ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ Κ.Λ.Π… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
14322478_518465685026267_945094361845662673_n
Vasilis Theodoropoulos ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. !!!!

ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ Κ.Λ.Π…

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΑΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ.

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ” ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” …. Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση