Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΑΡΤΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ !!! Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ !!! ( βίντεο )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

13692615_486922111514343_6308488379746322669_n

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ
Ε.ΣΥ. ΑΡΤΑΙΩΝ , ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ 3 ΑΡΤΑ σταθερό: 2681302350 , κιν. 6980203112

………………..

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΡΟΗΣ ΚΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ: ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ

Β.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ : Η «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΗΘΗ Η’ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΧΘΕΣ (20 / 07/ 2016) ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ!

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ, ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ (ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΤΕ), ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΣΑΣ ΕΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ !!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ( Καβάλα 16/7/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ :ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ…..ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΩ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ…..ΤΟΥΣ ΕΧΩ Μ Ε Γ Α Λ Ε Σ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ….!!!!!!15/7/2900 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (φωτό-βιντεό)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση