Αθανασία Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος) : Διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν τις 4 συστημικές τράπεζες να έχουν ήδη αποστείλει όλα τα καθυστερημένα δάνεια , πάσης φύσεως σε δύο πολύ γνωστά δικηγορικά γραφεία-εταιρείες με την εντολή να επεξεργαστούν τις εξώδικες καταγγελίες εντός του Αυγούστου και από Σεπτέμβρη να μας επιδίδουν τις καταγγελίες των συμβάσεων…

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

αρχείο λήψηςΑθανασία Γεωργοσοπούλου Διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν τις 4 συστημικές τράπεζες να έχουν ήδη αποστείλει όλα τα καθυστερημένα δάνεια , πάσης φύσεως σε δύο πολύ γνωστά δικηγορικά γραφεία-εταιρείες ( το ένα φαντάζομαι το μαντεύετε όλοι ) με την εντολή να επεξεργαστούν τις εξώδικες καταγγελίες εντός του Αυγούστου και από Σεπτέμβρη να μας επιδίδουν τις καταγγελίες των συμβάσεων , με μοναδικό σκοπό να προχωρούν σε έκδοση διαταγής πληρωμής και μετά σε πλειστηριασμό (αναγκαστική εκποίηση) της ιδιωτικής μας περιουσίας.
-)(- -)(- -)(-
Έλληνες στοιχηθείτε στις Ελλήνων Συνέλευσις .
Δώστε εντολή να αποπληρωθεί κάθε δημόσιο και ιδιωτικό σας χρέος προς τις Δ.Ο.Υ. και τα Ταμεία δια των εξωδίκων εντολών αποπληρωμής και επίσης φτιάξτε το εξώδικο δια τις Τράπεζες.
Ενωμένοι μόνο θα νικήσουμε το κτήνος , που μας σκοτώνει.

Ο εχθρός ήδη είναι ενωμένος και το σχέδιό του είναι ο πλήρης αφανισμός του Ελληνικού Έθνους.
-)(- -)(- -)(-
Έλληνα , άνθρωπε , μόνο μέσα απ τον Εθνικό Πολιτικό Φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις μπορείς να διεκδικήσεις άπαξ δια παντός την απελευθέρωσή σου.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ .ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ.
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!!!
-)(- -)(- -)(-

……………………………………………

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 27δις €, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

…………………………

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;;;

ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ή > ΕΡΓΑΣΙΑ > ΤΑΜΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ > ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;; ΔΙΑΛΕΞΤΕ !

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

20.000/άτομο χ 4μελή οικογένεια = 80.000 ευρώ !!! ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ;;;

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση