Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΩΣΤΕ ΗΘΕΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΑΛΜΠΡΕΙΘ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

αρτεμης_σώρρας_n

Vasilis Theodoropoulos ΩΣΤΕ ΗΘΕΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Β ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΑΛΜΠΡΕΙΘ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β. !!!!

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ…. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ .

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΝΕΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ;;;; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ;;;

ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΧΡΗΣΗ !!!

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…. ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ !!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..

ΧΑΜΕΡΠΗ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

……………………………….

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εθνικοποίηση ΤτΕ

Αποκαλύψεις-φωτιά για το Σχέδιο Β’ του Γιάνη Βαρουφάκη68A53D5F1BF94765F5211D95DD8524BD

Αθήνα

Κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης, εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, επαναπροσδιορισμός των καταθέσεων σε Νέα Δραχμή, μέτρα για την εγγύηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, επιστράτευση δημοσίων υπαλλήλων, προέβλεπε το Σχέδιο Β που προετοίμαζε από τον Μάρτιο του 2015 η ομάδα Βαρουφάκη, με βασικό συντονιστή τον Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ και το οποίο περιγράφει λεπτομερώς ο αμερικανός καθηγητής στο βιβλίο του «Καλώς όρισες στη μαρτυρική αρένα».

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο Τζ. Γκάλμπρεϊθ υποστηρίζει ότι αυτοί που κλήθηκαν να αναπτύξουν το σχέδιο, μεγαλοποιούσαν τις δυσκολίες και παρέβλεπαν «κάποιες ευοίωνες προοπτικές».

Ειδικά για το Σχέδιο Β’, ο Τζ. Γκάλμπρεϊθ αναφέρει ότι κατά το διάστημα της έκτακτης ανάγκης, η Τράπεζα της Ελλάδος θα έπρεπε να εθνικοποιηθεί είτε μέσω προεδρικού διατάγματος, είτε μέσω Γενικής Συνέλευσης.

Για την εισαγωγή νέου νομίσματος, θα έπρεπε να τροποποιηθεί και το καταστατικό της ΤτΕ. Με βάση το σενάριο του Σχεδίου Β, για την αποτροπή συμψηφισμού των καταθέσεων με τον ELA, οι τράπεζες θα εθνικοποιούνταν αμέσως, θα ανακεφαλαιοποιούνταν σε Νέα Δραχμή και θα έμεναν κλειστές για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, μέχρι τη μετατροπή του νομίσματος. Για την κάλυψη μισθών και συντάξεων θα έπρεπε να εκτυπωθούν άμεσα υποσχετικές.

Υπεύθυνοι για τη δημόσια τάξη, την ασφάλεια και τις προμήθειες θα ήταν -κατά τη διαδικασία μετάβασης στο νέο νόμισμα- οι υπουργοί Aμυνας και Εσωτερικών. Παράλληλα, οι υπάλληλοι που στελεχώνουν σημαντικούς δημόσιους οργανισμούς (σχολεία, νοσοκομεία, αστυνομία), θα έπρεπε να επιστρατευθούν.

Newsroom ΔΟΛ

……………………………………………………………….

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ

Ο ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ… BRETΤON WOODS (ΔΝΤ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ). (βίντεο)

……………………………….

Αφήστε μια απάντηση