ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΘΥΜΗΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ… ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ… ΉΣΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΝΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΙΟΝΙ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ANANIADHSSSSSSSSSSS

Δήμαρχος διώκεται για κακούργημα & του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα

Viky Charalambous ΘΥΜΗΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ..

ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ, Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ, Η ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η’ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ… ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΑΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ..

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ…
ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΟΝΟΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ..

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΟΥΝ “ΕΛΕΓΕΣ” ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΣΟΥ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ..

ΦΩΝΑΞΕΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.. ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.. ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..
Ο ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΓΟΡΕΥΕ, Ο ΑΛΛΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΤΛ..

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ, ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ – ΑΚΡΟΑΤΗ, ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ ΡΑΒΙΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΙΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ .. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΦΡΥΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ…

ΜΙΛΗΣΑΜΕ, ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ..

ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Ν’ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.. ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ, ΕΔΩΣΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΟΥΡΤΙΝΑ» ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ..

ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..

ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ, ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.. ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΙΣ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ.. ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ, ΣΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ..

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ…
ΉΣΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΝΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΙΟΝΙ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΕΝΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΆΡΧΟΝΤΑ».

ΈΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ…

ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΞΑΠΟΛΗΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ…

ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ.. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΟΙ.
ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..
ΑΛΛΑ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ..
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

ΈΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ «ΆΡΧΟΝΤΑ» ΜΟΥ..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ..

………………………………….

Αφήστε μια απάντηση