ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟΟΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ;;;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
http://www.press-gr.com/2016/07/blog-post_5036.html
http://www.press-gr.com/2016/07/blog-post_5036.html

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟΟΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ????????????????? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ???????????

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΚΟΝ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ????????????? ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΑΛΛΙΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ???????

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ??????? ΕΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ……. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ???????? ΕΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ…… ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ????? ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ……. ΠΟΤΕ ???????????????? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ??????????

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ???????? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ Ε.ΣΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ????????????? ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ ??????????????????

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ??????? ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ???????? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ?????? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΖΕΙΣ ?????? ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ?????????

ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ?????? ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ???????????? ΠΟΙΟΣ ?????? ΠΟΙΟΣ ??????? ΠΟΤΕ ??????? ΠΟΤΕ ???????

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΞΥΠΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ ΠΡΑΞΕ ΔΕΙΞΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΒΓΑΛΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΘΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Αφήστε μια απάντηση