ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

13680698_10207012230409617_3295016083891460858_n

Vasilis Theodoropoulos ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ.Α..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ… Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΣΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΝΔΡΩΝΕΤΑΙ… Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ…

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση