Ο ΑΔΩΝΙΣ(ΣΚΟΥΠΙΔΙ) ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! Αλφειός: ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Screenshot

Artemis Sorras ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ

ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ

ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

……………………….

ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ(ΣΚΟΥΠΙΔΙ), Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

……………………….

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΔΩΝΙ

Αλφειός: ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ !!! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΤΣΙΡΙΖΙ ΑΠΟ 3,5 ΔΙΣ $ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ 600 ΔΙΣ € ;;; !!! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ;;; ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ( που δεν υπάρχει ασυλία ) , ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ( που εκεί έχετε ασυλία όλα τα σκουπίδια να λέτε και να κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς επιπτώσεις… ΝΟΜΙΖΕΤΕ ! Γιατί στην Ελλήνων Πολιτεία θα περάσετε όλοι σας να κάνουμε ταμείο ) , ΚΙ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ;;; !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΤΙΣ “ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ” ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΑΠΙΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΝΕΣ ΤΟΥ !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΑΔΩΝΙ(ΣΚΟΥΠΙΔΙ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

Αλφειός: ΡΕ ΡΟΚΑΝΙΔΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ;;; 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση