ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ; 4/9/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Screenshot

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ

4.9.2016

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΦΥΛΑΚΗ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα συνέλλληνές μου

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Καλησπέρα σε όλους

Αρτέμης Σώρρας: Συνέλληνές μου το Ελληνικό Έθνος βιώνει μία πρωτοφανή κατάσταση δυναστείας και υποδούλωσης. Όλοι προσπαθούν πως θα υποδουλώσουν το Ελληνικό μου Έθνος πως θα δυσκολέψουν την χώρα πως θα φτωχοποιήσουν το λαό μου και ότι κάνουν είναι μόνο ενάντια στους Έλληνες και στην ιερή μας χώρα. Έχει σημασία να καταλάβουμε αυτές τις ώρες τι ακριβώς συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και σε αυτά που ακούμε και σε αυτά που κάνουμε αλλά και σε αυτά που θα πράξουμε και θα οργανώσουμε ιδιαίτερα με την Εφορία η οποία βάζει κόσμο φυλακή.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εισπράττει χρόνια τον Εθνικό μου πλούτο. Ότι και να κάνεις είναι μία εφορία είναι ένα Φ.Π.Α. είναι φόρος ακίνητης περιουσίας είναι ΕΝΦΙΑ είναι φόρος των εταιρειών είναι φόροι εισαγωγικοί είναι τελωνεία είναι τα πάντα. Έτσι λοιπόν πρέπει να αντιληφθούμε ποιοι μαζεύουνε τους φόρους. Εάν τους φόρους τους μαζεύει το κράτος ή αν τους μαζεύει μία ιδιωτική εταιρεία και από πότε. Βασίλη Θεοδωρόπουλε θα ήθελα να αναφερθείς στο ιστορικό από πότε ξεκινάει η εφορία στην Ελλάδα και για ποιο λόγο να συνεχίσουμε με το σήμερα τι ακριβώς έχουνε βγάλει και να δούμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και εμείς αλλά και όλοι οι Έλληνες μαζί.

ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΤΟ 1854 ΕΠΙ ΟΘΩΝΑ ΤΟ 1893 ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1978

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Οι Εφορίες έχουν μία ιστορία από το 1854 επί Όθωνα που ως βασιλεύς της Ελλάδος έδωσε ένα διάταγμα για να ιδρυθούν αυτές οι εφορίες σ’ όλη την Ελλάδα. Από τότε αυτές οι Εφορίες ιδρύθηκαν επειδή η Ελλάδα ήταν σε αιχμαλωσία σε ξένους πιστωτές και έπρεπε οι ξένοι πιστωτές να ελέγχουν τα δημόσια έσοδα ούτως ώστε κατευθείαν να πηγαίνουν στα χέρια τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 1893 μετά από πτώχευση μέσα από τον Διεθνή οικονομικό έλεγχο είχαν εγκατασταθεί στην χώρα μας ελεγκτές οι οποίοι το μόνο που έλεγχαν βέβαια ήταν τα έσοδα. Και τα μονοπώλια όλα που είχαν γίνει τότε και όλες οι συνθήκες ήταν μόνο και μόνο για να παίρνουν τα χρήματα οι πιστωτές και αυτό διήρκησε μέχρι το 1978 που σημαίνει μία διαχρονικότητα αυτής της υφαρπαγής του πλούτου των Ελλήνων.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ

Ένα κράτος που ζητάει συνέχεια έσοδα χωρίς να ξέρουμε που πηγαίνουν χωρίς να ξέρουμε ποια είναι η κατάληξή τους. Να έχουμε ένα κράτος το οποίο ουσιαστικά δεν έχει δημόσιο ταμείο. Ότι εισπράττεται πήγαινε στην τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τώρα και μια τράπεζα της Ελλάδος η οποία είναι ιδιωτικό μαγαζί καθόριζε ουσιαστικά την νομισματική πολιτική την οικονομική πολιτική αυτό το μαγαζί το οποίο απαγορευότανε κάθε επέμβαση κρατικού ελέγχου μέσα. Δηλαδή μια θολή ατμόσφαιρα τελείως στο περιβάλλον των δημοσίων εσόδων τα οποία πάντα ήταν ένας τεράστιος βραχνάς για τους Έλληνες χωρίς να ξέρουμε που καταλήγουν. Οι δε σημερινές συνθήκες είναι χωρίς καμία λογική. Έχουνε φτάσει να δεσμεύουνε λογαριασμούς απαγορεύοντας οποιαδήποτε κίνηση κάποιου που είναι τουλάχιστον επιχειρηματίας να κάνει ορισμένες πράξεις για να μπορέσει να έχει την ρευστότητα για να κάνει τις πληρωμές που θα έπρεπε να κάνει έστω προς το Δημόσιο. Φαίνεται λοιπόν ότι δεν θέλουνε ουσιαστικά τα χρήματα θέλουνε απλά να δυσκολέψουνε την ζωή των Ελλήνων.

ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 180 ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΟΤΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ

Αρτέμης Σώρρας: Να δούμε κάτι άλλο καταρχάς, να δούμε τελικά τι είναι αυτή η Εφορία. Σήμερα λοιπόν στις μέρες μας μετά από την Εξώδικη ενημέρωση που έδωσα στον πρωθυπουργό της χώρας όσον αφορά με τις κρατικές διαταγές που κατέχω εγώ και η Ελλήνων Συνέλευσις εν γένει αμέσως σε δέκα μέρες βγήκε το Φ.Ε.Κ. με το οποίο ανασυστήνεται η Εφορία αυτό το ιδιωτικό μαγαζί. Παραμένει ιδιωτική αλλά ίσως τώρα είναι και χειρότερα, τώρα κρύβουν και τον μέτοχο ενώ παλιά υπήρχε ο μέτοχος και που πάνε τα χρήματα στους δυνάστες που μας είχανε δανείσει. Εδώ είναι ένα μεγάλο θέμα που δεν έχει αγγίξει κανένας κυβερνώντας καμία κυβέρνηση κανένας πολιτικός κανένας πρωθυπουργός κανένας πρόεδρος πόσα ήταν αυτά τα χρήματα πως αποπληρώσαμε τι τόκοι ήταν. Δεν έχει κάνει κανείς κανένα έλεγχο διότι λυμαίνεται την χώρα μου και τις θέσεις της κυβέρνησης αλλογενείς αλλοεθνείς οι πιο πολλοί Εβραίοι αλλά και Έλληνες. Να είναι οι γενίτσαροι Έλληνες είναι χειρότεροι από βάρβαρο.

Εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού που θα πρέπει σήμερα να ζητήσει τις ευθύνες και να μάθει ακριβώς την αλήθεια και τι έχει γίνει πόσα έχει πληρώσει πόσα χρώσταγε πόσα πήρε όλα αυτά πρέπει να τα μάθει ο Ελληνικός λαός και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή σε μια τεράστια ανατροπή όπως έχω πει η οποία ήδη έχει μπει μπροστά με το γεγονός της Ένωσης όλων των Ελλήνων.

ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Αγαπητοί μου συνέλληνες εδώ έχω το Φ.Ε.Κ. της εφημερίδας της κυβερνήσεως το οποίο δηλώνει ότι η καινούρια σας εφορία «συνίσταται ανεξάρτητη διοικητική αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα» δεν παραφράζεται οι λέξεις είναι συγκεκριμένες. Δεν έχει νομική προσωπικότητα δηλαδή δεν υπάρχει ουσιαστικά. Όλοι μας έχουμε Α.Φ.Μ. όλες οι εταιρείες έχουν Α.Φ.Μ. και νομικές προσωπικότητες. Αυτό το μόρφωμα δεν έχει νομική προσωπικότητα μπορείτε να το καταλάβετε;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Βέβαια για να έχεις υπόσταση πρέπει να είσαι ή φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Όταν δεν έχεις κανένα πρόσωπο δεν είσαι τίποτα.

Αρτέμης Σώρρας: Άρα αντιλαμβάνεστε ότι εδώ πέρα είναι ένα τίποτα που πληρώνουμε; Και εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι ποιος ψήφισε σε ποια Βουλή ποια κυβέρνηση και η αντιπολίτευση τι έκανε; Έχουμε Μ.Μ.Ε. τα οποία ασχολούνται καθημερινά με χιλιάδες θέματα κανείς δεν είδε τίποτα; Αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ συμβαίνει 180 χρόνια περίπου τα οποία κανείς δεν είδε τίποτα; κανένας από τους κυβερνώντες και από τους προέδρους δεν είδε τίποτα;

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Συνεχίζουμε ότι αυτή η αρχή, το ζήτημα είναι, για να μην σας διαβάσω το Φ.Ε.Κ., το Φ.Ε.Κ. λοιπόν είναι ένα κατάπτυστο φάντασμα. Εγώ θα πρέπει να ρωτήσω τους θεσμούς της χώρας γιατί εγώ δεν είμαι κυβέρνηση. Οι Έλληνες ακόμα δεν είναι κυβέρνηση, οι Έλληνες θα γίνουν κυβέρνηση και θα πάρουν την χώρα στα χέρια τους γι’ αυτό σας καλώ όλους. Ωστόσο όμως πρέπει να ρωτήσουμε τους σημερινούς θεσμούς. Ο σημερινός θεσμός που πρέπει να ερωτηθεί θα πρέπει να είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και ο πρόεδρος της δημοκρατίας.

Και ερωτώ, μπορείς να ρωτήσεις τον πρόεδρο τι πρέπει να ρωτήσουμε ως Ελλήνων Συνέλευσις κύριε γενικέ γραμματέα; Τι πρέπει να ρωτήσουμε τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό της χώρας οι οποίοι είναι οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι που τρέχουν αυτήν την στιγμή την χώρα και άσε την Βουλή η οποία ψήφιζε, να μας πει πως η Βουλή ψήφισε; Να μας πει ο πρόεδρος της δημοκρατίας γιατί υπάρχει ακόμα αυτή η Βουλή και δεν την γκρέμισε όταν δυναστεύεται η χώρα με ένα τέτοιο φάντασμα; Με ένα τέτοιο μόρφωμα η οποία δεν είναι αρχή, είναι αρχή ως επωνυμία. Να δούμε τι κάνει ο πρόεδρος της δημοκρατίας ο πρωθυπουργός και εμείς ζητάμε ευθύνες από τους θεσμούς που σήμερα τρέχουν την χώρα του Ελληνικού Έθνους που τις επόμενες μέρες θα γίνει με εξώδικη διαδικασία ρωτώντας τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό της χώρας τι ακριβώς είναι και που πληρώνει ο πολίτης.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΩ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Βέβαια γιατί ουσιαστικά γι’ αυτό το θέμα μας είχε προϊδεάσει η συνέντευξη του Βαρουφάκη ο οποίος ως υπουργός οικονομικών είπε ότι εγώ δεν ελέγχω τα έσοδα. Σημαίνει ότι είναι ένα φάντασμα το οποίο ελέγχει τα έσοδα χωρίς να ξέρει ο καθ’ ύλην αρμόδιος της κυβέρνησης που είναι ο υπουργός οικονομικών. Έρχεται λοιπόν αυτό το Φ.Ε.Κ. το οποίο το επιβεβαιώνει 100% αυτό.

Αρτέμης Σώρρας: Πως γίνεται να είμαι κράτος, ένα σπίτι, ένα Έθνος, μία οικογένεια και να μην ελέγχω τα οικονομικά μου; Ποιος είναι αυτός που είναι στα οικονομικά μου τόσα χρόνια, δεν τον ξέρει κανείς, είναι ένα κοινό μυστικό τρέχει η χώρα, είμαστε πάντα χρεωμένοι, ζητάνε πάντα φόρους, σχεδόν δίνεις το 120% της ζωής σου για όλους αυτούς τους φόρους και δεν υπάρχει μέλλον δεν υπάρχει τίποτα και δεν ξέρει που πάνε αυτά τα χρήματα.

Είναι δυνατόν αυτήν την στιγμή να μην ξέρουμε που πηγαίνουν τα χρήματα;

ΡΩΤΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο Γ.Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Αυτήν την στιγμή ενημερώνουμε τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό της χώρας και τον ρωτάμε ως Έλληνες πολίτες και εγώ ως πρόεδρος του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Ε.Σ.Υ. και ο Γ.Γ. . Ακούστε κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας και άκουσε κύριε πρωθυπουργέ και σε ρωτάμε συγκεκριμένα πράγματα να απαντήσεις. Βασίλη Θεοδωρόπουλε ρώτα τι πρέπει να μάθουμε εμείς και όλοι οι Έλληνες πολίτες που είναι με εμάς αλλά και στην Ελλάδα που δεν είναι ακόμα, που είναι όλοι μαζί και αυτό αφορά όλους τους Έλληνες.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Θα θέλαμε να ξέρουμε τα χρήματά μας τα οποία καταθέτουμε και εισπράττονται από το Δημόσιο που καταλήγουν; Που πάνε; Θα θέλαμε να ξέρουμε ο μηχανισμός αυτός ο οποίος εισπράττει τα χρήματα από ποιον έχει τοποθετηθεί; Γιατί έχει τοποθετηθεί; Και ποιο σκοπό εξυπηρετεί η τοποθέτησή του; θα θέλαμε να ξέρουμε αυτοί οι οποίοι ελέγχουνε καθημερινά τους ανθρώπους και τους φέρνουν σε τόσο μεγάλη δυσκολία με τι προσωπικότητα με τι εντολή και πως κάνουν αυτήν την υπηρεσία την οποία είναι διατεταγμένοι να κάνουν; Θα θέλαμε να ξέρουμε ως Έλληνες πολίτες επειδή έχουμε χρεωθεί και επειδή η ζωή μας έχει αλλοιωθεί πως είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η κατάσταση στον εισπρακτικό μηχανισμό του κράτους μας ο οποίος δεν εξυπηρετεί την χώρα μας; Πως είναι δυνατόν να λεηλατείται ο Ελληνικός λαός από μία ουσιαστικά μη προσωπικότητα από κάτι ανύπαρκτο από μια συμμορία και να υφιστάμεθα όλες αυτές τις συνέπειες; Είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να τεθούν στον πρόεδρο, και τίθενται, της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς επίσης και στον πρόεδρο της κυβέρνησης ο οποίος είναι καθ’ ύλην αρμόδιος γι’ αυτήν την απόφαση και γι’ αυτό το Φ.Ε.Κ. το οποίο έχει δημοσιευτεί για την κατάσταση της αρχής περί δημοσίων εσόδων

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ;

Αρτέμης Σώρρας: Εγώ θα ήθελα να συμπληρώσω στην ερώτηση, ρωτάω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, πως βγάζεις οικονομική πολιτική όταν δεν γνωρίζεις τι εισπράττεις; Από την άλλη όταν βγήκατε και είπατε όλοι μαζί και όλα τα κανάλια ότι πρέπει να εισπράξουμε ΕΝΦΙΑ γιατί χρειαζόμαστε φόρους ποιος έβγαλε αυτήν την απόφαση ότι χρειαζόμαστε φόρους; Από πού προέκυψε ότι χρειαζόμαστε φόρους; Προέκυψε από τα έσοδα που είδατε; Από ποια έσοδα είδατε; Αφού δεν βλέπετε τίποτα και δεν ελέγχετε τα έσοδα. Προέκυψε από κάπου; Και που πάνε αυτά τα χρήματα; Μπορείτε να μας πείτε που πάνε; Έχετε κάπου να δούμε που πάνε αυτά τα χρήματα; Την στιγμή που αυτό το μόρφωμα δεν ελέγχεται από κανέναν κρατικό μηχανισμό και από καμία επιτροπή ελεγκτική του κράτους; Δηλαδή αυτό το μόρφωμα που σήμερα δεν υπάρχει και που εδώ στο Φ.Ε.Κ. έδρα δεν υπάρχει, με έδρα λέει την Αθήνα διοικείται μία χώρα και πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες μου.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΩΣ Σ.Δ.Ο.Ε. ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ; ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΣΥΛΟ

Σας λέω ότι από το εξώδικο και μετά θα πρέπει να απαντήσετε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις όχι μόνο εσείς αλλά και όλοι οι αξιωματούχοι της Εφορίας ακόμα και οι δικαστικοί λειτουργοί που πάνε τα χρήματα για ποιο λόγο πληρώνουν και αυτοί οι κατσαπλιάδες σαλτιμπάγκοι που βγαίνουν έξω ως Σ.Δ.Ο.Ε. ποιον εξυπηρετούν; Για ποιόν δουλεύουν; Που πάνε τα έσοδα; Και με τι δικαίωμα βάσει πρόστιμα μία ιδιωτική εταιρεία στον Έλληνα Ιθαγενή Κυρίαρχο πολίτη; Θα πρέπει να μας απαντήσετε. Και να θυμάστε κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας εσείς δεν έχετε άσυλο και θα πρέπει να το ξέρουν και οι Έλληνες. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει άσυλο. Και θα έπρεπε κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας που αυτήν την στιγμή είσαι και δικός μου πρόεδρος και διατελείς ως πρόεδρος μου να τηρείς το σύνταγμα και να κοιτά να μην πάθω τίποτα ως Έθνος και μέσα στην νομιμότητα. Ποια νομιμότητα έχει αυτό; Που πληρώνω στο κράτος μου; Που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες μου; Όλα στο εξώδικο που θα σας στείλουμε και πρέπει να μας απαντήσετε γρήγορα σε μένα και σε όλο τον Ελληνικό λαό.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ

Που πάνε ποιος βάζει τον πρόεδρο σε αυτό το μόρφωμα; Ποιος εγκρίνει ποιος θα μπει εδώ; Ποιος εγκρίνει ποιος θα είναι ο σύμβουλος; Ποια είναι αυτή η μαφία; Και τι θέλει στο Έθνος μου; Θα τα βρούμε όλα. Αυτήν την φορά η Ελλήνων Συνέλευσις θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο. Σας ρωτάμε επίσημα, πιο επίσημα δεν γίνεται. Εξηγήστε μας τις ερωτήσεις που τις επόμενες μέρες θα είναι στα γραφεία σας αν και τηλεοπτικά μπορείτε να απαντήσετε για όλους τους Έλληνες αλλά και για όλα τα χρόνια. Να ερευνήσετε με όλους τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες που έχετε όλα τα χρόνια γιατί δεν μίλησε κανείς και που πάνε τα χρήματα τόσα χρόνια. Φτάνει η κοροϊδία μέχρι εδώ είστε θεσμοί και πρέπει να μας απαντήσετε θεσμικά.

Είμαστε οι πολίτης του κράτους μας και εσείς είστε οι πρόεδροί μας.

Εμείς σας πληρώνουμε.

Εμείς σας βγάλαμε.

Απαντήστε μας

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΟΣΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

………………………………………………

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

Αφήστε μια απάντηση