ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Δηλώνω ότι έχω πολεμιστές σε όλο τον πλανήτη και δηλώνω ότι έχω οργανωμένες δυνάμεις και δυνατότητες, θα το φτάσω μέχρι το τέλος και δεν φαντάζεστε τι έχει να γίνει! Εσείς δεν ξέρετε! Οι άλλοι ξέρουν!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206921868669266&set=pcb.161979714227613&type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206921868669266&set=pcb.161979714227613&type=3&theater

Αρτεμης Σωρρας Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ !
ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ !
ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ !
ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ !
ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !
ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ !!!!!!!

Δηλώνω ότι έχω πολεμιστές σε όλο τον πλανήτη και δηλώνω ότι έχω οργανωμένες δυνάμεις και δυνατότητες, θα το φτάσω μέχρι το τέλος και δεν φαντάζεστε τι έχει να γίνει! Εσείς δεν ξέρετε! Οι άλλοι ξέρουν!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !
Ούτε εγώ θα έλεγα στους Πολεμιστές μου ότι έρχεται κίνδυνος, για να μην μου φύγουν !
ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΥΛΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑ !
Ας κάνουν τώρα ότι δεν το βλέπουν.

Δηλώνω ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ είναι παρούσα, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, αν το θέλετε. Προσπάθησε να κάνει την ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ο Καποδίστριας και για αυτό τον σκότωσαν ! ‘Ενας πραγματικός Άνθρωπος και Έλληνας.
Από την άλλη, έχουμε 170 γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Όμως εμείς δεν καταδεικνύουμε το κακό που έχει συμβεί.
Εμείς έχουμε δικά μας χρήματα από τα Παγκόσμια Ταμεία που οι συνεργάτες μου θα σας αναλύσουν όσο καλύτερα μπορούν. Θα σας αναλύσουν και για τα 600 δις τα οποία είναι κατατεθειμμένα και όσα ακόμα χρειαστούν, θα βάλουμε. Θα σας αναλύσουν και για τον πλούτο της Ανατολής, που η Τράπεζα είναι ανοιχτή μέχρι και σήμερα και έχουμε όσο πλούτο θέλουμε.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ! ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !
ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ !

Δεν μπορεί να με σταματήσει τίποτα !
Δεν μπορείς να σταματήσεις την ροή του ποταμού. Απλά θα πνιγείς! Είναι η ώρα που όλοι οι Έλληνες θα πάρουν αυτά που είναι δικά τους πίσω.

Ας καταλάβετε ότι είσαστε Έλληνες, ας αφήσετε για πρώτη φορά στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ τα δόγματα, τα κόμματα και τις ομάδες και τα χρώματα.
Χρώμα έχω τοποθετηθεί ότι δεν είναι το χρώμα του Ανθρώπου, αλλά το χρώμα του χρήματος. Αυτό διαφοροποιεί ταξικά δηλαδή «εγώ είμαι πιο πλούσιος, άρα σκάσε και θα σου πω τι θα κάνεις!». Αυτό δεν υπάρχει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Δεν μας νοιάζει αν είσαι πλούσιος, δεν μας νοιάζει αν είσαι φτωχός, μας νοιάζει η Διανόηση σου.
Για εμάς το κεφάλαιο είναι η ΝΟΗΣΗ. Άλλωστε, δεν σου ζητάμε χρήματα! Έλα!

Ανοίγουμε σε όλη την Ελλάδα γραφεία, άρα για πρώτη φορά ανοίγουν με ένα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ γραφεία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» για να δημιουργηθεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, η οποία δεν θα είναι άλλη από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ που θα έχουν ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, οι 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ και θα αφήσουμε την ΠΟΛΙΤΕΙΑ να παράξει ΝΟΜΟΥΣ, ΖΩΗ και να ζήσει όπως θέλει.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ13938551_10206921869349283_3704915188695843178_n

Αφήστε μια απάντηση