρχει πλέον ιδιοκτησία της γης. Υπάρχει χρήση της γης. Έτσι χάθηκαν τα ατομικά δικαιώματα επί των ακινήτων κι έτσι χάθηκε η οποιαδήποτε εθνική κυριαρχία.

Έτσι ο Πρόεδρος Ρούζβελτ κήρυξε την Πτώχευση των Ηνωμένων Πολιτειών επισήμως και παρέδωσε μέσω αυτής της αδιανόητης της Σύμβασης, ότι τα ατομικά δικαιώματα των εν ζωή ανθρώπων-πολιτών δεν υφίστανται και υπάρχουν μόνο οι Τίτλοι, οι ΑΥΛΟΙ που είναι δεσμευμένοι υπέρ του κράτους!

Αυτό συμβαίνει σήμερα και στην Ελλάδα κι έτσι με τις υπογραφές των παράνομων και αντισυνταγματικών μνημονίων απωλέσθηκε η Εθνική Κυριαρχία μας και τα συνταγματικά μας δικαίωματα δεν υπάρχουν πλέον.

Για αυτό τον λόγο, θα δείτε και σε άλλες εκπομπές που θα κάνουμε, ότι η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται ως Εταιρεία από το 2008 καταχωρημένη μέσα στο πάνελ της Washington D.C, δηλαδή στην ιδιωτική εταιρεία των Ρόθτσαϊλντ, ότι υπάρχει πλέον και η Ελλάδα καταχωρημένη ως Εταιρεία, καθώς κι όλοι οι Δήμοι μας, καθώς και κάθε Υπηρεσία και κάθε Αρχή στο Κράτος μας είναι απλά μια Εταιρεία με ιδιοκτήτες που θα έπρεπε να ήταν οι πολίτες της και η διοίκηση οι πολιτικοί μας, αλλά στην ουσία σήμερα, εφόσον κατασχέθηκε η χώρα, συνέβηκε κι αυτό που συνέβηκε στην Αμερική. Αρα, την μετέτρεψαν σε εταιρεία για να μπορούν να την περάσουν στο Δίκαιο της Αναγκαιότητας και έτσι να χάσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία. Βέβαια, όλα αυτά που έχουν φτιάξει είναι παράνομα και αυτό είναι υποχρέωση όλων των πολιτών, όλων των Ιθαγενών, γηγενών Ελλήνων, να ενημερωθούν, να ξεσηκωθούν και να έχουν πλήρη γνώση όλων των παρανομιών που γίνονται εις βάρος τους και χωρίς να το γνωρίζουν.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Ήταν ένα ενδιαφέρον χρονικό, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: «ο ρόλος της Τράπεζας της Ελλάδος και της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος ποιος είναι;»

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Από το 1899 η κοπή του χρήματος μονοπωλήθηκε από την Εθνική. Είχαν δημιουργήσει τότε διάφορες ενέργειες και από πέντε τράπεζες που εξέδιδαν τότε το χρήμα, ξαφνικά βρέθηκε μόνο η Εθνική να μονοπωλεί το χρήμα και την έκδοση του. Αν θυμάστε τότε υπήρχαν πολέμοι και προβλήματα που ταλάνιζαν όλες τις χώρες και έτσι αθόρυβα οι τραπεζίτες δημιούργησαν αυτούς τους Δούρειους Ίππους, τις Εθνικές τράπεζες που δεν ήταν καθόλου εθνικές πραγματικά, όπου οι ιδιοκτήτες που χρηματοδοτούσαν τους πολέμους, δημιουργούσαν και μονοπωλούσαν την έκδοση χρήματος που είναι η οικογένεια Ρόθτσαϊλντ και οι συνεργάτες τους.

Έχουν κατασχέσει όλα τα Έθνη και τις περιουσίες τους. Τα μετέτραψαν πρώτα σε κράτη και μετά σε εταιρείες, δηλαδή σε εταιρικά νομικά σώματα, όπως εξηγήσαμε πριν και έχουν γίνει τεράστιες εγκληματικές ενέργειες και ο άνθρωπος μετατράπηκε σε τίτλο χρεογράφου και αυτά βρίσκονται και αναρτημένα στην οθόνη του UCC στην Αμερική, όπου είναι και η πλατφόρμα που συμβαίνουν όλες οι εμπορικές δραστηριότητες του πλανήτη. Και κυκλοφορεί μέχρι σήμερα, η αξία του ανθρώπου, ως διαπραγματεύσιμη αξία στα χρηματιστήρια του πλανήτη.

Το 1927 κατόπιν των μονοπωλίων που είχαν εξελιχθεί υπέρ της Εθνικής, ιδρύθηκε τότε η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος κατά τον Νόμο 3427, όπου ήταν ένα Πρωτόκολλο Ίδρυση της Γενεύης, αν θέλετε να καταλάβετε ότι δεν ήμασταν ποτέ ελεύθεροι! ‘Αρχισε να λειτουργεί το 1928 και εισάχθηκε στο χρηματιστήριο το 1930.

Είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία, που μέτοχοι αρχικά ήταν οι Ρόθτσαϊλντ, ήταν Μόργκαν, ήταν οι Μόιζις κι άλλοι μέτοχοι που είναι σήμερα γνωστοί, αλλά είναι πιο μικροί και το Ελληνικό κράτος δεν έχει σήμερα καμιά μετοχική σχέση και δεν υπερβαίνει το 3-6%, το οποίο αυτό και μόνο, τα κεφάλαια που είχαν κατατεθεί ως Ιδρυτικό κεφάλαιο της Τράπεζας της Ελλάδος, είχε καταβληθεί πλήρως από την Εθνική Τράπεζα –κι αυτό το λέει το ΦΕΚ ίδρυσης- που τότε για λίγο χρονικό διάστημα είχε μετατραπεί σε κρατική, απλώς και μόνο με τα κρατικά κεφάλαια να ιδρυθεί η Τράπεζα της Ελλάδος και μετά η Εθνική ιδιωτικοποιήθηκε πίσω στους Ρόθτσαϊλντ.

Άρα, με λίγα λόγια, χρησιμοποιήσαμε τα χρήματα του κράτους για να ιδρύσουμε την Κεντρική Τράπεζα, την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά το κράτος δεν είναι μέτοχος!

Η Τράπεζα ξεκίνησε να παραλαμβάνει από την Εθνική το μονοπώλιο χρήματος με ειδικές συμβάσεις που ήρθαν από την Κοινωνία των Εθνών τότε, με ιδιοκτήτες την οικογένεια Ρόθτσαϊντ, που αργότερα πήραν τον χρυσό και άρχισαν να δανειοδοτούν όλο το κράτος και της ενέργειας αυτού.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Άρα, αν καταλαβαίνω καλά, ο Ελληνισμός από την… δανείστηκε και χρεώθηκε παντοιοτρόπως στην οικογένεια Ρόθτσαϊλντ και από τότε στην ουσία δεν μπορέσαμε να απελευθερωθούμε ποτέ. Κυρία Χαραλάμπους έχουμε δει να κοινοποιείτε πολλές μελέτες για την οικονομική κρίση, τις τράπεζες στον Ελληνικό δανεισμό κτλ και σε κάποιες από αυτές, έχουμε υποστηρίξει ότι το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού χρέους είναι εγγυήσεις και χορηγήσεις προς τις Τράπεζες, τοκοχρεωλύσια και χρήματα που δεν έφτασαν ποτέ στην χώρα. Μπορείτε να μας το αναλύσετε λίγο αυτό;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτό αληθεύει! Ξέρετε, θα πάμε από την εποχή που άρχισε να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία ότι η χώρα θα πτωχεύσει και τότε έγινε και επί Παπανδρέου όλο αυτό, ότι η χώρα δεν μπορεί να λάβει δάνεια κτλ και ξεκινήσαμε να μπαίνουμε στο πανικό.

Θέλω να σας θυμίσω ότι από το 2008 από τότε δηλαδή που ξεκίνησε όλη αυτή η διαδικασία της κινδυνολογίας, η Ελλάδα βρισκόταν σε ένα ύψος Δημοσίου Χρέους σε σχέση επι τού ποσοστού του ΑΕΠ –και είναι στοιχεία, τα οποία κοινοποιεί η Κυβέρνηση κι όχι εμείς- που ήταν στο 110,7%.

Άρα, δημόσιο χρέος σε σχέση με τον ΑΕΠ είναι 110,7%. Με τις κινδυνολογίες του τότε, ξεκίνησε να καλπάζει η άνοδος του Δημοσίου Χρέους σε σχέση με το ΑΕΠ. Δηλαδή, μειωνότα το ΑΕΠ και αυξανόταν η ανάγκη δανεισμού.

Όταν αρχίσαμε και υπογράφαμε όλα αυτά τα αντισυνταγματικά μνημόνια, τέθηκε ένας Όρος και μάλιστα, για αυτό είχε έρθει και το ΔΝΤ στην χώρα, όπου υπήρχε μια υπόσχεση ότι θα μειωνόταν το δημόσιο χρέος, θα εξισορροπούντω οι πληρωμές και επίσης, θα γινόταν μια στρατηγική ανάπτυξης, όπου σιγά-σιγά θα γινόταν ανεξάρτητη οικονομικά η Ελλάδα, έτσι είχαν συμφωνήσει με την παρέμβαση του ΔΝΤ, για να μπορέσει να κανονίσει και τις πληρωμές της και από την άλλη, να αρχίσει η ανάπτυξη και η ευημερία.

Αυτό υποσχέθηκαν αλλά αυτό είναι μόνο κίβδηλα λόγια, γιατί από τότε από το 2007 μέχρι το 2015 έχει φτάσει η σχέση του δημοσίου χρέους επί του ΑΕΠ 205%. Άρα, καταλαβαίνετε ότι από τότε έχει επεμπλακεί στην χώρα, ξαφνικά βρεθήκαμε με διπλάσιο χρέος, σε σχέση με το ΑΕΠ μας, δηλαδή μειώθηκε κάθετα το ΑΕΠ κι έχουν γίνει κι όλες αυτές οι «αλχημείες» με την περικοπή των 100 δισεκατομμυρίων για να περικοπεί το χρέος της Ελλάδος, όπου βρεθήκαμε ξαφνικά με ένα χρέος 530 δισεκατομμύρια το 2009 και κανένας δεν ήξερε από πού βρέθηκαν αυτά τα χρέη που δεν έχουν εισαχθεί ποτέ στην χώρα. Βρεθήκαμε να κατάσχεται η όλη χώρα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, την γη, τις επιχειρήσεις, τα σύνορα, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα τρένα κι ό,τιδήποτε υπάρχει στην Ελλάδα, υπέρ των δανειστών, για ένα ευτελούς αξίας ποσό, ήταν τότε που είχαν περικόψει τα 100 δις ευρώ.

Μετά, έχουν εξελίξει στην Ελληνική πραγματικότητα ένα απυθμενο χρέος, στο οποίο, αν βάλουμε έναν μεγενθυντικό φακό στους αριθμούς που η ίδια η κυβέρνηση δια μέσω των ΦΕΚ, θα δείτε και πάλι ότι από το 2008-2014, θα πάω στα συγκεκριμένα ποσά που δείχνουν την προδοσία των πολιτικών μας, αλλά και τις ανθελληνικές επεμβάσεις που γίνονται στην χώρα με σκοπό να πτωχεύσει η χώρα και να καταχραστούν κάθε δημόσια και ιδιωτική περιουσία, έχει φτάσει να χρηματοδοτούμε τις τράπεζες με 300 δισεκατομμύρια σε ρευστό, να έχουμε πληρώσει 167 δισεκατομμύρια σε εγγυήσεις υπέρ του μηχανισμού ELA, υπάρχει ένας μετακυλυόμενος φόρος που οι τράπεζες δεν πληρώνουν, που είναι το τέλος που επιβάλλεται σε όλα τα δάνεια πλην των μνημονιακών που φτάνει τα 5 δισεκατομμύρια. Υπάρχει κι ένα αόρατο, τεράστιο, ομολογιακό χρέος που έχουν φτιάξει δύο φορές πάνω στα χρήματα τα δικά μας, με εσωτερικές διαδικασίες που είναι άλλα 41 δισεκατομμύρια το 2013.

Όλα αυτά τα οποία σας λέω, στο σύνολο είναι περίπου 525 δισεκατομμύρια. Αυτό είναι μέχρι το 2014. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να προσθέσουμε όλα από την αρχή, για να δούμε ότι μέχρι σήμερα το ποσό έχει βγει πάνω από 800 δισεκατομμύρια για τις τράπεζες και μόνο για 6 χρόνια.

Αν κανείς κατανοήσει τι συνέβηκε, θα δει ότι το ΑΕΠ μας είναι 100% εκχωρημένο στα χέρια των τραπεζών και την ίδια στιγμή, το 100% του δανεισμού της Ελλάδας, έχει εκχωρηθεί υπέρ των δανειστών και παράλληλα, όλες οι περιουσίες μας είναι εκχωρημένες υπέρ των τραπεζών.

Αυτά έχουν συμβεί.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Και πόσο νόμιμα ήταν όλα αυτά;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όπως έγινε και στην Αμερική, η Ελλάδα μετετράπηκε βασικά σε μια εταιρεία και τα πάντα που έχουν υπογραφεί από το 2008, για να μην αρχίσω από τα προηγούμενα, είναι όλα παράνομα.

Μάλιστα να σας θυμίσω και κάτι, δεν μπορεί να είναι τίποτα νόμιμο, ακόμα και τα πρώτα αντσυνταγματικά μνημόνια από το πρώτο μνημόνιο που είχε υπογραφεί, γιατί τότε αυτο το απέκρυψαν από την δημοσιότητα, ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν είχε υπογράψει το πρώτο μνημόνιο, γιατί τότε υποχρεούτω ο Πρόεδρος να επικυρώσει τα μνημόνια με την Προεδρική του σφραγίδα, έπασχε από την Νοσο Αλτσζάιμερ. Αυτό το επικυρώνουν δικά του άτομα και υπάρχουν και ιατρικά στοιχεία και τα πάντα. Αυτό είπαν ότι συνέβηκε αργότερα, αλλά το είχαν αποκρύψει ότι ο Πρόεδρος από το 2006 και μετά, πάσχει από αυτή την Νόσο. Αυτό σημαίνει ότι όταν υπογράφεις κάτι, μπορεί εκείνη την στιγμή να μην έχεις σώας τα φρένας και στην ουσία, δεν υπάρχει νομιμότητα σε ό,τι υπογράφηκε από τότε.

Μετά ήρθαν να αλλάξουν τον νόμο, γνωρίζοντας ότι ο Πρόεδρος δεν μπορεί για να μην το ανακαλύψουν οι ανόητοι Έλληνες, γιατί έτσι μας θεωρούν, και δεν χρειάζεται η υπογραφή του Προέδρου για επικύρωση από το 2ο Μνημόνιο και μετά για το Νομοσχέδιο ή για την δανειακή σύμβαση. Καταλαβαινετε ότι όλα αυτά, οι Έλληνες δεν πρέπει να τα αφήνουν να περνούν απαρατήρητα. Είναι όλα παράνομα. Ειναι αντισυνταγματικά και καθ’όλα παράνομα!

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Κυρία Χαραλάμπους είναι πασιφανές ότι η Ελληνική παθογένεια δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα και κανένας δεν μπορεί πια να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του και να επικαλεστεί «ατυχίες» και «κακή διοίκηση» και μόνο. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι Τράπεζες με τους μετόχους τους, έχουν ενορχηστρώσει και κατευθύνει υπέρ τους όλη αυτή την Οικονομική κρίση. Έχω δίκιο ή δεν είναι έτσι;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Με ό,τι είπαμε προηγουμένως κι όλα αυτά τα ποσά που χρηματοδοτήσαμε ο καθένας από εμάς αμύθητα ποσά, για αυτό είναι και το κατακεφαλήν χρέος, υποχρέωση όλων των πολιτών και όσα αναφέραμε είναι μόνο μερικά, γιατί υπάρχει και η αθέατη πλευρά που λειτουργεί παράλληλα, κλέβοντας καθημερινά τα Κληρονομικά μας Κεφάλαια, την περιουσία των γενεών μας και των γενεών που έρχονται, οι ελληνικές τράπεζες βρισκόμενες προ των θυρών της πτωχεύσεως τότε, άνευ λόγου και χωρίς προηγουμένως να ερευνηθούν τα αίτια της κατάρρευσης και μεσούσης της οικονομικής κρίσης που έπληττε ήδη την Ελλάδα, ενώ είχαν αξία 4 δισεκατομμυρίων ευρώ, ξαφνικά χρηματοδοτούνται με 526 δισεκατομμύρια. Δηλαδή, όταν πάτε εσείς να πάρετε ένα δάνειο από την τράπεζα και έχετε μια αξία σπιτιού με 5 ευρώ και ξαφνικά παίρνετε δάνειο 525! Πώς γίνεται αυτό; Με τι εγγυήσεις δόθηκαν αυτά τα χρήματα; Με ποια εξασφάλιση; Ποιος θα τα αποπληρώσει; Πώς αυτά τα τεράστια βάρη θα μεταφερθούν πίσω και θα πληρωθούν;

Την ίδια ώρα που μειωνόταν η χρηματιστηριακή αξία όλων των τραπεζών και επιβαρυνόταν το Δημοσιο με όλες αυτές τις τεράστιες ποσότητες χρημάτων που έχει απορροφήσει το τραπεζικό κατεστημένο, αυτά τα χρήματα δεν έχουν εισαχθεί ποτέ στην χώρα. Δεν ξέρει κανένας πώς πλήρωσαν, πού πλήρωσαν και τι πλήρωσαν. Δεν επιστράφηκαν ποτέ στο Δημόσιο, ούτε τα χρήματα των πληρωμών που το Δημόσιο έχει δανείσει τις τράπεζες, παρότι υπάρχουν Υπουργικές αποφάσεις που εκδόθηκαν για την Τράπεζα που ήταν μια προσωρινή στήριξη που αργότερα, στην συνέχεια, καταχράστηκαν οι Τράπεζες και έκαναν όλες αυτές τις μετέπειτα παράνομες διαδικασίες, όπως το bail out. Κι Αυτό πρώτη φορά στα δεδομένα συνέβηκε, γιατί οι τράπεζες πάνε πρώτα στο bail in, δηλαδή όταν δεν έχουν τα χρήματα πρέπει να απορροφήσουν από ιδίους πόρους και μετά να ζητήσουν την βοήθεια του Δημοσίου. Εμείς πήγαμε πρώτα στην πτώχευση του Δημοσίου, επίσης των καταθέσεων στις τράπεζες και μετά να έρθουν στο εσωτερικό και να δουν τι θα κάνουν με τους μετόχους τους. Την ίδια στιγμή, οι ανακεφαλοποιήσεις που δόθηκαν με αυτά τα υπέρογκα ποσά στις τράπεζες χωρίς τις εμπράγματες, πραγματικές ασφάλειες έναντι των χρηματοδοτήσεων των εγγυήσεων/επενδύσεων του Δημοσίου, δεν εισάχθηκαν ποτέ στην αγορά κι έτσι δεν έχουν φέρει την οικονομική στήριξη, την οποία επικαλέστηκαν τότε με το πρώτο ΦΕΚ του 2008.

Παράλληλα, αν θυμάστε τότε, είχαν αρχίσει να εκδίδουν τα CDS, τα ασφάλιστρα κινδύνου και έγινε αυτή η παράνομη λειτουργία του ΤΧΣ που μέχρι σήμερα μας έχει φέρει τεράστιες ζημιές κόστους 45 δισεκατομμυρίων ευρώ και ακόμα προχωράει και του έχουν εγκρίνει άλλα 50 δισεκατομμύρια για να το χρηματοδοτήσουν. Θέλω να σας θυμίσω ότι οι τράπεζες διατηρούν μια άλλη ζώνη, στην οποία δεν έχουν εκκαθαρισμένες οφειλές των πολιτών και των οφειλετών, γιατί είναι Α.Ε εταιρείες και θα έπρεπε πάντοτε, ποσοτικά και ποιοτικά και κατά χρόνο, που έχει συμβεί αυτό, να έχουν καταχωρημένα κατά όνομα τις οφειλές κάθε ατόμου ή κάθε εταιρείας. Αυτό, οι τράπεζες δεν το κάνουν! Πέρασαν στο παθητικό, όλα τα χρωστούμενα, άρα, πώς εισπράττουν χρήματα μετά τον τρίτο μήνα που καταχωρούν αυτές τις οφειλές στο παθητικό τους, δηλαδή στις ζημιές; Εάν αρχίσει κάποιος και πληρώνει από τον 6ο μήνα και μετά, πού πάνε αυτά τα χρήματα; Γιατί τα βγάζουν εκτός των τραπεζών και δεν λένε τίποτα;

Όλα αυτά είναι παθογένειες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην χώρα, να αφήσω τα warrange, να αφήσω τις τοποθετήσεις, στις γκρίζες συναλλαγές που γίνονται στο deal room των τραπεζών, τα ομόλογα «φάντασμα». Αφήνουμε πίσω τον υπολογισμό του τόκου που είναι 360-365 μέρες και πάλι χωρίς να το γνωρίζει ο πολίτης, ενώ έπρεπε να τοκίζεται με έναν συγκεκριμένο γνώμονα με βάσει τις 365 μέρες του χρόνου, πάμε στις 360 από το 1990 και μετά. Αφήνουμε την κεφαλοποίηση, την τοκογονία, τον ανατοκισμό. Όλα αυτά είναι όμως παθογένειες που εμείς πρέπει να σταθούμε, να γνωρίζουμε και να επιτεθούμε, γιατί διαφορετικά δεν θα γίνει τίποτα στην Ελλάδα.

Ήδη το αποδεικνύουν με τους παράνομους σήμερα πλειστηριασμούς που επιτίθονται εναντίον των πολιτών με κάθε τρόπο και θα δείτε πολύ άσχημα πράγματα να εξελίσσονται από Σεπτέμβρη και μετά.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι πρόδηλη πια η αποτυχημένη στρατηγική που υιοθετήθηκε από την Ελλάδα κατόπιν των υποδείξεων του ΔΝΤ και της ΤΡΟΙΚΑΣ. Αυτό επικυρώνεται εξάλλου ως αποτυχία και από το ίδιο το ΔΝΤ. Σε δημοσιεύματα εφημερίδας στην Γαλλία, παραδέχτηκαν οι ίδιοι ότι το πρόγραμμα που χρησιμοποιήθηκε ως πείραμα στην Ελλάδα, δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα! Το παραδέχτηκαν οι ίδιοι!

Μπορείτε να μας πείτε συνοπτικά κάποιες σταθερές, οπου περιληπτικά περιγράφεται η άσχημη πορεία της πατρίδας μας;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θέλω να σας πω κάτι πολύ απλό. Το κάθε 1 ευρώ περικοπών στο Δημόσιο Τομέα δημιουργείται ένα κενό 1,5 ευρώ. Δηλαδή, αν κόβω 1, χρειάζομαι 1,5! Τότε  πώς θα μπορέσω να αποπληρώσω ποτέ αυτό το δάνειο;

Είναι άνευ λογικής αυτή η στρατηγική που εξελίχθηκε στην Ελλάδα με συγκεκριμένους τρόπους και είναι πασιφανές ότι υπάρχει μόνο προδοσία και εγκληματική ενέργεια, όπως και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μέσα στην χώρα.

Να πω ακόμα μία σταθερά: για κάθε 1 δις ευρώ περικοπών στον Δημόσιο Τομέα παραμένουν 60.000 άνεργοι στο δρόμο. Κι αυτό αυξάνεται με μαθηματική εξίσωση και έχει τεράστια αποτελέσματα και για αυτό κιόλας φαίνεται στην στρατηγική που έχουν ακολουθήσει ότι υπάρχει μια συνεχής πτωχευτική πορεία και δεν υπάρχει καμία λογική.

Δεν υπάρχει καμία στοχευμένη στρατηγική ανάπτυξης και είναι τα πάντα, πώς θα κατάσχουν κάθετι Ελληνικό, κάθε ιδιοκτησία και κάθε Εθνική Περιουσία.

ΠΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι δηλαδή, μια συνεχής αποτυχία! Φτάσαμε στα μνημόνια. Μεταξύ του 1ου και του 2ου μνημονίου εμφανίζεται ο Αρτέμης Σώρρας και καταθέτει πρόταση χρηματοδότησης της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας. Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι συνέλληνες μας έχουν ακούσει τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα μετά από το 2012 σε σχέση με τους φακέλους που πολλαπλώς έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας και όπως επίσης, της Κυπριακής Κυρίαρχης Δημοκρατίας.

Και πολλές άλλες κινήσεις που έχουν γίνει προς χρηματοδότηση των τραπεζών, της Αρχιεπισκοπής, των Δήμων κτλ. Έχουν ακούσει την δομή όλου του Δημόσιου λόγου, για να μην παρουσιάζουν την αλήθεια και να δημιουργούν ένα σωρό ψευδή στοιχεία.

Παρουσιάζουν τον Αρτέμη Σώρρα ως εγκληματία, την ομάδα που τον υποστηρίζει ως εγκληματική κι ένα σωρό ανοησίες.

Αυτά βέβαια με την πάροδο του χρόνου, δεν έχουν και καμία πλέον σημασία, γιατί ο χρόνος από μόνος του αποδεικνύει τα δικά τους κίβδηλα στοιχεία που δεν βασίζονται πουθενά.

Αντιθέτως, τα στοιχεία του Αρτέμη Σώρρα όλοι οι φάκελοι είναι προτού ξεκινήσει με αποδεδειγμένα, εμπεριστατωμένα στοιχεία, αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα, τόσο δημόσια και όσο και δικαστικά τεκμήρια, Διεθνή που επικυρώνουν την ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ την ΙΣΧΥ ΚΑΙ την ΑΞΙΑ και την πραγματική υπόσταση όλης της περιουσίας.

Συγκεκριμένα λοιπόν θα πω για τα δύο περιουσιακά στοιχεία που έχουν προταθεί. Δεν θα πω τίποτα για την Τράπεζα Ανατολής, γιατί είναι ένα κεφάλαιο που χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.

Θα πω αρχικά, ότι η πρώτη περιουσία που κατατέθηκε ήταν το ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής το οποίο ήταν σε ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ και τηρείται σε ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και επικυρώνεται και από μια ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της Ελληνικής Δικαιοσύνης την υπ αρ. 67650/13 κι αν θέλετε μπορώ και να σας την διαβάσω αργότερα.

Οι Διεθνείς αυτές Συναλλαγματικές έχουν την έννοια της ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ. Άρα, είναι άμεσα ρευστοποιήσιμες και είναι αναρτημένες στην οθόνη του UCC1, που είναι τμήμα του Εμπορικού Κανόνα που βρίσκεται ελεγχόμενο κάτω από την FEDERAL RESERVE, δηλαδή, την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής.

Ένα αποτύπωμα αυτής της οθόνης αποτελεί αδιαμφισβήτητο ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, το οποίο δεν μπορεί κανένας να αρνηθεί και δεν έχει απορριφθεί ποτέ, ούτε από την ίδια την Αμερική.

Άρα, υπάρχουν τα 600 δις ήδη κατατεθειμμένα σε Διεθνείς Συναλλαγματικές, και ισούνται με ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΕΕΣ σε Κηδεμονευόμενο λογαριασμό έτοιμα προς είσπραξη κι αυτό έχει επικυρωθεί και από τους εγχώριους θεσμούς αλλά και από το εξωτερικό.

Η δεύτερη περιουσία είναι σε ρευστό χρήμα που βρίσκεται ήδη κατατεθειμμένο σε συγκεκριμένους λογαριασμούς στις τράπεζες εντός της Ελληνικής επικράτειας και αποτελεί σύνολο 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν δεσμευτεί για Έργα Ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα, βάσει μιας ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ για την υλοποίηση όλων αυτών των έργων.

Έχει συμπεριληφθεί επίσης και η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ και φυλάσσονται κι αυτά με την σειρά τους σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΥΣ και βρίσκονται εντός όλων των Εμπορικών Τραπεζών της Ελλάδος.

Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί έχουν γίνει ήδη γνωστοί δια μέσω του ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ που έχουμε βγάλει στην δημοσιότητα και ο οποίος έχει ήδη ενσωματωθεί σε όλες τις προτάσεις υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μπορεί ενδεχομένως να πούμε λίγα περισσότερα για αυτό τον Ισολογισμό και για αυτά αμύθητα κεφάλαια που υπάρχουν μέσα στις Ελληνικές Τράπεζες, αργότερα.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ, ΑΡΝΗΣΗ, ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ Η ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ….Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ…

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Ακούσαμε μια πολύ εμπεριστατωμένη παρουσίασης της υπόθεσης της πρότασης των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ελλάδα….

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι και υπάρχουν και 50 δισεκατομμύρια δολάρια και για την Κύπρο, μια παράλληλη πρόταση με τα ίδια δεδομένα και για την Κύπρο.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Παρόλο που ακούγονται πλήρως τεκμηριωμένα όλα αυτά, είναι πολλοί οι πολέμιοι αυτής της υπόθεσης.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα κάποιων δημοσιογράφων που ασχολούνται να παρουσιάζουν δικές τους μελέτες και ειδικά αυτή που παρουσιάστηκε στον Τριανταφυλλόπουλο. Ενώ παρουσιάστηκε ένα μονταρισμένο και παραποιημένο βίντεο του Αρτέμη Σώρρα, το χλεύασαν στο τέλος και έκαναν ανάρμοστα σχόλια επί σκηνής, καθώς και παρουσίασαν μια μελέτη από συγκεκριμένο ερευνητή, όπως ο ίδιος αυτο-αποκαλείται!

Αυτός έδειξε επί της οθόνης ότι επικοινώνησε με το Τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, οι οποίοι του απήντησαν ότι τα χρεόγραφα είναι κάλπικα και δεν τα αναγνωρίζουν. Τι έχετε να πείτε για αυτό;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτό είναι ένα μεγάλο αστείο επί της οθόνης.

Ένα τσίρκο του παραλόγου, στο οποίο βρίσκεται αυτή η «ερευνητική» ομάδα και δεν καταλαβαίνει και κανένας, γιατί με τόσο μένος προσπαθούν και χάνουν τόσο χρόνο στο να μοντάρουν όλες αυτές τις ανοησίες και να τις παρουσιάζουν δημόσια, ως ένα αποτέλεσμα έρευνας.

Είναι πρόδηλον το θέμα ότι ο Αρτέμης Σώρρας, αφού ο ιδιος έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχει φέρει όλα τα αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα στοιχεία που είναι για τον καθένα από εμάς, αλλά και για τις κυβερνήσεις, αλλά κι όποιον άλλον ερευνητή αποφασίσει να βρει τα δεδομένα αυτά και πρέπει να βασίζεται σε λογική από την μία, αλλά και στοιχεία, από την άλλη που να μην μπορεί κανείς να βρει μεμπτό σημείο.

Το να στείλουμε στο Υπουργείο Οικονομικών και να το πάρουμε μπροστά στην οθόνη να μας απαντήσει, αυτό ήταν το πιο αστείο που μπορούσαμε να δούμε.

Επειδή, δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σχολιάζω τις ανοησίες, θα σας πω τα τεχνικά πίσω από το θέμα της οθόνης της UCC που αποτελεί τραπεζικό τεκμήριο.

Όπως σας είπα προηγουμένως, στην συγκεκριμένη περίπτωση του χαρτοφυλακίου του Αρτέμη Σώρρα, πρώτα από όλα ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ, ΑΡΝΗΣΗ, ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ Η ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΧΡΕΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΞΙΩΣΗΣ Η ΑΛΛΩΝ.

Αυτό είναι μέσα στην υποχρέωση του κάθε κράτους και της κάθε Υπηρεσίας. Το Κράτος που θα το λάβει, ή η Τράπεζα που θα το λάβει, πρέπει να μπει στον απαραίτητο έλεγχο, γιατί έτσι είναι οι Νόμοι του Οικονομικού γίγνεσθαι, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Τα χρεόγραφα ΔΕΝ ακυρώθηκαν, ή επιστράφηκαν στον κάτοχο, Αρτέμη Σώρρα, όπως είπα προηγουμένως από την Αμερικάνικη Κυβέρνηση, όταν αυτός τους τα κοινοποίησε με πολύ συγκεκριμένους τρόπους, προτού ξεκινήσει τις καταθέσεις των προτάσεων.

Αναρτήθηκαν σε αυτή την πλατφόρμα  του UCC, όπου εκεί ελέγχεται από το ίδιο το αμερικάνικο «Υπουργείο», από το τμήμα Οικονομικών και την Federal Reserve.

Οι Νόμοι που διέπουν την έκδοση των χρεογράφων, όταν αφορούν ψευδείς αξιώσεις για ανύπαρκτη υποχρέωση, οφειλή, αν και εφόσον αφορούσαν με οποιονδήποτε τρόπο εσφαλμένους ή και  παράνομους τίτλους, μη αναγνωρισμένους, είναι στην ευθύνη και στην Υποχρέωση της Διοίκησης του οφειλέτη, της Κεντρικής Αμερικής, αλλά και οποιουδήποτε άλλου κράτους, ή τράπεζας, έρθει εις γνώσιν τους,  για την προστασία του Γενικού Δημοσίου Εμπορίου κι έτσι λέει ο Νόμος.

Για την προστασία του Γενικού Δημοσίου Εμπορίου και συμφέροντος που εξυπηρετούν αυτοί,  πρέπει να δράσουν τάχιστα και οριστικά, να αναιρέσουν, ακυρώσουν και απορρίψουν τέτοιες είδους ψευδείς δηλώσεις, αν και εφόσον είναι ψευδείς απαιτήσεις Διεθνών Κεφαλαίων και να γνωστοποιήσουν δημοσίως, ότι δεν αποδέχονται και δεν αναγνωρίζουν την οφειλή αυτή και την αξίωση της πληρωμής αυτής.

Η άρνηση αυτή θα πρέπει βέβαια να είναι αιτιολογημένη και πλήρως εμπεριστατωμένη γραπτή και βέβαια, θα προσάψουν και κατηγορίες σε αυτόν που είναι ο κομιστής, δηλαδή ο Αρτέμης Σώρρας!

Σε αντίθεση περίπτωση λέει ο Νόμος –κι αυτός είναι ο δικός τους Νόμος και όχι ο δικός μας- «για  μια τέτοια αξίωση που δεν έχει απορριφθεί –όπως συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση με τα χρεόγραφα του Αρτέμη Σώρρα- TITLE 31 USC 3123 καθιστά την Κυβέρνηση της Αμερικής υποχρεωμένη να προβεί στην πληρωμή των υποχρεώσεων, καθώς και τον τόκο…» κι αυτό είναι το επόμενο συμβόλαιο που έχει ο Αρτέμης Σώρρας με το Δημόσιο: «Για το δημόσιο αυτό χρέος και αφορά την καταβολή των υποχρεώσεων του Δημοσίου Χρέους και τον τόκο των Ηνωμένων Πολιτειών όπου δεσμεύεται να καταβάλλει με νόμιμο χρήμα το κεφάλαιο αλλά και τους τόκους επί των υποχρεώσεων της κυβέρνησης που εκδίδονται βάσει του πιο πάνω άρθρου».

Άρα, εδώ έχουμε μια πολύ τεκμηριωμένη ήδη Νομοθεσία η οποία εξηγεί, πώς εκδίδονται οι Συναλλαγματικές ΙΒΟΕ, όπως οι Συναλλαγματικές του Αρτέμη και πώς η οθόνη του UCC αποτρέπει, όταν πρόκειται για σχέση μεταξύ Δημοσίου και Ιδιώτη, πρέπει να παρέμβει, όταν κάτι είναι παράνομο και να φέρει τον ιθύνοντα προ των ευθυνών του.

Με αυτόν τον ίδιον τρόπο και για να σχετιστεί και με αυτά που κάνουμε στην Ελλάδα και το γνωρίζετε πολύ καλά, το Τραπεζικό Ίδρυμα έχει υποχρέωση, και αυτό αφορά και τον Κώδικα της Τραπεζικής Συμπεριφοράς στην Ελληνική Νομοθεσία που λέει ότι «όταν η Τράπεζα λάβει ένα χρηματοοικονομικό εργαλείο, υποχρεούται η ίδια να προβεί σε έλεγχο για την ΙΣΧΥ, την ΑΞΙΑ, την ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ και την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και σε περίπτωση – κι αυτό το λέω κι όταν καταθέσετε χρήματα, ή επιταγή ή συναλλαγματική στην τράπεζα- που κάτι είναι λάθος ή ένα κλεμμένο προϊόν ή είναι παραποιημένο, ή κάτι το οποίο δεν είναι σύννομο, υποχρεούται εντός 5 ημερών να το απορρίψει εγγράφως και να προσάψει και κατηγορίες, γιατί μόνο έτσι προστατεύεται το Εμπορικό γίγνεσθαι και οι συναλλαγματικές πράξεις εντός της Επικράτειας.

Άρα, είναι υποχρέωση και να το απορρίψει εγγράφως, αλλά και να προσάψει κατηγορίες ενάντι του ιδίου.

Βλέποντας βέβαια τι έχει συμβεί στην Ελλάδα, ο Αρτέμης είναι αυτός που μήνυσε τις Τράπεζες, μήνυσε το Κράτος, γιατί δεν έχουν εισπράξει.

Έχουμε καταθέσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης αυτή την γνωστοποίηση και είναι ενήμεροι, ο ΟΗΕ είναι ενήμερος, όλα τα κράτη και οι Υπηρεσίες του πλανήτη είναι ενήμεροι, κανείς δεν έχει παρέμβει και έχουμε τα παπαγαλάκια να συζητούν ανοησίες επί της οθόνης και κάποιοι να τους ακούν!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ…ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ…

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Τελικά, πώς γίνεται η επικύρωση τέτοιων Τίτλων χρέους, όπως είναι οι Διεθνείς Συναλλαγματικές του Αρτέμη Σώρρα;

Ας μπούμε σε ένα τεχνικό κομμάτι για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες και να κατανοήσουν και οι ακροατές.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Με πολύ απλό τρόπο θα σας πω ότι είναι μια διαδικασία που θέλει μόνο 5 ημέρες. Όλα αυτά τα 600 δις για να κατέβουν, να μπουν στον λογαριασμό, δηλαδή να ρευστοποιηθεί η εγγύηση αυτή του Αρτέμη, χρειάζονται 5 μέρες. Η πράξη είναι λίγα λεπτά.

Οι οθόνες του UCC είναι συνδεδεμένες με το Υπουργείο Οικονομικών και την Κεντρική Τράπεζα της χώρας, άρα μπορούν από εκεί να ενεχυριαστούν, να  μπλοκαριστούν υπέρ της πράξης, να ρευστοποιηθούν και να έρθουν σε κεφάλαια στην Ελλάδα.

Απλώς και μόνο χρειάζεται μια υπογραφή από τον Αρτέμη Σώρρα για την όλη διαδικασία και να σφραγιστούν με μια πολύ συγκεκριμένη σφραγίδα, η οποία αποδεικνύει ότι είναι έγκυρα και σε ισχύ, όσα ο Αρτέμης επικαλείται και να υπογραφούν μπροστά στην Τράπεζα και μέσα σε 5 μέρες τα χρήματα είναι ήδη στον λογαριασμό.

Όσον αφορά το θέμα των Κληρονομικών Κεφαλαίων βάσει της 2ης περιουσίας που έχω αναφέρει, επειδή έχει προβεί ο Αρτέμης σε όλες τις ενέργειες από πριν, το να επικυρώσει στον Παγκόσμιο Ελεγκτή, στους Διεθνείς Φορείς, στην Παγκόσμια Τράπεζα, στην Federal Reserve, στον ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, , στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην CIA και σε όλους όσους είναι οι επόπτες για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Και επίσης υπάρχει έλεγχος και επικύρωση για την εγκυρότητα, ισχύ και αξία και το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρξει η Εντολή της Κυβέρνησης σε ποια τράπεζα θα εκτελεστεί η εκταμίευση.

Για αυτό, αν θέλετε, αν μπείτε μέσα σε αυτά τα Σχετικά που συνοδεύουν όλους αυτούς τους φακέλους που έχει κοινοποιήσει ο Αρτέμης Σώρρας, υπάρχει ένα έγγραφο, μια Εξώδικη Δήλωση του, με την οποία ενημερώνει την Κυβέρνηση της Ελλάδας ότι έχει κάθε νόμιμη ενέργεια για αυτά τα 2,3 τρισεκατομμύρια!  

Υπάρχουν οι μελέτες και αποδεικνύονται, υπάρχουν οι εγκρίσεις και αποδεικνύονται και το μόνο που τους ζήτησε είναι να ειπωθεί και να δώσουν εντολή σε ποια τράπεζα θα εκταμιευθούν αυτά τα χρήματα που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, έχουν κλειδωθεί υπέρ της πράξης αυτά τα 2, 3 τρις και το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να μεταφερθούν από τον έναν λογαριασμό στον άλλον και την ίδια στιγμή να μεταφερθεί και η εγγύηση του Αρτέμη Σώρρα στον λογαριασμό από όπου πήραμε τα χρήματα.

Είναι διαδικασία ούτε μιας εβδομάδας.

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Έχουμε δει κι έχουμε ακούσει και σε διάφορα βίντεο ότι έγινε και μια δίκη του Αρτέμη Σώρρα από τον Άδωνη τον Γεωργιάδη.

Είδαμε τον κύριο Σώρρα σε αυτό το βίντεο μετά την αθώωση του, αλλά θέλετε να μας πείτε τις δικές σας απόψεις, γιατί ξέρουμε ότι ήσασταν παρούσα και μάλιστα μπροστά. Άρα, ξέρετε από πρώτο χέρι πώς εξελίχθηκε αυτή η δίκη.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτή η δίκη που είχα πει και προηγούμένως, η 67650/13 έχει βεβαίωσει την ύπαρξη, την εγκυρότητα, την νομιμότητα και την χρηματική ισχύ των Συναλλαγματικών. Θα σας διαβάσω μόνο αυτό για να μην τρώμε άλλον χρόνο από το κοινό. Λέει λοιπόν: «στην υπό κρίση περίπτωση ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι ο πρώτος κατηγορούμενος ( ο Αρτέμης Σώρρας δηλαδή), δυνάμει αμετακλήτου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού ύψους 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων…». Άρα, εδώ λέει ότι αποδείκτηκε ότι έχει χρήμα, ύψους 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων… «που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων με την επωνυμία τάδε…..που εδρεύει στον Λονδίνο (δεν είναι Λονδίνο, έκαναν λάθος εδώ. Είναι στις Σεϋχέλες). Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε 6 Διεθνή Γραμμάτια του αμερικάνικου ταμείου, ονομαστικής αξίας εκάστου 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, λήξεως του μήνα Αυγούστου του 2014 τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό Καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανωτέρω χρηματικό ποσό στο Ελληνικό κράτος με την μορφή δανείου με διάρκεια αποπληρωμής 100 ετών και επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δεν που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή Διεθνών Πραγματογνωμόνων και την εποπτεία του Άρειου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του Δημοσίου Χρέους και η εξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στην διαχείριση τους Δημόσιο Χρήμα».

Άρα, βλέπετε ότι ο Αρτέμης Σώρρας λέει ότι «Εγώ έχω τα χρήματα, τα κλειδώνω υπέρ της πράξης, το μόνο που θέλω είναι να ελεγχθεί ποιος ευθύνεται, αν και εφόσον υπάρχει και ποιο είναι το ύψος του». Ο κάθε Έλληνας δεν το θέλει αυτό;

Για μην υπάρχει ακόμα κι αυτό, αργότερα, ο Αρτέμης Σώρρας με καινούργια δήλωση του, λέει: «κι αν αυτό είναι το πρόβλημα που δεν τα εκταμιεύσατε ακόμα, σας αφαιρώ ακομα κι αυτούς τους δύο όρους». Ο τόκος ήταν για ένα διάστημα, μέχρι να γίνει εξαγορά του δημοσίου χρέους, για να μην θεωρηθεί δωρεά. Λέει ακόμα: «έρχομαι και με 0% επιτόκιο από την αρχή κι ό,τι χρειαστεί».

Αντί λοιπόν να κατηγορησουμε τους εγκληματίες που έχουν εδραιωθεί μέσα στην χώρα, έρχεται ο Αρτέμης Σώρρας να απολογείται σε αυτούς τους ανόητους, που στο τέλος, το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα μέσα στην χώρα κι έτσι σήμερα, η χώρα πτώχευσε κι έχουμε όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ…

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι αδιανόητο κυρία Χαραλάμπους να υπάρχουν όλα αυτά τα στοιχεία και να αποδεικνύεται τελικά στο δικαστήριο της Ελλάδος, ότι όντως υπάρχουν τα χρήματα κι η κυβέρνηση να μην προχωρά στην εκταμίευση τους και από την άλλη πλευρά, να βλέπουμε Έλληνες να αυτοκτονούν λόγω οικονομικών προβλημάτων και να λιποθυμούν παιδιά στα σχολεία. Είναι αδιανόητο για κάθε Έλληνα.

Ας πάμε λίγο παρακάτω. Έχουμε ακούσει πολλά για τα Παγκόσμια Ταμεία που διατηρεί η Ελλάδα στους Καταπιστευματικούς λογαριασμούς με τα Κληρονομικά Κεφάλαια κι όπως αναφέρατε πριν, ήταν η βάση της Δόμησης Χρηματοδότησης για Υλοποίηση των έργων της ανοικοδόμησης της Ελλάδος, Κύπρου και απανταχού της γης, όπου υπάρχει Ελληνισμός. Τι έχετε να πείτε για αυτό;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνώριζαν ότι η Ελλάδα και οι ίδιοι οι Έλληνες είμαστε Δικαιούχοι και Ιδιοκτήτες, ως Ιθαγενείς Έλληνες του μόνου Έθνους του πλανήτη.

Είμαστε οι Δικαιούχοι μιας απίστευτης τεράστιας κληρονομικής περιουσίας η οποία βρίσκεται καταχωρημένη μέσα στην Ελληνική επικράτεια, στις Ελληνικές εμπορικές τράπεζες.

Έχουμε κυκλοφορήσει τους ισολογισμούς του 2007, οι οποίοι αποδεικνύουν περίτρανα αυτό που σας λέμε κι αν πάει κανείς στην μερίδα αριθμός 62, από το 1 μέχρι το 9, θα δει όλες τις εμπορικές τράπεζες της Ελλάδος να έχουν κατατεθειμμένα στις παράλληλες οθόνες, που ο κοινός τραπεζίτης δεν μπορεί να δει, παρά μόνο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ο Υπουργός Οικονομικών και ο Πρόεδρος της χώρας.

Είναι ένα ποσό 115,5 τρισεκατομμυρίων το οποίο είναι διαχωρισμένο στις διάφορες τράπεζες, όπως η Τράπεζα της Ελλάδος, η ΑΤΕ –τώρα καταλαβαίνετε τι έχουν γίνει όλα αυτά..- η ALPHA, η Τράπεζα της Αττικής, η Εμπορική Τράπεζα, το Ταμιευτήριο, η Εθνική Τράπεζα και η Πειραιώς.

Όλα αυτά είναι 115,5 τρισεκατομμύρια το 2007 και τοκίζονται με 4%. Ξέρετε επίσης ότι υπάρχουν παράλληλα έσοδα που κατατείθονται και αποθηκεύονται ετησίως.

Αυτούς τους λογαριασμούς δε, τους εγκρίνει κάθε χρόνο ο εκάστοτε Προεδρός της Δημοκρατίας, ο Πρέσβης της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη και ο Υπουργός Οικονομικών. Το 2007 είχε υπογράψει ο Παπούλιας, ο Βασιλάκης που ήταν ο πρέσβης της Ελλάδος στον ΟΗΕ κι ο Αλογοσκούφης, ως Υπουργός Οικονομικών.

Παράλληλα δε, αυτούς τους Ισολογισμούς των Κληρονομικών Κεφαλαίων και τους Καταπιστευματικούς αυτούς λογαριασμούς, παγκοσμίως υπογράφουν για το Έθνος και τα Κράτη, ο εκάστοτε κύριος εκπρόσωπος.

Την ίδια στιγμή όμως υπογράφει και μια Εποπτεία των Τριακοσίων «Γαλαζοαίματων» -και το βάζω σε εισαγωγικά, για το πώς ονομάστηκαν γαλαζοαίματοι. Αλλά, είναι οι 300 Γαλαζοαίματοι για τα Παγκόσμια Δεδομένα και εκεί για την Ελλάδα υπογράφει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος.

Επικυρώνονται πέραν αυτών, από το Ηνωμένο Έθνος, από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και το οποίο προσυπογράφουν 17 Ανώτατοι Δικαστές! Για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι αυτό. Επίσης υπογράφονται από άλλους 16 Δικαστές από το Διεθνές Δικαστήριο, την Παγκόσμια Τράπεζα, την Federal Reserve, την B.I.S. που είναι η Bank of International Settlement, από την CIA, την INTERPOL, ακόμα και το Βατικανό και υπάρχει λόγος για αυτό και πολλοί άλλοι φορείς. Σ

το σύνολο είναι 48 Φορείς, εκτός από την Επιτροπή των 300 και όλα τα Κράτη, που επικυρώνουν την ύπαρξη, ισχύ, γνησιότητα και αξία των λογαριασμών αυτών. Άρα, η Ελλάδα είναι κάτοχος, είναι ιδιοκτήτης τεραστίων ποσών που οι κυβερνήσεις μας τα κρύβουν.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο. Σε μια εκπομπή στον Χατζηνικολάου, μια συμπολίτης μας είχε καταθέσει αντίγραφο αυτών των ισολογισμών του πλανήτη. Μοιάζει σαν μύθος, αλλά κυκλοφορούν όλο και περισσότερα αντίγραφα πλέον και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην Αυστραλία, στην Αμερική, παντού. Πού μπορεί κανείς να βρει μια λογική εξήγηση του τι είναι αυτό, από τις έρευνες που έχετε κάνει εσείς;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έχετε δει αυτή την εκπομπή, και είδατε ότι δημοσίως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι θα ελέγξει, λες και δεν ήξερε, το θέμα αυτό και δημοσίως είπε ότι θα απαντήσει στην πολίτη αυτή που ζήτησε εξηγήσεις από τον ίδιο, να της πει τι είναι όλα αυτά τα χρήματα και γιατί δεν προχωράει η χώρα να λάβει από αυτά και πάει και ζητάει δανεικά από τους δανειστές που και αυτοί με την σειρά τους από αυτά τα Ταμεία παίρνουν για να μας δώσουν. Δηλαδή, τους δώσαμε την Διαχείριση για να μας δώσουν αυτοί πίσω τα ίδια κεφάλαια.

Άρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας, που εκείνη την στιγμή, αν θυμάστε, άλλαξε δέκα χρώματα, υποσχέθηκε δημοσίως ότι θα επικυρώσει μια απάντηση γραπτώς.

Αυτή η γυναίκα συνέχισε τις επόμενες μέρες και τους επόμενους μήνες, να στέλνει fax, e-mail και να ζητά την απάντηση. Θα έπρεπε να υπάρχει μια απόρριψη ότι είναι κάλπικο και ψεύτικο ή να επικυρώσει την ύπαρξη. Αντ’αυτού κρύβεται.

Το ίδιο έκανε πολλές φορές ο Πρωθυπουργός, αλλά σε μια τελευταία του επιστολή, η οποία έχει μεγάλη σημασία και συνάδει με τα επόμενα βήματα που έχουμε κάνει, κατόπιν της Διαταγής Εκτέλεσης των Εντολών που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας τελευταία, το οποίο είναι ένα άλλο κεφάλαιο που μπορεί οι συμπολίτες μας να μην γνωρίζουν.

Ο Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει Εξώδικη-Διαταγή Εκτέλεσης των Εντολών που έχει δοθεί για την εκταμίευση αυτών των ποσών. Θα εξηγήσουμε γιατί Διαταγή. Κι αυτη η Διαταγή βασίζεται στα Κληρονομικά Κεφάλαια  που αποδεικνύει ο Αρτέμης Σώρρας ότι υπάρχουν, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας παραδέχεται ότι υπάρχουν και την στέλνει προς είσπραξη στο Υπουργείο Οικονομικών. «Λόγω αρμοδιότητας, ο φάκελος σας με την Εντολή Είσπραξης κατατέθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών για να εισπραχθεί», τι υποδηλώνει αυτό;

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥΣ…

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Στην Ελλάδα, έχει γίνει μια πολύ δυνατή κίνηση που ο κόσμος της έχει ασπαστεί και δεχτεί και προχωράει και υπερασπίζεται δυνατά αυτή την διαδικασία.

Η αποπληρωμή των οφειλών τι είναι αυτή η κίνηση; Που βασίζεται και πώς υλοποιείται;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Για πρώτη φορά παρέχεται η δυνατότητα στους Έλληνες να αποπληρώσουν όλα τους τα χρέη από το ΑΦΜ τους προς το Δημόσιο, στα Ασφαλιστικά Ταμεία, τις Τράπεζες, αλλά και στο εξωτερικό χρέος της χώρας, όπως αναλογεί αυτό κατά κεφαλήν, στον κάθενα έναν ξεχωριστά. Με αυτον τον τροπο, οι Έλληνες μπορούν να διασώσουν τόσο τις περιουσίες τους, αλλά και την ίδια την Ελλάδα.

Όπως είπαμε προηγουμένως, για εκατονταετίες υπάρχει η δήμευση της περιουσίας, από ανθελληνικά κέντρα εξουσίας και τώρα, ο Έλληνας μπορεί με τα δεδομένα που έχει δομήσει τώρα ο Αρτέμης Σώρρας και του γεγονότος ότι ο Ελληνικός λαός είναι ο Κυρίαρχος, Ιθαγενής, εκείνος ο οποίος έχει επιφορτιστεί, αν θέλετε, έχει δεσμευτεί αυτού του χαλκευμένου επαχθούς και απεχθούς χρέους, να δώσει μια Εντολή για Ολοσχερή Αποπληρωμή και οριστική απαλλαγή από κάθε οφειλή προς το Δημόσιο, τα Ταμεία και Τράπεζες. Δηλαδή, να αποπληρωθούν οι εισφορές στα Ασφαλιστικά Ταμεία, ΙΚΑ ΤΕΒΕΕ κτλ., στο Δημόσιο, ΕΝΦΙΑ, Φόρος Εισοδηματος, ΦΠΑ, κτλ. αλλά και του ιδιωτικου χρέους, προς τις Τράπεζες.

Όλα τα γραφεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ, τα οποία είναι οι Οργανισμοί που έχουμε φτιάξει στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και εσείς μπορείτε να αναλύσετε αργοτερα, λόγω ότι έχετε ήδη ιδρύσει στην Αυστραλία το πρώτο γραφείο και σύντομα πάτε για το δεύτερο.

Οι ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ θα αναλάβουν και αναλαμβάνουν ατελώς την εποπτεία της ορθής συμπλήρωσης όλων των αιτήσεων, προμηθεύουν τα σχετικά έγγραφα και συντονίζουν την επίδοση των Εξωδίκων προς την κάθε Δημόσια Υπηρεσία, τα Ταμεία και προς τις Τράπεζες και να επιμεληθούν και την εκτέλεση της διαδικασίας.

Άρα, ο Έλληνας έχει την δυνατότητα, έχει τα εργαλεία πλέον να μπορέσει να αντιταχθεί και να ισορροπήσει αυτή την δυσμενή κατάσταση που έχει εξελιχθεί εναντίον του μέσω αυτών των Εντολών που είναι ένας μηχανισμός που μπορεί να δομήσει ο ίδιος την υπεράσπιση του και την επίθεση του έναντι όλων αυτών που του συμβαίνουν και να μην χρωστάει τίποτα και να σταματήσει να πληρώνει από ίδια κεφάλαια, κάτι που ούτως ή άλλως έχει κατατεθεί και κλειδωθεί υπέρ της πράξης για όλους εμάς από τον Αρτέμη Σώρρα.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ…

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Έχετε επίσης ανακοινώσει πρόσφατα, ότι ο Αρτέμης Σώρρας ενεργώντας ως ΦΕΡΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ έδωσε ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, που αναφερθήκατε πριν. Μάλιστα, δίνει ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ του φόρου που εκκρεμεί στο όνομα του  για την Δωρεά που ο ίδιος προέβει, των 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, το άλλο μεγάλο κεφάλαιο της τραπεζικής ασυδοσίας που ξεκίνησε από την Ελλάδα και επεκτάθηκε σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και στο ρωσικό μπλογκ.

Ανακοινώσατε δε πρόσφατα στην Ϊδρυση του Πολιτικού Φορέα ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ» σε αυτό τον Πολιτικό Φορέα, ο κύριος Σώρρας είναι Ο Πρόεδρος, εσείς, η Διευθύνων Σύμβουλος και ο κύριος Θεοδωρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας.

Όλοι ζητάτε την Ένωση των Απανταχού Ελλήνων κι όπου βρίσκονται Έλληνες. Μπορεί να πει κανείς ότι τα κόμματα έχουν διαλύσει την Δημοκρατία. Πολλοί ιδιωτικοποιήθηκαν την έννοια της Δημοκρατίας αλλά αυτό που ζούμε είναι μια απλή Κομματοκρατία. Δεν υπάρχει πλέον Δημοκρατία. Όλα αυτά φέρνουν ζημιά αλλά και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη. Εδώ, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας αποδεσμεύσουμε, γιατί έχει περάσει 1.30 ώρα από τοτε που άρχισε η συζήτηση μας, αλλά αυτό θα είναι και το θέμα της επόμενης εκπομπής. Αν θέλετε μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για τον Φορέα και να δώσουμε ραντεβού, την άλλη βδομάδα, την ίδια μέρα και ώρα, εδώ στο ράδιο Symban.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι ανά την Ελλάδα ιδρυθείσες ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ, που ιδρύθηκαν σε κάθε Δήμο και στο Εξωτερικό, μετά από απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων έδωσαν εγγράφως μια εκδήλωση επιθυμίας και Εντολή προς την Κεντρική Ε.ΣΥ και ειδικότερα στον Αρτέμη Σώρρα να προχωρήσει στην Ίδρυση του Φορέα του Ελληνικού Έθνους με σκοπό την Συνένωση όλων των Ελλήνων, την Απελευθέρωση της Ελλάδος, την Απόδοση προς τους Έλληνες πολίτες ό,τι Κληρονομικά τους ανήκει και την καθιέρωση του Ελλάνιου Αξιακού Συστήματος σε μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ίδρυση του Φορέα είναι έτοιμη και είναι Εντολή της Βάσης που είναι οι Πολίτες του κάθε Τοπικού Οργανισμού ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ, και ο Φορέας εντέλλεται να εκπροσωπήσει δημοσίως στην Πολιτική σκηνή τον κάθε Έλληνα πολίτη.

Πρέπει να βρεθούν τα αξιόλογα άτομα που θα μπορέσουν να ηγηθούν όλης αυτής της διαδικασίας, για να είναι εκλεγμένοι στην βάση της Δημοκρατίας κι όχι κάποιος άλλος ξενόφερτος να τους φέρει και να μας πει: «ψηφίστε αυτόν γιατί είναι καλύτερος από εσάς», αλλά εμείς οι ίδιοι να καταφέρουμε να εντοπίσουμε τους αξιότερους μας και τους αρτιότερα καταρτισμένους για αυτό τον ειδικό σκοπό, με νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες, να μας εκπροσωπήσουν στην πολιτική σκηνή για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε τα ηνία της διακυβέρνησης αυτής της χώρας και κατά την λαϊκή Εντολή να μπορέσουμε να δομήσουμε εκ νέου την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, βασισμένη μόνο στο Ελληνικά Αξιακά Πρωτόκολλα, που είναι 12 Αξίες, 18 Αρχές και 3 Νομοτελειακοί Νόμοι.

Έτσι, έχουμε ιδρύσει ήδη από το Σεπτέμβριο του 2015 την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ ως Πολιτικό Φορέα και καλούμε όλους τους Έλληνες να δημιουργήσουν τα δικά τους γραφεία στην δική τους περιοχή και να ξεκινήσουν την διαδικασία εκλογής των ατόμων που οι ίδιοι θα αποφασίσουν ότι είναι άξιοι της δικής τους ψήφου.

Έτσι να φτάσουμε στο συνέδριο μας όπου κι εκεί και πάλι με νόμιμες διαδικασίες, με εκλογή και κλήρο θα φτάσουμε να έχουμε την αφρόκρεμα των Ελλήνων, τοποθετημένοι με άρτιο τρόπο και πολύ προσεγμένες διαδικασίες να εκτελέσουμε τις δικές μας Προγραμματικές Δηλώσεις που τους έχουμε ήδη κατατεθειμμένες και βάσει του δικού μας Καταστατικού να μπορέσουμε να πάρουμε τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας.

Ευχαριστώ όλους τους Συνέλληνες και το δικό μας ακροατήριο σήμερα, όπου και να βρίσκονται.

Καλώ όλους τους Έλληνες να ενημερωθούν για όλα όσα έχουμε πει. Είναι μεγάλος ο κύκλος των πληροφοριών και πολλές φορές και κουραστικός, αλλά υποχρεούται ο κάθε Έλληνας να ψάξει στην ουσία, να φτάσει στη βάση και να αποφασίσει, αν και εφόσον συναινεί πλέον το να βιάζεται η μάνα του η Ελλάδα μπροστά στα μάτια του και να μην κάνει κάτι για αυτό.

Όλοι οι Έλληνες ως αδέρφια, ως ένα σώμα και ένας νους, μια ψυχή και ένα πνεύμα, είμαστε σήμερα εδώ να πολεμήσουμε ο,τιδήποτε ανθελληνικό και ο,τιδήποτε προσβάλλει την δική μας ύπαρξη.

Καλείστε όλοι στα γραφεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ να πάρετε την ζωή σας πίσω.

Αγωνιστικούς  χαιρετισμούς. Θα τα πούμε την επόμενη βδομάδα και αφήνω σε εσένα Κώστα, αν την έχεις μπροστά σου και θέλεις, να διαβάσεις την ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ που έχει κάνει ο Αρτέμης Σώρρας προς την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία, για να δείτε συνέλληνες την μεγαλειότητα του θέματος που άπτεται πολύ λεπτών χειρισμών και ο Αρτέμης Σώρρας έχει κάνει τα πάντα νόμιμα για να μπορέσει να μας δώσει τα πάντα έτοιμα για να μπορέσουμε να δομήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς. Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις πληροφορίες που μας δώσατε σήμερα. Εγώ θα διαβάσω μετά την Εντολή-Διαταγή του Αρτέμη Σώρρα, σε ποιούς έχει κοινοποιήσει, τι τους λέει και τι θα πάθουν, αν δεν πράξουν!

…………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση