ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ: ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

DIDYMOTEIXO113692615_486922111514343_6308488379746322669_n

Basilis Drosos ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΔΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ, ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΦΟΡΕΙΕΣ, ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΝ.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, Κ.Λ.Π.), ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΣΙΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΘΟΥΝ ΑΠΡΑΚΤΟΙ !!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ), ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΙΝ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΥΣΙΝ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ, ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ????

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΙΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ, Ή ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΔΙ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!

ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟΝ !!

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

Η Ε.ΣΥ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΕΤΥΧΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ!!!!(φωτό-βίντεο)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.!!! ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

Αφήστε μια απάντηση