ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΑΡΘΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

14232584_516736631865839_1915218794005572167_n

Vasilis Theodoropoulos ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ
(ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ). ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Α.Ε.Π. ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΥΠΕΡ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ U.C.C. ΔΗΛΑΔΗ Η FEDERAL ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ… ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ «ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙ» ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΝΟΥΒΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΗΤΕΙΑ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ…

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΑ. ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση