ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ, ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ (ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΤΕ), ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΣΑΣ ΕΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ !!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Ομόφωνη ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

10968380_390143851163769_7826468300850560100_n1Viky Charalambous ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
ΕΠΕΙΔΗ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ,
ΕΠΕΙΔΗ, ΕΙΣΑΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
ΕΠΕΙΔΗ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,
ΕΠΕΙΔΗ, ΓΙΑ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ,
ΕΠΕΙΔΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,
ΕΠΕΙΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΩΝ 300 “ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…), 48 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΣΙΑ, ΙΝΤΕΡΠΟΛ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, FED, BIS, IMF, Ο.Η.Ε., ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 17 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΚΑΙ 16 ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΤΛ,
ΕΠΕΙΔΗ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Η’ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, Η’ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ;

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ, ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ (ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΤΕ), ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΣΑΣ ΕΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ !!!!

ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,
ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ..
ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ..
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ..

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
Υ.Γ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ…

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ… Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης. (βίντεο) ( ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ )

……………..

Β.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ…..(βίντεο)

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Τ.Χ.Σ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ… ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ. Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΤΟ.. Ή ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ..

Αφήστε μια απάντηση