Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ARCADIA SPOT GR ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 26/8/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Screenshot

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ARCADIA SPOT GR ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 26-8-16

Αρτέμης Σώρρας: …Αυτό που βλέπεται είναι ο “Σώρρας”, δεν είμαι τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο, απλά ένας Έλληνας πολίτης ο οποίος κάνω το καλύτερο για την χώρα μου, τα μέγιστα, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε Έλληνας – όχι θέλω να πιστεύω, πρέπει να το κάνει.

Η “Ελλήνων Συνέλευσις” είναι ο μηχανισμός της ένωσης όλων των Ελλήνων, μονόδρομος. Είναι η μεγάλη λεωφόρος των Ελλήνων και όχι μόνο η μόνη κίνηση αλλά αυτό που έπρεπε να γίνει χιλιάδες χρόνια πριν και έχει καθυστερήσει και που τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει. Στο μεγάλο χωροχρονικό όπου την Ελλάδα την ταξινόμησε ο πλανήτης ως την πιο νεοταξική χώρα και κυβέρνηση του πλανήτη θέλοντας να χρεώσει την Ελλάδα οτι η παγκόσμια κρίση έρχεται απο την Ελλάδα. Καλά έκανε, από εδώ θα γίνει, γι αυτό το θέμα είναι να πέσει η Ελλάδα και να γίνει μια παγκόσμια κυβέρνηση. Εάν η Ελλάδα δεν πέσει, δεν πτωχεύσει και δεν διαλυθεί και δεν διαλυθεί όλο το Ελληνικό έθνος, δεν μπορούν να κάνουν ούτε παγκόσμια κυβέρνηση, ούτε παγκόσμια πανθρησκεία, ούτε καμία άλλη γελοιότητα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, τους δήθεν γελοίους ελίτ.

Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς γίνεται, άλλωστε είναι πολύ δομημένη η “Ελλήνων Συνέλευσις” με τεράστιο πλούτο, με εγγυήσεις, με αξίες, με αρχές, γραμμένα πρωτόκολλα για το πως θα εγκαθιδρυθεί και θα κυβερνηθεί η “Ελλήνων Πολιτεία” – και θα έλεγα την λέξη “η ιδανική Ελλήνων Πολιτεία” – που έχει πολλά χρόνια να έρθει. Είναι όμως η ώρα που θα εγκαθιδρυθεί, εκεί που τελειώσανε οι πολιτικές, εκεί που τελειώσανε τα δόγματα, οι οικονομίες, οι φούσκες και όλες οι φουσκωτές παραοικονομίες, τα ψεύδη και σήμερα ο πλανήτης έχει κρίση και πολιτικής, έχει κρίση και οικονομίας και σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων. Και ένα μεγάλο ζήτημα στον πλανήτη θα τεθεί μεταξύ ανθρώπων και μη ανθρώπων, αυτοί που είναι πραγματικά άνθρωποι και αυτοί που δεν είναι άνθρωποι που μοιάζουν με ανθρώπινα όντα.

Έχει μία μεγάλη τέτοια κρίση ο πλανήτης και η οποία στα επόμενα χρόνια θα εμφανιστεί άλλωστε γι αυτό γίνεται όλο αυτό και το ζήτημα είναι οτι το μοναδικό έθνος στον πλανήτη είναι το Ελληνικό έθνος, δεν υπάρχει άλλο. Άλλο κράτος, άλλο εταιρία, άλλο έθνος. Σήμερα πολλά κράτη είναι εταιρίες, λίγα είναι κράτη και φυσικά κανένα δεν είναι έθνος. Το μοναδικό έθνος είναι το έθνος των Ελλήνων, αυτό αποτυπώνεται και αποδυκνείεται από χιλιάδες έγγραφα ακόμη και απο τα παγκόσμια ταμεία και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μαζευτούν και να ενωθούν όλοι οι Έλληνες να πάρουν τα δικαιώματά τους, τον πλούτο τους και εν γένει την Ελλάδα. Και από δω και πέρα θα έλεγα να σταματήσουμε να την λέμε Ελλάδα η λέξη μου θυμίζει “αγελάδα”, αλλά να λέμε την λέξη Ελλάς και τον Έλληνα Έλλην. Έλλην είναι το πραγματικό μας όνομα, Ελλάς είναι η χώρα μας και δεν είναι μια παλάμη που φαίνεται μόνο στον χάρτη, η Ελλάς είναι σε όλον τον πλανήτη, τα χνάρια, τα ίχνη, τα αποτυπώματα, οι ναοί μας αυτοί που δεν μπορεί κανένας να ξαναφτιάξει ούτε να φτιάξει ίδιους. Έχουμε σμιλέψει τα βουνά, όλη η γαία έχει Ελληνικά στοιχεία αλλά και χαρακτηρισμό των Ελλήνων ανθρώπων.

Ο δρόμος είναι μακρύς, ναι είναι δύσκολος, όμως είναι αληθινός και όλοι οι Έλληνες πρέπει να τον βαδίσουμε, έχουμε χρέος και καθήκον να βαδίσουμε σε αυτό το μονοπάτι το Ελληνικό. Για όλον τον Ελληνισμό και για όλους τους Έλληνες, για την πατρώα ουσία μας που είναι σε όλον τον πλανήτη και όπου υπάρχουν Έλληνες που δεν μιλάνε Ελληνικά. Υπάρχουν Έλληνες, και σήμερα αν το θέλετε, έξι εκατομμύρια είναι στο Ιράν που μιλάνε την δική μας γλώσσα και έχουν Ελληνικό DNA. Σε όλον τον πλανήτη υπάρχει Ελλάνιο DNA. Αυτό θα πρέπει να ενωθεί ξεκινώντας από την Ελλάδα, από την μήτρα του Έλλην και αυτό θα γίνει. Πετώντας έξω όλα τα ξένα σώματα, όλες τις ψευτοιδεολογίες, όλα τα δόγματα που έχουν καταδυναστεύσει και έχουν κατακρεουργήσει όλο το Ελληνικό κοινό και έθνος, βάζοντας την Ελλήνων πολιτεία με αξίες, με αρχές σε μια πολιτική καθαρά δημοκρατική. Η οποία δημοκρατία δεν έχει κόμματα, αν μη τι άλλο, έχει μόνο δημόσια διοίκηση που είναι από τον πραγματικό πολίτη, η πολιτική ανήκει στον πολίτη και δεν είναι κάτι ξένο απο αυτόν, είναι του ίδιου του πολίτη, που αν αντιστρέψεται το πρώτο με το δεύτερο γράμμα είναι “οπλίτης”. Σήμερα δίνονται οι βάσεις της πραγματικής πολιτικής που ανήκει στον πολίτη γι αυτό και βλέπεται τα γραφεία μας που είναι στους κατά τόπους δήμους, επιλέγοντας τους Καποδιστριακούς δήμους γύρω στους 910 δήμους. Όλοι οι δήμοι στην Ελλάδα θα είναι 1.000 δήμοι όπου εκεί θα καλυφεί όλο το κενό το δικό μας. Σήμερα έχουμε γύρω στα 200 γραφεία στην Ελλάδα, 50 είναι να αξοίξουν και συνέχεια ανεβαίνουν και γεμίζουμε την τεράστια Ελληνική λεωφόρο των Ελλήνων.

Δημοσιογράφος: Θέλω να μου πείτε επειδή είσαστε μέσα στα πράγματα, τα παρακολουθείτε πολλά χρόνια τώρα, τι είναι αυτό που σας ώθησε, τι είδατε μέσα στο πέρασμα των κυβερνήσεων που αλλάζουνε συνεχώς μέσα απο τις επαναλαμβανόμενες εκλογές στην Ελλάδα, τι είναι αυτό που σας ώθησε να βγείτε μπροστά λοιπόν και να ζητήσετε από τους Έλληνες να ενωθούν.

Αρτέμης Σώρρας: Δεν είναι κάτι στιγμιαίο, είναι μία ολόκληρη ζωή εκπαίδευσης. Αν δείτε και τα χαρτία μας και όλα αυτά που πιστοποιούμε είναι σε μία παγκόσμια σκηνή, από τον Ο.Η.Ε. από τα παγκόσμια ταμεία, σε όλον τον πλανήτη. Άρα λοιπόν θα πρέπει να υπήρχε μία μεγάλη εμπειρία, μία τεράστια εκπαίδευση όσον αφορά αυτό, εκτός από το γεγονός οτι υπάρχει μία τεράστια αποστολή σε αυτή την ώρα να ενωθούν οι Έλληνες. Με όλον τον πλούτο, την δυναμική, τα δικαιώματα και σύμφωνα βέβαια συμμορφωμένοι πάντα με τους παγκόσμιους νόμους και τους νόμους του συντάγματός μας, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε παραπέρα από τους νόμους τους συντάγματος μας, καλώς ή κακώς μέχρι τώρα.

Δημοσιογράφος: Όταν λοιπόν καταφέρετε να συσπειρώσετε τους Έλληνες όπως είναι και ο στόχος σας, ποια θα είναι τα επόμενα βήματα; Για να καταλάβουν και οι Έλληνες πολίτες που θέλουν ίσως να έρθουν μαζί σας.

Αρτέμης Σώρρας: Όλο το διακύβευμα είναι να πάρουν στα χέρια τους την πατρίδα τους, την διακυβέρνηση της χώρας τους. Κανένα κόμμα δεν θα πρέπει να υπάρχει σε καμία βουλή. Δεν υπάρχει θέμα να υπάρχει μία ψευτοιδεολογία όπου όλα αυτά διαλύθηκαν μέσα στα χρόνια που πέρασαν. Εγώ θα ενθυμίσω σε όλους τους Έλληνες, όλοι ανήκαν κάπου σε ένα κόμμα, το ΚΚΕ έχει στην Ελλάδα μία εμφάνιση 105 ετών, τι έχει κάνει; Το ΠΑΣΟΚ έχει μία εμφάνιση πολλών ετών, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει 60 ετών. Όλα τα κόμματα λοιπόν έχουν εμφανιστεί και όλοι οι συνδυασμοί, μα όλα είναι κομμάτια του λαού, ομάδες ανθρώπων αγελοποιημένα με ψευτοιδεολογίες οι οποίες είναι ξενόφερτες δεν έχουν καμία δουλειά στο δικό μου σύνταγμα και στην δικιά μου δημοκρατία. Σας έχω πει, η δημοκρατία η πραγματική δεν έχει κόμματα, έχει “εκλέγειν” και “εκλέγεσθαι” σε μια διαδικασία να βγει ο αξιότερος. Άρα όλοι οι Έλληνες σε μία βουλή να εκλέγουμε τον αξιότερο απο το δημοτικό διαμέρισμα που εκπροσωπεί τον λαό και τον δήμο όπου είναι η ίδια η δημοκρατία, το “κρατείν του δήμου” είναι ο δήμος.

Θέλω να ξεκαθαρίσουμε οτι, μας έχουνε κλέψει τα πάντα, μας έχουνε κλέψει ακόμη και τον όρο “εκκλησία”. Εκκλησία δεν είναι οι ναοί ούτε των εβραίων, ούτε του Ισαάκ, ούτε του Δαβίδ, ούτε του καθενός εβραιογενή. Εκκλησία είναι η εκκλησία του δήμου, εκκλησία σημαίνει πολλοί ομόνοοι άνθρωποι συγκεντρώνονται για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Τώρα αυτοί κάνανε και ναούς κάνουνε και κηδείες και βαφτίσεις, μαζεύουνε τον κόσμο και διαβάζουνε μόνο εβραϊκές κατάρες ή ευχές ή δοξασίες. Η εκκλησία η πραγματική είναι του δήμου, εκκλησία σημαίνει σε πολύ εμφανές σημείο μαζεύονται πολλοί ομόνοοι άνθρωποι να συζητήσουν για προβλήματα του δήμου. Αυτό είναι η εκκλησία και όχι αυτό που βλέπετε σήμερα, είναι η πραγματική εκκλησία και είναι όλα κλεμένα. Ότι μας έκλεψαν, ότι μου πήραν, θα τα πάρω πίσω μέχρι το χιλιοστό, δεν θα αφήσω τίποτα ξένο σε ξένα χέρια.

Δημοσιογράφος: Το μεγάλο ερώτημα είναι για το χρέος της Ελλάδας, αυτό που μας κρατάει κατά πολλούς και δέσμιους ξένων συμφερόντων, ξένων επιλογών, ξένων εντολών. Πως θα μπορέσουμε να λυτρωθούμε;

Αρτέμης Σώρρας: Θα πω την λέξη οτι είναι πλαστό το χρέος, είναι πλαστό και πλαστικό. Ουσιαστικά είναι ένα ψεύτικο χρέος. Ζούμε σε μια χαλκευμένη εποχή στην οποία όλα είναι ψεύτικα. Η ELSTAT είπε ψέματα όσον αφορά τα ποσοστά, σας λέω μετά λόγου γνώσεων οτι ο ΑΕΠ της Ελλάδος – θα το αποδείξω στις μέρες της Ελλήνων Συνέλευσις – είναι πάνω απο ένα τρισεκατομμύριο. Όμως αυτοί θέλησαν να μας βάλουν στα 130 δισεκατομμύρια ετησίως. Όλα κλέβονται. Η εφορία απέδειξα σε άλλες μου ομιλίες οτι είναι ιδιωτικού δικαίου και μάλιστα δεν έχει καμία νομική προσωπικότητα, δεν τα λέω εγώ αυτά τα λέει το ΦΕΚ. Άρα που πληρώνουμε σε ένα φάντασμα; δεν ελέγχεται από κανέναν φορέα και από κανέναν κρατικό μηχανισμό. Αντιλαμβάνεστε οτι ζούμε τις πιο ψεύτικες εποχές και όλος ο κόσμος πάει φυλακή και πληρώνει χάνοντας την ζωή του πηρώνοντας μία εφορία η οποία δεν έχει νομική προσωπικότητα και φυσικά ο υπουργός οικονομικών ο Βαρουφάκης επίσημα λέει “δεν ελέγχω τα οικονομικά της γενικής γραμματείας εφοριών”. Τώρα, όταν βλέπετε κάτι τέτοια που συμβαίνουν σε μια κυβέρνηση, σε ένα κράτος, πρέπει γρήγορα το κράτος που είναι οι Έλληνες οι ίδιοι και που αυτή είναι η δύναμή του, να μαζευτούνε να διώξουν όλα αυτά τα “παιδιά” και να ελέγξουνε το κράτος τους να δούνε τι έχει γίνει, αμέσως χωρίς καμία καθυστέρηση. Άρα μιλάτε για χρέος, ποιο χρέος; ελάτε να ελέγξουμε τι έχει γίνει.

Το ζήτημα όμως δεν είναι το χρέος, ακόμα και αυτό το ψεύτικο χρέος αν δεχθούμε οτι υφίσταται και το πληρώσουμε, την άλλη μέρα τι θα κάνουμε; θα είμαστε πάλι άφραγκοι, έχει έρθει ένα τέλμα στην αγορά, έχουν ισοπεδώσει την αγορά, έχουν ισοπεδώσει τον επαγγελματία, τα πάντα, έχουνε διώξει τις βιομηχανίες, τις βιοτεχνίες, τα λιμάνια, τα πάντα τα έχουνε πουλήσει, δεν έχεις τίποτε σε αυτή την χώρα. Άρα λοιπόν θα πρέπει γρήγορα να γίνει ένας έλεγχος για να συζητάμε αμέσως για την ανάπτυξη και το μέλλον σου.

Άρα ήδη εμείς στις προγραμματικές δηλώσεις αλλά και στα έγγραφα που καταθέσαμε για τον φορέα μας γιατί είναι φορέας, δεν είναι κόμμα – φορέας σημαίνει πολλοι δήμοι και πολλά δημοτικά διαμερίσματα οργανισμών μου δώσανε την διαταγή να ανοίξω τον εθνικό φορέα των Ελλήνων “Ελλήνων Συνέλευσις”, με το ίδιο όνομα που είναι και οι δημοτικοί οργανισμοί. Άρα δεν είναι κόμμα, είναι μία απόφαση πανελλαδική από όλη την επικράτεια που μου δώσανε την διαταγή να ανοίξω τον εθνικό φορέα τον Ελλήνων. Δηλαδή είναι με ψηφοφορία και με εντολή του Έλληνα πολίτη να ανοίξει τον εθνικό του φορέα. Έτσι καταθέσαμε όχι μόνο τον πλούτο, που πιστοποιήθηκε από τον Άρειο Πάγο, αλλά και τα κεφάλαια και τις εγγυήσεις που έχουν δοθεί και από τα παγκόσμια ταμεία αλλά και απο τα 600 δις που έχουν κατατεθεί στην κυρίαρχη Ελληνική δημοκρατία.

Άρα ο Ελληνικός λαός έχει όλα τα κεφάλαια και όλες τις προϋποθέσεις για τα επόμενα 50 χρόνια η Ελλάδα να είναι ένα εργοτάξιο να την φτιάξουμε όπως την θέλουμε, όπως την ονειρευτήκαμε. Κανένας να μην δουλεύει, ο Έλληνας απαγορεύεται να δουλεύει και είμαι ξεκάθαρος σε αυτό, ο Έλληνας πρέεπει να εργάζεται. Εγώ εργάζομαι είκοσι ώρες την ημέρα και αν μπορούσα θα εργζόμουνα και παραπάνω αν είχα τρόπο να μην κοιμάμαι. Γιατί όχι είμαι γοητευμένος, είμαι ερωτευμένος με αυτό που κάνω. Ο Έλληνας έχει εργασία και δεν έχει δουλειά. Η δουλειά είναι για τους δούλους. Ποτέ δεν δούλεψε ο Έλληνας, ο Έλληνας έχει εργασία, εμπνέεται από αυτό που κάνει, αλλιώς δεν είναι Έλληνας είναι κάτι άλλο.

Δημοσιογράφος: Θέλω να μας πείτε απο τα διάφορα μέρη που έχετε βρεθεί, ποια είνια η γενικότερη εντύπωση που έχετε από τον κόσμο τον οποίο συναντάτε και ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους Τριπολιτσιώτες εδώ στους οποίους θα μίλησετε και απόψε το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο.

Αρτέμης Σώρρας: Μπορούν αύριο όλοι οι Έλληνες να ξεχρεώσουν. Εγώ δεν λέω να μην πληρώνετε, εγώ λέω να πληρώσετε. Ελάτε με τα δικά σας χρήματα, ο πλούτος είναι των Ελλήνων, είναι πιστοποιημένος από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι τώρα, ο οποίος είναι ένα τεράστιο μυστικό το οποίο κρύβουν από τον λαό, από τον ίδιο τον πολίτη.

Σήμερα λοιπόν κάποιος που είναι απέναντι στην Ελλήνων Συνέλευσις, όλοι αυτοί που καίνε τα γραφεία μας, όλοι αυτοί που μας πολεμούν, μας πολεμούν όλα τα δόγματα, όλες οι υπηρεσίες, όλα τα κόμματα, δεν υπάρχει κανείς φίλος μας από το καθεστώς και από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς που να είναι μαζί μας, δεν σας κάνει εντύπωση; Άλλωστε εμείς δεν χρωστάμε δανεικά. Άλλωστε όλα τα κόμματα χρωστάνε. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χρωστάει πεντακόσια εκατομμύρια, το ΠΑΣΟΚ χρωστάει άλλα πεντακόσια, όλοι χρωστάνε και ζητάνε να τους αφαιρεθούν, να τους χαριστούν, να διαγραφούν, να διαγραφούν τα χρέη τους.

Υπόσχομαι και ορκίζομαι όποια χρέη διαγράφηκαν και όποια απάτη έχει γίνει σε αυτόν τον χώρο τον ιερό της Ελλάδος, θα βελάξουν, δεν θα χαριστεί σε κανέναν η Ελλήνων Συνέλευσις, δεν θα αφήσει κανέναν στο απυρόβλητο. Όποιος πήρε θα τα επιστρέψει επί δέκα. Ένα επι δέκα! Θα τα φέρουν πίσω όλα, δεν χαρίζουμε τίποτα, από που να χαρίσεις;

Εμείς λοιπόν δεν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν. Και δεν χρωστάμε και κανέναν και ούτε κανέναν σκελετό έχουμε. Είμαστε ξεκάθαροι. Ελάτε Έλληνες να ξεχρεώσετε με τα δικά σας χρήματα. Ελάτε να κάνετε την εντολή εξουσιοδότησης να πληρώσετε όπου χρωστάτε, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, εφορία, τράπεζες. Ελάτε γρήγορα στα γραφεία των Ελλήνων Συνέλευσις. Αν δεν σας φτάνουν και είναι λίγα να ανοίξετε εσείς οι ίδιοι οι πολίτες και άλλα. Είναι τα γραφεία των πολιτών και δεν είναι του Σώρρα. Είμαι ένας από εσάς, γυρίζω όλη την Ελλάδα, τρώω μαζί με εσάς, μιλάω μαζί με εσάς, χαλάω ώρες μαζί με εσάς. Ξέρω κάθε τι που γίνεται στην αγορά, ξέρω κάθε τι από το τελευταίο μέχρι το μεγαλύτερο. Ξέρω κάθε τι που έχει γίνει.

Ελάτε όλοι οι Έλληνες να φέρετε γρήγορα και τις πληροφορίες και τι μας έχουνε κάνει και τι έχει γίνει. Ελάτε όλοι οι Έλληνες να πάρετε την Ελλάδα σας, τον πλούτο σας και να χαράξετε το μέλλον σας, κάτω από ένα αξιακό της Ελλήνων Πολιτείας με το οποίο πρέπει να ζήσουμε όλοι μαζί. Ελάτε ακόμη και φιλέλληνες σε μια κοινωνία να ζήσουμε όλοι μαζί. Απέναντί μας μην κάτσει κανένας. Όποιος κάτσει απέναντί μας είναι εχθρός μας. Τώρα ενώνεται η Ελλάδα. Η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων, εδώ και τώρα. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα, ελάτε να ξεχρεώσετε με τα δικά σας τα λεφτά, να σας υποδείξουμε, δεν σας κάνουμε χάρη, δικά σας είναι. Ελάτε να τα πάρετε, να σας υποδείξουμε. Δεν πληρώνετε, πληρώνετε με τα δικά σας χρήματα. Και τα υπόλοιπα είναι τόσα πολλά που θα χαράξετε το μέλλον της χώρας σας και της ζωή σας. Τόσο απλό. Και αυτό δεν μπορώ να το κάνω εγώ, πρέπει να το κάνετε εσείς. Αν δεν ενωθούνε όλοι οι Έλληνες δεν γίνεται αυτή η συνταγή.

Ελάτε όλοι !

…………….

Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση